28 Ιουλίου 2015

Ν.Καραθανασόπουλος: «Σχέδιο Α» και «σχέδιο Β» έχουν ως προαπαιτούμενο τη χρεοκοπία του λαού

78 σχόλια:

  1. πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μια αρκετα καλα οργανωμενη επιθεση στο κομμα με αιχμη τη διαστρεβλωση της θεσης μας,ωστε να μας ταυτισουν με τα αστικα κομματα που τρομοκρατουν το λαο με την εξοδο απο το ευρω.....συνεχεια της διαστρεβλωσης της θεσης μας για το δημοψηφισμα..οι συντροφοι στα καναλια ειναι ηρωες με την υπομονη που εχουν...δεν θα τους περασει ομως..το ΚΚΕ οτι και να κανουν, οση λασπη και να ριχνουν δεν το λυγανε

    FMG312

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στρατηγικος τους Στοχος απο χρονια ειναι ενα Μεταλλαγμενο ΚΚΕ που θα μιλαει για Σοσιαλισμο στα λογια και στην πράξη θα συμμετεχει σε Κυβερνησεις μεσα στον Καπιταλισμο. Αυτος ειναι ο Καημος τους που ομως οπου εφαρμοστηκε στην Ιστορια εκανε Σμπαραλια τα ΚΚ Επαγρυπνηση και αστους να φωναζουνε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...!!!!ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια, μολις υπεπεσε στην αντιληψη μου, μετα απο "συνομιλια" στο τουιτερ,η θεση του κκε εναντιον του συμφωνου συμβιωσης.
    Εχετε καποια αναρτηση που μπορω να μαθω περισοτερα και να πω ισως τις αποριες μου?
    Qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο την συνεντευξη του γραμματεα στον παπαδακη στον αντεννα.
      Εσείς λέτε ότι μπορεί να είναι στοχοποιημένο και το ΚΚΕ;

      «Εμείς πιστεύουμε ότι στοχοποιείται όχι μόνο το ΚΚΕ αλλά συνολικά κάθε προοδευτική άποψη - με το κοινοτικό πλαίσιο που πάει να προβάλει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι επαρκής η νομολογία, οι νόμοι του ελληνικού κράτους που μπορούν να χτυπήσουν τις ρατσιστικές συμπεριφορές και εκεί πρέπει κυρίως να στρέφεται ο νόμος ενάντια στην αντιρατσιστική πρακτική, όχι να ενοχοποιείται η άποψη. Όπως για παράδειγμα στο ζήτημα των γενοκτονιών, το ολοκαύτωμα των Εβραίων, οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί από την ελληνική βουλή και το ΚΚΕ τους έχει ψηφίσει. Αναγνωρίζουμε για παράδειγμα τη γενοκτονία των Ποντίων, των Μικρασιατών κλπ., όμως δεν θεωρούμε, για παράδειγμα, ότι πρέπει να φυλακιστεί η κ. Ρεπούση επειδή έχει διαφορετική άποψη σ’ αυτό το ζήτημα. Όταν, όμως, οδηγηθεί κάποιος ρατσιστικά, να πάει να προπηλακίσει, να διώκεται ποινικά. Απ’ αυτήν τη σκοπιά θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο νόμος. Σ’ αυτό το ζήτημα θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε όπως για ρατσιστικές πρακτικές που έχουν ποινικό αντίκρισμα ενάντια σε οποιονδήποτε άνθρωπο είτε μετανάστη, είτε ανήμπορο, είτε γέροντα, είτε ομόφυλα ζευγάρια».

      Συμφωνείτε να υπάρχει ένα σύμφωνο συμβίωσης;

      «Εμείς συμφωνούμε να μην υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ζήσουν μαζί, αυτό θεωρούμε ότι είναι προσωπική υπόθεση. Δεν είναι δημόσια και ούτε πρέπει να γίνει και με τέτοια νομοθετική ρύθμιση όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης. Είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορεί να κάνουν οικογένεια, γιατί μετά ανοίγει ένας δρόμος που αφορά το παιδί, το πώς μεγαλώνει, τα πρότυπα που έχει. Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα. Όμως θα πρέπει να διώκονται όσοι συμπεριφέρονται ρατσιστικά όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια αλλά σε οποιονδήποτε ανήμπορο ή που έχει μια ιδιαιτερότητα».

      Θα συμφωνήσετε σ’ αυτό που ακούγεται για τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί;

      «Δε συμφωνούμε μ’ αυτήν τη θέση.»

      Διαγραφή
    2. επισης
      http://www.odigitis.gr/wp-content/uploads/2015/07/1026.pdf . σελ 32.

      Διαγραφή
  4. μοδεστο
    ακουσα πριν λιγο την συνεντευξη στον Αντ1
    Μιλαει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι εναντιον του συμφωνου συμβιωσης(εγινε ερωτηση μονο για αυτο απο την δημοσιογραφο).
    Ρε πραγματικα νομιζα οτι ειχε γινει λαθος και δεν ειχνα καταλανβει οσοι το ελεγαν.
    Κριμα και παλι κριμα!
    Κριμα να λεει κατι τετοιο(αν θες σου βαζω το αποσπασμα) ο ΚΓ.
    Κριμα για ενα κομμα της Αριστερας ή ακομα πιο κριμα για ενα κομμα κομμουνιστικο!
    Qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη για κατσε ρε φιλε θα μας τρελανεις τα εχουμε λυσει ολα στην Ελλαδα και τωρα μονο ο γαμος των ομοφιλωφιλων μας ελειπε να λυσουμε?? Λυσε πρωτα που πεθενουμε απο την πεινα και μετα λυστο και αυτο ρε τι εχουμε παθει εδω μεσα!!!!

      Διαγραφή
    2. Βρισκετε ολη την ωρα κατι να πειτε για το ΚΚΕ για να μας επιτεθειτε??? Και εγω μπορω να πω για τον ΣΥΡΙΖΑ που πηγε η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΠΟΥΛΟΥ στο φεστιβαλ των πουστηδων και των λεσβειων και η Δουρου και ο Σταυρος Θεωδωρακης δηλαδη και ολοι αυτοι που ειναι ανδρες τι πρεπει να κανουν και αυτοι φεστιβαλ δηλαδη δεν το καταλαβα αυτο??

      Διαγραφή
    3. vagelis 891
      αστο καλυτερα ρε φιλε..
      κριμα να μιλαει ενας κομμουνιστης ετσι(υποθετω οτι θεωρεις τον εαυτο σου τετοιον)
      Αν υπαρχει/θελει καποιος να το συζητησουμε,εδω θα ειμαι
      Βαγγελη με εσενα ρε φιλε,δεν θα το κανω και βρισε με οσο θες!
      qwerty

      Διαγραφή
    4. Ρε φιλε το ΚΚΕ δεν ειναι εναντιον των ομοφιλωφιλων απλά δεν συμφωνει με το να ιοθετουν παιδι τετοια ζευγαρια και δεν συμφωνουμε οτι πρεπει να γινοντε και φεστιβαλ για λεσβειες κτλ....

      Διαγραφή
    5. @Qwerty
      Μιλάει ξεκάθαρα ότι είναι ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης,επειδή αυτό συνδέεται με υιοθεσία παιδιών.Όχι επειδή δεν θέλουμε να έχουν δικαιώματα που προκύπτουν από γάμο ή το σύμφωνο!Έλεος.Από εκεί και πέρα,όσον αφορά τα παιδιά,αν δεν υπάρξουν επιστημονικές μελέτες,ότι δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις στο μεγάλωμα τους από ομόφυλους γονείς,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΑΝΩΜΑΛΟΙ,αλλά επειδή θα μεγαλώνουν σε μια δοσμένη σαπισμένη καπιταλιστική κοινωνία,τότε το συζητάμε.Αυτή τη στιγμή,ένα παιδάκι στο σχολείο μπορεί να δέχεται ρατσισμό επειδή φοράει φτωχικά ρούχα ή έχει σκισμένα παπούτσια ή έχει διαφορετικό χρώμα.Όλοι τα έχουμε ζήσει αυτά.Σε μια περίοδο που επηρεάζεται η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού.Μήπως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην κοινωνία για να επικεντρωθούμε μετά σε αυτό το ζήτημα?Για παράδειγμα,τα ορφανοτροφεία στη Σ.Ε. διαμόρφωσαν τις ίδιες προσωπικότητες με τα ορφανοτροφεία σε καπιταλιστικές χώρες που τα παιδιά διαβιούν σε σκληρές συνθήκες?
      Θάνος

      Διαγραφή
  5. Πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα με το ΚΚΕ. Κάθε φορά κάτι θα βρίσκουν, γι'αυτό λουζόμαστε όλοι (κκέδες και μη) ό,τι λουζόμαστε.
    Το νόμισμα να μη ξεχάσουν και ότι "το ΚΚΕ θέλει ευρώ", αυτό "τρέχει" τώρα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, και το σύστημα και τα αφεντικά να μένουν στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα λεγανε οτι το ΚΚΕ ειναι δεκανικη δηθεν την ΝΔ. Τωρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζει παρεα με την ΝΔ το 3ο μνημονιο ο ΣΥΡΙΖΑ τωρα δεν ειναι δεκανικη της ΝΔ και ειναι το ΚΚΕ??? Ελεος δηλαδη!!!!

      Διαγραφή
  6. Ασχετο θεμα τι σχεση εχει με την αναρτηση...και εσυ querty τυχαια το θυμηθηκες; το ζητημα εχει συζητηθει διεξοδικα σε παλιοτερο μου αρθρο που ειχε δημοσιευθει και εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Να προσθέσω ότι με τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό, το συγκεκριμένο θέμα είναι από δευτερεύον και κάτω. Πραγματικά, προέχουν τόσα πολλά και σημαντικά...

      Διαγραφή
    2. poe
      να ξεκαθαρισω λιγο τι εκανα
      ειχα μια συζητηση στο twitter και αναφερθηκε το θεμα..
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νομιζα οτι το κκε ειχε ψηφισει υπερ σε αυτο το αρθρο του νομοσχεδιου και κατα στο νομοσχεδιο γενικα(με το αντιρατσιστικο δεν ειχε ερθει τοτε?)
      Οι λογοι πολλοι για αυτην την παρεξηγηση και προσωπικοι.Πριν λιγο καιρο ειχαμε μεταναστευει οικογενειακως και η επαφη με τα ελληνικα πραγματα ηταν τελειως αποσπασματικη,εξου και η λαθος εντυπωση μου.
      Το αφησα λοιπον και δεν ξανασχοληθηκα μεχρι προσφατα που το ανεφερε καποιος και πραγματικα νομιζα οτι δεν ειχε καταλαβει καλα,μιας και ειχα αλλη εντυπωση εγω.
      Σημερα επεσα πανω σε μια κουβεντα oπως ειπα και το ξανααναφεραν και τοτε συνειδητοποιησα το λαθος μου!
      Διαβασα και το δικο σου αρθρο(το βρηκα απο γκουγκλαρισμα γενικα για το θεμα) οπως διαβασα και του λενιν ρελοαντεντ και αλλων.
      ΔΕΝ υπαρχει καμια "συνομωσια"πισω απο την αναφορα μου σημερα εδω..
      απλα ηθελα να το συζητησω με οπαδους του κομματος και δεν ξερω καλυτερο τοπο απο τουτο το μπλοκ!
      Δεν ξερω αν ειναι δευτερευων,πιθανοτατα ναι.
      Απλα αν ειναι δευτερευων τοτε δεν καταλαβαινω γιατι το κκε δεν ψηφισε υπερ.
      Δεν ειναι κεντρικο διαkυβευμα της στρατηγικης του και σιγουρα ειναι οτι πιο προοδευτικο ειχε εκεινο το νομοσχεδιο.
      Καταλαβαινω οτι δεν ειναι πρωτευων τωρα,αλλα προεχουν.
      Για μενα ομως ειναι ενδεικτικο μιας παρωχημενης αντιληψης στην ηγετικη ομαδα του κκε!!
      Και να πω κατι? πραγματικα προσπαθω να καταλαβω τον εσωτερικο αγωνα συγκεκριμενου στελεχους του κομματος που θα πρεπει να υπερασπιζοταν την αποφαση του κκε ενω προσωπικα θα ηθελε να ισχυει το αντιθετο.
      Δεν το λεω κουτσομπολιστικα..πραγματικα πρεπει να ειναι δυσκολη η θεση της
      qwerty

      Διαγραφή
    3. Δευτερεύον και κάτω είναι. Κι άσχετο με την ανάρτηση. Και είσαι πονηρούλης.

      Διαγραφή
    4. Και πιο κάτω και ήρθε τώρα ο άλλος με τελείως άσχετο θέμα από μία θέση πάνω σε ένα ζήτημα να δείξει πόσο αναχρονιστικό και παρωχημένο είναι το ΚΚΕ και πόσο κρίμα για τις απόψεις του και την εσωτερική πάλη των στελεχών που λένε άλλα από αυτά που πιστεύουν. Α, και επειδή κάτι είναι δευτερεύον θέμα πρέπει να πάρει θετική ψήφο;

      Διαγραφή
  7. Εφόσον σε σπασχολούν οι gay ε τότε φτιάξε ενα κόμμα που να αφορά μόνο αυτούς και ασε την υπόλοιπη κοινωνία που την θερίζει η φτώχεια και η εξαθλίωση στο ΚΚΕ ..


    Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλω τους σχολιαστες να σταματησει η κουβεντα για το συμφωνο συμβιωσης ως παντελως ασχετη με το θεμα της αναρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικο μου το λαθος και ανακαλω..
      αν θελει καποιος να το συζητησει μαζι μου,μιας και το θεωρω ενδεικτικο ενος συντηρητικου και αναχρονιστικου τροπου σκεψης μεσα στην ΚΕ, τα λεμε καπου αλλου..
      Qwerty

      Διαγραφή
    2. και επειδη εκτειθονται poe!
      Κ.Ρ.

      Διαγραφή
  9. εγω παλι απο ολα αυτα εχω καποιες αποριες.
    ασχετες με το θεμα, αλλα τις εχω.
    το ΚΚΕ ειναι το κομμα με τις περισσοτερο ξεκαθαρες θεσεις ΣΕ ΟΛΑ τα ζητηματα. επισης τις λεει με τροπο που -φυσιολογικα και μιλωντας για ανθρωπους με iq στον μεσο ορο- ειναι κατανοητες και χωρις να αφηνουν περιθωρια να τις παρερμηνευσεις.

    υπαρχουν λοιπον οι τυποι που κοβουν φρασεις και θεσεις και τις παρουσιαζουν αυτονομες με σκοπο δημιουργησουν εντυπωσεις.
    αυτοι ειναι ξακαθαρο τι ειναι, αλητες, πουτανες των αστων, τσογλανια αντικομμουιστες που σιγουρα θα την παιζουν μπροστα σε μια εικονα με κομενα κεφαλια κομμουνιστων.
    αυτους θα τους αναλαβει ο λαος στην ωρα τους σαν ταγματασφαλητες κουκουλοφορους.

    υπαρχουν και οι αλλοι που τα καταπινουν αμασητα χωρις να το ψαξουν αν ειναι αληθεια, γιατι θελουν να ειναι αληθεια. γιατι; γιατι ντρεπονται που τοσα χρονια το ΚΚΕ εχει δικιο σε αυτα που λεει και ψαχνουν μια δικαιολογια για να πουν "και αυτοι ιδιοι ειναι" ή "να στο ταδε θεμα το ΚΚΕ ειναι -προσθετει κανεις οτι επιθετο θελει-" απλα για να κρυψει τη δικια του δειλια και το ποσο κομπλεξικος ειναι για να παραδεχθει το λαθος του.
    υπαρχουν και αλλοι που τοσο τους κοβει τοσα λενε.
    οπως ο ανωνυμος "30 Ιουλίου 2015 - 12:36 π.μ.". αυτος λοιπον ειτε εμπιπτει στην πρωτη κατηγορια ή στη τελευταια.
    πρεπει να εισαι πολυ πουλημενο τομαρι ή κρετινος για να μη μπορεις να καταλαβεις τις θεσεις του ΚΚΕ και να τις διαστρεβλωνεις ετσι. προσοχη, οχι να διαφωνεις, να τις διαστρεβλωνεις.

    Υ.Γ. διαβαστε για το θεμα του συμφωνου και την συνεντευξη του "Ο". οποιος δεν το καταλαβει και απο εκει, ας μας κανει την χαρη να λοβοτομηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RED,διαπιστώνω ότι τελευταία ιδικά μετά την ''φούσκα'' της ''αριστεράς της ευθύνης'' και της κυβερνώσας αριστεράς η επισκεψιμότητα της σελίδας από έναν κόσμο με πραγματικές αγωνίες και ενδιαφέρον για να μάθουν τις θέσεις του ΚΚΕ,είναι εμφανείς.
    Βέβαια κοντά σ' αυτούς αυξήθηκαν τα τρόλια και οι προβοκάτορες, δεν απευθύνομαι σ' αυτούς.
    Θα πρότεινα να ανοίξουμε μια ουσιαστική κουβέντα με αυτούς που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, πχ υπάρχουν πολύ ωραία άρθρα της ΚΟΜΕΠ
    α) για τα ΚΚ και την συμμετοχή τους σε κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης.
    β) για την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.
    γ) για τον οπορτουνισμό και τον ρόλο τους στα συνδικάτα, κ.α.
    Απλά κάνω μια πρόταση για δες το λίγο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά αυτά που γράφεις, αρκεί να θέλει κάποιος να τα μελετήσει και να τα κατανοήσει κι όχι να γυρνάει μόνο για να πει "λάθος το ένα, λάθος το άλλο" κτλ. Δε γίνεται να είμαστε πάντα οι κακοί της υπόθεσης.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι τι λέει το ΚΚΕ για μια σειρά ζητήματα, λίγοι ίσως, αλλά υπάρχουν, σ' αυτούς απευθύνομαι.
      Το εξηγώ παραπάνω.
      Θα μου πεις αυτός που θέλει ψάχνει και βρίσκει, νταξ ας του το δώσουμε κι απ' εδώ.
      καλημέρα.

      Διαγραφή
  11. Για το σύμφωνο συμβίωσης της Βιβής Δάγκα
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 21/06/2015
    Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται
    http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8488168&textCriteriaClause=%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F+%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97%CE%A3

    Ραμόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''''''Η σεξουαλική επιλογή, η συμβίωση είναι ατομική - ιδιωτική υπόθεση. Η οικογένεια, όμως, είναι βασικά θεσμός προστασίας των παιδιών που περιλαμβάνει την προστασία παιδιών τα οποία προκύπτουν από τη συμβίωση , τη σχέση του άνδρα και της γυναίκας. Για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών είναι απαραίτητο αυτά να κατανοούν τη βιολογική σχέση άνδρα - γυναίκας που προκύπτει από τη φυσιολογία του ανθρώπου.
      Στη συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών, αντικειμενικά, το παιδί έχει παραποιημένη, ανορθολογική, αντίληψη αυτής της βιολογικής σχέσης. Βεβαίως, παρακολουθούμε τη συζήτηση που έχει ανοίξει γι' αυτό το θέμα στην επιστημονική κοινότητα και μεταξύ διαφορετικών ειδικοτήτων, που είναι φυσικό να υπάρχουν και διαφορετικές προσεγγίσεις, χωρίς όμως αυτές να καταλήγουν σε μια ενιαία πρόταση - αντίληψη, κυρίως για το θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στα παιδιά των συμβιούντων ομόφυλων ζευγαριών.
      Η θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι επί της ουσίας επέκταση του θεσμού της οικογένειας και σε αυτά τα ζευγάρια. Η εμπειρία από άλλες χώρες αποδεικνύει ότι, όπου θεσμοθετήθηκε το σύμφωνο συμβίωσης ή ο γάμος ομοφυλοφίλων, άνοιξε ο δρόμος και για την υιοθεσία παιδιών. Εμείς δε συμφωνούμε σε αυτό.'''''''
      Σωστότατη επιστημονική προσέγγιση.
      Ενδιαφέρον θα είχε αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ στο συγκεκριμένο ψάχνοντας πάντα μια αφορμή, να μας πουν πως προσεγγίζουν το θέμα τα άλλα κόμματα που είναι φύση συντηρητικά και στο συγκεκριμένο θέμα το παίζουν προοδευτικά.

      Διαγραφή
  12. το αρθρο ειναι οχι απλα αντιεπιστημονικο αλλα και ρατσιστικο και οχι μονο για ομοφυλοφιλα ζευγαρια αλλα και για ετεροφυλα ζευγαρια.Σεβομαι την αποψη του ποε οτι ειναι ασχετο το θεμα και δεν μπορουμε να σχολιασουμε(και τους κανονες σχολιασμου φυσικα) και δε το συνεχιζω εκτος αν θελετε φυσικα.
    Κ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε Κ.Ρ.!Είσαι συγκλονιστικός,τα έχεις κάνει θρύψαλα τα απολιθώματα να ούμε!Αλλά μη μένουμε μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια!Εμένα που η σεξουαλική μου ζωή είναι να συνευρίσκομαι με τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες,γιατί να μη νομοθετήσουν και για μας ρε συ?Γιατί?Αφού τα έχουμε λυμένα στον καπιταλισμό τα ζητήματα,τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα άριστο σχολικό περιβάλλον,γιατί δε μας αφήνουν και εμάς ρε συ?
      Κ.Ρ.Σε παρακαλώ,να μη παλέψουμε μόνο για τα ζευγάρια.Να παλέψουμε εμείς οι ανοιχτόμυαλοι και για τις πιο σύνθετες σχέσεις.Μην είμαστε ρατσιστές!Άλλωστε ο καπιταλισμός είναι ένα περιβάλλον που τα ευνοεί αυτά.
      Θάνος

      Διαγραφή
  13. Το Αρθρο δεν ειναι ουτε Ρατσιστικο ουτε Αντιεπιστημονικο. Απλα εισαι Αντικομμουνιστης και πρεπει κατι να πεις εναντιον του ΚΚΕ που χαλαει την Σουπα του Καπιταλισμου.......................... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και στην κορφη κανελα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μου θυμιζεις το ανδκοτο με το παιδι τον πατερα τον ριζοσπαστη και τον γαιδαρο που πεταει!αν δε μπορεις να συζητησεις και το μονο που ξερεις να λες οτι οι αλλοι ειναι αντικομμουνιστες αστο ρε παιδακι μου.Ποιο γραφικος πεθαινεις!
    κ.ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σε νοιαζει τιποτα για εμενα θα πεθανω δεν πειραζει. Σημασια εχει οτι εισαι Αντικομμουνιστης που σε ποναει οτι το ΚΚΕ δεν συμμετεχει στην Σωτηρια του Καπατιλισμου μεσα απο το νεο Οπορτουνιστικο Αναχωμα. Εμεις ομως την πορεια του ΚΚΕ τα τελευταια 25 χρονια δεν την αλλαζουμε. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. καλα και του χρονου
      Κ.Ρ.

      Διαγραφή
    3. Περαστικά σου Καλο Πασχα.......................................... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  15. Τέτοια "κάψα" για άσχετο θέμα με την ανάρτηση και, το ξαναλέω, δευτερεύον και κάτω συνολικά, που κάποιοι πάνε να ξαναρχίσουν με το ζόρι "κουβέντα", μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. zoot horn rollo ενω ο Qwerty κλεινει το θεμα ζητοντας συγνωμη στην ουσια γιατι ειπε οτι ρωταει σε ασχετο θεμα συνεεχιζετε να σχολιαζουν υποστηρικτες της γνωμης του ΚΚΕ κατα ριπας. Αλλοι εχουν καψα και αλλη εχουν τη μυγα και μυγιαζονται!οσο συνεχιζεις να σχολιαζεις πανω στο θεμα τοσο θα συνεχιζουν να σχολιαζουν οσους κατηγορειτε βλεπε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ "αντικομμουνιστες".Παντως τα πεισοοτερα σχολια με συντριπτικη πλειοψηφια ειναι απο τους "ΚΚΕΔΕΣ".
    Κ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ επαναλαμβάνω ό,τι έγραψα πριν.

      Διαγραφή
    2. Εχουνε μεγαλη πικρα. Τοσος κοπος τοση προσπαθεια να γινει το ΚΚΕ Οπορτουνιστικο Αναχωμα και να πανε χαμενα τους ποναει αφανταστα. Τους εχουνε μαλωσει και τα Αφεντικα τους πρεπει να δείξουμε λιγο Κατανοηση. Ειναι σαν να κλεβεις Εκκλησια Συντροφε.

      Διαγραφή
    3. @Κ.Ρ.
      Εγω ξεκινώ με την προϋπόθεση οτι ο qwerty ξεκίνησε καλοπροαίρετα! Έτσι κι αλλιώς δυστυχώς μια σειρά συζητήσεις σε σε site φιλοΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ γίνονται με χαοτικό τρόπο. Δεν μου φαίνεται παράξενο να άνοιξε θέμα για τις θέσεις του ΚΚΕ απέναντι στην Ε.Ε. και να κατέληξε για το σύμφωνο συμβίωσης κάνοντας μια στάση στη...Βάρκιζα!
      Το να συνεχίζεις όμως να προσπερνάς το θέμα της ανάρτησης για να μας πείς την παπάτζα σου, μόνο με ειρωνικό τρόπο αντιμετωπίζεται. Ούτε σε έχω δει να σχολιάζεις με ουσιαστικό τρόπο π.χ. την ανακοίνωση της Κ.Ε.του ΚΚΕ για τις εξελίξεις. Όμως τι νομίζεις,ότι μας χτυπάς και καταφέρνεις να αποδείξεις κάτι για το ΚΚΕ; Νομίζεις ότι θα πάθει κάτι το ΚΚΕ από τη θέση του στο συγκεκριμένο ζήτημα;
      Πάντως και σε αυτό το ζήτημα οι πιο φανατικοί υποστηρικτές είναι οι πιο ακραίοι νεοφιλελευθεροι, συντηριτικοί, φανατικοί υποστηρικτές του καπιταλισμού και της Ε.Ε., αθεράπευτοι αντικομμουνιστές, θιασώτες των ιμπεριαλιστικών πολέμων μέχρι και ΜΚΟ στηριζόμενες από τη CIA ! Για δες και στη χώρα μας και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Και καταλήγετε να μας λέτε να μην ασχολούμαστε με το μεροκάματο, με τις συνθήκες εργασίας,την παιδεία,την υγεία, τους παιδικούς σταθμούς, την στήριξη των λαϊκών οικογενειών,αλλά με επίπλαστα διακιώματα που έχουν όλη τη αστική θεωρητική σαβούρα μέσα τους! Κατά το παλιό,εκτός από τον ιμπεριαλισμό υπάρχει και η μοναξιά...
      -"το αρθρο ειναι οχι απλα αντιεπιστημονικο αλλα και ρατσιστικο και οχι μονο για ομοφυλοφιλα ζευγαρια αλλα και για ετεροφυλα ζευγαρια". Ναι όσο αντιεπεστημονικό είναινα λές ότι το χασίς είναι ναρκωτικό...Πάντως έχετε ξεφτυλίσει κάθε έννοια....και όλα αυτά γιατί όχιαπλά είσαστε μικροαστούληδες παρτάκηδες,αλλά και βαθιά αντιδραστικοί σε σημείο να μην ξεχωρίζετε από τους φασίστες!
      kk-1

      Διαγραφή
    4. ειναι απλο το πραγμα.
      ειναι τοσο αντικομμουνιστες που αν το ΚΚΕ βγαλει θεση οτι ειναι κακο να την παιζεις στους σκυλους, θα βγουν με θεση οτι πρεπει να την παιζεις στους σκυλους.

      για να σοβαρευτουμε ομως (οσο γινεται με αυτους), το επομενο hot topic για τα παιδια θα ειναι το "κινημα" για το δικαιωμα και την αυτοδιαθεση των γυναικων που ερχετε. καπου το πηρε το ματι μου οτι μια μκο εχει ξεκινησει το νταβαντουρι.
      αλλα εκει η απαντηση ειναι ευκολη :) :) :)

      Διαγραφή
  17. Τι Κομμουνιστικό Μανιφέστο και σαχλαμάρες...
    120 Μέρες στα Σόδομα.
    Σε λίγο έρχονται και τα δικαιώματα των παιδόφιλων ( με συναίνεση βεβαίως ).
    Α, και τα δικαιώματα των κτηνοβατών. ( Γιατί να μην πηδάω τον σκύλο μου παλιοκομμουνιστές ? )

    TALIBAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mονο και μονο το οτι συγκρινεται παιδοφιλους κτηνοβατες και ομοφυλοφιλους δειχνεται τι πιστεύεται εσεις και το κομμα σας.καλυτερα σταματηστε να μιλατε γιατι οσο περναει η ωρα τα κανετε ολο και χειροτερα!
    Κ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε τα αστόπαιδα ασχολούνται με τόση θέρμη στις μέρες μας για το ζήτημα.Και στο Κόμμα παλεύουμε για όλους ανεξάρτητα τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή τι τρώνε για πρωινό.Κατάλαβες?Γιατί αν πας να μιλήσεις σε κανένα εργάτη ή άνεργο για το θέμα που σε καίει μπορεί να τις αρπάξεις.Θα θεωρήσει ότι τον ειρωνεύεσαι.
      Θάνος

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ρε μεγάλε Κ.Ρ. για ποιόν τα κάνουμε "χειρότερα";;;;;;
      Μήπως νομίζεις ότι στην πλειοψηφία των εργαζομένων,η τοποθέτηση του ΚΚΕ θα αντιμετωπιστεί αρνητικά. Μάλλον είσαι κλεισμένος στην μοναξιά σου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Και σε τελική ανάλυση ποιος σου λέει ότι ακόμα και οι ομοφιλόφυλοι στηρίζουν ομόθυμα τέτοια "αιτήματα"; Δεν θα κάταντήσουμε να υιοθετούμε και κάθε σάπια απαίτηση της αστούρας που αντανακλά την σαπίλα της και μόνο!
      Ναι έχουμε άποψη για το φαινόμενο της ομοφιλοφυλίας, ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! Και επειδή έχουμε άποψη ξέρουμε να σεβόμαστε και αυτούς τους ανθρώπους. Και τους σεβόμαστε πραγματικά, όχι με φανφάρες για υποτιθέμενα διακαιώματα.
      Το πρόβλημα το έχετε εσείς. Με τη δική σας συλλογιστική περί δικαιωμάτων! Γιατί η δική σας φιλοσοφία και η συλλογιστική σας καταλήγουν να θεωρούν "δικαίωμα" κάθε ανωμαλία, όπως η κτηνοβασία και παιδοφιλία! Για αυτό και δεν σέβεστε και καθόλου στην πραγματικότητα ούτε τους ομοφιλόφυλους. Στην ουσία τους διαχωρίζετε σαν ξεχωριστούς από τους υπόλοιπους ανθρώπους, ζητάτε ιδιαίτερη νομοθεσία! Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος,με τα καταστσλτικά μέτρα ενάντια σε ομοφιλόφυλους.
      Και επί της ουσίας τι μας λές; Ότι οι διεκδικήσεις για τα δικαίωματα της εργατικής τάξης, η πάλη για το σοσιαλισμό είναι παρωχήμενα. Σήμερα υπάρχουν δήθεν "νέα κινήματα"!!!!!
      kk-1

      Διαγραφή
    3. την ιδια νομοθεσια ζηταμε που λεει οτι μπορουν να εχουν συμφωνο συμβιωσης οπως και οι ετεροφυλοι και σεις λετε οχι μικρα ρατσιστικα ανθρωπακια !
      κ.ρ.

