22 Οκτωβρίου 2014

H στάση των δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΠΑΓΝΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑ.Γ.Ν.Η 20/10/2014

Συνάδελφοι- σες,
Εδώ και ένα μήνα το ΠΑΜΕ κάλεσε συνδικάτα, σωματεία, ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 1/11 στις 12 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΓΝΗ κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος σε αυτό,τονίζοντας ότι αποφάσεις συμμετοχής έχουν ήδη πάρει 700 σωματεία και ο αριθμός των φορέων συνεχώς αυξάνεται. Στις αποφάσεις συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται και 19 σωματεία από το χώρο της υγείας.
Έτσι λοιπόν όταν τη Τρίτη 14/10, πραγματοποιήθηκε Γ.Σ των εργαζομένων στο νοσοκομείο μας,για να συζητηθούν τα ζητήματα της Υγείας και για να εμποδιστεί η διαδικασία της αξιολόγησης, η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θέλησε, όπως είχε δικαίωμα, να θέσει σε ψηφοφορία και να αποφασίσει η Γ.Σ, αν θα συμμετέχει ή όχι και το σωματείο μας στο συλλαλητήριο της 1/11. Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του σωματείου, με την ένθερμη υποστήριξη των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΝΔ , εμπόδισε τη διενέργεια της παραπάνω ψηφοφορίας, και έτσι δεν πάρθηκε καμία απόφαση.

Είναι συνηθισμένη τακτική από τους εκπροσώπους του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού όλα τα προηγούμενα χρόνια να εμποδίζουν κάθε προσπάθεια ριζοσπαστικοποίησης των διεκδικήσεων των εργαζομένων, μπλοκάροντας ψηφοφορίες όταν δεν είναι σίγουροι τι θα βγάλουν.
Φαίνεται κάποιοι ζήλεψαν τις μεθόδους τους. Σήμερα σε αυτή τη κατεύθυνση κινούνται και οι«αριστεροί» εκπρόσωποι στο ΔΣ. Κόπτονται για την ενότητα των εργαζομένων μόνο στις περιπτώσεις που μπορούν να ελέγξουν. Επιβεβαιώνουν ότι ο στόχος της «ενότητας» που παπαγαλίζουν είναι άλλοθι.

Την επομένη στις 15/10 στη συνεδρίαση του ΔΣ δεν μπορούσαν αυτές οι δυνάμεις να αποφύγουν την συζήτηση (είχε τεθεί σαν θέμα στη συνεδρίαση) ακούστηκαν επιχειρήματα που οι κυβερνήσεις, τα φερέφωνα τους ανέκαθεν ανέσυρα όταν κινητοποιούνταν οι εργαζόμενοι.
Ότι δηλαδή πρόκειται για κομματικό συλλαλητήριο που εξυπηρετεί, μικροκομματικούς στόχους ενόψει εκλογών, ότι εφόσον το ΠΑΜΕ δεν συμμετέχει στις απεργιακές συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ δεν μπορούν να συμφωνήσουν κ.τ.λ.
Στα παραπάνω πρωτοστάτησαν ο πρόεδρος και η εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ένα της ΠΑΣΚΕ, βοηθούμενοι από τα υπόλοιπα μέλη του κοινού ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να καταφέρουν όμως να ματαιώσουν την απόφαση συμμετοχής (υπήρξαν και εξαιρέσεις αφού λευκό ψήφισε ένα μέλος της παράταξης τους).
Η στάση αυτή και ιδιαίτερα των συνδικαλιστικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ,πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους εργαζόμενους.
Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να καθηλώσουν τους εργαζόμενους, χαρακτηρίζο- ντας «κομματική» μια πανελλαδική κινητοποίηση, στην οποία συμμετέχουν με αποφάσεις τους σχεδόν 700 μέχρι τώρα συνδικαλιστικές οργανώσει σε πανελλαδικό και τοπικά επίπεδο μέσα σε αυτές είναι (Σωματείο δασκάλων Ηρακλείου, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτη, Σύλλογος των μαγείρων κ.ά.) που εκπροσωπούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τάχα καταγγέλλουν τον κομματισμό στο συνδικαλιστικό κίνημα, «εκδίδουν» πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων για τους χιλιάδες εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, νεολαίους και γυναίκες που ετοιμάζουν τη μετάβασή τους στην Αθήνα, προκειμένου να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα και τις τεράστιες ανάγκες εργαζόμενων και ανέργων.
-Αποδεικνύεται ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που κόπτονται τάχα για την ενότητα στο κίνημα, τη θέλουν μόνο στο βαθμό που υπηρετεί τις στρατηγικές τους στοχεύσεις. Θέλουν μια ενότητα που θα χωρά παλιά και νέα στελέχη που διαγκωνίζονται να πάρουν θέση, που ράβουν κουστούμια για την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
-Θέλουν την ενότητα με αυτές τις ηγεσίες που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα. Σε αυτή την ενότητα καλούν τους εργαζόμενους, να ξεχάσουν τα δεινά από την πολιτική της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ της ΕΕ.
Συνάδελφοι- σες,
Ας μας πουν λοιπόν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ πού διαφωνούν σε όλα αυτά που πρότεινε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Το συλλαλητήριο που διοργανώνεται ενάντια: στην ανεργία, το ασφαλιστικό, τον ΕΝΦΙΑ, τα ζητήματα της υγείας, της αξιολόγησης, της παιδείας, της ιδιωτικοποίησης, τα ζητήματα δηλαδή που ταλανίζουν κάθε λαϊκή οικογένεια και κάθε εργαζόμενο. Αυτό το συλλαλητήριο είναι κομματικό, διασπαστικό;
Τα ζητήματα αυτά δεν πρέπει να διεκδικηθούν επειδή το ΠΑΜΕ παίρνει τη πρωτοβουλία;
Η στάση τους απέναντι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις ΓΣ αποτελεί κριτήριο τελικά τι
έννουν ενότητα, ταξικό κίνημα.
Οι εργαζόμενοι στη ΓΣ πρέπει να απαιτήσουν το ρόλο που τους ανήκει. Κανείς δεν είναι παρατηρητής! Έχει το δικαίωμα να μιλήσει αλλά και να καταθέσει προς ψήφιση οποιαδήποτε
πρόταση.
Δεν μπορούν οι παρατάξεις αυτές να κόπτονται δήθεν για τη συμμετοχή των εργαζομένων στις ΓΣ και στο τέλος να τους εμποδίζουν να εκφράσουν οργανωμένα τη θέληση τους απαξιώνοντας έτσι το ανώτατο όργανο του σωματείου. Αποδεικνύουν ότι δεν θέλουν πραγματικά δυνατό σωματείο αν αυτό δεν εξυπηρετεί τη δική τους τακτική και πολιτική στο κίνημα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους  μέσα από Γενικές Συνελεύσεις.
Να εμποδίσουν τις λογικές του εκφυλισμού των διαδικασιών.
Να παλέψουν συντονισμένα μέσα από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Όλοι στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο 1 του Νοέμβρη στην Αθήνα

48 σχόλια:

  1. επειδη θελετε το ΚΚΕ να κανετε συλλαλητηριο στις 1 Νοεμβρη δε σημαινει οτι οι αλλοι θα ρθουν να συμμετεχουν!Αν π.χ. ρθει το ΣΥΡΙΖΑ με πανο ΣΥΡΙΖΑ οτι στηριζει τις κινητοποιησεις το ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πανο ΑΝΤΑΡΣΥΑ οτι στηριζει τις κινητοποιησεις θα τους δεχτειτε?οχι φυσικαθα τους διωξετε οπως διωχνετε καθε φορα κοσμο που ερχονται σαν ατομα απλα και μονο επειδη συμμετεχουν σε αντιπαλα κομματα απο σας με τις δικαιολογιες που ξερετε!!! Αρα γιατι ζητατε απο αυτους να σας στηριζουν στις αποφασεις για αγωνες που παιρνετε τα σαββατοκυριακα που δεν εχετε τι να κανετε!Επισης καλο θα ηταν να αναφερετε ποσα απο τα σωματεια που συμμετεχουν εχουν παρει αποφαση απο συνελευσεις και οχι απο ΔΣ-ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ.
    Γιατι με απλα μαθηματικα αν απο ολα αυτα τα σωματεια σεμμετεχουν οι εργαζομενοι δεδουμενου της μερας (Σαββατο) και δεδομενου των ανεργων και δεδομενου των υποστηρικτων του ΚΚΕ δε μπορει να εχετε λιγοτερα απο 100.000 ατομα που θα ειναι στηνν συγκεντρωση!

