2 Ιουλίου 2015

Και οι δυο αστικές πτέρυγες έβαλαν τον στρατό στο παιχνίδι


Απο την μια ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και υπουργός Αμύνης Π.Καμμένος, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε το πρωί

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας ... Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».


Απο την άλλη σύμφωνα με την iefimerida, 65 στρατηγο-ναύαρχοι, παρεμβαίνουν με επιστολή τους και γράφουν μεταξύ άλλων :

«Με την επιλογή της απομόνωσης θέτουμε σε κίνδυνο την Πατρίδα και το Μέλλον της. Παίρνουμε ένα ρίσκο με οδυνηρές επιπτώσεις. Ένα ρίσκο που μπορεί να έχει τεράστιο κόστος για τη Χώρα, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Εθνική Κυριαρχία» προειδοποιούν και καταλήγουν: «Η Ευρώπη είναι ο σύμμαχός μας. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Ναι στην Ελλάδα. Ναι στην Ευρώπη».

Ακόμα βέβαια είναι στο στάδιο των κεκαλυμμένων απειλών, αλλά παίζουν και οι δυο πλευρές με τον στρατό και την φωτιά. Κι ας έχουμε υπόψιν μας το πόσο γρήγορα, απο μια προβοκάτσια φτάνουμε στην αιματοχυσία.

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά