23 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Δελτίο τύπου

Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός στα σχέδια τους!

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!


Την Παρασκευή 18/12/15 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκτιμώντας τη δράση του προηγούμενου διαστήματος, των απεργιακών κινητοποιήσεων και την ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης μας το επόμενο διάστημα. Το Δ.Σ. πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία για απεργία μέσα στο Γενάρη ως αναγκαία απάντηση στα σχέδια της Κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ.
Καλεί κάθε συναδέλφισσα, συνάδελφο, άνεργο να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση απέναντι στην επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την πλήρη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Η επίθεση που δεχόμαστε δεν φέρνει απλώς κάποια νέα αντιασφαλιστικά μέτρα αλλά συνολικά την ταφόπλακα των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, τη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης είχε απομείνει.

Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου!

Προετοιμαζόμαστε για σκληρή αναμέτρηση!

Να μην περάσει το νέο έγκλημα!


Καλεί τους συναδέλφους που αυτή την περίοδο είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν 7 ημέρες την εβδομάδα, όσες ώρες θέλει ο εργοδότης και πολλές φόρες μέχρι τα μεσάνυχτα μέσω της "ΛΕΥκΗΣ Ή ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ" να ορθώσουν το ανάστημα τους και οργανωμένα μέσα από το κλαδικό τους σωματείο να βάλουν φρένο στην εργοδοτική ασυδοσία. Να παλέψουν για Νομοθετική Κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.
Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να αντιταχθούν στα σχέδια της κυβέρνησης και της Ε.Ε που από κοινού αποφασίζουν αλλεπάλληλα μέτρα, με καταιγιστικό τρόπο, τα νομοθετούν μέσα στη βουλή, που έχουν ένα στόχο: να ενισχύσουν με κάθε μέσο την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων.

Παλεύουμε για τις ανάγκες μας, δεν κάνουμε βήμα πίσω, καμιά θυσία για τα κέρδη του κεφαλαίου!

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.