5 Ιουλίου 2015

Αποτέλεσμα στο 50% της επικράτειας

Το ΟΧΙ ξεπερνάει το 61%, η αποχή στο 40%, το άκυρο στο 5% με ανοδικές τάσεις και το λευκό στο 0,75%


26 σχόλια:

  1. Στις προηγούμενες βουλευτικές τα άκυρα ήταν στο 1,8%. αν φτάσει το 5,5 το άκυρο θα σημαίνει ότι πράγματι το ΚΚΕ μπόρεσε να απευθυνθεί σε έναν κόσμο. Να σημειωθει ότι η πρόταση για μη έγκυρη ψήφο είναι η πλέον δύσκολη ώστε να την κατανοήσει ο κόσμος

    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1,8% των άκυρων των βουλευτικών δεν έχει καμία σχέση με τα άκυρα στο δημοψήφισμα. Και αυτό φαίνεται ήδη κατα τόπους όπου δεν υπάρχει ουδεμία ταύτιση γεωγραφική. Τα άκυρα των βουλευτικών, φαίνεται να πήγαν στο ΟΧΙ, με εξαίρεση ένα 0,4 ή 0,5%.

      Αλλά περισσότερα τις επόμενες μέρες.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγω ειμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος για το πολιτικό επίπεδο των κομμουνιστών και κυρίως αυτών που βρίσκονται μέσα στο καμινέτο των αγώνων, δηλαδή τα αστικά κέντρα. Η πλειοψηφία τους δεν τσίμπησε στα πολύ ισχυρά διλήμματα και την πόλωση της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και όσοι παρασύρθηκαν ή υπέκυψαν στο δίλημμα (οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους), πολύ γρήγορα θα ανακάμψουν πολιτικά καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη έκθετος.

    Πάντως για να πω την αλήθεια τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα ανα περιοχή, με μεγάλο ανακάτεμα σε χωριά και κωμοπόλεις και για αυτό συμπεράσματα πιο σοβαρά θα βγάλω τις επόμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόση είναι τελικά η καταγραφή άκυρων λευκών;


      Κ.Ο

      Διαγραφή
    2. Στο 90% της επικράτειας, τα άκυρα και λευκά καταγράφονται στο 5,8%

      Διαγραφή
  3. υπαρχουν συγκεκριμενα περιστατικα στις σημερινες εκλογες που κανουν το αποτελεσμα και την διαδικασια σημαντικα για τα επομενα χρονια.
    απο οτι φαινεται απο τις καταγγελιες που βγαινουν στο πορταλ πανελλαδικα, με κερασακι -μεχρι τωρα- τη θημα, εχουμε τα εξης:
    συνεχη παρενοχληση απο την αστυνομια στα εκλογικα κεντρα με τις μισες και πανω καταγγελιες προερχομενες απο την ανταριζα.
    συνεχεις παρενοχλησεις σε συντροφους στα ορια του προπυλακισμου απο το εννιαιο μπλοκ του οχι.
    τη λειτουργια ως συνιστωσας επισημα της ανταρσυα, αφου ανελαβαν την εξορμηση διπλα ακριβως απο εμας, την προσπαθεια τραμπουκισμου, προσπαθεια γιατι πηραν τα τρια μας και τα πηγαν βολτα τα τσουτσεκια και συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα εκαναν πολλα σημερα και την παρεμβαση υπερ του οχι της πρεσβειας.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ακυρα λευκα στις ευρωεκλογες 2014 ηταν 3.8% με σχεδον ιδιο ποσοστο συμμετοχης60%!!!!Αυτη τη φορα ηταν 5,8% αφαιρεσστε τα προσθεστε +1 και θα δειτε οτι ειστε οριακα αστη βουλη την επομενη φορα!Ο κοσμος του ΚΚΕ και ειδικα οι μεγαλες ηλικιες και εδω ειναι η πλακα θεωρουν οτι εχει γιναι λαθος αντιστοιχα με αυτο του 1989-90!Κυριοι βγαλτε οτι συμπερασματα θελετε μαγερψτε τα οπως θελετε αλλα η αληθεια ειναι μια .Μιλαμε για μεγα λαθος και φαινεται οχι επειδη το λεω εγω η οποιοσδηποτε αλλος φαινεται απο τον κοσμο σας! ΑΝΑΛΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπισης η αποχη το 2009 ηταν 50% και το 1946 55%...
      Ρε τι ακουμε απο το καθε κατακαθι συνεργατη των ναζι?
      Θα κανω και εγω μια προβλεψη λοιπον. Ποιος θα μπει στη βουλη ή οχι δεν ξερω. Ξερω οτι σημερα ηταν η αρχη του τελους σας. Μετρημενα ειναι πια τα ψωμια σας σοσιαλφασιστες.
      Οποιος ηταν χθες στα εκλογικα κεντρα ειδε πως αντιμετωπιζει ο κοσμος το ΚΚΕ και κυριως το οτι ο κυριος ογκος των ΚΚΕδων δε μασησε.
      Θα τα πουμε σε λιγο που τελειωνει η συναντηση των πολιτικων αρχηγων και απ'οτι ακουω Τσιπρας μαζι με ΠΟΤΑΜΙ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΑΝΕΛ υπογραφει μαζι τους ενοτικο κειμενο. Μονο το ΚΚΕ απεμεινε απεναντι και φυσικα ο λαος.
      Γι να παραφρασω και ενα παλιο μας συνθημα...