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο μα πόσο μα πόσο μ@λ@κ@-(s), μπορείς να απαντήσει κάποιος σε τούτο;;;;;; Ναι παιδί εσύ μην έρθεις. Κάτσε σπίτι και κάνε απλές ασκήσεις με το μυαλό σου.
      α) Ποιος διοργανώνει το συλλαλητήριο;
      β) Γιατί άραγε; (στο γιατί είσαι σε καλό δρόμο...... ακριβώς βρε κουτό για να γεμίσουμε τα ανιαρά σ/κ!!!!!!!!!!!)
      γ) Αν πήγαινα θα με έδιωχναν;;;;;;;
      και τέλος αν παιδί μου ερχόσουν και πήγαινες στο μπλόκ του σωματείου σου και απο εκεί σε έδιωχναν ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ .

      δεναντεχεταιτοσημαλακια

      Διαγραφή
    2. @ΚΣ
      "Αρα γιατι ζητατε απο αυτους να σας στηριζουν στις αποφασεις για αγωνες που παιρνετε τα σαββατοκυριακα που δεν εχετε τι να κανετε"

      απο αυτο και μονο φανερώνεται τι ακριβως ηθελες να μας πεις εδω μεσα......

      Δεν κατεβαινουν με κοματικες σημαιες στο συλλαλητηριο...με σωματεια!! ΑΠΟ ΤΑ 725 μεχρι τωρα τα 260 ειναι στο ΠΑΜΕ.τα υπολοιπα πηραν αποφασεις (παρολο τον ρολο σας οπως λεει και το αρθρο) ανθρωποι που ανηκουν σε σας και αλλες παραταξεις.

      Γιατι ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ Σ/Κ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

      Σταματης Ι. Σολανακης

      Διαγραφή
  2. λοιπον αγαπητε Κ.Σ.
    το συλλαλητηριο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ.
    το ΠΑΜΕ ειναι μετωπικο σχημα που συμμετεχουν εργατικα κεντρα και σωματεια ολων των βαθμιδων.
    σαφεστατα ψυχη και σωμα του ΠΑΜΕ ειναι οι κομμουνιστες αλλα δεν συμμετεχουν μονο αυτοι.
    σε αντιθεση με ολα τα λοιμα που αναφερεις, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ σε εργατικη κινητοποιηση δεν υπαρχει σημαια/εμβλημα του ΚΚΕ. ακομα και οταν ο γραμματεας του ή στελεχη του συμμετεχουν σε αυτες δεν εχουν τπτ που να καπελωνει την κινητοποιηση. σε αντιθεση με τρυριζοανταριζες που το μονο που κανουν ειναι να καπελωνουν εργατικες κινητοποιησεις.
    η διαφορα μας λοιπον ειναι αυτη και φυσικα δεν μπορεις να το καταλαβεις.
    οσοι φορεις εχουν παρει αποφαση να κατεβουν την πηραν με την προταση και το πλαισιο της παλης που προτεινει το ΠΑΜΕ. αν συμφωνουν ας ερθουν. αλλα θεωρω απιθανο να κατεβασει η α.π. πανο υπερ των αιτηματων του ΠΑΜΕ. αν ηταν ετσι θα στηριζαν και τις προτασεις της λαικης συσπειρωσης στον δημο νεας φιλ/φειας-χαλκηδονας και δεν θα αρχιζαν τις πασοκιες.
    εμεις εχουμε να "κανουμε" πραγματα 24/24 και 7/7, αλλα αν εσυ εχεις τροπο να οργανωσεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ συλλαλητηριο τριτη, εισαι ευπροσδεκτος.
    επισης το ΠΑΜΕ καλει ολους τους φορεις που πηραν αποφαση για συμμετοχη να παρουν αποφαση για απεργια, οποτε ξερεις τι να κανεις. να προετοιμασεις το εδαφος για να παρεις αδεια.
    ας συνεχισουμε, η λιστα με τα σωματεια που εχουν παρει αποφαση ειναι δημοσιευμενη οποτε ευκολα μπορεις να δεις αν υπαρχουν σωματεια/σφραγιδες. επειδη ο χωρος σου ειναι μανουλα στο να στηνει και να χειραγωγει οργανωσεις και σωματεια σφραγιδες, δεν σημαινει οτι ειμαστε σαν τα μουτρα σας.
    ενα σωματειο ας πουμε που πηρε αποφαση συμμετοχης ειναι το Σωματειο Μισθωτων Τεχνικων και αν δεις τα αποτελεσματα των εκλογων του θα δεις οτι δεν ειναι πλειοψηφια το ΠΑΜΕ και ναι την αποφαση την πηρε μεσω Γενικης Συνελευσης.
    Υ.Γ. το προηγουμενο πανελλαδικο του ΠΑΜΕ ειχε πανω απο 100000, για το της 1/11 θα το δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Υ.Γ. το προηγουμενο πανελλαδικο του ΠΑΜΕ ειχε πανω απο 100000, για το της 1/11 θα το δουμε.»

      Του ΚΚΕ ήταν, καμιά 60-70k πρέπει να είχε, αλλά και το ΚΚΕ για τη κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής παλέυει.

      Ενας μικροπαρατηρητής.

      Διαγραφή
    2. Τους μέτραγες; Είσ' ωραίοςςςςςςςς...

      Διαγραφή
    3. Μια εκτιμηση έκανα κι ουτε εχω σκοπο να τους μειώσω. Θες 100 θες 150 χιλιαδες οκ.
      Ενας μικροπαρατηρητής.

      Διαγραφή
    4. το ΚΚΕ εκανε το πανελλαδικο στις 15 μαη και ποιο πριν ειχε γινει του ΠΑΜΕ. του ΚΚΕ ειχε πανω απο 100000 και του ΠΑΜΕ ηταν λιγο μικροτερο τοτε αλλα υπηρχαν οργανωτικες δυσκολιες για να κατεβει κοσμος απο παντου.

      Διαγραφή
  3. Για σκεφτείτε...ο Κ.Σ. υπολογίζει ότι στο συλλαλητήριο θα κατέβουν 100.000 άτομα,αλλά δεν του περνά καθόλου από το μυαλό ότι όλοι άλλοι που κατηγορούν το ΠΑΜΕ ότι "πάει μόνο του", όχι μόνο δεν είναι ικανοί να μαζέψουν μερικές εκατοντάδες, αλλά δεν κάνουν και τίποτα!
    Πολύ "μάγκας" είσαι Κ.Σ. Το ΠΑΜΕ θα προτείνει και απεργία το Νοέμβρη. Για να δούμε εσύ και ομοίοι σου τι θα κάνετε; Μήπως αδειούλες; Ή μηπως θα δουλεύετε γιατί θα φοβάστε την απόλυση;
    Το πιάσαμε το υπονοούμενο πάντως: έχουμε δικαίωμα να κατεβαίνουμε με οποιαδήποτε σημαία και σε συγκεντρωσεις. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΓΣΕΕ, ΕΠΑΜ, ΣΕΒ, Χ.Α. "αγανακτισμένοι", έξω από κόμματα, αλλά προς θεού μακρια πό το ΚΚΕ. Κατι τέτοια λένε και οι πρόεδροι του ΣΕΒ και του ΣΕΤΕ!
    Υ.Γ. Φιλάκια στη Γ. Αγγελοπούλου!!!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Νταφακ ιζ παγνη?

    2.Πως βγηκε τελικα αποφαση απο το δ.σ. αφου το παμε μειοψηφει?

    3.Στα υπολοιπα 719 σωματεια-συλλογους κλπ εχει γινει τιποτα αντιστοιχο?

    4.Πρακτικα τηρουνται στα διοικητικα συμβουλια?ας βγουν να δουν ολοι τι ειπωθηκε και πως.

    5.Η ανακοινωση γιατι βγηκε 5 μερες μετα το δ.σ. ?


