16 Οκτωβρίου 2014

Νέο χιουμοριστικό σποτ της ΚΝΕ

Ένα νέο χιουμοριστικό σποτ, ανέβασε η ΚΝΕ στο διαδίκτυο. «Καμιά κυβέρνηση στα πλαίσια της ΕΕ και του συστήματος της κρίσης, της φτώχειας και της ανεργίας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές μας ανάγκες» σημειώνει η ΚΝΕ, στο σποτ, τονίζοντας ότι «Παλεύουμε για την ζωή που μας αξίζει, με δυνατό ΚΚΕ παντού! Για τις δικές μας ανάγκες, τη δικιά μας ζωή, το δικό μας μέλλον».

16 σχόλια:

  1. Espeire to videaki.... θα βγουν στα κεραμιδια οι συριζαιοι παλι... η κνε φταιει τωρα ή ο τσιπρας που διασκευαζει ΓΑΠ???

    Sacred Reich

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ......................

    αντε παλι τα ιδια!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια "συντροφοι"..μας κανατε τα μουτρα κρεας..χασαμε 10 ποσοστιαιες μοναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πιστευεις οτι το βιντεο φιαχτηκε για τις ποσοστιαιες μοναδες πλανασαι....
      αλλα για πες μας ρε φιλαρακι εσυ απο το βιντεο μονο αυτο εχεις να πεις; οτι ο αρχηγος σου εναι copy paste του γαπ δεν σε ενοχλει; το οτι ο αρχηγος σου κωλοτριβεται με παπαδες (ντοπιους και ξενους) με τους καπιταλιστες (ντοπιους και ξενους) και μαλιστα με την ποιο σκληρη τους εκφραση (βλ. κομο, εφοπλιστες-μαρινακη) δεν σε ενοχλει;;;;;
      Υ.Γ. και κατι αλλο. η λεξη συντροφος ειναι πολυ βαρια και δεν σε παιρνει να την χρησιμοποιεις ουτε σε ομοιοματικα. μεταξυ σας καντε οτι θελετε, αλλα σε ΚΚΕδες ουτε για πλακα λαμογια!

      Διαγραφή
    2. Αυτα να τα λετε εκει που ξερετε στην βιλα αμαλιας για παραδειγμα μαζι με τους κουκουλοφορουσας τον Πανουση και τον Κασιδιαρη

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνησω. Η λεξη συν/φος ειναι ιερη για τους κομμουνιστες. Στα σαλονια των αστων που συνδιαλεγεστε πεστε οτι θελετε. Εμας μη μας πιανετε στο στομα σας. Την λεξη αυτη προσωπικα την χρησιμοποιω επειδη δεν ειμαι μελος το πολυ μεχρι καποιους ανθρωπους στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ σε καποια μελη του ΝΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας την επόμενη φορά που θα βρεις μέλος του κόμματος στον δρόμο σου, του κκε εννοώ, ρώτα να μάθεις γιατί λέει ο ένας τον άλλον σύντροφο. Να σου πει για τα βασανιστήρια, τις εξορίες, τις πίκρα χρόνια στην φυλακή μακριά από οικογένεια, παιδιά, φίλους. Εκεί διμιουργηθηκε η λέξη σύντροφος. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι σχέση έχει η ανταρσυα και το ναρ με την λέξη σύντροφος? Που στην πρώτη βροχή ψάχνουνε να βρουνε ομπρέλα?

      Johngr1973

      Διαγραφή
    2. O Johngr1973 "has a point!"
      Με συντροφους εχεις μοιραστει αγωνες, χαρες, λυπες, αγονιες, οραμα και πολλα αλλα.
      Με λαμογια, με "πρωην", με προβοκατορες, τι εχει να μοιραστει ενας κομμουνιστης?
      Χ.Κ

      Διαγραφή
    3. Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι αυτά τα κάνανε οι παππούδες και τώρα δεν έχουμε ούτε φυλακίσεις ούτε ξερονησια, γιατί έχουμε και απολύσεις και καταδίκες για αρχή στους σημερινούς συντρόφους και υπόσχεση της αστικής τάξης να κλιμάκωση τις διώξεις όσο γίνεται ποιος έντονος ο αγώνας . Επίσης υπάρχει η έννοια της αλληλεγγύης γιατί ο καθένας μας ξέρει που είναι και τι είναι το είσαι μέλος του κκε και τι μπορούμε να κληθουμε να καταθέσουμε στο αγώνα όπως οι προηγούμενοι από εμάς όπως και οι επόμενοι από εμάς.