      ΟΣΟ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ!

      ratm

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε ΑΝΑΛΥΤΗ:
      Ξαναέλα σε λίγες μέρες να μας πείς τα ίδια, αν σε παίρνει!
      Ανέπτυξε την ανωτάτη μπακαλική όσο θέλεις.
      Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος σας:το χτύπημα του ΚΚΕ.
      "Ο κοσμος του ΚΚΕ και ειδικα οι μεγαλες ηλικιες και εδω ειναι η πλακα θεωρουν οτι εχει γιναι λαθος αντιστοιχα με αυτο του 1989-90". Προφανώς έτσι το εκτιμά και ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το λόγο ετοιμάζει κοινη διαπραγματευτική ομάδα και πολιτική συμφωνία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ.
      Υποθέτω ότι ίδια γνώμη με εσένα έχει και η ναζιστική Χρυσή Αυγή. Μάλλον και αυτή τίμησε τους αγώνες του ΚΚΕ, όπως και εσύ,ψηφίζοντας μαζί με την κυβέρνηση...
      Για να δούμε λοιπόν:Χρυσή Αυγή στη Βουλή, αφού εκφράζει το "ΟΧΙ" του λαού.
      Μόνο που σου "διαφεύγει" μια λεπτομέρεια: Τα ΑΚΥΡΑ ξεπέρασαν τις 300.000...Συν τον κόσμο που είναι ετεροδημότες και δεν πήγε να ψηφίσει λόγω οικονομικών δυσκολιών.
      Πες μας όμως και για όλους αυτούς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν το "ΟΧΙ" της κυβέρνησης με βαριά καρδιά και συμφωνούν ότι το ΚΚΕ έχει δίκιο! Και πίστεψε με, είναι παρα πολλοί αυτοί!
      kk-1

      Διαγραφή
    3. Αναλυτή, πες αλεύρι, το νέο μνημόνιο σε γυρεύει!
      Αναλυτή, πες μας λίγο τώρα τι θα λέτε στον κοσμάκι, που έλεγε όχι στην λιτότητα στα μνημόνια κλπ, και τον γράψατε προκαταβολικά, με ανήθικα και ψεύτικα διλήμματα;
      Αναλυτή, πες μας λίγο την τελευταία φορά που έγινε δημοψήφισμα για μικροκομματικούς σκοπούς (μας το είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό);
      Αναλυτή, πες μας λίγο πότε ήταν η τελευταία φορά που η "αριστερά" ήταν άνετη με τους φασίστες και τους χουντικούς να βολοδέρνουν;
      Γλεντήστε όσο προλαβαίνετε τώρα!

