13 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ 15 Δεκέμβρη

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος», ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων. Μέσα σε αυτά είναι το "νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων", που θα έχει ισχύ από την 1/1/2016, η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, η παράδοση των κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.

Η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΕΕ πέρα από το βαθύ πλήγμα που προσπαθούν να επιφέρουν αυτήν την περίοδο στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης με νέες μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, τσεκούρι στις παροχές υγείας και   πρόνοιας,   έχουν   διαμορφώσει   την   ευρύτερη   τακτική   τους,   τους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς τους, για τη συνέχεια.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!

Τα καθημερινά χτυπήματα στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας πληθαίνουν, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στα επιδόματα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές δικαιούχων-ανέργων και των ποσών των συνολικών επιδομάτων ανεργίας σε περίοδο εκτεταμένης ανεργίας.

Τα μέτρα που φέρνουν πρέπει να συναντήσουν τοίχο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους, να απαντήσουν στη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του εργαζόμενου λαού με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ, με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια, σε συνθήκες που κορυφώνεται η εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε κλάδο.

Οργανώνουμε την αγωνιστική κλιμάκωση

χωρίς να χάσουμε λεπτό!

 Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς  κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που προηγήθηκαν, έδωσαν απάντηση στην κυβερνητική επιχείρηση εξαπάτησης που επιδιώκει να εμφανίσει τους εργαζόμενους συνένοχους στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων τους, στο κλίμα συναίνεσης των κομμάτων που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά κέντρα, να πάρουν απόφαση για νέα απεργία τον Γενάρη για το ασφαλιστικό, για να μην περάσουν οι αντιασφαλιστικοί σχεδιασμοί.

Αυτά σημαίνουν ένταση των συλλογικών διαδικασιών με συζητήσεις στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς, συσκέψεις, πλατιές συνεδριάσεις των ΔΣ, γενικές συνελεύσεις. Να δυναμώσει η ενημέρωση για το κοινωνικοασφαλιστικό παντού! Να μην περάσει η σιωπή, η συνενοχή στο έγκλημα που προετοιμάζουν!

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη!

Να στηριχθούν οι αγώνες σε κλάδους, εργοστάσια, τόπους δουλειάς, ενάντια στις απολύσεις που πολλαπλασιάζονται, την καταβολή δεδουλευμένων καθώς χιλιάδες εργάτες παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Στηρίζουμε τους αγώνες και την πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζόμενων στα 5μηνα προγράμματα, τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα, τα αγωνιστικά μπλόκα των αγροτών.

Χρειάζεται να αποκαλυφθεί ο επιζήμιος ρόλος των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Είναι η ώρα περισσότεροι εργαζόμενοι, τίμιοι συνδικαλιστές να βοηθήσουν να απαλλαγεί το συνδικαλιστικό κίνημα από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό έλεγχο.

Το ΠΑΜΕ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και καλεί σε αποφασιστική αναμέτρηση, συμπόρευση σε σκληρό αγώνα για το μεγάλο μέτωπο της κοινωνικής ασφάλισης.

Η παρεμπόδιση και ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ απαιτεί σήμερα απ’ όλους τους εργαζόμενους συμμετοχή στην οργάνωση του αγώνα, κοινωνική συμμαχία και κοινή δράση με τα άλλα λαϊκά στρώματα, απαιτεί να δυναμώσει η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Όλοι στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ

15 Δεκέμβρη, στις 18.00, στην ΟΜΟΝΟΙΑ

27 σχόλια:

  1. Να προσθέσουμε και ...

    Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 6 μ.μ.

    Επίσης, στο Βόλο θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στην πλ. Αγ. Νικολάου, στο Ηράκλειο στις 7 το απόγευμα στην πλ. Ελευθερίας και στην Πάτρα στις 18.30 στην πλ. Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πληθαινουν τα "κρουσματα" κρατικου τσαμπουκα με κατασχεσεις, συληψεις μεροκαματιαρηδων κλπ, η υπομονη χανεται συντροφια, μονο συλλαλητηρια δεν φτανουν , το ματι θολωνει του κοσμου πλεον, αν δεν γινει μεγαλυτερος "σαματας" θα ερθει μεγαλυτερη απογοητευση, και αποστροφη σε καθε τι μαζικο, δεν ξερω, δεν ειμαι ο "ειδικος" για να προτεινω κατι, αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα για κατι περισσοτερο δραστικο, διαφορετικα σε λιγο θα ειναι τοσοι πολλοι στις φυλακες και με καταδικες, που δυσκολα θα μεινει κανεις "ορθιος" να οργανωσει τοςυ "εξω".