    ροκυ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρόκυ 4,
    Εσύ ξέρεις κάτι και μας το κρύβεις;
    Έχεις τα πρακτικά στο τσεπάκι και δεν μας λές τίποτα;
    Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το Δ.Σ. πήρε απόφαση συμμετοχής;
    Εσύ γιατί σχολιάζεις 10 μέρες μετά;
    Μήπως λένε τίποτα διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε άλλα σωματεία και δεν μας το λές;

    Τεόφιλο Στίβενσον-Ν.1
    The only one and forever one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I know nothing τεοφιλο (και ο σαβον μεγαλος μποξερ επισης)

      Εγω χτες το ειδα ρε ανθρωπε,τι να κανω,οσο γκουγκλαρα δεν βρηκα κατι περισσοτερο απο την ανακοινωση.

      Γιατι να με ενοχλει?και που να ξερω τι λενε συριζα και ανταρσυα σε αλλα σωματεια?αυτα ρωταω γενικα,δεν καταλαβαινω γιατι μου απαντας με ερωτηση και υφος "σε τσακωσα ρε οπορτουνι"...

      Το παγνη βρηκα τι ειναι παντως

      ροκυ 4

      Διαγραφή
  6. και ξαναραταω σε ποσα απο τα σωματεια εγιναν γενικες συνελευσεις?
    τωρα διαφορες ΠΑΜΕ-ΚΚΕ οποιος θελει καταλαβαινει οποιος δε θελει τι να πω δεν ειμαστε κνντακια παντως να τα χαφτουμε αμασητα!
    Το ΠΑΜΕ δεν ειναι ΚΚΕ οσο η ΠΑΣΠ δεν ειναι ΠΑΣΟΚ και η ΔΑΠ ΝΔ!
    Αλλα η ερωτηση ειναι μια ποσες γενικες συνελευσεις εγιναν απο τις 720 αποφασεις?
    Για να μην απαντας καταλαβαιμουμε!
    ΥΓ για τα 100000 ατομα πως τα βγαζετε μας εχει πει ο πρωην συντροφος σας Χαλβατζης αναλυτικα στο μπλογκ του(με τη μεθοδο του βλεπω 1 και λεω 2)!!!!

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα στοιχεια για το σε ποσα εγιναν υπαρχουν. εγω σου εδωσα απαντηση τουλαχιστον για ενα (Σωματειο Μισθωτων Τεχνικων) που το ΠΑΜΕ δεν πλειοψηφει, εγινε γενικη συνελευση και την πηρε αποφαση συμμετοχης.
      τα κνιτακια αγαπητε Κ.Σ. δεν καταπινουν τιποτα αμασητο, σε αντιθεση με τον συρφετο σας που οτι σας πουν απεναντι στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ να μην πω τι το κανετε.
      προφανως δεν ξερεις και να διαβαζεις. στο ΠΑΜΕ συμμετεχουν φυσικα ολοι οι κομμουνιστες αλλα δεν συμμετεχουν μονο ΚΚΕδες, συμμετεχει και αλλος κοσμοςπου δεν ψηφιζει ΚΚΕ. το ΚΚΕ δεν κρυβει οτι ειναι η ψυχη του ΠΑΜΕ σε αντιθεση με αλλους που φορανε φερετζε (γνωστα γιουσουφακια). ποτε δεν θα δεις λαβαρο του ΚΚΕ σε κινητοποιηση του ΠΑΜΕ, ΠΟΤΕ.

      οσο για τον χαλβα (συντομογραφια), το πως μετραγε ΑΥΤΟΣ μαλλον θα μπερδευει, οταν προσπαθουσε να μεγαλοποιησει κινητοποιησεις που ειχε την ευθυνη.
      το ΚΚΕ και οι ανακοινωσεις του ΠΑΜΕ σπανια θα ανακοινωσουν νουμερο, αντιθετα οπως στην κινητοποιηση του περασμενου σαββατου ελεγε το ΠΑΜΕ οτι οταν η κεφαλη εφτασε συνταγμα στην ομονοια υπηρχε κοσμος που δεν ειχε ξεκινησει. με απλη εμβαδομετρηση και με δεδομενο οτι τα μπλοκ του ΠΑΜΕ δεν ειναι "αραια να φανουμε καμια 50αρια" αλλα τσυριζα, ανταριζα κτλ, αν οι γνωσεις σου φτανουν στον πολλαπλασιασμο ευκολα βγαζεις νουμερο.
      ας πουμε στο πανελλαδικο του ΚΚΕ. οταν οι τελευταιοι ηταν στο πεδιο του αρεως, η πανεπιστημιου ηταν γεματη οπως και ολοι οι δρομοι γυρω απο το συνταγμα, ηταν γεματος ο δρομος προς στυλες απο μπλοκ που εφευγαν προς τα εκει και η σταδιου ηταν ασφυκτικα γεματη μεχρι την ομονοια.
      do the math

      Διαγραφή
  7. και ξαναραταω σε ποσα απο τα σωματεια εγιναν γενικες συνελευσεις?

    ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..τωρα διαφορες ΠΑΜΕ-ΚΚΕ οποιος θελει καταλαβαινει οποιος δε θελει τι να πω δεν ειμαστε κνντακια παντως να τα χαφτουμε αμασητα!..."

      Εισαι Πρετεντερης

      Διαγραφή
  8. 1)τι δεν ειναι σε ολα δηλαδη οπωε ειπε ο ανωνυνος 10¨50???
    2)μαλλον παραδεχτηκες πριν λεγοντας τι εκανε ο χαλβας οταν ηταν σε αναλογη θεση οτι αυτες οι πρακτικες χρησιμοποιουνται στο ΚΚΕ!επισης παρα το οτι βλεπατε τι εκανε ο χαλβας δεν παρεμβενε κανενας μεχρι να βγει επισημα να πει τι συμβαινει στο κομμα σας! Αρα μαλλον ειναι συνηθησς πρακτικη!
    1χλμ ομονοια συνταγμα *16μ δρομος 1τμ/1 ατομο=16000ατομα βαλε και 10% πανω 17600
    simle maths

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εσυ θα εισαι στην κινητοποιηση?
      Αν οχι κατσε να μας μετρας απο τον ΣΚΑΙ και μη μας τα ζαλιζεις αλλο.
      Τι να κανουμε... Δεν γινεται και ολοι μαζι...
      Εσυ και το συναφι σου με την Αγγελοπουλου στα σαλονια σας κι εμεις με το λαο στο δρομο.
      Απλα πραγματα, ολα τα υπολοιπα ειναι για να δικαιολογησεις το μεροκαματακι σου στο τρολ γκρουπ του ΤΣΥΡΙΖΑ.
      Χ.Κ

      Διαγραφή
    2. δηλαδη ρε φιλε πεφτει μεσα στον αριθμο που δινει η αστυνομια? γιατι εσυ τον εβγαλες πολυ πιο κατω...
      κι αν ειναι ακομα ετσι τι να υποθεσω για τους υπολοιπους εκτος ΠΑΜΕ? οταν λενε ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΓΕΣΣΕ 2000 ατομα με βαση την πρακτικη σου να τους πω 315?
      1χλμ ομονοια συνταγμα? και 16μ δρομος...?????? θα μου στριψει.Τετοιους δρομους εχουμε στα χανια.ΠΧ λεοφορος δημοκρατιας -η μιση της Σταδιου- ειναι 20μ πλατος...Αγορα-δικαστηρια 850 μετρα......

      Αλλα το θεμα σου δεν ειναι αριθμολαγνο.Το θεμα σου ειναι να αρχησεις να μειωνεις απο τωρα!!
      Λες για συνελευσεις....Με τι συνελευσεις περνετε εσεις αποφασεις για απεργια π.χ. ?
      Για πες...

      Σταματης Ι .Σολανακης

      Διαγραφή
  9. Κ.Σ., έχεις πολύ πλάκα! Κάλα, τέτοιες παπαρδέλες λέτε στον κόσμο και στις μαζώξεις που κάνουν τα γκρουπούσκουλα σας; Πάμε ξανά: Το ΠΑΜΕ είναι μέτωπο Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, πρωτοβάθμιων σωματείων, Επιτροπών αγώνα και συνδικαλιστών που αποδέχονται και δρούν με ταξικό προσανατολισμό και σε αντιπαράθεση με τις πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, γενικότερα όπου κυριαρχεί ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός, παλιός ή νέος. Δεν είναι παράταξη, δεν είναι πολιτική οργάνωση, δεν είναι το ΚΚΕ. Σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν, δεν μπαίνει κανένας όρος στα μέλη τους να αποδεχτούν τις θέσεις του για να ενταχθούν. Γίνονται αρχαιρεσίες με τη συμμετοχή και άλλων παρατάξεων. Τα συνδικάτα έχουν με βάση τα καταστατικά τους όργανα,που είναι τα Δ.Σ. και οι Γ.Σ. Άλλοτε παίρνουν αποφάσεις τα Δ.Σ. και άλλοτε οι Γ.Σ., κάτι που είναι και το επιδιωκόμενο. Οι κομμουνιστές δρούν πρωτοπόρα και πρωτοστατούν σε αυτή την κατεύθυνση.
    Το ΚΚΕ δεν έχει καμία ανάγκη να αλλάζει ταμπέλες γιατί δεν έχει ανάγκη να κρύψει την ταυτότητα του και το προγραμμά του με το οποίο απευθύνεται πλατιά στο λαό και αυτό είναι η πάλη για το σοσιαλισμό. Και επειδή ακριβώς δρά επαναστατικά ενάντια στο σύστημα, δεν κρύβει ούτε και προσπαθεί να συγκαλύψει τις θέσεις του. Όπως και δεν ταυτίζει όλους αυτούς που συμμετέχουν στις λαϊκές κινητοποιήσεις με το ΚΚΕ. Δεν διαχωρίζει τους εργάτες με βάση το κόμμα που ψήφισαν. Δεν φοβάται την ιδεολογική-πολιτική αντιπαράθεση σε μαζικές λαϊκές συνελέυσεις και συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς.
    Αφού τελειώσαμε με την Α-Β, τώρα πήγαινε στις γκρούπες που ανήκεις και ρώτησε τους αν κάνουν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ. Μήπως ξέχασες τις απεργίες-μαϊμού που κηρύσσουν που εξελίσονται σε φιάσκο; Μήπως ξεχνας ότι μπερδευούν σκόπιμα αποφάσεις των σωματείων και τις εντάσσουν στο σχεδιασμό τους με τις ψήφους της ΠΑΣΚΕ; Μήπως ξέχασες ότι αυτόκλητα τοπιοθετούν τα κομματικά τους πανώ μπροστά από σωματεία για να δείξουν τάχα μου ότι είναι πρωτοπορία; Μήπως ξεχνάς τις ανακοινώσεις και τους συντονισμούς που δημιουργούνται χωρίς αποφάσεις Δ.Σ. ή Γ.Σ. και δεν τους ξέρουν ούτε τα μέλη των σωματείων; Άλλοι περιορίζουν τα αιτήματα στα όρια της καπιταλιστικής ανταγωνιστικότητας, γιατί δήθεν δεν είναι ώριμες οι μάζες και ύστερα κατηγορούν το ΠΑΜΕ ότι με τις θέσεις που παίρνει οδηγεί σε αδιέξοδα και δεν συσπειρώνει. Άλλοι σύρουν τους εργαζόμενους πίσω από αντιλαϊκές κυβερνήσεις και τα αιτήματα των βιομηχάνων!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α, ξέχασα! ο Κ.Σ. έχει συνηθήσει από το δικό του το συνάφι. Μαζευονται 200-300 και μετά διοχετεύουν στα ΜΜΕ (τα οποία όλως "τυχαίως" πάντα τους υπερπροβάλλουν) ότι ήταν 2.000-3.000, ποντάροντας πάντα ότι ο κόσμος που απευθύνονται και μιλάνε δενε συμμετέχει πουθενά, αλλά κάθεται στο σπίτι του!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 5 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε η πρόεδρος της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου, μετά από μήνυση της εργοδοσίας για κινητοποίηση που έγινε στις 13 Φλεβάρη του 2010 έξω από το κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ στη Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση είχε γίνει με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων που είχε κάνει η εργοδοσία δύο μέρες πριν.

      Τη μήνυσε σε βάρος της Σοφίας Καλαντίδου κατέθεσε η προϊσταμένη του καταστήματος, κατηγορώντας τη συνδικαλίστρια ότι δήθεν της επιτέθηκε!
      kk-1

      Διαγραφή
  11. απλα πανικος γιατι δε μπορειτε να απαντησετε! ποιο απο τα νομερα που εθεσα ειναι λαθος?
    κανενα!!! απλα η απαντηση σας ειναι οτι και οι αλλοι κανουν τα ιδια!
    εκτιθειστε κυριοι μονοι σας!Για μετρα η Σταδιου ειναι 18 μαζι με τα πεζοδρομια αρα πλατος δρομου λιγοτερο και απο τα 16 που εβαλα!!!!! τι δε σας βγαινουν τα νουμερα τωρα?να σας βαλω 2/τμ ατομα και 20% πανω να βαλουμε και 1,5 χλμ(που δεν ισχυει φυσικα βγαινει ετσι 60000!Βεβαια μπορει να εχετε τετοια κοσμοπλυμηρα που να χωρατε 4 ατομα σε 1 τμ ετσι βγαινουν 120000,επισης μπορουμε να πουμε οτι οτι ομονοια - συνταγμα ειναι 6χλμ αρα 480000 ηρθαν ολοι οι ψηφοφοροι.
    ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!


    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Κ.Σ. για πές μας εσύ πόσο μεγάλη την έχεις; Γιατί κάτι κοπέλες μου είπαν ότι στη μετρήσανε και ήταν 10cm σηκωμένη! Για πές μας! Θα τη μετρήσεις, με χάρακα, με το μάτι, με μέτρο, με ορθογώνιο, από την πάνω ή από την κάτω πλευρά;
    Θα μας απαντήσεις ή σε έχει πιάσει πανικός και σε λούζει κρύος ιδρώτας;
    Υ.Γ. Ενα μεγάλο συγνώμη για το ύφος προς όλους τους αναγνώστες (εκτός Κ.Σ.), αλλά αλλά δεν πάει άλλο με τις παπαρδέλες!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οοοοοοοοοοοοο τι μου ειπες!!!!!
    μπραβο ρε!!

    καταντια μονο τιποτα αλλο να χαιρεσται του εκπροσωπους σας!
    αν βαλουμε τωρα και οτι νομιζει οτι προσβαλει καποιον ο κκ-1 επειδη ο αλλος μπορει να εχει μικρο πουλι βλεπουμε και τι κομμουνισμο θελεετε να κανετε!
    απλα απαντησα σε μια προκληση του μοντεστο να κανω απλα μαθηματικα!!
    τωρα αν δε σας αρεσουν τα αποτελεεσματα τι να πω!
    επαναλαμβανω απλα πανικος

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "επαναλαμβανω απλα πανικος "

      Μα τρεχουμε απο πανικο..ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!!
      Με τις τρολιες σου ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ.
      φοβος και πανικος λεμε.ΔΕΝ εισαστε ουτε 5 χιλιαδες.και την 1η νοεμβρη δεν θα ειστε ουτε 10χ.
      ψιτ που σε....Στους υπολογισμους που κανεις αγορινα, ξεχνας μια μικρη λεπτοπμερια.Την συνεχη ροη και την αλλαγη πυκνοτητας του κοσμου οταν συνοστιζοντε στο συνταγμα.Επισης τα νουμερα που δινεις ΔΕΝ ισχυουν σε καμια περιπτωση.(για μηκη και πλατη)
      Το μονο που καταφερνεις ειναι να εκθετεις τον χωρο σου.(αληθεια ποιον χωρο αραγε? οεο?) Δεν κανουν οι αλλοι τα ιδια οπως ειπες...εσεις τα κανετε.
      ΦΟΒΟΣ και πανικος....

      Τι φοβαστε? μην παθουν αβαβα ο καπιταλες πριν βγητε κυβερνηση? το χεσιμο που εχετε παθει οσο πλησιαζει η 1η νοεμβρη ειναι γεωμετρικα αυξανομενο.
      Σε ολα σου εχουν απαντησει ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ.ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΣ αλλα το προσπερασες ευκολα.
      Καλη τακτικη για τρολλ(οπως οτι ακομα δεν εχεις πει εσυ ο ιδιος σε πιο χωρο εισαι,απλα και μονο για να μην την φας) αλλα αυτα ειναι πολυ, μα πολυ προβλεψιμα.

      επαναλαμβανω απλα φοβος πανικος


      Σταματης Ι.Σ.