      Κώστας

      Διαγραφή
    4. Μην εξάπτεστε με τον κάθε αναλυτή του κώλου που πέρασε απο τον Στόχο για να βάλει και εδώ τις επιθυμίες του κάθε Κασιδιάρη. Όποιος έχει σχέση με την κοινωνία, ξέρει τι έγινε, ξέρει ότι τα ασυνείδητα άκυρα ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ξέρει ποιοί έριξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ξέρει ποιοί δεν έριξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αλλά συμφωνούν με την ανάλυσή του, ξέρει ότι πολλοί που συμφωνούν με το ΚΚΕ δεν μπήκαν καν στον κόπο να πάνε να ψηφίσουν.

      Καταλαβαίνουμε τις αγωνίες σας, οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που η μόνη αντιπολίτευση που θα μείνει στον τόπο, θα είναι το ΚΚΕ, την ώρα που εσείς ΟΛΟΙ ενωμένοι, θα φέρνετε το ΝΕΟ μνημόνιο για τον ελληνικό λαό.

      Διαγραφή
    5. τι σχση εχει το αποτελεσμα των ευρωεκλογων με το δημοψηδισμα?Εντελως διαφορετικα πραγματα, εκει ο κοσμος ελεγε τη "γνωμη" του για την ΕΕ συνολικα, χθες για ενα θεμα, και τον ΚΚΕ τον καλεσε να υιοθετησει συγκεκριμενη σταση για το συγγεκριμενο θεμα, εισαι φαουλ εντελως με αυτα που γραφειςλ ειναι ενετελως βλακωδη

      Ταξικος

      Διαγραφή
  5. σε λιγα χρονια αυτοι που κριτικαρουν το ΚΚΕ.........θα λενε σαν παραμυθακι στους απογονους..........καποτε υπηρχε ενα κομμα που το ελεγαν ΕΡΕ---ΚΟΔΗΣΟ--ΠΑΣΟΚ--Ν.Δ--ΚΚΕ εσωτ--ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ--ΣΥΡΙΖΑ..........για το μονο κομμα που δεν θα χρειαζεται να τους πουν θα ειναι το ΚΚΕ............ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To κκε δεν κινητοποίησε τους ψηφοφόρους του. Είναι γεγονός! Έξω από τα εκλογικά τμήματα η μάχη δόθηκε για την ενημέρωση του κόσμου, ότι έρχεται τρίτο μνημόνιο. Ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου που ψήφισε όχι, ψήφισε όχι σε όλα τα μνημόνια, ψήφισε γιατί δεν ήθελε να βγει το ναι, επειδή θεώρησε ότι έτσι θα πάλευε από Δευτέρα από καλύτερη θέση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έξω από τα εκλογικά τμήματα, αλλά και στις περιοδείες του κόμματος ο κόσμος άκουγε θετικά και δεν πέρασε στον κόσμο αυτό που ήθελε ο Σύριζα και η Ανταρσύα, ότι είμαστε προδότες κτλ. Χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος αρνείται την ερμηνεία του όχι, όπως τη δίνει η κυβέρνηση είναι η συμμετοχή του στους πανηγυρισμούς. Μπορεί να βγήκε την Παρασκευή στο Σύνταγμα, από αγανάκτηση και αηδία, αλλά χθες στο Σύνταγμα υπήρχαν μέλη του Σύριζα και του ΕΠΑΜ. Ο λαός δήλωνε χθες ότι δεν θα ερμηνεύσετε το όχι του όπως γουστάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συριζαίοι, Αντάρσυοι και λοιπές δυνάμεις, μια συμβουλή: η προβοκάτσιες σας εναντίον του κόμματος είναι τόσο χοντρές που ο κόσμος αηδιάζει. Υπάρχει ένα πρόβλημα στους σχεδιασμούς σας. Στην πλειοψηφία του λαού δεν αρέσει το χτύπημα του κόμματος. Η πλειοψηφία του λαού σέβεται το κόμμα και το εμπιστεύεται. Μπορεί να ψηφίζει το μικρότερο κακό, αλλά ξέρει ποιος του λέει την αλήθεια και προασπίζει τα συμφέροντά του. Γι αυτό το ΠΑΜΕ ανεβαίνει διαρκώς παντού σε όλα τα σωματεία. Και αφού είστε τόσο καλοί αναλυτές ερμηνεύστε την άδεια πλατεία Συντάγματος χθες το βράδυ. Ακόμα δεν καταλάβατε το μήνυμα; Ο λαός θα τη γεμίσει ξανά εναντίον σας. Θυμηθείτε το!

    κόκκινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χωρίς να με ενδιαφέρει και πολύ το πόσα άκυρα ήταν του ΚΚΕ, σκεφτόμουνα ότι όποιος σε προηγούμενες εκλογές έριχνε άκυρο/λευκό συνειδητά (ένας πρόχειρος μέσος όρος λευκών/άκυρων : 2.4%) σε αυτές τις εκλογές θα το σκέφτηκε διπλά και τρίδιπλα αφού αυτή την φορά τέτοια άκυρη ψήφος θα είχε το πολιτικό μήνυμα του ΚΚΕ. Τώρα βέβαια υπάρχουν και τα άκυρα από λάθος, απροσεξία κτλ.

    Με αυτό το σκεπτικό νομίζω είναι δικαιολογημένο αυτό που λέει o Redfly "ξέρει ότι τα ασυνείδητα άκυρα ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ,"

    Όσο αφορά την συμμετοχή, αυτή μειώθηκε, δηλαδή αυξήθηκε η αποχή, έστω κατά 1 ή 2 %
    2012 65.12
    2012 62.49
    2015 63.62
    Δημοψ. 61.52

    στατιστικά από
    http://ekloges.ypes.gr/

    ΑΧΠ

    βέβαια το επίδικο είναι άλλο και όχι αν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ το ακολούθησαν καιτά 50%, 70% ή 90% και όσοι δεν το καταλαβαίνουν απλώς πουλούν μνημονιόπιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το σκεπτικό, τα συνειδητά, μη ΚΚΕδικα λευκά/άκυρα θα υπέθετα ότι είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

      ΑΧΠ

      Διαγραφή
    2. τα μισά και παραπάνω άκυρα ήταν από καθαρό ΛΑΘΟΣ.
      έριχναν μαζί με το ψηφοδέλτιο και το λευκό ψηφοδέλτιο και ακυρωνόταν αυτόματα.
      αυτό να το έχουμε υπόψη στους όποιους υπολογισμούς.
      όπως και το ότι πολλά μέλη και φίλοι δεν ταξίδεψαν αυτόν τον πολύ δυσκολο οικονομικά καιρό για να ψηφίσουν.

      -κρις

      Διαγραφή
    3. συμπαθαμε αλλα δεν εχω τετοια εικονα για τετοια ακυρα

      Διαγραφή
    4. εγώ έχω τέτοια εικόνα ΜΕΣΑ από εκλογικό τμήμα, και ίδια εικόνα από τα υπόλοιπα 5 τμήματα εντός του ίδιου σχολείου καθώς και ίδια εικόνα από άλλα 3 σχολεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

