15 Νοεμβρίου 2010

Στην Ικαρία οι ψηφοφόροι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στήριξαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΝ ???

Βλέποντας τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, μάλλον κάποιος θα ανέμενε μια κάποιου είδους συνεργασία της μαρξιστικής αριστεράς ...... 


14 Νοεμβρίου 23:00 : ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κώστας Αιβαλιώτης στον τηλεοπτικό σταθμό του ALTER πανηγυρίζει για τη νίκη του θείου του, Χρ. Σταυρινάδη, στην Ικαρία. "Όλοι εναντίον του ΚΚΕ και νικήσαμε και πολύ το χαίρομαι…"

Τελικά τι είχε γίνει στην στην Ικαρία ?


Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κ. Γαγλία που στηρίχθηκε απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετατοπίστηκε προς τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ .....

Άρα μόνο 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν .....
Είτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ξεκίνησε τις εργασίες της για την ενότητα της Αριστεράς, 
καταπολεμώντας το ΚΚΕ, 
ή απλά οι ψήφοι που δέχτηκε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (εν προκειμένω ο κ. Γαγλίας) σε αυτές τις εκλογές, δεν έχουν ιδεολογικό χαρακτήρα !

15 σχόλια:

  1. Μπορεί απλά οι μισοί της ανταρσίας να μη γουστάρανε τον Σταμούλο. Ο γράφων τις απορίες ξέρει τι σόι δήμαρχος ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πότε οι μαρξιστές και κομμουνιστές, ψηφίζουν με αυτοδιοικητικά ή ατομικά κριτήρια, ειδικά για ένα διαχειριστικό εξουσιαστικό θεσμό που έχει άμεσες συνδέσεις με την κεντρική εξουσία ???

    Κατα πόσο λοιπόν, έχει σημασία το πρόσωπο και όχι η ιδεολογική ταυτότητα αυτών που τον τοποθέτησαν στην θέση αυτή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτα απ ολα ο συνδυασμος του Η.Γαγλια δεν ειχε τη στηριξη της ανταρσυα και αυτο ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις αν ανατρεξεις στο σαιτ της και στην επισημη ανακοινωση της για τα ψηφοδελτια που στηριζει πανελλαδικα.
    Δευτερον για να μην υπαρχουν σκοπιμες συγχυσεις στο συγκεκριμενο ψηφοδελτιο συμμετειχαν ανθρωποι με αναφορα στην αντικαπιταλιστικη αναφορα αλλα οχι μονο.Χωρις να ξερω λεπτομερειες για τα τοπικα ζητηματα ηταν αποτελεσμα μιας κινησης μεσα στο νησι με αντι-ΕΕ και αντι-μνημονιακο περιεχομενο αλλα και δραση για τα οικολογικα ζητηματα της περιοχης που συγκεντρωνε ευρυτερες δυναμεις.
    Τριτον, ο συγκεκριμενος συνδυασμος εξεδωσε ανακοινωση με την οποια δε δινει στηριξη σε κανεναν απο τους δυο.Αντιθετα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σωστα πρατοντας στην ανακοινωση της λεει πως στηριζει κριτικα στο β γυρο ολους τους συνδυασμους της αριστερας.Και στην Ικαρια ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι τι!
    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηριξε ετσι και τον Κορτζιδη και τον Κοτσαμπα στο β γυρο.Το ιδιο δηλαδη ειπε και για την Ικαρια.Και μπορει στην Ικαρια ο Σταμουλος να μην ειναι ο καλυτερος αλλα απο το συφερτο των αλλων απεχει.
    Τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου και μονο στοχο εχουν να παραπλανησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρέ παιδιά...
    Στήν Ικαρία 198 ψήφους είχε ή ανταρσυα γιά τήν περιφέρεια..
    Σχεδόν όλοι πρέπει νά πήγαν στόν Σταμούλο στόν 2ο γύρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνέχεια..

    τό αναμετάδωσα καί έγινα ρόμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε στις 5.26

    Ας μην παίζουμε με τις λέξεις για το ποιός στήριξε ή όχι τον Γαγλία ... διότι με αυτό το σκεπτικό οι περισσότεροι συνδυασμοί των εκλογών ήταν ανεξάρτητοι .....