      Διαγραφή
    4. Και εγώ απαιτώ να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων να μην εξαναγκάζονται να δηλώνουν παντού για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους και να μην ασχολείται όλη η κοινωνία με το κρεβάτι του καθενός.
      Αυτός είναι ο καπιταλισμός:όλα ένα συμβόλαιο-σύμφωνο για μια συναλλαγή. Σύμφωνο συμβίωσης λοιπόν για να μοιράζουν κάποιοι τις περουσίες τους.
      Αλλά στον εργάτη καμιά περιουσία, σύνταξη στα 67-70, όχι άδειες στις μωρομάνες, μείωση οικογενειακών επιδομάτων, όχι παιδικοί σταθμοί και πλήρωνε ιδιωτικούς, εκπαιδευτικούς δεν έχουμε για τα παιδιά μας στα σχολεία, οι δημόσιες μαιευτικές κλινικές έχουν τα χάλια τους και πρέπει να χρυσοπληρώνουμε στις ιδιωτικές για να γεννήσουν οι γυναίκες μας....Και αυτός ο τυχάρπαστος μας μιλά για "ίδια νομοθεσία". Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα και αυτός θέλει ειδική νομοθεσία για μια μικρή μειοψηφία για να μοιράζει την περιουσία της!!!!
      Μηπώς τελικά Κ.Ρ. θα μας βγάλεις και ανώμαλους γιατί κάνουμε παιδιά με τις γυναίκες μας, κάνουμε οικογένεια και διεκδικούμε τα δικαιώματα μας;
      kk-1

      Διαγραφή
  19. αντιθετως με σας εμενα με ενδιαφερουν ολα τα θεματα οχι επιλεκτικα αναλογα με τα παιδικα τραυματα που εχει ο καθενας!Τωρα αν εσεις παλευετε για ολους το βλεπω απο τα σχολια που στελνετε και τις συγκρισεις που κανει ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ απο τους πουστηδες του ΒΑΓΓΕΛΗ891 και απο αναλογες συγκρισεις και σχολια παλιοτερα του modesto.Aν ετσι παλευετε εσεις Θανο για ολους τι να πω!
    κ.ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε Κ.Ρ.
      ένα απο τα πρώτα διατάγματα της επαναστατικής εξουσίας στην Ρωσία το 1917, ήταν η νομιμοποίηση της ομοφυλοφυλίας.
      Αυτό όμως διαφέρει έτη φωτός απο τους κάθε είδους έκφυλους που σαν καλό παπαγαλάκι του Ολιγαρχικού συστήματος υποστηρίζεις.
      "αντιφασίστες" διεστραμμένοι σαδο-μαζοχιστές ντυμένοι με στολές που παραπέμπουν έκδηλα σε S.S. παρελαύνουν υπερήφανοι στα gay pride.

      TALIBAN

      Διαγραφή
  20. Ευτυχώς που ασχολείσαι εσύ με όλα τα θέματα και αντί να απαντάς στο θέμα της ανάρτησης,ασχολείσαι με κάτι που ούτε αγγίζει τη ζωή του λαού! Σε λίγο θα μας πείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει παιδικά τραύματα και όχι αυτοί που υποτίθεται ότι υπερασπίζεσαι. Και σε τελική κουβέντα, αν εσένα σε ενδιαφέρει περίσσότερο ο κώλος σου, το πουλί σου και τι βρακί φοράς στο κρεβάτι σου, εμένα με απασχολεί για τους ανέρφγους, για τις άθλιες συνθήκες των εργατοϋπαλλήλων, για τα 50.000 παιδιά που δεν μπορου΄νν να πλάνε στους παιδικούς σταθμούς,για την κατάσταση στα νοσοκομεία, για το 3ο μνημόνιο και και και.....
    Πήγαινε ψάξε κανα νησάκι για να χαλάσεις τα λεφτά σου και και σκορπίσεις την πλήξη σου!!!
    Πάντως στις απόψεις σου βρείςπρόθυμο συμπαραστάτη τον νεοφιλελεύθερο Στ. Μάνο και τη Λυμπεράκη...
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μαυτα που λες κκ-1 φανταζομαι εισαι και εναντια στα συμφωνα αναμεσα σε ετεροφυλα ζευγαρια ετσι?μη μπαινουν σε καπιταλιστικα καλουπια(καταλαβαινεις πως ακουγεσαι ετσι?)! βλεπω εχεις μια τρεμουρα να πω πραγματα που δεν πιστευω μηπως επειδη μη μποροντας να ανταποκριθεις εσυ και τα υπολοιπα μελη του ΚΚΕ σε μια τετοια συζητηση ξεροντας το λαθος της γραμμη σας προσπαθειτε να μπλεξετε ,σε κατι τοσο ξεκαθαρο οπως το συμφωνο, παιδοφιλους ,κτηνοβατες και οτι δηποτε αλλο σας ερχεται στο μυαλο.Οσο για τον ταλιμπαν μαλλον μπερδευτηκε και εχει μπλεξει την χριστιανικη νεολαια ελλαδος με το ΚΚΕ.Στο επομενο συνεδριο να παρετε και την Λουκα !
    Κ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βούλωσες Κ.Ρ. σχετικά με το διάταγμα της Σοβιετικής Εξουσίας, ε ?

      TALIBAN

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εσύ ήρθες για "γόνιμο διάλογο",καλό κι αυτό...

