18 Δεκεμβρίου 2015

Χανιά | Ομάδα άμεσης επέμβασης ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις στήνει ο Εμπορικός Σύλλογος


Πηγή

Μια ομάδα άμεσης επέμβασης ενάντια στους ενδεχόμενους πλειστηριασμούς σε βάρος εμπόρων των Χανίων δημιουργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων όπως έγινε σήμερα γνωστό κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκο Βουρλάκη.


Όπως είπε ο κ. Βουρλάκης η «συγκεκριμένη με νομική προστασία ομάδα θα αποτελείται από 12 άτομα και θα επεμβαίνει άμεσα σε όποιο πλειστηριασμό και κατάσχεση εργαλείων και εμπορευμάτων επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί σε συνάδελφο μας.»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου σημείωσε πως «ζητάμε από τους συναδέλφους μας που μπορούν να στελεχώσουν αυτή την ομάδα να την στηρίξουν ώστε να αποτρέψουμε οποιοδήποτε πλειστηριασμό ή κατάσχεση.»

Ο κ. Βουρλάκης έδωσε τηλέφωνα επικοινωνίας για την συγκεκριμένη ομάδα που είναι τα : 6947825956 και το 6972 400103.

Επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κάλεσε του καταναλωτές να στηρίξουν την φετινή εορταστική περίοδο τις μικρές Χανιώτικες επιχειρήσεις καθώς όπως ανέφερε «αυτή θα είναι και η πρώτη που του ανταποδώσει με μορφές το όποιο κέρδος αποκομίσει από αυτή την συναλλαγή.»

Τέλος ο κ. Βουρλάκης και αναφορικά με το εορταστικό ωράριο και το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες είπε πως «εμείς προτείνουμε στους συναδέλφους μας να είναι κλειστά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου καθώς δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο καλάθι με τις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις που αυτές θέλουν την διεύρυνση του ωραρίου και στοχεύουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές του χρόνου.»

Επίσης ο κ. Βουρλάκης κάλεσε τους εμπόρους των Χανίων να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν και θέλουν να μετατρέψουν τον Εμπορικό Σύλλογο από συνδικαλιστικό σε πολιτιστικό όργανο.

Τέλος ο ταμίας του συλλόγου κ, Μανώλης Παπαδάκης και με αφορμή του συγκεκριμένο θέμα για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, σημείωσε με νόημα ότι αυτοί που επικαλούνται πως την συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση «SANTA RUN» «δεν πρέπει εμείς να κάνουμε εμπόριο την αλληλεγγύη και την φιλανθρωπία όλων εκείνων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Θα έπρεπε να είμαστε κλειστά και να συμμετέχουμε»

Τέλος ο κ. Παπαδάκης είπε πως αυτό που επιδιώκεται με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές είναι η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

8 σχόλια:

  1. @Poe
    Καλησπερα.
    Ειναι αυστηρα στα πλαισιο της επαγγελματικης στεγης, ή υπαρχουν σκεψεις για πιθανη επεκταση και στο ζητημα της κατοικιας; Πολλοι μικρομεσαιοι εχουν βαλει υποθηκη την κατοικια τους για να παρουν δανειο απο τις τραπεζες

    Νικ. -π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Αυτοί είστε οι ΚΚΕδες (όχι ο σύλλογος, το ΚΚΕ), προστάτες της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής!
    2) Και ζητάτε και από τον κόσμο να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις αντί να τον στείλετε να ψωνίζει στα μονοπώλια ώστε να προλεταριοποιηθούν οι ΕΒΕ, να προχωρήσει η συγκέντρωση και συγκεντρωποίηση του κεφαλαίου, να γίνουν τα μονοπώλια πανίσχυρα και (εδώ έχει ένα λογικό άλμα που ούτε για τρολιά δεν περνάει) να οξυνθούν τόσο οι αντιθέσεις κεφαλαίου εργασίας (γιατί τώρα είμαστε μέλι γάλα με τα αφεντικά) που να μην υπάρχει άλλη λύση παρά να τους ανατρέψουμε... Είστε αποδεδειγμένα πλέον αντεπαναστάτες!

    Μην γελάτε, τα παρασπάνω γράφονται κατά καιρούς σε αντίστοιχα ποστ (το πρώτο από ΣΥΡΙΖαίους και το δεύτερο από ότι να 'ναι (ΟΑΚΚΕ ο πρώτος διδάξας). Οπότε είπα να προλάβω τα τρολ με τρολιά :-)

    Ιάκωβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή πρωτοβουλία, μπάι δε γουέι, μπράβο μάγκες.

      Ιάκωβος

      Διαγραφή
    2. Καλο ητανε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. @Ιακωβος

      Υπαρχουν οι ιδεοληπτικοι, οι αστοι ιδεολογοι, οι μικροαστοι που φοβουνται μηπως χασουν την κοινωνικη τους θεση στη Λαϊκη Εξουσια, αυτοι που απλα εχουν μαθει να μισουν τον κομμουνισμο, οι ανθρωπινες αδυναμιες οπως ο εγωϊσμος κ.α.

      Υπαρχουν και πιο υλικα μεσα οπως
      100.000 για καθε ΜΚΟ που κανει προπαγανδα στη θεωρια των 2 ακρων
      185.000.000€ επιδοτηση της ΕΕ στους Δημους για μια 5ετια για αντικομμουνιστικη (δεν το λενε ετσι, το λενε αλλιως) προπαγανδα

      Αφηστε το Τζοκερ μαζι με τον θειο, και πιαστε τον ΑντιΚομμουνισμο. Σιγουρα λεφτα!

      Νικ. -π

      Διαγραφή
  3. Ιακωβε και εδω τ αεχουνε πει τα ιδια
    με το μολων λαβε του παφιλη
    αρχισαν τα "προστατευετε τους νοικοκυραιους και δεν προστατευετε αυτους που ειναι στο νοικι" και κατι τετοια
    τραγωδιες τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Το ΚΚΕ προειδοποιει για τη λαϊκη κατοικια. Αν μπειτε στη διαδικασια πλειστηριασμων, δυο λεξεις: "Μολών λαβέ".

      Και παρτε το χαμπερι. Το ΚΚΕ θα κανει τα παντα μεσα από ολους τους μαζικους φορεις που δουλευει, θα προσπαθησει να κινητοποιησει ολους ωστε να ισχυσει το "μολων λαβε" και δεν εχει "λαβε", δεν θα τις παρετε τις λαϊκες κατοικιες».

      Θανασης Παφιλης, μελος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικος εκπροσωπος του ΚΚΕ

      Νικ. -π.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.