    Όπως βλέπεις το μπλόγκ θέτει 2 υποψήφιες εκδοχές, για το τι συνέβη .... προφανώς όπως και εγώ, συμφωνείς με την δεύτερη, δηλαδή πως οι ψήφοι της Ανταρσυα στο δήμο Ικαρίας (εν προκειμένω του κ. Γαγλία) δεν είχαν ιδεολογική ταυτότητα .... και ήταν ίσως ... πασόκοι δυσαρεστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. « Ο δεύτερος γύρος θα δοθεί στους αγώνες!
    Εκεί δίνουμε το ραντεβού σε όσους και όσες στήριξαν την αντικαπιταλιστική αριστερά, αλλά και σε όλο το λαό. Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καλούμε να μαυριστούν ξανά οι πολιτικοί εκφραστές του Μνημονίου κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και του Καλλικράτη, δηλαδή οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα δεξιά ή αριστερά δεκανίκια τους. Η πολιτική τους θα ανατραπεί στους δρόμους, με ανυποχώρητους αγώνες που έδειξαν ότι μπορούν να νικάνε.
    Σε εκείνους τους Δήμους όπου στον δεύτερο γύρο των εκλογών υπάρχουν συνδυασμοί από το χώρο της Αριστεράς (ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει κριτικά εκείνους τους συνδυασμούς, που με το πρόγραμμα και τη δράση τους, και παρά τις αντιφάσεις, έχουν δείξει ότι τοποθετούνται ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και αντιπαλεύουν τα μικρά ή μεγάλα τοπικά συμφέροντα του κεφαλαίου. Η κριτική στήριξη δεν αναιρεί την πεποίθησή μας ότι στο πλαίσιο του Μνημονίου και του Καλλικράτη δεν υπάρχουν περιθώρια για εναλλακτικές εκδοχές φιλο-λαϊκής διαχείρισης στους Δήμους, ούτε για μετατροπή τους σε θεσμούς λαϊκής αυτοδιαχείρισης. Με την επιλογή μας αυτή επιδιώκουμε, πάνω από όλα, να συμβάλουμε στην κοινή δράση της Αριστεράς στο μαζικό-λαϊκό κίνημα για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
    Ούτως ή άλλως η απάντηση είναι στους αγώνες: τόσο οι αιρετοί εκπρόσωποι όσο και οι υπόλοιποι και υπόλοιπες αγωνιστές και αγωνίστριες της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς θα βρεθούμε απέναντι σε κάθε επιλογή τοπικών αρχών για απολύσεις, περικοπές, ιδιωτικοποιήσεις ή εμπορευματοποίηση δημόσιου χώρου, απ’ όπου κι αν προέρχονται. απο το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μία αντίστοιχη αριθμητική απάντηση
    Ας πάρουμε τα στοιχεία, και ας αφήσουμε τις υποθέσεις

    Πρώτα από όλα πάμε
    http://www.antarsya.org/index.php?option=com_content&view=article&id=354:2010-11-05-16-12-38&catid=66:2009-05-10-17-07-48&Itemid=135

    Στο ποιους στηρίζει το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ. Το σχήμα του Γάγκλια δεν στηρίζεται από το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ όπως είδες και στην ιστοσελίδα. Οκ?

    Πάμε στην ανακοίνωση του ΑΝΤ.ΑΡ,ΣΥΑ για τον Β’γύρο. Στο link τίτλο "Ο δεύτερος γύρος θα δοθεί στους αγώνες"
    href=«www.prin.gr/2010/11/mauro.html

    Ο μοναδικός δήμαρχος του ΚΚΕ της Πετρούπολης βγήκε με ψήφους και του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ. Στον οποίο δήμο κατέβηκε και υποψήφια που στήριζε επίσημα το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ. ΟΚ ως εδώ?


    Πάμε λοιπόν στην αριθμητική που τελικά καταλήγει να είναι το αδύνατό σου σημείο.

    Στην Α’ Κυριακή είχαμε 6.502 . Στην Β’ Κυριακή 6.466 έγκυρα. Άρα 36 ΈΓΚΥΡΑ ψηφοδέλτια λιγότερα. 36 μείον. Αυτό το κρατάμε για αργότερα.

    Ο κομματικός υποψήφιος του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, την προηγούμενη Κυριακή στην περιφέρεια του Β.Αιγαίου σε όλη την Ικαρία έλαβε 198 ψήφους όπως λέει το Υπ.Εσωτερικών στο link

    http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"level","params":{"level":"snom_n","id":11}

    2.865 + 198 = 3.063. Περισσεύουν λοιπόν 46 ψήφοι. Αν μάλιστα αφαιρέσουμε και τις 36 προηγούμενες ψήφους, μένουν 3.027 ψήφους. Κοντά στους 3.017. Θα μου πεις καλά όλα τα νέα άκυρα – λευκά ήταν από αυτούς που πιθανόν να στήριξαν το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ; Και θα σου πω πως είναι το πιθανότερο αφού ο αντίπαλος συγκέντρωνε σχεδόν το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα από τα δεξιά του

    Θα μου πεις πως περισσεύουν 10 ακόμα ψήφοι; Τι γίνεται;

    Πολλά και διάφορα. Ας πάρουμε τα ποιο πιθανά.