      Διαγραφή
    3. Τι να πει μωρε ο μικροαστουλης. Το παιδακι με το Αμερικα ειναι. Τι του τσαμπουνατε για Σοβιετικη Ρωσια και Λενιν...?

      ratm

      Διαγραφή
  22. Εντάξει Κ.Ρ. ήρθες, τα είπες, τους ισοπέδωσες όλους, πέταξες και τους χαρακτηρισμούς σου πήγαινε τώρα εκεί που δεν υπάρχουν μικρά ρατσιστικά ανθρωπάκια και παιδικά τραύματα και καλά να περνάς. Δεν θα μπω καν στο ποιος έχει δίκιο, το θεωρώ τόσο μικρής σημαντικότητας θέμα με όλα αυτά που συμβαίνουν που προτιμάω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Αν εσύ θέλεις συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε μην ασχολειστε με το τρολακι. Το παιδι ειναι στεναχωρημενο γιατι ο μπαμπακας φετος του εδωσε χαρτζιλικι για 1 μηνα διακοπες και δε θα προλαβει να παει σε ολα τα εναλλακτικα μερη που ηθελε.
    Ρε χαρτζιλικονενε χιπη δε μας χεζεις λεω εγω. Εδω δεν εχουμε να φαμε και εσυ θες να συζηταμε για τον πουτσο, τον κωλο και τα οργανα μας...
    Η θεση του ΚΚΕ εινα ξεκαθαρη. Και για το κοινωνικο φαινομενο της ομοφυλοφιλιας και για τα ισα δικαιωματα ολων. Το ΚΚΕ δεν ξεχωριζει τον κοσμο με το τι κανει στο κρεβατι του. Αυτο ειναι δικη του δουλεια στο βαθμο που δεν προξενει βλαβη στην κοινωνια. (πχ παιδοφιλια)
    Νομικα ολοι να κατοχυρωνονται σε οτι αφορα τα περιουσιακα τους.
    Απο κει και περα οτιδηποτε θα ανοιγει το ζητημα υοθεσια παιδιων θα ειναι απεναντι το ΚΚΕ.
    Αυτη η θεση του ΚΚΕ μια χαρα απηχηση εχει στην κοινωνια. Και σε πολλους ομοφυλοφιλους οι οποιοι δεν εκφραζονται απο το ενιαιο αντιδραστικο μπλοκ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΩΝ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΤΖΗΜΕΡΩΝ-ΜΚΟ-ΕΕ κλπ

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αμα ηταν δικο μου το αρθρο θα ειχα κλεισει τα σχολια
    ....κατι που θα εκανα πρωτη φορα οσο καιρο ασχολουμαι με τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οσο περισσοτερο ξεμπροστιαζεται τοσο περισοοτερο λυσσατε!
    εδω αρθρο απο τον ριζοσπαστη τι πιστευεται για τους ομοφυλοφιλους!
    http://www.rizospastis.gr/story.do?id=2811265&textCriteriaClause=%2B%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%91+%2B%CE%9A%CE%91%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

    Το αρθρο λεει οτι το μεγαλυτερο μερος των ομοφυλοφιλων ειναι παιδια που τα βιασαν. Καλα το οτι ειναι προιον του καπιταλισμου δε το συζητω καν.
    σας ειπα οσο μιλατε ξεφτιλεζεστε περισσοτερο σε οποιον σας διαβαζει και σας ακουει ! Θα πει ο Ταλιμπαν και για το 1917 δε λεει για τη νομοθεσια μετα που τους απαγορεψε επι Σταλιν ομως ο κυριως πονηρηδης!
    Κ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο μας ξεμπροστιασες, ειμαστε ομοφοβικοι οκ;
      Εσυ για να εχουμε καλο ρωτημα σε ποιον πολιτικο χωρο ανηκεις;

      Διαγραφή
    2. @Poe
      Εντάξει,μετά και την "ανάγνωσή" του στο άρθρο του Ρ,πρέπει να πω ότι την πατήσαμε.Είτε είναι καθυστερημένος είτε απεσταλμένος για αποπροσανατολισμό.Σταματώ και συγγνώμη από τους διαχειριστές που τσίμπησα.
      Θάνος

      Διαγραφή
    3. Α, poe τώρα θα σε πει "Άδωνι" κτλ.
      Μη βγαίνεις στη ζέστη κου-ρου, παθαίνεις βραχυκύκλωμα.

      Διαγραφή
    4. Οχι, κατ εμε δεκτη η πολεμικη του, και αν δεν ηταν ασχετο το αρθρο θα την ειχακανει αυτην την ερωτηση απο την αρχη, οχι για τιποτα αλλο, αλλα αφου κανει τοσο σκληρη κριτικη σε εμας-καλο θα ηταν να ξεραμε και εμεις που ανηκει- ετσι ωστε να του κανουμε και εμεις κριτικη για τον χωρο του για να βελτιωθει οχι τιποτα αλλο...

      ...απο εκει και περα διαφοροι σχολιαστες το παρακαναν με ψωλες αρχιδια και μουνια...σορυ κιολας, αλλα καλο ειναι η συζητηση να γινεται σε πολιτισμενα πλαισια, με βρισιες δεν κερδιζει κανενα επιχειρημα.... ουτε εγω ειμαι του κατηχητηκου αλλα νταξ αμα παραγινεται το κακο με ενοχλει.

      Διαγραφή
    5. Σωστός, πολύ σωστός.

      Διαγραφή
    6. Για Poe πήγαινε το παραπάνω.

      Διαγραφή
    7. 4.25 Μη σε νοιαζει για εμας οτι Γουσταρουμε κανουμε και λεμε Παντως με τον ΣΤΑΛΙΝ πόνας πολυ οταν σε ειπα Αντικομμουνιστη δεν ειχα αδικο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  26. Ρε POE, μα το θεό με αυτούς! Αν και παρασύρθηκα και εγώ.
    Η επιχειρηματολογία του Κ.Ρ "βρωμάει"είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΕΚ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα. Και μάντεψε τι αναπαράγει ο Κ.Ρ. για παραπομπή που δήθεν μας κατατρόπωσε: ένα αντικομμουνιστικό λίβελο που για συκοφαντήσει το ΚΚΕ και παραπέμπει σε διάφορα φύλλα του "Ρ" με θεματολογία κριτικής σε συγκεκριμένες ταινίες.Ένα κείμενο που ούτε καν κάνει μια προσπάθεια να κρίνει τις απόψεις...Έτσι, πετούν λάσπη για να τα διοχετευουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που θέλουν να χειραγωγήσουν πολιτικά και να παίρνουν ψήφους. Κάτι χειρότερο: να φτιάξουν ένα στρατο αντικομμουννιστών που θα τον κινητοποιούν ανάλογα με τις εξελίξεις.
    Ό,τι αθλιότητα θέλεις την αναπαράγουν...πολιτικό κριτήριο μηδεν!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αρθρο πυο ειχα γραψει τοτε ειχα πει οτι μην μπορωντας(εξαιτιας της ταξικης τους τοποθετησης) να αναδειξουν αμειγως ταξικα ζητηματα, αναζητουν τετοια που να εχουν οσο το δυνατον λιγοτερες εμφανεις ταξικες(δηλαδη να εχουν να κανουν με ταξικες διεκδικησεις) προεκτασεις ετσι ωστε να δικαιολογησουν την αριστεροσυνη τους, εξου και η καψα τους για την νομιμοποιηση της καναβης, και για τα δικαιωματα των γκει, κλπκλπ. Στην πραγματικοτητα ισοπεδωνουν ολη την κοινωνια με οριζονται και καθετα μετρα, και μετα υποκρινονται οτι τους ενδιαφερουν οι μειονοτητες, που στην πραξη γραμμενες τις εχουν και απλα τις χρησιμοποιουν για τους μικροκομματικους τους σκοπους. Απο την αλλη πλευρα πιστευω οτι το ζητημα δεν ειναι μηδενικου ενδιαφεροντος, προσωπικα δεν συμφωνω με τη θεση του κομματος(για το συμφωνο για τις υιοθεσιες μεχρι αποδειξεως του εναντιου συμφωνω να μη γινονται) απο εκει και περα η δημοσιευση δεν θα μπορουσε να εχει πιο ασχετο θεμα για ενα τετοιο διαλογο. Επισης θεωρω οτι οχι τυχαια θυμηθηκαν να φερουν αυτην την κουβεντα ετουτη τη στιγμη στο blog, αισθανονται ξεμπροστιασμενοι και θελουν να βρουν κατι να πουν και για τους αλλους... να ειναι καια υτοι μαλακες δεν ειμαστε μονο εμεις.