      Διαγραφή
    2. το να συνομιλησεις με ανθρωπο που εχει την τυροπιτα στο κεφαλι και δεν αλλαζει τροπαρι και απανταει μονο σε οτι θελει ειναι δυσκολο αλλα και ετσι σε παιζω.
      τα νουμερα που αναφερες ειναι σωστα αλλα με 2 παρατηρησεις.
      α)υπολογιζεις απο την αρχη της οδου και ως το τελος της χωρις τον κοσμο που ειναι πανω στις πλατειες γιατι το η πορεια στο συνταγμα σημαινει οτι η κεφαλη δεν ειναι στο τελος του δρομου αλλα στην αλλη μερια της πλατειας μετα το παλιο υπουργειο παιδειας
      β) αυτο που σου ειπα και υπολογισες ειναι για την κινητοποιηση πριν 2 βδομαδες και οχι τα πανελλαδικα. για το πανελλαδικο σου εδωσα επισης αλλα εκει το εκανες γαργαρα.

      εχεις κολησει με τις συνελευσεις. δεν μπορω να ξερω αν και τα 700+ σωματεια πανελλαδικα εκαναν ολες συνελευσεις. το μονο που ξερω ειναι οτι οι δυναμεις του ΠΑΜΕ σιγουρα το επιδιωξαν.
      το συνδικατο οικοδομων αθηνας εχει παρει αποφαση με συνελευση και νομιζω οτι κανεις δεν θα ελεγε και τπτ αν ηταν μονο με αποφαση δ.σ.
      σιγουρα σου ειπα για το ΣΜΤ γιατι ειχα ανταποκριση κατευθειαν γιατι οι συντροφοι χαρηκαν που πηραν την συνελευση στο αντρο του οπορτουνισμου.

      το θεμα ειναι οτι το ΠΑΜΕ που το κατηγορειτε ολοι οτι απομονωνεται κτλ κτλ, εκανε ενα πλατυ καλεσμα στους εργαζομενους και στα σωματεια τους για ΔΡΑΣΗ. και με προγραμμα, καλει για απεργια ως συνεχεια και συνεχεια μετα την απεργια.
      αυτοι ομως που σε ολες τις κινητοποιησεις των εργατων κατεβαινουν με τις κομματικες τους σημαιες, εχουν το θρασος να εγκαλουν το ΚΚΕ οτι καπελωνει τις κινητοποιησεις του ΠΑΜΕ. θρασος το λεω ευγενικα για να μη πω τιποτα χειροτερο.
      σε αυτο το ενωτικο καλεσμα (πες μου αν υπαρχει αιτημα που διαφωνεις) οι δυναμεις της "αριστερας" και της "ριζοσπαστικης" (μη χεσω) αρνουνται να συμμετασχουν με γελοιες δικαιολογιες.
      ειναι αυτοι -οι της ριζοσπαστικης (ναρ και λοιποι γκρουμπουσκουλοι)- που εξαντλουν την επαναστατικοτητα τους σε εθιμοτυπικα ενσταντανε μπροστα στη βουλη, που παιρνουν αδειες στις απεργιες κτλ κτλ.
      και οι αλλοι οι τσυριζαιοι δεν θελουν ή και δεν μπορουν να μαζεψουν ουτε 100 ατομα, που στην πραγματικοτητα δεν θελουν κινημα. θελουν σιγη ιχθυος.
      το προβλημα σας αγαπητε ειναι οτι εσεις κοιμαστε, σας χαλαμε και το σ/κ, ασε που ειναι και πρωι και που να ξυπνας.
      αλλο προβλημα σας ειναι οτι περιμενετε να γινει η κυβερνηση της "αριστερας" και απλα περιμενετε τις εκλογες.
      μεχρι τοτε οτι καλει σε κινητοποιηση και με πλαισιο πραγματικα ταξικο το πολεματε σαν ταξικο αντιπαλο και δειχνει ποιον πραγματικα εχετε ως αντιπαλο.
      ολα τα υπολοιπα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις για να δικαιολογησετε την ξεφτιλα σας.

      οσο για τα σχολια του kk-1. ολα αυτα στα λεει γιατι εχεις αναλωθει σε αριθμολαγνια για να τις "μετρησουμε". αλλα και αυτο κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
      επι του πρακτεου, διαφωνεις πουθενα με το πλαισιο της κινητοποιησης; αν ναι πες μας που να το συζητησουμε.
      αν οχι θα κατεβεις; και αν δεν κατεβεις γιατι δεν θα κατεβεις;
      γιατι δεν το εβαλες στο σωματειο σου; αλλα η ερωτηση ειναι εισαι σε σωματειο; και αν εισαι συμμετεχεις;

      Διαγραφή
  14. Η 1η Νοεμβρη ειναι η αφετηρια οχι το τερμα ! Ο τιτανιος αγωνας που εγινε για την προετοιμασια και την επιτυχια της Πανελλαδικης Συγκεντρωσης δεν μπορει να γινει κατανοητος απο χαχολους μικροαστουληδες που περιμενουν τα κουπονια φαγητου του ΣΥΡΙΖΑ για να πανηγυρισουν .Οι εργατες ως χτες φοβοντουσαν ,βραζοντας ομως μεσα τους απο οργη .Τωρα η οργη τους γινεται μερα τη μερα ΑΠΟΦΑΣΗ και συνειδητοποιηση της συλλογικης τους δυναμης .Εδω ομως συμβαινει κατι "περιεργο" .........ΠΟΛΕΜΑΤΕ μετα μανιας ενα συλλαλητηριο που γινεται ΚΑΤΑ κι ΕΝΑΝΤΙΑ σ αυτην την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην οποια "υποτιθεται" οτι ειστε ΕΝΑΝΤΙΑ κι εσεις !!! .... Γιατι αραγε ? Απλα για μικροκομματικες σκοπιμοτητες ,πχ φοβαστε μηπως προσποριστει οφελη ο Διοργανωτης ?Ή μηπως για κατι βαθυτερο που ακομα κι ο κοσμος σας το εχει τουμπανο και καθαρο ? ΟΤΙ αυτη η πολιτικη ειναι και ΔΙΚΗ ΣΑΣ ,οτι ΦΟΒΑΣΤΕ πως αυτη η πολιτικη (η Ευρωπαικη) κινδυνευει απο ενα ρωμαλεο και δυνατο εργατικο κινημα ....Και αυτο γιατι ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ακριβως για να περασουν αυτες οι ανατροπες ,απο παλια ακομα ,απο το Μααστριχτ !ΕΧΕΤΕ επενδυσει ιδρωτα και φουμαρα μπολικα για να την δεχτει εδω και χρονια το εργ.κινημα !,ΕΧΕΤΕ "ΙΔΡΩΣΕΙ" ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ μερικες απασχολησεις ,ενοικιασεις εργαζομενων ,στειτς κλπ,...
    χλιμιντρατε λοιπον τωρα γιατι βλεπετε την ΤΟΥΜΠΑ που ερχεται στα συνδικατα ,την ταξικη στροφη ....
    χλιμιντρατε γιατι ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΧΤΙΣΑΤΕ μαζι ,ομου και ανταμα ,ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ -ΑΠ και λιμά τοσα χρονια αδρανοποιωντας το !!!

    ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ,ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΣ ΞΩΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ...θα μεινετε η παρεουλα της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να μετρατε τις καφετεριες στο Πεδιο του Αρεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γκεόργκυ Ζούκωφ
      "θα μεινετε η παρεουλα της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να μετρατε τις καφετεριες στο Πεδιο του Αρεως "

      --αν δεν βρεχει.

      Σταματης Ι.Σ.

      Διαγραφή
  15. Δεν εχεις καταλαβει οτι ο μοναδικος που περιφερει την καταντια του εδω μεσα εισαι εσυ Κ.Σ?
    Περιμενω ακομα απαντηση... Θα εισαι κι εσυ την 1η Νοεμβρη στο δρομο η θα χαριεντιζεσαι με τη Γιαννα σας?

    Υ.Γ. Ερωτηση: με τη λεξη παει ή δουλευει μεροκαματο το τρολ γκρουπ του ΤΣΥΡΙΖΑ?
    Υ.Γ.2 Πληρωνεστε απο αυτα που κοψανε απο τους τεχνικους του ρ/σ Κοκκινο?

    παρακαλω περιμενω απαντηση...
    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα τωρα που θες και απαντηση...αν θες απαντηση δες τι ψηφισαν για τα οικονομικα των κομματων και την σταση τους στις γενικες συνελευσεις πανω στο θεμα

      Διαγραφή
  16. τα νουμερα δεν ισχυουν>?
    μπορεις να τα δεις στο γκουγκλ ερθ!
    η πες μου τα δικα σου νουμερα!

    πυκνοτητα κοσμου? 3 ανθρωποι αγγαλιασμενοι ολοι μαζι πιανουν 1τ.μ σεσεις πατε αγκαλιασμενοι ολοι μαζι μαζι υποθετω!

    ναι θα χαριαντιζομαι με τη Γιαννα στο τζετ που μου εχει προσφερει για να σας γραφω!
    μηε πληρωνει το ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΥΠ Η CIA TO FBI και μια επιταγη μου στελνει και ο ομπαμα γιατι φοβουνται το ΚΚΕ και την Παπαρηγα μετα τη δηλωση της οτι στην πραγματικη επανασταση δε θα σπασει κανενα τζαμι!

    τα λεφτα τα βρισκουν απο τα κερδη του νεου καναλιου του Ε πρωην 902!
    ελα τιποτα καλυτερο δεν εχετε να πειτε κατι πρωτοτυπο ρε παιδια!!!
    ββαλτε τον κκ-1 να σχολιασει εχει γαματες ατακες!τωρα μπορει να πει οτι ειμαι 1.50 υψος

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τα νουμερα σου ειπα τι δεν υπολογιζεις.

      θα απαντησεις σε τιποτα ουσιαστικο;
      η δηλωση της αλεκας δεν ειναι δηλωση απλα ειναι πραγματικοτητα. εσπασε "τζαμι" απο αυτα που σπατε το 17;
      εσπασε τζαμι στην αβανα;
      επανασταση δεν κανεις κατεβαζοντας τζαμαριες ουτε μουτζωνοντας παρεα με τους χρυσαυγητες στην βουλη.
      και ξαναπαμε, διαφωνεις καπου με το πλαισιο;
      θα κατεβεις; και αν οχι γιατι;
      Υ.Γ. για 902 κτλ δεν σε παιρνει τσυριζακο γιατι θα γινεις και εκει ποιο πολυ ρομπα

      Διαγραφή
    2. Ε ψιτ... Κ.Σ... εχει ξεκινησει η Ελληνοφρενεια και προμοταρει το συλλαλητηριο....
      προλαβαινεις να τα χωσεις κι εκει... Εχει ρεπο ο συναδελφος σου ο Πανουσης σημερα.
      Αντε ρε παιδια, εμεις θα σας τα λεμε... Θα χασετε το μεροκαματο.
      Χ.Κ

      Διαγραφή
    3. Ρε ΚΣ, άσε τον 902 και κοίτα το κόκκινο που την απεργία των εργαζόμενων τη βγάλατε εκβιασμό. Το συλλαλητήριο δεν γίνετε ντε και καλά για να προβληθεί κανείς ούτε καπελώνεται από το ΚΚΕ. Γίνετε μεν με προτροπή του ΠΑΜΕ, το οποίο στηρίζει το ΚΚΕ, όμως κανείς δεν έρχεται με το ζόρι. Ότι γίνετε, γίνετε για να ξεκολλήσουν οι εργαζόμενοι από τον καναπέ τους. Δεν θα ζητηθεί από κανέναν κομματική ταυτότητα ή τι ψηφίζει στις εκλογές. Από ότι δείχνεις πάντως με τα γραφόμενά σου μάλλον σε πονάει πολύ. Πού είστε εσύ και τα στελέχη του κόμματός σου να κινητοποιήσετε τον κόσμο. Πάνω από 2000000 σας ψήφισαν. Που τον έχετε κριμένο αυτό τον κόσμο; Γιατί δεν τον βγάζετε στους δρόμους να ρίξετε και την κυβέρνηση και να κάνετε και επανάσταση αφού γουστάρετε; Δυστυχώς όμως τον έχετε καθηλώσει στους καναπέδες και περιμένει να τον σώσετε. Την ίδια ώρα όμως κάνετε επανάσταση παρέα με την ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ και λοιπά ευαγή ιδρύματα. Αν ο κόσμος δεν μας γουστάρει δεν θα έρθει. Γι' αυτό λοιπόν μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. RED

      Διαγραφή
  17. @Κ.Σ.
    Λοιπον επειδη με εξοργισες και με παρεσυρες σαν γνησιος γελωτοποιος, στην κουβεντα που ηθελες και οχι εκει που θα επρεπε θα σου δωσω μερικα στοιχεια και θα τελειωσει εδω η κουβεντα με το κινηματικο εμβαδο-μετρο της γκρουπας σου.

    Η Σταδιου εχει κατα μεσο ορο πλατος 12 μετρα και μηκος μεχρι τη Μεγαλη Βρετανια κοντα στο χιλιομετρο.
    Η Πανεπιστημιου εχει μηκος επισης κοντα στο χιλιομετρο και πλατος κατα μεσο ορο 20 μετρα.
    Η Πατησιων απο το Μουσειο μεχρι τα Χαυτεια εχει μηκος 700 μετρα και πλατος που συνηθως καταλαμβανει μια πορεια γυρω στα 11 μετρα.

    Υποψιν κατεβαινω σε πορειες στο κεντρο της Αθηνας απο το 1985.

    Χωρις να μετραω τη πλατεια Ομονοιας και τη πλατεια Συνταγματος οι δρομοι αυτοι απο μονοι τους με απλα μαθηματικα εχουν αντιστοιχα εμβαδο 12 τετρ.χιλιομετρα,20 τετρ.χιλιομετρα και 8 τετρ.χιλιομετρα .
    Αυτο σημαινει απο μονο του αν βαλεις τις χαλαρες πορειες (ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΠΑΝΤΑ!!! ) με ενα ατομο ανα τετραγωνικο και τις μαζικες με 4-5 ατομα ανα τετραγωνικο (ανθρωπινες αλυσιδες και μπλοκ χωρις κενα), τοτε συμπεραινουμε ευκολα οτι μονο η Σταδιου σαν δρομος χωραει 12.000-(περιπου)51.500 διαδηλωτες, αντιστοιχα η Πανεπιστημιου 20.000-(περιπου)90.000, αντιστοιχα η Πατησιων (παντα απο το Μουσειο μεχρι τα Χαυτεια) 8.000-36.000.

    Αρα οι δρομοι απο μονοι τους αθροιστικα εχουν πληθυσμο διαδηλωτων 40.000-177.000.
    ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ το χυμα κοσμο στα πεζοδρομια και στις πλατειες Ομονοιας – Συνταγμα.
    Ενα μονο θα πω. Οταν κατεβηκε το 2010 το ΚΚΕ ειχε κλεισει η Πανεπιστημιου μεχρι τελους,η Σταδιου και ο κοσμος στην Πατησιων ηταν ακομα πριν το Μουσειο προς το Πεδιο του Αρεως. Οσοι ηταν σε εκεινη τη συγκεντρωση ειχαμε απλα παθει ΣΟΚ με τη δυναμη που ειχε ο κοσμος ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ με το κινηματικο εμβαδο-μετρο που εσυ με εβαλες να σου ΞΗΓΗΣΩ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.

    Για να μην αναφερθω σε εκεινες τις συγκεντρωσεις που ειχαμε σπασει τις δυναμεις μας και που αρκετα μπλοκ τα ειχαμε στειλει απο την πλευρα των στηλων του Ολυμπιου Διος και προς τη Συγγρου και αριθμουσαν 6.000-14.000 διαδηλωτες αναλογα με την κινηματικη περισταση.
    .......

    Στην Απεργια του Φλεβαρη του 2012 ηταν γεματες η Σταδιου – Πανεπιστημιου ως το υψος του ομφαλμιατριου, η Ομονοια απλα δεν αδειασε ποτε συν τα μπλοκ που ηταν απο την πλευρα της Συγγρου
    .....υπολογισε τα και αυτα γιατι τωρα απλα σε βαριεμαι.