    Στα τοπικά, ειδικά εκτός μεγάλων αστικών κέντρων οι προσωπικές σχέσεις αποτελούν κυρίαρχο παράγοντα. Οι προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες. Υπάρχουν π.χ. υποψήφιοι του ίδιου κόμματος, που να μισούνται τόσο, ώστε ο ένας από αυτούς να ψηφίζει κομματικά αντίπαλο παρά τον «ομογάλακτο» για δήμαρχο στον Β’γύρο..

    Ο Σταμούλος δεν είναι και πολύ σόι. Τα καμώματά του θυμίζουν αστό δήμαρχο. Ειδικά στον Εύδηλο Ικαρίας ακούγεται πως.. μεγαλούργησε. Π.χ. για έργα πριν δύο -τρία καλοκαίρια χωρίς να λαμβάνει και πολύ την γνώμη των κατοίκων.

    Σε επαρχία άκουσα από ψηφοφόρο του ΚΚΕ να λέει ότι αν ο τάδε δήμαρχος βοηθήσει στο προσωπικό της θέμα(σχετικά με υγεία), αν και το κομμουνιστικό φρόνημα της παραμένει στον Β’ γύρο, θα τον ψηφίσει.

    Απλά μαθηματικά που λέει η διαφήμιση σύντροφε. Και απλή λογική.
    Λοιπόν πριν κάνεις μία υπόθεση, πριν νομίζεις ότι οι άνθρωποι είναι «μπετόν αρμέ», χωρίς προβλήματα, αδυναμίες, δυσκολίες, προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες,
    πριν εξαντλήσεις την ρητορική σου ενάντια σε άλλους πολιτικούς χώρους, πάρε όλες τις δυνατότητες και με την σειρά σου «εξάντλησέ» τες. Αυτό έκανε και ο Μαρξ. Αριθμητικά Στοιχεία(πχ. Οι Μπλε Βίβλοι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Αγγλικής Κυβέρνησης) και Λογική. Χωρίς να αφήνει υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης που να μην την μελετήσει.

    Πέρα από όλα αυτά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις ακόμα και με βάση αυτή την μικρή ανάλυση της πιθανής προέλευσης των ψήφων, είναι να ρωτήσεις και κανένα αριστερό Ικαριώτη - όχι οπαδό του ΚΚΕ – να σου πει το τι έγινε. Σε μικρά μέρη όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι κατά πολύ καλύτερο από το να κάνεις υποθέσεις

    Θα τα πούμε κάτω στους αγώνες.
    Συντροφικά και κριτικά

    Υ.γ. Χα χα, μεγάλη πλάκα η απάντηση του Καμμένου στον «μπουμπούκο». ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μπλόγκ καλύφθηκε απο τις απαντήσεις και για εμάς κλείνει το θέμα εδώ ....

    Να σημειώσω απλά πως το θέμα δεν αποτελεί επίθεση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά τέθηκε κυρίως για αναζήτηση των αιτιών, που διαμόρφωσαν το περίεργο αυτό αποτέλεσμα στην Ικαρία ..

    Τώρα έχουμε ένα συλλαλητήριο να πάμε ..
    Καλούς μας αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμ η Αριθμητική Απάντηση σε "ψιλοέτσουξε" σύντροφε. Λοιπόν όταν βάλουμε κάτω τα στοιχεία βγαίνουν συμπεράσματα. Μην χάπτεις ότι πιθανόν να λέει γενικά και αόριστα η κάθε ηγεσία.

