1 Ιουλίου 2015

Σχέδιο εξετελέσθη - Ο Τσίπρας σύμφωνα με τους FT είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο μνημόνιο


Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απέστειλε επιστολή στους «θεσμούς», δηλώνοντας ότι αποδέχεται όλους τους όρους των δανειστών, με ελάχιστες μόνο αλλαγές.

Σύμφωνα, με την επιστολή που επικαλείται το ρεπορτάζ των «Financial Times», η κυβέρνηση δέχεται τη συμφωνία των «θεσμών» ως μέρος τόσο της παράτασης του προγράμματος όσο και του νέου προγράμματος που αιτήθηκε χτες για δάνειο από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.  

Πηγή : 902.gr

Το καλογραμμένο σενάριο των συριζαίων (λέω καλογραμμένο, όχι απαραίτητα και επιτυχημένο) με την ολομέτωπο ψυχολογική πίεση των Ελλήνων απέναντι σε μια ενδεχόμενη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ώστε να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι το 3ο Μνημόνιο της Τρόικας, αποκαλύπτεται πλεον ξεκάθαρα μπροστά μας.

Οι επόμενες ώρες θα μας δείξουν εαν είχαν αυτό τον στόχο από την αρχή της εκλογής τους ή εαν ήταν αναγκαστική και συντεταγμένη συνθηκολόγηση του τμήματος της αστικής τάξης που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο προσπαθούσε να κερδίσει μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.