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη κατα την γνωμη σου τη ειναι αυτο το αλλο που πρεπει να γινει και δεν το καναμε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανουμε αρκετα, αλλα ισως χρειαζονται περισσοτερα, πολυ περισσοτερα, υπαρχουν δυσκολιες, εμποδια, κοσμος πολυς που δεν κουνα ουτε το δαχτυλο του, αλλα πρεπει να βρουμε τροπους να τον "συγκινησουμε", να τον προβληματισουμε,να τον τραβηξουμε στην δραση, δεν ξερω, περνα ο καιρος-και δεν ειμαι προσωπικα ανυπομονος μικροαστος-και παγιωνονται συμπεριφορες,αποψεις που κανουν μεγαλη ζημια στο λαικο κινημα, ισως κατι πιο δυναμικο εκτος απο συλλαλητηρια μονο, οπως πανελλαδικες καταληψεις συμβολικα κρατικων μηχανισμων, τραπεζων η οτι αλλο, δρασεις καθε ειδους, οτι μπορει να "ταρακουνησει" για τα καλα τους αδιαφορους, ας σκεφτουμε και μεσα στα συλλογικα οργανα ας προτεινουμε.

      Ταξικος

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 3 ΚΙ 4 ΧΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ..

    ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΚΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΑΝΕΡΓΟ ΚΙ ΕΡΓΑΤΑΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙ ΤΟΥ ΧΑΜΑΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ !

    ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ! ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρεπει να μας πεις για τις 57 Φοροαπαλλαγες των Εφοπλιστων και τα υπολοιπα προνομια της Αστικης ταξης. Εκει ειναι το προβλημα και για αυτό πρεπει να γινει ΚΟινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης με ταυτοχρονη εξοδο απο την Ε.Ε Αυτα παλευουμε μεσα απο την Λαικη Συμμαχία και οποιος θελει σε ταξικη βαση ειναι καλοδεχουμενος χωρις να χρειαζεται να ειναι Κομμουνιστης. Σε περιμενουμε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Sala sala
      στα στρατοπεδα συγκεντρωσης των κολλητων σου να πας να τα λες αυτα

      Διαγραφή
    3. Sala, sala...
      Ή πως κάποιοι κάνουν τα πάντα για να επιβεβαίωσουν τη ρήση τοτ Αϊνστάιν για την απεραντοσύνη της ηλιθιότητας!
      Γκρακύλοι και σπογγοκωλάριοι του συστήματος μέχρι θανάτου. Με το αζημείωτο βεβαίως, βεβαίως!!!!!!!!!!!!!!!!
      kk-1

      Διαγραφή
  5. Πουτανακια του Περισσου ΑΕ διαγραφετε τα σχολια μου για το Σδοε παλιοκοτες..γιατι ρε καργιολες?
    Ακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω, αν και παραβαινει κάθε κανονα του μπλογκ μην σβηστει το παραπανω σχολιο, δείχνει πολλά...
      ΡεδΒουλ

      Διαγραφή
    2. Προσεχε μη πεσεις και χτυπησεις................ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. εχεις "ηθος".....

      Ταξικος

      Διαγραφή
    4. Μα δεν ειχα σκοπο να βρισω...αλλα οι ΚΚΕδες ειστε ελεεινοι.Το αρχικο μου σχολιο ηταν κανονικο κ ευγενικο,αλλα το διεγραψαν πολλακις..
      Μια αξιοπιστη,καλη και αποδεδειγμενη απαντηση δεν εχετε δωσει σε κανεναν για τα οικονομικα σας..Δωστε την να με αποστομωσετε και μενα κ αλλους χιλιαδες ου εχουν την ιδια απορια.Και θα σας το αναγνωρισω!
      Ειτε το πιστευετε,ειτε οχι ειχα πετυχει προχτες συνομιλια του 17χρονου γιου μου με συνομηλικο του κ ο συνομηλικος του (που δεν ειναι πολιτικοποιημενος κανεις απτους γονεις του) ελεγε στο γιο μου οτι δεν θα ειχε προβλημα να μπει στην ΚΝΕ,μαλιστα ειχε στο δωματιο του καποια φυλλαδια της κρατημενα,αλλα η μονη του ενσταση ειναι οτι το ΚΚΕ δεν δεχετε ελεγχο στα οικονομικα του εδω και δεκαετιες!
      Ακα

      Διαγραφή
    5. Ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν εγινε ελεγχος στα οικονομικα του ΚΚΕ?? Το 2012 ειχαν ανοιξει ολους τους λογαριασμους της Παπαρηγας και ειχε 500 Ευρω καταθεσεις στην τραπεζα μονο και 1 σπιτι στο οποιο μενει αυτα μονο ειχε ενω ο Τσιπρας ειχε καταθεσεις 70.000 ΕΥΡΩ και ο Μιχαλολιακος ειχε 100.000 Ευρω καταθεσεις και 30 επειχηρησεις! Να ξερουμε οταν λεμε κατι να μην λεμε ασυναρτισιες καλα??