    Αλλα αυτα σου ειναι ψηλα γραμματα.
    Τελεια και παυλα με την αποπροσανατολιστικη κουβεντα που εχεις βαλθει να κανεις.
    Δεν απαντας σε τιποτα απο ολα τα υπολοιπα που σε ρωταει ο κοσμος μεσα στο blog και φυσικα τη λεξη αυτοκριτικη δε την ξερεις. Γιατι αραγε;;;

    Δεν θα απευθυνθουμε ομως τοσο σε σενα αλλα σε ενα κοσμο που δεν εχει παρωπιδες, ακουνε το ΚΚΕ ή αντιστοιχα νιωθουν διπλα τους το ΠΑΜΕ και τις Λαικες Επιτροπες και μας γεμιζουν καθε μερα με δυναμη και γνωση οτι παταμε γερα. Παρε την γκρουπα σου και λοξοδρομα προς το ΣΥΡΙΖΑ γιατι εκει σε βλεπω να καταληγεις.
    Τελικα αν δεν υπηρχε το ΚΚΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ στο ΠΑΣΟΚ (εεε συγγνωμη) εννοω στον ΣΥΡΙΖΑ απλα εμεις ημαστε ατυχοι γιατι ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

    Καλο ταξιδι στην κινηματικη σου μιζερια και στον επαναστατιμενο οπορτουνισμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Κ.Σ., στο "Ε" μαζεύονται όλοι οι αντιμνημονιακοί αστέρες και κάτι ΣΥΡΙΖΟμανείς! Μήπως τελικά κάποιοι επενδύουν σε σας ή απλά βγάζετε πολύ γέλιο;
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα πες τα του τριμ...κα !!!!,εχω βαρεθει να βλεπω συριζαιους στο Ε και μιλανε κι ολας .

      Διαγραφή
  19. Πάντως Κ.Σ. μου γεννιέται μια σοβαρή απορία για εσένα διαβάζοντας αυτά που γράφεις: τελικά τί είσαι, ναζιστής Χρυσαυγίτης, ΣΥΡΙΖΑΙος, ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ή ΑΝΤΑΡΙΖΑιος; Ή τέλος πάντων κανα καλοπληρωμένο γιουσουφακι επιχειρηματικού ομίλου και τιμάς τα λεφτα που σου δίνουν τα αφεντικά σου;
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Κ.Σ. αυτά μόνο απο την Πάτρα

    1) Η Α ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    2) .ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΣΤΙΣ 25-9-14 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 14-10-14 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικου Συνδέσμου στις 7μ.μ.

    3) ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, συνεδρίασε το Δ.Σ 27-9-14 και Γενική Συνέλευση στις 12-10 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

    4) ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, συνεδρίαση του Δ.Σ και Γενική Συνέλευση έγινε στις 6-10 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Φώκαιας 26 στις 11 το πρωί.

    5) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΏΝ Ν. Αχαΐας, συνεδρίασε το Δ.Σ στις 23-9 και αποφάσισε την Γενική Συνέλευση στις 8-10.

    5.ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ συνεδρίασε το Δ.Σ στις 27-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 8-10.

    6) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FRIGOCLAS «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,συνεδρίασε το Δ.Σ στις 29-9 και αποφάσισε να κάνει συσκέψεις στο χώρο του εργοστασίου.
    7) .ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΥ, συνεδρίασε το Δ.Σ στις 30-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα στις 12 το πρωί στο χώρο του Μηχανοστασίου.

    8) ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, συνεδρίασε το Δ.Σ στις 30-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 16-10 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο στις 6 μ.μ.

    9) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ συνεδρίασε στις 24-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 12-10 στις 7μ.μ στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, Φωκαίας 26.

    Σε όλα τα πιο πάνω η απόφαση ήταν "Συνδιοργάνωση" και όχι απλά συμμετοχή και μέχρι 8/10/2014 , επίσης μαλάκα Κ.Σ. (και να με συγχωρούν οι διαχειριστές και οι υπόλοιποι) που ξέρεις και πόσα τετραγωνικά μέτρα πιάνουν 3 άνθρωποι στην αλυσίδα
    22/10
    διάβασε εδώ
    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/52618/xeperasan-tis-740-oi-apofaseis-symmetohis-sto-panelladiko-syllalitirio#/0
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    δεναντεχεταιτοσημαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που έβγαλα από αυτά που έγραψε ο Κ.Σ.,είναι ότι την έχει πολύ μικρή! Για αυτό εξοργίστηκε! Κ.Σ. Δεν μιλάς; Σε έπιασε πανικός;
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τελικα εχετε πιο πολυ πλακα απο οτι φανταζομουνα τελικα συμπερασματα απο τη "συζητηση"
    1)για τις βλακειες που κανει το ΚΚΕ εχετε ως δικαιολογια οτι κανει και το ΣΥΡΙΖΑ τις ιδιες αρα δικαιολογεισται(το μονο που δειχνετε ειναι οτι ειστε ακριβως σαν το ΣΥΡΙΖΑ) βλεπε πωλησεις σταθμων απληρωτους εργαζομενους
    2)αλληλολαναιρεισται μεταξυ σας συνεχως αλλως λεει εχουμε σσε ολα εχουμε κανει γενικες συνελευσεις αλλος λεει οτι χρησιμοποιουμαι το ΔΣ οπως και σεις κτλ κτλ. επιπλεον
    αλλος λεει οτι η μιση σταδιου ειναι 20μ αρα ολοκληρη 40 και αλλος λεει οτι εειναι 12μ
    3)επισης εχει ενδιαφερον να δουμε τη δδιμιουργικη λογιστικη σας με την πυκνοτητα!!!!!!!
    καποιος ανεφερε για 5 ατομα /τμ αρα καταλαβαινουμε πως βγαζετε 100000 κοσμο!
    4)επισης εχουμε ενα συνεχως υβρεολογιο για τα παντα και τοους παντες ακομα και σε στυλ εχεις μικρης πουτσα προφανως αυτος που το γραφει ειναι σε νηπιακη ηλικια γιατι αυτο ουτε για αστειο δε περναει να γεελασεις πια!!!φαινεται και λιγο αγαμητος ο συγκεκριμενος εισαι ο αυνανισμος να σε βοηθησει φιλε μου δεν εινααι ντροπη!
    ντροπη ειναι πλεον το κομμα που εκπροσωπεις που το μονο που κανει ειναι να λειτουργει σαν αναχωμα του συστηματος!
    Καντε το χρεος σας καντε τη μαζωξη σας την 1 Νοεμβρηκαντε το "κομμουνιστικο" σας χρεος
    και μετα πατε να μιλησετε μεταξυ σας και να πειτε για τις συνθηκες που δεν ειναι ωριμες για να κανετε κατι παραπανω! και μετα πιστεψτε οτι ψψιχαλιζει δε μας φτυνουν!

    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντι να παλευεις κι εσυ να εχει επιτυχια το συλλαλητηριο (εξ αλλου εναντια στην πολιτικη αυτη που βιωνουμε ολοι μας γινεται ) ,οχι μονο ΔΕΝ το κανεις αλλα καθεσαι απ εξω το λοιδωρεις ,το χλευαζεις το υποβαθμιζεις ,περιμενοντας ΕΣΥ -και οχι εμεις ,εμεις ξερουμε- ο φοβισμενος απο την κριση μικροαστος να γινει ως δια μαγειας φλογερος ,μαχητικος επαναστατης ,οτι θα μαθει αυτοματως την συλλογικη του δυναμη ,θα ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ και θα παρει τους γκραδες και τα τουφεκια απο τη μια μερα στην αλλη .Η "ανυπομονησια " και η "βιασυνη" ηταν παντα ιδιον των ηττημενων "υπερεπαναστατων" που χαντακωναν το εργατικο κινημα για δεκαετιες .
      Παρεπιπτοντως αυτη την εκφραση "επαναστατικη γυμναστικη" το πρωτοεισηγαγε ο παλαι ποτε "θεωρητικος" των Αστων ,Μαρινος του "Ταχυδρομου" την δεκαετια του 80 ,θελοντας να κρυψει πισω απο την "απαξιωση" τον τρομο της ταξης του ,οταν οι εργατες οργανωνονταν και παλευαν συλλογικα

