3 Ιουλίου 2015

Πανό του ΚΚΕ 95 μέτρων στα σκαλιά της Αγ. Νικολάου στην ΠΑΤΡΑ (Πάμε για ρεκόρ εδώ)


 





22 σχόλια:

  1. ΚΑι με την ευκαιρία για όποιον διαβάζει από Πάτρα και δεν έχει ενημερωθεί ...
    σήμερα στις 8:30μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου η μεγάλη συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μια και πραγματοποιήθηκε το βραδάκι η συγκέντρωση της Πάτρας μόνο μεγάλη δεν μπορεί να την πεις! Και επειδή η πόλη είναι μικρή και γνωριζόμαστε απουσίαζε πολύς κόσμος της κομματικής σας επιρροής! ΖΑΒ.

      Διαγραφή
    2. Το έβγαλες το συμπέρασμα. Καθόσουν και μέτραγες θηρίο;
      Άντε και καλό μνημόνιο στη κάλπη αύριο!!!

      Διαγραφή
    3. δεν ειχες να κανεις αλλη δουλια -να ψησεις κανενα για το οχι- και ειχες αγχος για το πως θα ειναι η συγκεντρωση του ΚΚΕ;
      και στην αθηνα που ηταν απο τις μεγαλυτερες +οτι μεσα σε 10 μερες εχουμε κανει 3 κεντρικες και δεκαδες σε γειτονιες της αθηνας;
      αντε, καλο μνημονιο και επειδη οπως λες γνωριζομαστε, οχι μονο στη πατρα αλλα και στην αθηνα, οταν θα ερχονται τα μετρα, να δω σε ποια τρυπα θα μπειτε!
      Υ.Γ. κλεισε θεση στο ελικοπτερο

      Διαγραφή
    4. Η συγκέντρωση ήταν το ίδιο μεγάλη, μην σου πω και ελαφρώς μεγαλύτερη απο την προεκλογική συγκεντρωση του Γενάρη. Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως ήταν το ίδιο μεγάλη με την συγκέντρωση του ΟΧΙ της Πέμπτης όταν και είχατε φέρει τον Σκουρλέτη.

      Από Δευτέρα ο τιτανικός ΣΥΡΙΖΑ πάει στον πάτο. Τρέχτε να μπαλώσετε το ρήγμα και ασχοληθείτε με το τρολάρισμα εκεί που σας παίρνει.

      Διαγραφή
    5. αν κατσει κανεις να σχοληθει με το τι εχει πει το στομα τους τις τελευταιες μερες χανει τη μπαλα,
      εχουμε και λεμε:
      ανεξαρτητα ναι ή οχι συμφωνια τη δευτερα (βαρουφακης)
      δεν ειμαι παντως καιρου αν ναι θα δουμε τι θα κανουμε -η απαντηση μου ειναι ισως και αυτο ειναι οριστικο, ειναι μια αλλη εκδοχη- (τσιπρας)
      ο στρατος ειναι εγγυηση για την εσωτερικο αντιπαλο (ψεκασμενος παρουσια του τσιπρα) πρωτη φορα χουντα λεω εγω
      το κατεβασαμε σε δημοψηφισμα γιατι δεν περναγε (τσακαλωτος, πηγαν να το μαζεψουν μετα αλλα η δικαιολογια οτι τα ελληνικα του δεν ειναι καλα, δεν στεκει, ξερουμε τι ακουσαμε και τον ρωτησε 2 φορες διευκρινιστηκα ο δημοσιογραφος)
      συμφωνα με διαρροες που δεν διαψευστηκαν ακομα, θα παρουμε δανειο 80 δις απο τους αμερικανους και αν οχι εχουμε τυπωσει δραχμες (καμενος στον αμερικανο πρεσβη)
      προταση για μνημονιο 29 δις απο τσιπρα με υπογραφη
      λεφτα οι τραπεζες εχουν μεχρι τη δευτερα (κατσελη)

      και λεω εγω τωρα, το μνημονιο του τσιπρα ειναι λιγοτερο γερμανοτσολιαδικο απο το μνημονιο το αλλο; και γιατι; επειδη δεν κατσαμε στα τεσσερα οπως ελεγαν για τους αλλους, αλλα μας το καρφωσαν στα ορθια;
      γερμανοτσολιαδες ειστε εσεις τσυριζοπουλα, χιτες της χειροτερης μορφης.
      θελει πολυ θρασος να μας μιλανε για δημοκρατιες κτλ αυτοι που κυβερνανε με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου και εχουν στη καμπουρα τους την νομιμοποιηση του δημοψηφισματος της χουντας!
      απο κει σας εμεινε το κουσουρι της συνεργασιας με τους φασιστες ε;