      Διαγραφή
  6. "Πουτανακια του Περισσου ΑΕ διαγραφετε τα σχολια μου για το Σδοε παλιοκοτες..γιατι ρε καργιολες?"
    O τελευταίος που μου είπε κάτι παρόμοιο, ήταν ένας γείτονας εφοριακός στο επάγγελμα, γνωστός για τα φακελάκια και τις λαμογιές με διασυνδέσεις με διάφορες εταιρίες, με μαγαζιά-νυχτάδικα. Πρώην ΠΑΣΟΚoΑυριανιστής και τώρα θιασώτης της Χρυσής Αυγής!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κακη σου τυχη δεν ειμαι τιποτα απολα αυτα..Ειμαι 57χρονος προσφατα ανεργος (επι τσυριζα)με 2 παιδια που μενει στο Περιστερι..Δεν εχω αποψεις χρυσαυγιτικες,ο πατερας μου ηταν στο ΚΚΕ μεχρι το '89..απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δεν απαντατε κ υπεκφευγετε! Μπορει να μην εκφραστηκα καλα,αλλα οταν το αρχικο μου σχολιο ειναι ευγενικο,στον πληθυντικο και το διαγραφετε 3 φορες,εε δεν μπορω,με βγαλατε εκτος εαυτου!
      Ακα

      Διαγραφή
    2. "Δεν εχω αποψεις χρυσαυγιτικες,ο πατερας μου ηταν στο ΚΚΕ μεχρι το '89". Τώρα μας έκανες τα μούτρα κρέας! Φοβερό επιχειρημα! 25 χρόνια ακούω τις ίδιες παρλαπίπες από ρουφιάνους και ΠΑΣΟΚους!
      Μα φυσικά δεν έχεις απόψεις χρυσαυγίτικές...γιατί αυτές οι συκοφαντίες διαχέονται συστηματικά από μηχανισμούς της αστικής τάξης, γνωστά κέντρα τουσ συτήματος, που τα παπαγάλιζαν χωρίς ντροπή οι ΠΑΣΟΚοι με τον Πάγκαλο αρχηγό και σήμερα τα παπαγαλίζει η χρυσή αυγή!
      Αλλά και αυτό με το πατέρα σου, φοβερή ιδιότητα...Ήταν πρίν 25 χρόνια στο ΚΚΕ, χωρίς να μας λές τι υποδηλώνει για εσένα στο σήμερα...Βέβαια το αν όλοι σας γίνατε ΠΑΣΟΚοι δεν μας το λές...
      Και σε τελική ανάλυση τι να σου απαντήσουμε βρε καρμίρη...Αυτά που το ΚΚΕ τα λέει συνέχεια και έχει αποδείξει ότι είναι συκοφαντίες;
      Το πραγματικό ερώτημα, είναι το γιατί ΕΣΥ συνεχίζεις να επαναφέρεις τις ίδιες συκοφαντίες που έχουν χιλιοαπαντηθεί!
      Αλλά ξέχασα, εκτός από τους στημένους υπάρχουν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που η μοναδική σχέση τους σχέση με την πολιτική είναι να παπαγαλίζουν ό,τι τους σερβίρουν τα φασιστοsite.
      kk-1

      Διαγραφή
    3. Ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν εγινε ελεγχος στα οικονομικα του ΚΚΕ?? Το 2012 ειχαν ανοιξει ολους τους λογαριασμους της Παπαρηγας και ειχε 500 Ευρω καταθεσεις στην τραπεζα μονο και 1 σπιτι στο οποιο μενει αυτα μονο ειχε ενω ο Τσιπρας ειχε καταθεσεις 70.000 ΕΥΡΩ και ο Μιχαλολιακος ειχε 100.000 Ευρω καταθεσεις και 30 επειχηρησεις! Να ξερουμε οταν λεμε κατι να μην λεμε ασυναρτισιες καλα??

      Διαγραφή
  7. @ακα
    Δεν συμφωνώ με κανέναν εδώ μέσα,οπως μπορείς να δεις!
    Αλλά ποτέ δεν κόπηκε σχόλιο μου.
    Πότε και το τονίζω!
    Άσε που δεν είναι δυνατόν κιόλας, μιας και έχουν διαλέξει εδώ τα σχόλια να ανεβαίνουν χωρίς προεγκριση (κάνεις δεν διαβάζει το σχόλιο σου πριν δημοσιευθεί.. Δημοσιεύεται αυτόματα)
    Οπότε, μήπως κάνεις κάτι λάθος;;
    Δύσκολο μου φαίνεται να σε "κοψανε"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακα, για κακή σου τύχη, είσαι ένας από τους πολύ γνωστούς προβοκάτορες, αυτούς τους δήθεν "πρώην¨. ένας ασφαλιτάκος του σωρού, που νομίζει ότι στο 2015, μέσα σ αυτόν τον "αριστερό " αρμαγεδώνα που ζεί ό κόσμος, και σε έναν επικείμενο εφιαλτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο που φέρνουν τα αφεντικά που σε πληρώνουν, νομίζεις ότι μπορείς εύκολα να περνάς πλέον τις πασοκιές σας, εκφασισμένες ανοιχτά και απροκάλυπτα, όλα τα χουντόψαρα του υπόνομου που είστε και θα είστε πολύ σύντομα απότι φαίνεται, οι αυριανού δοσίλογοι, οι αυριανού μαυραγορίτες. Ουστ από δώ, ρε, που θα σηκώσεις κεφάλι και θα βγάλεις την βρωμερή σου γλώσσαν να μιλήσεις για τους κομμουνιστές. Οταν αύριο εσύ και οι ομοιοί σου θα ξεπουλάτε τα σύνορα και το Αιγαίο, πάλι εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε μπροστά. Και έλα τότε να μας ζητήσεις τα ρέστα για το ΚΚΕ. Φασίστα, που θα μας το παίξεις και άνεργος και δήθεν "πρώην". Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ψιτ ακα
    ενα πουτανακι του περισσου εδω!
    το ΚΚΕ δεχεται ουτε 1 ουτε 2 ουτε 3 ελεγχους τον χρονο και σαν ΚΚΕ και στην Τυποεκδοτικη και στην Συχρονη Εποχη και για τα ασφαλιστικα οσων εργαζονται σε αυτα και αν ειχαν βρει το παραμικρο εχεις καμια αμφιβολια οτι θα το ειχαν κανει σημαια;
    το ΚΚΕ αρνειται πεισματικα και δεν θα το κανει ΠΟΤΕ, να δωσει ονοματα ενισχυτων του που δεν θελουν, για πολλους και διαφορους λογους, γιατι μπορει να φοβουνται να φανουν οτι στηριζουν το ΚΚΕ στην εργασια τους, σε πολλες περιοχες και για την σωματικη τους ακεραιοτητα κτλ κτλ κτλ.
    αλλωστε οσοι θελουν να φανει το ονομα τους δεν εχουμε προβλημα και μπαινουν και πρωτοσελιδα στον Ριζοσπαστη.
    τα δεν ξερω και δεν ειδα τις ξεκαθαρες απαντησεις του ΚΚΕ, αλλου! δεν παιρνανε αυτα.
    αλλωστε το απολογητικο μετα δεν εχει καμια σχεση με τον οχετο που εβγαλες στο ποστ σου.

    επειδη λοιπον εγω κατα καιρους ερχομαι περιστερι (εχω φιλους εκει) και δεν ειμαι και μελος του ΚΚΕ να δεσμευομαι, ευχαριστως να σου δειξω και ποσο πουτανα ειμαι και ποσο κοτα και ποσο καριολα απο κοντα παλιοτσουτσεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και βγηκες εκτος εαυτου γιατι κοπηκαν 3 σχολια και ειπες αυτα ε; δηλαδη να καποιος σου κανει τιποτα πραγματικα χοντρο τι θα κανεις, θα παρεις κανενα οπλο; σε ποιον τα πουλας αυτα ρε;
    απλα χεστηκες γιατι δεν περιμενες να δημοσευτει αυτο με τα μπινελικια γιατι μαλλον αυτο το εστειλες κανονικα, επεσες στη τρυπα που εσκαβες μονος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως, πήγα στο συλλαλητήριο στην ομόνοια. Ήμουν με το μπλοκ των νοτίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.