6 Ιουλίου 2015

 Δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

18 σχόλια:

  1. Ο μεγάλος συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι είναι πραγματικότητα. Για λόγους μικροπολιτικής όμως, δεν θα πάρουν ΤΩΡΑ υπουργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή όπως λέει σωστά ο Σφυροδρέπανος στο Twitter
      "Τελικά ο μόνος που υπερασπίστηκε το ΟΧΙ του λαού ήταν αυτός που δεν τον κάλεσε να ψηφίσει ΟΧΙ.Αλλά είναι γραφικός κ αγέλαστος μωρέ"

      Διαγραφή
    2. ο πιλαφ τι πηγε να κανει;;;;

      Διαγραφή
    3. Να προετοιμαστεί για τον αντίλογο και την διάσπαση, μιας και βρέθηκαν οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.

      Διαγραφή
  2. Η θέση του ΚΚΕ είτε grexit καλόπιστα δεν καταλαβαινω
    <<< είτε grexit ή οτιδήποτε άλλο θα είναι σε βάρος του ελληνικού λαού.>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τι ακριβώς δεν κατάλαβες ?
      Μνημόνιο
      σημαίνει άμεση περικοπή μισθών και συντάξεων κλπ,
      Grexit δηλαδή έξοδο απο το ευρώ
      σημαίνει έμμεση περικοπή μισθών και συντάξεων κλπ
      λόγω της υποτίμησης του εθνικού νομίσματος.

      Και για να σε προλάβω, εμείς λέμε αποδέσμευση απο την ΕΕ, με άμεση κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων (τραπεζών, βιομηχανιων, μεταφορές, μεγάλες εμπορικές, φαρμακο, τηλεπικοινωνίες, ορυκτά κλπ) και μονομερή διαγραφή του χρέους, ώστε να αντισταθμίσεις την υποτίμηση του νομίσματος, με την δική σου παραγωγή, με συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες και με την διαγραφή χρεών σε συνάλλαγμα.

      Διαγραφή
  3. Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη είτε με grexit είτε με μνημόνια ο λαός θα βρίσκετε σε δίνη θέση απογυμνωμένος από κάθε ριζοσπαστισμό χωρίς ταξική στόχευση και φοβισμένος ,με βασική ευθύνη της φασιστεράς, έχε στο νου σου αυτό ανώνυμε αν υπήρχε τρομοκρατία έξω από τα εκλογικά κέντρα σκέψου τη θα γίνει όταν ο κόσμος αρχίζει να στοχεύει ταξικά///καλή δύναμη σε όλους και ένα μπράβο στο ΚΟΜΜΑ !!

    Girgio Lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλα δικαιωση πριν κλισει καν 24ωρο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δικαιωθήκαμε για το μούφα όχι, 4 μέρες πριν το δημοψήφισμα... Πλέον οι αστοί έχουν γίνει πολλοί προβλέψιμοι, και παίζει και να είναι εσκεμμένο αυτό...

      Κώστας

      Διαγραφή
  5. τι κανατε δικαιωθηκατε? εσεις εκτιμουσατε οτι θα εχουμε συμφωνια 10 μερες πριν(Κουτσουμπας σπικινγκ) απο εκτιμησεις δε πατε και πολυ καλα!
    Τ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνημονιούλη, βραχυκύκλωσε ελεύθερα, αλα Ιανουαριος 2015.

      Διαγραφή
    2. Τ.Ρ.:εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σαςέχουν κάψει τον εγκέφαλο. Το ΚΚΕ εκτός των άλλων εδώ και δύο εβδομάδες προειδοποιούσε για τη ρήξη-μαϊμού ως ενδεχόμενο. Όπως επίσης καλούσε το λαό σε ετοιμότητα σε οποιαδήποτε εξέλιξη γιατίδεν θα έχει κανένα όφελος.
      Αντίθετα τα στελέχη της κυβέρνησης διαβεβαίωναν σε όλους τους τόνους επι δέκα μέρες ότι υπογράφουν συμφωνία-μνημόνιο. Και μάλιστα το εμφάνιζαν σαν επιτυχία. Σε αυτά απάνταγε το ΚΚΕ. Τώτα αν εσάς σας δουλεύουν ψιλό γαζί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και φαντασιώνεστε ό,τι σας αρέσει, είναι δικό σας πρόβλημα!
      Πραγματικά είναι ζήτημα να πετύχεις στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και να μην ακούσεις σαχλαμάρες, που τους τις δίνουν σε μπιλετάκια. Όποιος θυμάται τους κλασικούς ΠΑΣΟΚους, δεν θα βρέι διαφορές σε τίποτα:άγνοια για όλα, εξυπναδούλες γραμμένες σε ατάκες, δεν διαβάζουν τίποτα, αντικομμουνισμός και ξερό ψωμί!
      kk-1

      Διαγραφή
    3. Πες μας λιγο συντομα και περιεκτικα το 60% ΟΧΙ τελικα πως το μεταφρασατε?? Οχι σε τι??

      Διαγραφή
    4. Από δω και πέρα η λέξη προβοκάτορας πρέπει να είναι συνώνυμη του Πετρόπουλου (δημοσιογραφίσκου του σωρού και της αυγής). Τι αυριανισμός και τι κουτσόγιωργας, οι σημερινοί είναι χιλιόμετρα μπροστά στην λάσπη και προβοκάτσια, με μάστερ στον γκαιμπελισμό. Οποιος άκουσε εχθές στο μέγκα τον πετρόπουλο και την λάσπη που έριχνε στο ΚΚΕ, μπορεί σε κάποια στγμή να μπερδεύτηκε και να νόμισε ότι μιλάει ο κασιδιάρης. Μαν

      Διαγραφή
    5. Γλοιώδης προβοκάτορας με το εκείνο γελακι μπράβο στη ψυχραιμία του Σοφιανού. Συγγνώμη αλλά καρακωλια σαν το Πετρόπουλο θα τα βλέπουμε όλο και ποιο συχνά .

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    6. Μπορεις να Συνεχισεις να τρως το παραμυθι. Και Συγχαρητηρια για τους Τραμπουκισμους την Κυριακη μαζι με την Αστυνομια. Εισαστε χειροτεροι απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  6. χονδρικα 60% οχι 40% ναι βαση τις δημιουργικης ασαφειας το 60% διαιρειτε σε 20%οχι που σημαινει ναι 20%παγιδευουμε ριζοσπαστικες συνειδησεις και 20% για οποιαδηποτε αλλη ερμεινεια της δημ.ασαφ. και ετσι 3 μνημονιο αλλα αριστερο μνημονιο η grexit δηλ για τολαο εξαθλιωση
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφροδιτη σταμπουλη https://www.youtube.com/watch?v=WW97bm6NFss.
    η αρχηγος των φραι κορπς. το ρεταλι, η αλητισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.