      Διαγραφή
    2. Ρε Γκέοργκυ, τι προσπαθείς να αποδείξεις στον στημένο; Ο Κ.Σ. δεν έχει να πεί τίποτα ουσιαστικό! Αυτά που γράφει δείχνουν και άνθρωπο που δεν έχει στοιχειώδη επαφή με σωματεία εργαζομένων ή χωρους εργασίας. Προφανώς προσπαθεί να εφευρει κάποια επιχειρήματα για να δικαιολγήσει τα αδικαιλόγητα. Πολύ περισσότερο κάνει μια ανεπιτυχή προσπάθεια να πείσει τον εαυτό του ότι πρέπει να αποτύχει το συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ! Όλα τα άλλα που γράφει είναι προφάσεις εν αμαρτίαι...
      kk-1

      Διαγραφή
    3. 1) αυτο δεν εχει καμια σχεση με την αναρτηση, αν θες να το "συζητησουμε" να το κανουμε αλλα σιγουρα δεν σε παιρνει και θα γινεις πολυ ρομπα.
      2) ο καθενας φερνει εικονα απο τον χωρο του και απο την περιοχη του. προφανως οπου ηταν εφικτο (και οχι απο δικη μας υπαιτιοτητα) εγιναν γενικες συνελεσεις και οπου δεν ηταν εφικτο εγινε μονο δ.σ.. σε πολλα απο αυτα τα δ.σ. δεν ειναι καν πλειοψηφια το ΠΑΜΕ
      3)η κοπτοραπτικη της κουμουνδουρου κανει δουλια. εβαλε ανωτατα και κατωτατα ορια, πηρες το ενα και το εδεσες για να βγαλεις τον συλλογισμο σου.
      το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ σπανια λενε νουμερα, απλα ανακοινωνουν το ευρος της συγκεντρωσης/πορειας. ακομα και χωρις νουμερα, πεσμου ενα φορεα/κομμα οτιδηποτε που κινητοποιει τοσο κοσμο και κοσμο που ξερει γιατι κατεβαινει και τι θελει
      4) ο συγκεκριμενος που σου απανταει ετσι, σου απανταει γιατι εχεις μπει στην διαδικασια να τις μετρησεις και στο λεει με ειρωνια, κατι που εσυ δεν φτανεις μεχρι εκει να το καταλαβεις και συνεχιζεις να εκτιθεσαι μιλωντας αποκλειστικα με νουμερα. λες και σε παιρνει καθως ολοι οι αστοι να μαζευτειτε μαζι μια συγκεντρωση του ΠΑΜΕ δεν την φτανετε ακομα και οταν το ΠΑΜΕ κανει αλλη συγκεντρωση στην Αθηνα, αλλη στον Πειραια, αλλη στο Λαυριο, αλλη στην Ελευσινα.
      οσο για το ποιος ειναι αναχωμα σταματα να λες τετοια κοιταζοντας τον καθρεφτη.
      το καθηκον των κομμουνιστων ειναι να αναγεννησουν το εργατικο κινημα. σε αυτα τα πλαισια γινεται το πανελλαδικο συλλαλητηριο. για να γινει αυτο εδω και 2 μηνες τα μελη του ΠΑΜΕ εχουν οργωσει τους εργασιακους χωρους και με αυτη την πιεση πολλα σωματεια πηραν αποφασεις και μεσα απο τις γενικες συνελευσεις.
      το επομενο βημα ειναι η οργανωση της απεργιας που και αυτη θα ειναι το σκαλοπατι για το επομενο βημα. (ενημερωση: απεργια ειναι αυτο που καποιοι εργατες δηλωνουν απεργοι και δεν πανε στην δουλια και κατεβαινουν στην πορεια και στις απεργειακες φρουρες και οχι αυτο που κανετε εσεις που περνετε αδειες και δηλωνετε ασθενεια).
      αυτο ειναι το καθηκον των κομμουνιστων και εκει παλευουν 24/24 και 7/7.
      το καθηκον το δικο σας ειναι να ταιζετε τον κοσμο κουτοχορτο και να περιμενετε να γινει κυβερνηση ο τσυριζα.
      περαστικα σου

      Διαγραφή
  23. ρε παιδια συγνωμη αυτο το πολιτικο υποκειμενο ο Κ,Σ. τι επαθε?απ οτι καταλαβα βριζει το ΚΚΕ και τους κομμουνιστες σε μια αναρτηση που δεν αφορα το ΚΚΕ,δηλ.δεν ειναι καν ανακοινωση με την υπογραφη του κκε....μετα λεει απ οτι καταλαβα οτι ουσιαστικα δεν μαζευει το ΠΑΜΕ πολυ κοσμο η οτι δεν θα μαζεψει...(οταν καποιος ριχνει τοσο το πολιτικο επιπεδο της κουβεντας και φτανει στο σημειο να μιλαει για τετραγωνικα του δρομου και οτι δεν βγαινουν τα ακριβη νουμερα που λεει σε ενα μπλογκ καποιος φιλος του ΚΚΕ τι αλλο να πουμε....και ειναι τραγικο να απανταει ο οποιοσδηποτε σε αυτες τις ανοησιες).Και μου γεννιουντιαι καποια ερωτηματα
    α)αυτο το υποκειμενο τι το ουσιαστικο ηρθε να πει?
    β)ποια η ουσιαστικη του διαφωνια για το διεκδηκιτικο πλαισιο του ΠΑΜΕ?
    γ)γιατι δεν μας λεει που ανοικει ο ιδιος?(αν και μετα απο πολυ πιεση θα απαντησει και αν απαντησει θα πει ειμαι πχ <> κτλπ βαριεμαι να γραφω ειναι τοσα πολλα χχαχαχα)
    δ)ο ιδιος μαλλον στιριζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιατι αφου δεν στιριζει το συλλαλητιριο που κατα βαση ειναι εναντια στην κυβερνηση κα οι κομμουνιστες συμετεχουν τοτε στηριζει την κυβερνηση!!!(χρησιμοποιησα τη λογικη του κομματος του υποκειμενου που νομιζει οτι γραφοντας πολιτικες σαχλες κατι καταφερνει)
    Υ.Γ.
    αν απαντησει(που δεν το βλεπω) εχω να του πω κι αλλα....

    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ενα κλασικο τρολο που προσπαθει Α) να συκοφαντισει την κινητοποιηση πετωντας λασπη ελπιζοντας οτι θα εχει αντικτυπο, Β)αφου δεν πετυχει το (Α) να αποπροσανατολισει λεγοντας ασχετα.
      φυσικα και την λασπη δεν μπορεις να την αφησεις ετσι, αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι των ρωτανε οτι περα απο τα νουμερα (με τον εαυτο του μεσα) αυτος που διαφωνει και αν θα κατεβει.
      στο τελευταιο κειμενο του προφανως δειχνει οτι διαφωνει, δεν λεει γιατι ή τι θελει αυτος. βεβαια ειναι προφανες τι ειναι.
      μπορεις ευκολα να τον χαρακτηρισεις χρυασυγητη. κλασικος δειλος που δεν λεει τι υποστηριζει και ποιος ειναι, λασπολογος και ψευτης
      ΑΚπιτης, συμπεριφορα "επαναστατη" που η πορεια του φαινεται λιγη, τα κανει κρεμασταρια οτι δεν μπορει και νυν φιλοσυριζαιος εξ ου και το πως πεταχτηκε σαν σφηνο%#%@# οταν ειδε να κραζει καποιος τον τσυριζα
      τσυριζαιος: κοινα χαρακτηριστικα με τον χρυσαυγητη που αποκτηθηκαν στις πλατειες; η δειλια η λασπη και το ψεμα, φυσικα δεν τολμαει να μιλησει ανοιχτα υπερ του τσυριζα και μιλαει στο τριτο προσωπο γιατι εχει επιγνωση το ποσο "ξυλο" θα φαει
      ανταριζας που κανει την αναγκη φιλοτιμο να υπερασπιστει τους 2 χωρους που παταει, για την ξεφτιλα τους. την ανικανοτητα τους να κινητοποιησουν κοσμο, την απεχθεια τους απεναντι σε μαζικες οργανωμενες κινητοποιησεις που δεν ειναι μακρια απο συνδικατα και κομματα.
      κοινη συνισταμενη ολων με τους χρυσαυγητες απο την εποχη των πλατειων

      Διαγραφή
  24. ειμαι πχ ανενττος κομμουνιστης ηθελα να πω στα εισαγωγικα, δεν ξερω γιατι δεν το εμφανισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.