23 Ιουνίου 2014

Πάτρα: «Γροθιά στο μαχαίρι» για τους παιδικούς σταθμούς από Πελετίδη

Στα βαθειά και για τα σκουπίδια και χρηματοδοτήσεις από ΕΣΠΑ που …κάποιοι ψαλιδίζουν


Παραπάνω από καυτό αναμένεται να είναι αυτό το καλοκαίρι αλλά και οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ως προς τα Δημοτικά πράγματα καθώς η νέα Δημοτική Αρχή του Κ. Πελετίδη είναι αποφασισμένη να  κτυπήσει «γροθιά στο μαχαίρι» σε ότι αφορά τη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών , σε συνδυασμό με την απορρόφηση όλων των παιδιών.

Ο κύβος – σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες – έχει ριφθεί στη  « Λαϊκή Συσπείρωση» και ο στόχος είναι η απορρόφηση όλων των παιδιών σε συνδυασμό με την αλλαγή του καθεστώτος ομηρίας που υπάρχει στους εργαζόμενους .

Παράλληλα χωρίς να μπει σε αμφισβήτηση η λειτουργία των σταθμών,  θα κληθούν οι άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση για το κατά πόσο συμφωνούν με την έως σήμερα εφαρμοζόμενη πολιτική , ενώ  είναι αδιαπραγμάτευτο το πώς θα επιχειρηθεί να καταδειχθεί ο ρόλος της κυβέρνησης.

Οι χρηματοδοτήσεις

Μεγάλο θέμα θεωρείται από τη νέα Δημοτική πλειοψηφία η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα το φθινόπωρο και η ανάδειξη όσων φέρνει μαζί του το ΕΣΠΑ και οι χρηματοδοτήσεις , καθώς  εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες  η πόλη μπορεί να τύχει χρηματοδοτήσεων μεγαλύτερων από αυτές που μέχρι σήμερα παίρνει, τότε θα υπάρξει μείζονος σημασίας ζήτημα με την περιφέρεια.

Παράλληλα θα τεθεί επί τάπητος  η επιτάχυνση για την κατασκευή της μίνι περιμετρικής, η οποία προεκλογικά από κάποιους έγινε πασαρέλα, αλλά και η επίσπευση των εργασιών για το άνοιγμα της οδού Κανακάρη.


Πηγη : Patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.