      -κρις

      Διαγραφή
  9. Δυστυχώς η επεξεργασία των στοιχείων, θέλει και λίγο χρόνο. Οπότε αυτοί που ενδιαφέρονται για πολιτικά συμπεράσματα και όχι τρολάρισμα, λίγο υπομονή. Έχουν πολύ ενδιαφέρον τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοινό ανακηνωθέν της Προεδρίας της Δημοκρατίας.ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ και πάλι.Ζήτω το κομμα μας το Κομμουνιστικό.Ανταρσυοι και λοιποί κομμουνιστράδες το οχι σας θα το περιφέρει οΤσίπρας στα διαπραγματευτικά τραπέζια της ΕΕ.ΔΝΤ.ΕΚΤ όπως την αρκούδα ο αρκουδιάρης στα πανηγύρια τον παλιό καιρό.Και δεν αναφέρομαι στον απλό κόσμο που ψήφισε οχι με ελπίδες και αυταπάτες και πάλι ότι κατι μπορεί να γίνει,Αλλα σε εσάς που μία εβδομάδα τώρα περιφέρεσθε σε αυτό το μπλόκ και σε άλλα κόκκινα μπλόκ και ρίχνετε χολή για να μην ανφερθώ στο βαθύ κόκκινο.
    ΚατερίναΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χθες συναντησα την συνιστωσα του τσυριζα να κατεβαινει στο συνταγμα και φωναζαν συνθηματα για εξω απο το ευρω και "χωρις εσενα γραναζι κτλ κτλ"
      μετα και τα σημερινα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ;;;;;
      και κατι αλλο, μην νομιζετε συγχρονα φραι κορπς οτι τα χθεσινα θα περασουν στο ντουκου

      Διαγραφή
    2. Συντροφε για το τελευταιο που ειπες.
      Ολοι βραζουμε με τα καρακολια που εγιναν ενα με τους μπατσους και σαν συγχρονοι ρουφιανοι τους εφερναν να μας διωξουν.
      Αλλα υελει ψυχραιμια. Τα ρεταλια εχουν προβλημα. Ο κοσμος και η βαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βραζει με τη γραμμη της. Καποιοι μας προσεγγιζουν. Αυτο το βλεπουν και το επισημαινουν και οι ναριτες στην ΠΕ τους. Επιπλεον γι'αυτο μας κανουν αυτη τη χρυσαυγιτικη επιθεση τοσες μερες.
      Θα το πω οπως το βλεπω. Θελουν ενταση απολιτικ. Θελουν να τους βαρεσουμε σε σχολες, χωρους δουλειας και γειτονιες. Το θελουν για να συσπειρωσουν τη βαση τους που βραζει και αρχιζει μα βλεπει με αλλο ματι το ΚΚΕ. Μη τους κανουμε τη χαρη. Μη στειλουμε στην αγκαλια τους μεσω μιας συγκρουσης τον κοσμο που ειναι ετοιμος να τους φτυσει.
      Θα ερθει η ωρα τους αλλα αυτη θα ειναι οταν θα εχουν μεινει μονοι οι ρουφιανοι με τα μπατσακια τους φιλους τους.