      Διαγραφή
    6. Κάνοντας μια υπόθεση εργασίας: Αποσύρει το ΟΧΙ ο ΣΥΡΙΖΑ και προσχωρεί στο "όχι σε όλα" το δικό σας το μόνο που θα πετύχουμε είναι να επικρατήσει το ΝΑΙ του αντιπάλου σφραγίζοντας την παραμονή μας στην ΕΕ και στην ΟΝΕ και με δημοψήφισμα πράγμα που δεν το θέλουμε ούτε εμείς ούτε περισσοτερο εσείς! Υγ. Την Κυριακή το βράδυ σας χαρίζουμε και τα άκυρα και τα λευκά και την αποχή ΖΑΒ.

      Διαγραφή
    7. Η υπόθεση είναι για κάποια παράλληλη πραγματικότητα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να την βάλει στο ψηφοδελτιο το Σαββατο ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ , αλλά ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λες.

      Θα πάρει λοιπόν ο κακός, ο δαίμονας, ο γκάνγκστερ ο Σόιμπλε τα αποτελέσματα στα χέρια του, και θα πει, ... "Ωραια 50% ΝΑΙ, 50% ΑΚΥΡΟ, πέρασε νικήσαμε" ?

      Όχι βεβαίως, διότι ξέρει τότε πολύ καλά ότι και να υπογράψει νέο μνημόνιο, δεν θα εφαρμοστεί ΤΙΠΟΤΑ !

      Εμείς πάντως δεν θα σου χαρίσουμε ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΟΧΙ, καθώς δεν είναι δικά σου να σου τα χαρίσουμε. Εμείς όλους θέλουμε να τους πείσουμε. Αν όχι τώρα, μετά την Κυριακή.

      Διαγραφή
  2. Τα λεφτα που τα βρηκατε ρε συντροφια? Προλεταριοι,εργατικη ταξη και φτωχοι δεν ειναι τα μελη σας...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κερδίσαμε στο τζόκερ.

      Οι συριζαίοι έχετε πιάσει πάτο αυτές τις μέρες.

      Διαγραφή
    2. Ενω εσεις δεν εχετε πιασει πατο..Αποδειξη η χθεσινη συγκεντρωση στο Συνταγμα,που δεν μαζεψατε πανω απο 8-9.000..Επι ΓΑΠ και Σαμαρα κατεβαζατε 30.000 για πλακα..Που ειναι η δυναμικη σας αντιπολιτευση στον Συριζα?

      Διαγραφή
    3. Τι να πεί κανείς; Μόνο με όρους ψυχανάλυσης μπορείς να εξηγήσεις αυτά που λένε τα troll του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ναρκωτικά που τους δίνουν φταίνε; Δεν ξέρω! Πάντως το σίγουρο είναι ότι μετεξελλίσσονται γοργά σε αντικομμουνιστές και χρυσαυγίτες. Τι να διαβάζεις ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, τι να ακούς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα και το αυτό!
      Πάντως ό,τι πιο βρώμικο και σάπιο διέθετε και έκανε το ΠΑΣΟΚ τριάντα χρόνια, τώρα το βλέπω στο ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα, γιατί βλέπω την θλιβερή κατάντια ακόμα και νέων παιδιών...
      Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η σοσιαλδγμοκρατία...ο πιο σίγουρος δρόμος για το φασισμό!
      kk-1

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμούλη,ψήφισε το μνημονιάκι σου κι άσε τα υπόλοιπα. Μεχρί εκεί είσαι.

      Διαγραφή
    5. Θα κράξω και εγώ λοιπόν τον ΣΥΡΙΖαίο παρόλο που πλέον, είναι σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από μικρό παιδί...
      Τα λεφτά ρε γελοίε σοσιαλφασίστα, τα δίνουμε κάθε μέρα και τρέχουμε για να τα βρούμε, όπως είπαν και άλλοι, δεν παίρνουμε δάνεια!

      Άντε τώρα να εξασφαλίσεις μαζί με τον στρατό την εσωτερική σταθερότητα. ΞΕΦΤΙΛΑ Ε ΞΕΦΤΙΛΑ, ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ !

      Κώστας

      Διαγραφή
  3. τα λεφτά;;; τα λεφτα ρε λουμπεν τα δινουμε απο την τσεπη μας. δεν μας τα χωνει ο ΣΕΒ.... εντε γεια και τη δευτερα ελεγξτε τα αλεξιπτωτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε βαλε καμμια συγκεντρωση χωρις περιεχομενο και συγκρινε τη μετα (οσον αφορα τη συμμετοχη γιατι που αλλου να εστιασεις, δεν σε παιρνει) με τη συγκεντρωση του ΚΚΕ που κοινοβουλευτικα ειναι στο 6% και οριακα ειχαμε τον ιδιο κοσμο....κανε τα μαθηματικα σου να δεις οτι κατι δεν σας παει καλα...ακομη και με 0 περιεχομενο ζοριζεστε...και για να ξηγιομαστε απο τωρα...περα απο το ψηφοδελτιο του κομματος που θα πεσει την Κυριακη στην καλπη εχετε υποψιν οτι μουτζες πεη γαμωσταυριδια κλπ ειναι κι αυτα δικα σας για να τα μοιραστειτε με τη μαμα Ευρωπη...συνενοηθηκαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχουν ενα πολυ περιεργο τροπο να μετρανε τον κοσμο οι τσυριζαιοι. οταν λεγαμε οτι ειχαμε 30000 λεγανε οτι τα φουσκωναμε και θυμαμαι αμετρητες κουβεντες περι χωρητικοτητας πλατειων.
    τωρα -μια ιδια αν οχι μεγαλυτερη συγκεντρωση- τωρα την λενε 8-9 χιλιαδες. ετσι τους συμφερει ετσι λενε, να τους χαλασουμε το χατηρι;
    εδω κανουν οτι μπορουν (με την κληρονομια του μπιρσιμ) να δειξουν οτι εχουν κοσμο και στηνουν τις εξεδρες μακρια, κενα πισω απο τα πανο και σκοταδι και 50 μετρα πισω κοσμο φωτισμενο κτλ κτλ.
    ετσι εμαθαν τα παιδια, εμαθαν οτι τα πανο δεν τα φιαχνεις μονος σου, πλερωνεις και τα φιαχνεις. το φεστιβαλ δεν το φιαχνεις, φερνεις εταιρια και στο στηνει.
    αν και τον δικαιολογω. μπορει να ειχε ξεμεινει κανενας χαλασμενος μπαφος απο την 9η του μαη και να τον χαλασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θυμάσαι τον τύπο που έσκαγε στο LeninReloaded και μας μέτραγε με το μέτρο και άρχιζε μετά γεωμετρία, άλγεβρα και ο,τι άλλο του βρισκόταν πρόχειρο;
      Τώρα με το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον είδα να μετράει τι έκταση έχουν τα αντιλαϊκά μέτρα...

      Διαγραφή
    2. τι πας και θυμασαι τωρα!!!
      σοβαρα παντως, προσοχη τη κυριακη, αρχισαν απο σημερα να προκαλουν μπροστα στα κιοσκια μας

      Διαγραφή
  6. Τελευταία νέα. Συνέντευξη Βαρουφάκη.
    Όταν λέει το ΚΚΕ ότι και το ΟΧΙ στην πραγματικότητα ΝΑΙ είναι... Ούτε η Δευτέρα δεν χρειάστηκε να έρθει... Από Παρασκευή απόγευμα...
    (Ε, με τις υγείες μας το νέο μνημόνιο που έρχεται, είτε από τους μεν του ΟΧΙ είτε από τους δε του ΝΑΙ)...
    WE CAN SIGN OFF ON MONDAY λέει ο κύριος υπουργός Εξωτερικών... Απολαύστε τον

    Varoufakis: Let me tell you something which is probably unknown. Ever since we declared a referendum and incensed our European partners we had the most, er, interesting proposals coming from Brussels. Perhaps this referendum and the impasse that it represents concentrated several minds in Brussels and we’ve had some really good proposals. Proposals that we would sign on the dotted line for.

    Channel 4’s Paul Mason: You have a proposal you would sign on the dotted line for?

    Varoufakis: Yes we do.

    Paul Mason: Where is it?

    Varoufakis: I’m not going to tell you. It’s somewhere in this building. But the of course crucial part of the story is that before this proposal becomes a genuine negotiating document which WE CAN SIGN OFF ON MONDAY, the Greek people have to empower us with a “no.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρθε η ωρα της αρησταιρας. Μαζι στην Καλπη αυριο Τσύριζα ανταρσυα Καμμενος Μιχαλολιακος βιομηχανοι Εφοπλιστες και οι Μανιαδακηδες για το 3ο Μνημονιο συριζα. Και μετα εχουνε το θασος να μιλανε για το ΚΚΕ. Μεχρι και το ταξικο ναυαγιο ο Γλεζος μας καλεσε να πεσουμε στο βοθρο του με τα Σκατα. Αυτος που εδω και 65 χρονια ειναι ο μεγαλυτερος Γυρολογος Τυχοδιωκτης. Δαγκωτο ΚΚΕ λοιπον και Λυσαξτε οσο Θελετε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.