      Δεν θελω να κανω αλλο σχολιο σχετικα, αν πραγματικα τον καιει το ζητημα θα πει σε ποιο χωρο ανηκει και θα ερθει στο Poexania να κανει τον υπολοιπο διαλογο. Αν δεν το κανει το μονο συμπερασμα που μπορει κατα τη γνωμη μου να βγαλει κανεις ειναι πως ο μονος σκοπος του ηταν να προβοκαρει σε μια περιοδο που μια μεριδα του κοσμου αρχιζει να απεμπλεκεται απο τις φαντασιωσεις του συριζα και ξεκινα να ψαχνεται πολιτικα για πιθανες εναλλακτικες.

      Διαγραφή
    2. Το να τους αγνοείς απλώς δεν είναι λύση για μένα γιατί θα λένε μετά δεν είχες επιχειρήματα κλπ. Πρέπει να τους ξεμπροστιάζεις όπως έκανε ο Poe. Από το ύφος τους φαίνεται ότι έρχονται μόνο για να πετάξουν λάσπη, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ουσιαστικός διάλογος με αυτούς. Το θέμα είναι πολύ δευτερεύον όταν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν αλλά κάποιος βρίσκει αυτό και κρέμεται από αυτό για να πετάξει λάσπη και χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή
  27. και μιας και υπαρχει τοσο μεγαλη αναγκη για διαλογο, αμα τοσο πολυ καιει καποιους το θεμα, παρακαλω τα σχολια που θα ακολουθησουν να γραφτουν εκει

    https://poexania.wordpress.com/2015/07/31/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-redfly/

    Εδω μεσα εγω προσωπικα δεν θα ξαναπαντησω σε σχολιο σχετικο με τα δικαιωματα τον ομοφυλοφιλων γιατι αντικειται στους κανονες σχολιασμου να γινεται ενας τοσο ασχετος διαλογος με το θεμα της αναρτησης.

    Αν δεν απαντησεις σε ποιο πολιτικο χωρο ανηκεις, η εδω η στο poexania(Μονο στο poexania Ομως προκειται να συνεχισω εγω το διαλογο) παει να πει οτι το ζητημα δεν σε ενδιαφερει πραγματικα και οτι αυτο που σε ενδιαφερει πραγματικα ειναι να προβοκαρεις, σε μια περιοδο που οι ευρωσοσιαλιστες, οι σοσιαλδημοκρατες και οι οπορτουνιστες εχουν ξεγυμνωθει, και να τραβηξεις στο βαθμο που μπορεις να το καταφερεις, την προσοχη σε ενα αλλο ζητημα δευτερευον το οποιο θεωρεις οτι ειναι καταλληλο για να χτυπησεις το κομμα. Σε ενοχλει η σταση του κκε για τα συμφωνα συμβιωσης, μια κουβεντα που εχει ενδιαφερον μεν, αλλα ειναι ενα μικρο βαρκακι σε σχεση με τα αεροπλανοφορα πολιτικης ανεντιμοτητας και κρετινισμου των αστικων και εξωκοινοβουλευτικων κομματων.

    Παρολα αυτα σου ξαναλεω, αν σε ενδαιφερει τοσο μπες στο poexania και θα γινει ο διαλογος που θες.

    Οχι τιποτα αλλο, αλλα καποιοι που εχουν κυλιστει στη λασπη για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα της αστικης ταξης αναζητουν διακαως μια λαδια στο ΚΚΕ για να πουν "να δειτε, και αυτοι ξεπουληταρια ειναι οπως εμας"... ε αν αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσες να βρεις...συγχαρητηρια.

    Αυτα απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poe μου εχεις ξανακκανει την ερωτηση τι ειμαι στο προηγουμενο ποστ και σου εχω απαντησει. απο κει και περα σεβομαι τη γνωμη σου αν θελω να συζητησω περιτερω να μπω στο μπολγκ σου
      Κ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. οντως, ειχα ξεχασει το νικνεημ

      Διαγραφή
  28. Κ.Ρ Σωστα τωρα θυμηθηκα. Μας είχες πει οτι είσαι με την ανταρσυα που ειναι εδω και χρονια Αβανταδορος του Τσυριζα. Αφου ο Δελαστικ εχει μπερδευτει πλεον και δεν ξερει σε ποιο Κομμα ανηκει. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλησπερα.
    εγω πλεον αφησα σχολιο στο λινκ που εδωσε ο Ποε και περιμενω να τα πουμε εκει..
    Δεκτα λινκ απο αρθρα,ομιλιες και οτιδηποτε θα βοηθησει τον καθενα(δηλαδη εμενα) να καταλαβω!
    Δεν απαντουσα εδω λογω χρονου αλλα και χρονο να ειχα, υποσχεθηκα στον Ποε να μην το κανω,μιας και ηταν ασχετο το σχολιο μου με το θεμα .
    Qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.