17 Ιουνίου 2010

Ο ΣΚΑΪ επιστρατεύει την ΟΑΚΚΕ στον Πειραιά !!

Όταν αρχίζει ο ΣΚΑΪ και δίνει τον λόγο σε μειοψηφίες ... τότε καταλαβαίνει κανείς τι είδους μειοψηφίες είναι αυτές !!! Ειδικά όταν έχουν και ονόματα όπως "ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΖΩΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ", και στην ουσία υπερασπίζονται με τέτοια "αυταπάρνηση" τα κέρδη των εφοπλιστών..... όπως του κυρίου Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ ..... και καταγγέλουν το ΠΑΜΕ που στηρίζει τους αγώνες των λιμενεργατών !!!!

Γράφει λοιπόν στο "τακτοποιημένο" άρθρο του ΣΚΑΪ
Στην Τουρκία έχουν οδηγήσει τα καράβια οι συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις στον Πειραιά, όπως κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ 100.3 ο Γιάννης Ιωαννίδης, μέλος της κίνησης εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Σκαραμαγκά (???) «Αυτοοργάνωση ζώνης Περάματος». Κατήγγειλε ότι το Συνδικάτο Μετάλλου, που τους εκπροσωπεί, περιορίζεται μόνο στο να κάνει απεργίες, που τις περισσότερες φορές έχουν αιτήματα που δεν αφορούν καθόλου τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
Όπως είπε, αυτό έχει οδηγήσει τους εφοπλιστές να παίρνουν τα καράβια τους από τον Πειραιά και τα πηγαίνουν για επισκευές στην Τουρκία. Στο Πέραμα πηγαίνουν πλέον μόνο για ορισμένες έκτακτες επισκευές..

«Στο Πέραμα δεν υπάρχει δουλειά εξ αιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων» είπε ο κ. Ιωαννίδης. Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να συστήσουν την «Αυτοοργάνωση ζώνης Περάματος», αλλά όπως είπε, όταν επιχείρησαν να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για την κίνηση αυτή, δέχτηκαν την επίθεση από μέλη του ΠΑΜΕ και μέλη του σωματείου. Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι κάποιοι θέλουν να κλείσει η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη για να την παραδώσουν στην COSCO.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι μέχρι πριν από 15 περίπου χρόνια, η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος ήταν μία υπερ-επικερδής επιχείρηση, αλλά πλέον υπάρχουν εργαζόμενοι που λόγω της έλλειψης δουλειάς, έχουν οδηγηθεί ακόμα και στην επαιτεία.
Ποιά είναι λοιπόν αυτή η "Αυτοοργανωση ζωνης Περάματος", που την ενοχλούν οι απεργίες, και αγχώνεται για τα κέρδη των εφοπλιστών ??? Όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια της ΟΑΚΚΕ (γνωστή για τον αντιεβραϊκό μένος της και για τις διασυνδέσεις της με εθνικιστικές ομάδες) που σε αγαστη συνεργασια με την ΠΑΣΚΕ, έχουν ως στόχο την σπίλωση των ναυτεργατικών κινητοποιήσεων ........ και φυσικά βρήκανε τον κατάλληλο σύμμαχο, δίνοντας και συνέντευξη στο καναλι του Αλαφουζου, το ΣΚΑΙ......

Μάλιστα στο ηχητικό απόσπασμα , ο κ. Ιωαννίδης, προφανώς αγχωμένος μην του ξεφύγει καμία πατάτα, φάσκει και αντιφάσκει, καθώς από την μια λέει πως το συνδικάτο Μετάλλου (στο οποίο την πλειοψηφία την έχει το ΚΚΕ) συνεργάζεται με τους εφοπλιστές και διορίζει έτσι, όποιον θέλει, καθώς επίσης προσπαθεί να ξεπουλήσει την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στην Cosco (?????), και από την άλλη λέει πως οι απεργίες δημιουργούν πρόβλημα στα κέρδη του εφοπλιστικού κεφαλαίου.... στοιχείο που έχει επιπτώσεις και στους εργαζόμενους !!!!! Ότι πείτε...

3 σχόλια:

  1. Καλός τίτλος τα προβοκατόρικα σχόλια γιατί όπως φαίνεται είσαι μεγάλος προβοκάτορας.
    Είσαι επίσης και μεγάλος απατεώνας για να μιλάς για αντιεβραϊκό μένος της ΟΑΚΚΕ και διασυνδέσεις με εθνικιστικές ομάδες.
    Όσοι θέλουν να πληροφορηθούν για την ΟΑΚΚΕ ας μπουν στην ιστοσελίδα της www.oakke.gr Και όσοι θέλουν να πληροφορηθούν για την αυτοοργάνωση ας μπουν στην ιστοσελίδα της www.autoorganosi-zonis.gr/
    Με μια ματιά θα καταλάβουν πόσα ψέμματα λες. Δεν χρειάζεται δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι πεις φίλε μου ....
    Μόνο που παραδέχτηκες άθελά σου, την διασύνδεση "Αυτοοργάνωσης" με την ΟΑΚΚΕ... Δεν ήθελα τίποτα άλλο...

    Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση !

    Τώρα το ποιά είναι η ΟΑΚΚΕ, το λένε οι ίδιες οι ανακοινώσεις της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε απατεώνα Κνίτη,η ΟΑΚΚΕ είναι το πιο φιλοεβραϊκό και αντιεθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας σε αντίθεση με το ΚΚΕ που είναι εθνικοσοσιαλιστικό.Τι παπαριές είναι αυτές που λες?.Μιά ζωή ψεύτες και προβοκάτορες είστε οι ΚΚΕδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.