    Περίληψη: 2.865 ήταν οι ψήφοι του Σταμούλου στον Α΄γύρο. Προσθέσαμε τις 198 που πήρε ο υποψήφιος του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ στις περιφερειακές του Β.Αιγαίου στην Ικαρία.
    Αφαιρούμε τα 36 λιγότερα του Α' γύρου
    Μένουν 10 παραπάνω ψήφοι.Οι 10 ψήφοι εξηγήθηκαν και με βάση τα διαπροσωπικά κριτήρια

    Πηγές των αριθμητικών δεδομένων:
    Το site του υπουργείου εσωτερικών,

    Πηγές των ανακοινώσεων:
    To site του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ και της εφημερίδας "ΠΡΙΝ"

    --------------------------------------------
    ο σχολιαστής του 15 Νοεμβρίου 2010 6:23 μ.μ.
    --------------------------------------------

    Υ.γ.
    Άμα το «άλογό» σου δεν τραβά, μην ρίχνεις τις ευθύνες αλλού.Για να δικαιολογηθεί από την όποια ηγεσία το «μόνοι εναντίων όλων».

    Για την «ελεύθερη πτώση» των ψήφων του Μπενετάτου στον Δήμο Νίκαιας δεν σαν φταίνε άλλοι, σύντροφε αλλά ο χειρισμός του ειδικά με τους συμβασιούχους. Γιατί κύριε δεν μπορείς να ζητάς την μονιμοποίηση των συμβασιούχων (σε άλλους δήμους), και στον δικό σου να το παίζεις "δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα". Γιατί τότε ο άλλος θα πει «όλοι είναι ίδιοι» και δεν θα σε ψηφίζει. Και παράλληλα δυσφημείς την αριστερά. Μέχρι και ο "μπουμπούκος" "σπεκουλάρισε" επί τούτου τηλεοπτικά σε πάνελ με αντίπαλο τον Παφίλη.

    Για αυτό και το "μαύρο" στον εκλεκτό του Περισσού στην Νίκαια. Που έχασε την δεύτερη θέση που οδηγούσε στον Β'Γύρο(βγήκε τρίτος)από τον πολιτικά χρεοκοπημένο, πρώην δήμαρχο Πειραιά. Αυτό δεν σε προβληματίζει ειδικά για μία εργατική περιοχή, και σε μία εποχή ανόδου σε ψήφους του ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πικρός καφές για τον Π. Καμμένο στην ΙκαρίαΑντιμέτωπος με την οργή στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός του βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=222833

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "σχολιαστή της 15 Νοεμβρίου 2010 6:23 μ.μ."

    Οι εγωισμοί και τα πικρόχολα σχόλια δεν μας αγγίζουν και τα προσπερνάμε ... καθώς εμείς είμαστε καθαροί σε ότι γράψαμε ... και σημειώσαμε απο την αρχή ότι πιθανώς να πρόκειται για ψήφους χωρίς ιδεολογική ταυτότητα .....

    Αλλά εσύ το προχώρησες ρε αδερφέ, και πέρασες στην αναμετάδοση πασοκικής λάσπης, όσον αναφορά τον Μπενετάτο. Διότι ο Μπενετάτος ήταν ο μόνος που μονιμοποίησε συμβασιούχους, τους οποίους διόρισε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ενώ ο Δήμος Νίκαιας ο μόνος δήμος στην Ελλάδα, που τους αναγνώρισε το ειδικό επίδομα των 100 €, που κέρδισαν μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας. Άλλο πράγμα το ότι οι λογαριασμοί του δήμου μπλοκαρίστηκαν απο τα πασοκικά σωματεία (και την ίδια την κυβέρνηση) με προφανή στόχο την δημιουργία κλίματος κατά του Μπενετάτου !

    Ενημερωθείτε λοιπόν λίγο καλύτερα, πριν αναμεταδώσετε λάσπη που φέρει την υπογραφή της ΠΑΣΚΕ ! Δεν είπαμε, η διαχείριση του δήμου θα μπορούσε να είναι καλύτερη, πολύ καλύτερη, αλλά όχι και λάσπες περι συμβασιούχων ... Έλεος !

    Διότι με ακριβώς τέτοιες κινήσεις, κινείτε τις υποψίες των κομμουνιστών και προκαλείτε την δυσπιστία του ΚΚΕ απέναντι στα εγχειρήματά σας...

    Στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε, που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω, γράφει :

    "Σε εκείνους τους Δήμους όπου στον δεύτερο γύρο των εκλογών υπάρχουν συνδυασμοί από το χώρο της Αριστεράς (ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει κριτικά εκείνους τους συνδυασμούς, που με το πρόγραμμα και τη δράση τους, και παρά τις αντιφάσεις, έχουν δείξει ότι τοποθετούνται ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και αντιπαλεύουν τα μικρά ή μεγάλα τοπικά συμφέροντα του κεφαλαίου."