      Johngr1973

      Διαγραφή
  5. Αγαπητε modesto λαμογια ειναι αυτοι που το παιζουν κομμουνιστες κι εργατες και στελνουν τις κορες τους για να σπουδασουν σε κολλεγια στην Αμερικη..(βλεπε συντροφισσα Αλεκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε τρολακι, αφου θες να τρολαρεις και να πεις την %#%#$@%$ρα σου, πες την σωστα.
      ρωτα να τα μαθεις σωστα πρωτα και μετα ξαναελα. εμ λετε παπαριες, εμ τις λετε και λαθος....
      τουλαχιστον σε εσενα αναγνωριζω οτι πετυχες τον αριθμο και το φυλο του παιδιου της αλεκας, αλλα μενεις μεταξεταστεος στα υπολοιπα.
      με τον κηδεμονα σου (τους ασφαλιτες καθοδηγητες σου) και να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξανατρολαρω αδιαβαστος σε ΚΚΕδικο μπλογκ" την αλλη φορα.
      γκεγκε ασφαλιτακι;

      Διαγραφή
    2. Ναι, την έστειλε μαζί με την κόρη του Γιώργου Αμερικάνου της ΑΕΚ γιατί αυτός δεν χρειαζόταν visa...
      Έλεος ρε μαλάκες, πολύ χρήμα σκορπιέται ασκοπα. Λίγη προσοχή στο recruiting. Τι διάολο, τόσο ανίδεοι εκεί στο HR της ασφάλειας?

      Ένα πράγμα είναι απέραντο στον καπιταλιστικό κόσμο. Η αντικομμουνιστική βλακεία...

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  6. "Χτες έγραψε η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ότι έχω στείλει την κόρη μου στο Deree. Οντως, έτσι είναι. Ενα παιδί αν δεν μπορεί ή δε θέλει να πάει στο Πανεπιστήμιο, δεν έχει διέξοδο στην Ελλάδα, τι θα κάνει μετά το Λύκειο. Κάπου πρέπει να πάει.
    Το ζήτημα όμως ποιο είναι; Ποια είναι η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο Deree; Απορριπτική στην ισοτίμηση. Ο κάθε γονιός στέλνει το παιδί του όπου μπορεί. Το στέλνει και έξω και στερείται. Αλλά ποια πρέπει να είναι η πολιτική στάση της λαϊκής οικογένειας; Η πολιτική στάση πρέπει να είναι η καταδίκη αυτής της κατάστασης.Οπότε ναι έγραψα την κόρη μου εκεί,,που είναι το πρόβλημα;"-Α.Παπαρήγα 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να πεις εχεις δικιο .Αλλα τι να περιμενεις απο εκφυλισμενους κομμουνιστας που ουτε καν εχουν ανοιξει το εγχειριδιο συμπεριφορας του υγειους κομμουνιστη που λεει καθαρα οτι "ενας καθως πρεπει κομμουνιστης στην αστικη δημοκρατια πρεπει να ειναι, ρακενδυτος, πεινασμενος, βρωμυλος,αξεστος, αμορφωτος,κ.λ.π κ.λ.π...." Εξ αλλου αυτα ειναι πολυ γνωστα και αναφερονται και στα πονηματα αξιολογων συγγραφεων βλεπε Πλευρης,Αδωνις,Γκεμπελς, και παρα πολλοι ακομα που ουκ εστιν αριθμος.
      bod

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.