      ratm

      Διαγραφή
  11. καλησπερα παιδια. βλεποντας τη συζητηση καθως και το θεμα θα θελα να σταθω σε καποια σημεια. καταρχην ενω το ναι και το οχι δεν ηταν καθαρο, εν τουτοις πολυς ειναι ο κοσμος που εριξε οχι εχοντας στο νου του τελειως διαφορετικα κριτηρια. για παραδειγμα. πολλοι εριξαν οχι για να κλεισει μια μνημονιακη συμφωνια η κυβερνηση με τους ξενους με πιο ''χαλαρα' μετρα, εννοειται εντος ευρω. απο την αλλη υπηρχαν ατομα, οπως εγω προσωπικα που δεν το κρυβω, εριξαν οχι για 2 λογους. πρωτον επειδη επι μια βδομαδα, ξενοι ηγετες και πολιτικοι εκβιαζαν για το οχι και εσπρωχαν στο ναι τον κοσμο μαζι με τους εκπροσωπους του εδω ελληνικου πολιτικου συστηματος των προηγουμενων χρονων π ειχαν τα ηνια της εξουσιας και μαζι με τα ιδιωτικα καναλια και τους λοιπους παρατρεχαμενους καθως και μεγαλοεργοδοτες που εσπρωχαν το λαο στο ναι. οταν βλεπεις αυτο το συνολο να θελει ναι εκει η κανεις αποχη η μονο ναι δεν ριχνεις μονο και μονο απο αντιδραση προς ολους αυτους, για να μην τους γινει το χατηρι. επισης.. πολλοι ειχαν στο νου τους οτι με ενα οχι ΙΣΩΣ (και το τονιζω) να δρομολογηθουν εξελιξεις -κυριως απο τη μερια των ξενων αν λαβουμε υποψιν δηλωσεις πριν απο το δημοψηφισμα για εξοδο χωρας απο την ευρωζωνη-. πολλοι σκεπτομενοι πιο ριζοσπαστικα ας το πουμε ευχονταν οτι με ενα οχι θα δρομολογουνταν εξελιξεις για να φυγει η χωρα εκτος ευρω - μακαρι να μας διωξουν γιατι εμεις δεν βλεπω να το κανουμε- δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα αλλα ειναι ενα πρωτο σημαντικο βημα δημοσιονομικης και οικονομικης ανεξαρτησιας να κοβεις δικο σου νομισμα. επισης μιλωντας με - οσο μπορω βεβαια στο δικο μου κυκλο και ακουγοντας απο αλλους- ψηφοφορους του κομματος απλους καθως και με μελη πολλες φορες- οχι τοσο σκληροπηρυνικα αλλα πιο λαιτ ας τ πουμε- πολλοι απο αυτους θα πηγαιναν να ριξουν οχι. το γεγονος ειναι πως εννοειται ενας κομμουνιστης η δεν θα πηγαινε καθολου να ριξει η αν πηγαινε θα εριχνε οχι και οχι ναι σαφως. εγω νομιζω συμφωνα με τις κουβεντες που ειχα και τις εικονες που μ δωσανε αλλοι -σαφως ειναι μια μικρη εικονα βεβαια απο ολη την ελλαδα- οτι οι περισσοτεροι ψηφοφοροι συμμετειχαν με οχι. δεν ξερω τι αποτιμηση εχετε κανει εσεις η αν μπορει να γινει επισημα. απο κουβεντα σε κουβεντα και απο επικοινωνια με τον κοσμο του κκε δεν ξερω αν εχετε διαφορετικη εικονα. φιλικα μπαμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αμφισβητω τιποτα απο αυτα που λες, πιστευω οτι παρα πολλοι απο το οχι -ανεξαρτητα απο το αν ειναι φιλοι του κομματος ή οχι- ψηφισαν για τους λογους που λες.
      το μονο που δειχνει ομως -δυστηχως- ειναι ποσο πισω ειναι η συνειδηση του κοσμου και ποσο δουλια εχουμε να κανουμε.
      δεν μπορει να λειτουργεις -οχι εσυ προσωπικα- σαν σκυλι του παβλωφ και επειδη καποιοι σου λενε κατι, να κανεις κατι αλλο απο αντιδραση.
      δεν μπορει να σε κοροιδευουν κατα προσωπο, να σε φτυνουν και να νομιζεις οτι βρεχει.
      στη δουλια ειχα μια κουβεντα σημερα με ψηφοφορους του οχι, συριζαιους.
      στην ερωτηση μου αν ξερουν με ποια προταση παει η κυβερνηση να διαπραγματευτει η απαντηση ηταν αρνητικη. αφου λοιπον φαγαμε ενα τεταρτο στο ιντερνετ και ψαχνοντας απο ελλαδα μεχρι τα περατα της γης, πειστικαν οτι πανε με την προταση που πριν 2 μερες ο ελληνικος λαος ψηφισε οχι με 61%.
      η επομενη ερωτηση μου ηταν πως αισθανονται που η κυβερνηση τους εγραψε κανονικα και παει για διαπραγματευση με αυτο που κατηγορηματικα ο λαος το απαγορεψε (συμφωνα παντα με αυτους και το διακυβευμα του δημοψηφισματος).
      η απαντηση τους ηταν θα παει να το διαπραγματευτει οχι να το υπογραψει ετσι!!!!!!!!!!!!!!
      αυτοι οι συγκεκριμενοι ειναι το κλασικο παραδειγμα λοβοτομημενου ανθρωπου. αυτος ο κοσμος θα ξυπνησει μονο αν παθει κατι τραγικο αμεσα στη ζωη του, πραγμα που δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος γιατι μπορει να το ριξει στον γιωργακη....τον οποιο ψηφιζε φανατικα μεχρι το 2009

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.