    Καταρχάς , ποιά αριστερά ?
    Κατα δεύτερον , για την Ικαρία αυτό τι σήμαινε, που έχουμε ΚΚΕ απο την μια και ΣΥΡΙΖΑ με λοιπούς θίασους απο την άλλη ?
    Κατα τρίτον το μνημόνιο είναι μαι αναγκαία αστική πολιτική .... άρα τοποθετούμαστε απέναντι στο μνημόνιο μόνο, ή στην αστική πολιτική και αστική εξουσία γενικότερα ?
    Για να μην αναφερθώ στις ανοησίες περι χρέους, Αργεντινής και ενδιάμεσων αιτημάτων ....

    Τέλος, επαναλαμβάνω ...
    Οι μαρξιστές και κομμουνιστές, ΔΕΝ ψηφίζουν με αυτοδιοικητικά ή ατομικά κριτήρια, ειδικά για ένα διαχειριστικό εξουσιαστικό θεσμό που έχει άμεσες συνδέσεις με την κεντρική εξουσία ...

    Άρα δεν έχει σημασία το πρόσωπο που τοποθετείτε στην θέση του υποψήφιου δημάρχου, αλλά η ιδεολογική ταυτότητα και η πολιτική κατεύθυνση, αυτών που τον στηρίζουν και τοποθετούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Για να μην αναφερθώ στις ανοησίες περι χρέους, Αργεντινής και ενδιάμεσων αιτημάτων"

    Μάλιστα! τι να τα κάνουμε τα ενδιάμεσα αιτήματα; Εδώ ο κόσμος έχει κατέβει στους δρόμους έτοιμος να πάρει την εξουσία. Από Δευτέρα σοσιαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    Διότι ο λαός μπορεί να είναι μακριά ακόμα απο την διεκδίκηση της εξουσίας, αλλά μονάχα με αυτήν θα μπορέσει να διαγράψει χρέη, να αναδιανείμει τον πλούτο και να επιβάλλει τον κομμουνιστικό τρόπο παραγωγής !

    Ξέρεις, αυτό που δεν θέλουν οι περισσότεροι αντιΚΚΕδες "αριστεροί" να καταλάβουν, είναι πως το πρόβλημα των θέσεών τους, είναι καθαρά επιστημονικά ατεκμηρίωτο ...

    Ο Καπιταλισμός απλά δεν δουλεύει χωρίς επαν-επενδύσεις των παγίων κεφαλαίων, "ανάπτυξη" το ονομάζουν οι φιλελεύθεροι .... και για να υπάρξουν τέτοιες επενδύσεις, πρέπει σε αυτήν την φάση, το μεταβλητό κεφάλαιο, δηλαδή το εργατικό κόστος, να χαμηλώσει όσο χρειάζεται για να γίνει και αποδοτική η όποια επένδυση !

    Δηλαδή μιλάμε για μισθούς Κίνας ... και αυτό αντιπροσωπεύει και το μνημόνιο. Άρα κατάργηση του μνημονίου, χωρίς αλλαγή στον τρόπο παραγωγής .... αποτελεί μια τρύπα στο νερό !

    Όσο λοιπόν οι Καζάκηδες, θα ασχολούνται με τα δημόσια χρέη τα αποτελούν αποτελέσματα και όχι αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης ... τόσο θα αρχίσουν να μοιάζουν στα μάτια μας ως νέοι Αλαβάνοι και υποψήφιοι Ψαριανοκουβέληδες ...

    Υ.Γ.
    Προτιμούσα ένα ΝΑΡ που μας την "εβγαινε" απο τα αριστερά ..... απο μια ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που μας την "βγαίνει" πλέον απο τα δεξιά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @REDFLY
    Λοιπόν μιας και με στοιχεία αποδείχτηκε ότι η ανάρτηση σου ήταν άδικη και εκ του πονηρού, θα ήταν καλύτερο να παραδεχτείς την κουτοπονηριά στελεχών του ΚΚΕ και να ασκήσεις επί τούτου κριτική στους συντρόφους σου. Mία συγγνώμη προς στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ήταν μία έντιμη προσωπική σου στάση

    Υ.Γ.
    Και εγώ θα προτιμούσα ένα ΚΚΕ που να έχει θέση για το δημόσιο χρέος παρά να μιλά γενικά και αόριστα στα περί "λαϊκής οικονομίας" χωρίς να μας λέει το πως θα πάει. Το ΚΚΕ βρήκε τα λεφτά Αλλιώς με τα "γενικά και αόριστα", την μη επαφή του με την πραγματικότητα διασύρεται

    Συντροφικά και κριτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.