7 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ!

"κλικ" για μεγένθυση

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ!


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απέκτησε το δικό του σπίτι. Χάρη στο μεράκι και την εθελοντική εργασία των μελών του και ιδιαίτερα των συναδέλφων του Δήμου Ηλιούπολης, που όλο αυτό το διάστημα δημιούργησαν ένα χώρο πραγματικό στολίδι στην Ηλιούπολη.

Αυτός ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως στέκι των εργαζόμενων στους Δήμους της περιοχής αλλά και ως χώρος που θα πραγματοποιούνται συσκέψεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες των εργαζομένων στους Δήμους και την Περιφέρεια ανεξάρτητα από σχέση εργασίας.

Ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου, σε τόσο σύντομο διάστημα, με την εθελοντική εργασία των συναδέλφων από πάρα πολλούς Δήμους της Αττικής στον ελεύθερο χρόνο τους, μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία και πίστη ότι καθημερινά το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ γίνεται το αποκούμπι όλων των εργαζομένων στους Δήμους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο να πάρει σάρκα οστά, ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους δούλεψαν καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο τους, με πολύ μεράκι και κόπο, γιατί μοιράζονται τα όνειρά μας να αποκτήσει το Συνδικάτο μας το δικό του σπίτι.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στους Δήμους και την Περιφέρεια στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του νέου χώρου του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:30 το μεσημέρι στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Χρυσάφη 10.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΑΪΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ.


Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο που θα στεγάσει τους αγώνες μας, το σπίτι όλων των εργαζομένων στους Δήμους και την Περιφέρεια!
H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά