2 Ιουλίου 2014

Υπεραστικοί: "Ο 'τίγρης' και το δάσος"

41 σχόλια:

  1. Μπραβο στους υπεραστικους και σε στο blog για την αναρτηση κατω οι μαφιοζοι του τιγρη του μαρινακη του αλαφουζου και του καθε αληταρα που δηλητηριαζει τα μυαλα των νεων.Ενας λαρισαιος που δεν υπεγραψε ποτε να δωθει η δημοσια εκταση στον πηλαδακη που εκανε το γηπεδο για την παρτη του και τωρα αραχνιαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πειτε με υπερβολικο και οτι αλλο θελετε ομως:
    τα παιδακια της στρουγκας δεν εκπροσωπουν τιποτα αλλο εκτος απο την στρουγκα
    τα παιδακια της στρουγκας επελεξαν τον χειροτερο τροπο στην χειροτερη στιγμη για να κανουν την "δραση" τους
    τα παιδακια της στρουγκας για πολυ καιρο ηταν κωλος και βρακι με τα καλοπαιδα της αεκ
    τα παιδακια της στρουγκας τοσο καιρο ηταν κωλος και βρακι με τους τσυριζαιους και τον γρετζελια
    μεσα στα παιδακια της στρουγκας ανηκει (άνηκε δεν το ξερω αν ειναι ακομα εκει) ο υιος καλυβης
    τα παιδακια της στρουγκας δεν ηταν πουθενα εκεινο το βραδυ περισυ που περναγε το θεμα απο το δημοτικο συμβουλιο, που ηταν εκεινη την μερα;
    τα παιδακια της στρουγκας σκουζουν σαν την χηρα στο κρεβατι γιατι τωρα τους κανουν (δεν το συζηταω οτι οι μπραβοι ειναι μαφια κτλ κτλ ολα τα γνωστα) οτι κανουν αυτοι για χρονια.

    το μονο που ξερω για τα παιδακια της στρουγκας ειναι οτι εκεινο το πρωινο του οκτωμβρη μπροστα στην μεγ βρετανια ειχαν πρωταγωνιστικο ρολο.

    θα με αφηναν παγερα αδιαφορο οι διαφορες των φατριων αν η μια δεν εβαζε ενα πραγματικο πορβλημα ως προμετωπιδα.
    στον πολεμο τους εγω ειμαι με το αλσος και πραγματικα καλω οποιον εχει δραμι μυαλο να μην κανει τον κλακαδορο της στρουγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αναφορα στον καλυβη παει γιατι ο πατηρ ειναι μελος της τροικας του τσυριζα που συναντηθηκε με τον τιγρη και τα βρηκαν (παντας, παπαδημουλης οι αλλοι 2, ο παντζας συμμετεχει και στην ομαδα επιφανων αεκτζηδων που εχει τον ρολο της ατυπης διοικησης)

      Διαγραφή
  3. Οι Στρουγγαιοι οταν περναγε το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο και 100 τραμπουκοι τα βαζανε με 3 δημοτικους συμβουλους του ΚΚΕ και μια χουφτα συντροφων που ετρεξαν να τους στηριξουν και να τους γλιτωσουν απο το λιντζαρισμα , ηταν τουλαχιστον αποντες και λεω τουλαχιστον γιατι καποιοι χουλιγκανοι του Μελισσανιδη ηταν ενα σωμα με τη στρουγγα.
    Το θεμα ειναι οτι η στρουγγα με κατι συριζαιους εχουν κανει αυτο το συντονιστικο που ουσιαστικα εκπροσωπει μονο τον εαυτο τους. Ο τροπος που λειτουργουνε ως αυτοκκητοι υπερασπιστες χωρις να προσπαθησουν να απκτησουν ερισμα στην τοπικη κοινωνια ειναι ακρως προβοκατορικος. Αντι να τραβηξουν παιδια που εχουν παραμυθιαστει απο τα τσιρακια του Μελισσανιδη , αυτοι εχουν βαλει απεναντι τους παντες δινοντας πατημα στα λοβοτομημενα να λενε οτι οποιος ειναι εναντια στο λαθρεμπορο καπιταλιστη ειναι εναντια στο γηπεδο και στην ΑΕΚ.
    Το θεμα και η τοπικη κοινωνια δεν κερδιζετε μονο με την επικληση στο αλσος. Οι κλακαδοροι του Μελισσανιδη βαζουν οτι ποτε μεχρι τωρα δεν ασχοληθηκε με το εγκαταλελημενο αλσος. Δεν ξερω αν αληθευει αλλα αυτο το αναπαταγουν ολοι. Λενε οτι η ΑΕΚ ηταν εκει πριν απο ολους. Πως το απαντας αυτο. Κανοντας επιθεση στον καμμενο που το αναπαραγει ή αναλυοντας οτι αλλο τα προσφυγικα ερασιτεχνικα σωματεια που τα εφτιχνε ο λαος και διεκδικησε και πηρε χωρους στεγασης και αλλο η ΠΑΕ και η δικεφαλος ΑΕ του τιγρη που θα εκμετεταλευεται εμπορικα ενα γηπεδο που θα το πληρωσει ο λαος οπως εκανε ο Κοκκαλης και ο Πηλαδακης. Δυστυχως για τους καμμενους δεν μπαινει ζητημα ΑΕΚ ή Αλσος ή γηπεδο ή Αλσος. Και οποιος πορευεται βαζοντας εμμεσα ή αμεσα αυτο το διλημμα λειτουργει ως προβοκατορας και χρησιμος ηλιθιος. Το στοιχημα ειναι κερδισμα των κατοικων και των υγειων αλλα απολιτικων φιλων της ΑΕΚ , απομονωση των χρυσαυγιτων που βρηκαν τη μασκα του αγανακτησμενου ΑΕΚτζη και πρωταγωνιστουν στην τρομοκρατια μαζι με τους λουμπεν χουλιγκανους και τους εμισθους του τιγρη μπραβους και "δημοσιογραφους" .
    Και το κυριο ειναι γηπεδο ναι αλλα απο ποιον και για ποιον? Θα στεγαστεινη ερασιτεχνικη ΑΕΚ? Τα αλλα τμηματα πλην του ποδοσφαιρου? Τα αλλα σωματεια της περιοχης? Ο λαος της περιοχης θα εχει προσβαση? Ο λαθρεμπορας ετσι και αλλιως ολα τζαμπα τα θελει. Ε να φτιαξει γηπεδο το κρατος που θα ειναι γηπεδο για το λαο και τη νεολαια της περιοχης και οχι του λαθρεμπορα. Ετσι και αλλιως 20 εκ θα δωσει ετσι και αλλιως η περιφερεια χωρια η εκταση. Το αλσος ειναι κατι που μπορει να μην το καταπατησει στο τελος ουτε ο Μελισσανιδης. Ετσι και αλλιως το επιχειρημα του ιδιου και των λοβοτομημενων του ειναι οτι το γηπεδο δεν θα εχει εμπορικο και θα πιασει μονο το 5% του αλσους. Μαλιστα ο Μελισσανιδης ελεγε οτι προτιθεται να δενδροφυτεψει μια αλλη αντιστοιχη ή μεγαλυτερη εκταση με δικα του εξοδα ο κιυβαρντας. Οποτε πως απαντας? Με οικολογικες ανησυχιες και επιχειρηματολογια της πλακας που ο λαθρεμπορας την κονιορτοποιει και αν ζοριστει την ενσωματωνει? Αυτο κανουν οι στρουγγαιοι. Ή χτυπας στην καρδια του προβληματος. Εγω με οποιον ΑΕΚτζη μιλισα και του εβαλα την εμπειρια Κοκκαλη ή Πηλαδακη και επικεντρωσα στο γηπεδο ναι αλλα για ποιον, ειδα οτι τον προβληματισα.
    Τελος ο Μελισσανιδης παιζει οτι οι οποιες αντιδρασεις υποκινουνται απο πληρωμενο κομματι του ΣΥΡΙΖΑ απο το Μαρινακη. Ξερω οτι το επιχειρημα "κωλογαυροι δε θελετε γηπεδο για την ΑΕΚαρα" σε μας ακουγετε αστειο αλλα παιζει στην πιατσα. Και μαντεψτε που βρισκει πατημα και το στηριζει αυτο ο λαθρεμπορας? Μα φυσικα στο "τυχαιο" δειπνο Δουρου Μαρινακη και στην απροκαλυπτη ανταλλαγη ψηφων σε Δημο και Περιφερια αναμεσα σε Μωραλη και Δουρου.
    Ηθικο διδαγμα συριζαιοι... οι αστοι σας παιζουν ως αφεντικα δεν τους παιζετε εσεις. Εσεις ή τους προσκυνατε ή γινεστε ΚΚΕδες και τους πολεματε.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά εγώ ξέρω ότι με ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ καταδίκασε την επίθεση της Ορίτζιναλ στη συγκέντρωση που είχε καλέσει η Στρούγκα και το συντονιστικό ΝΦ-ΝΧ.
    Θέλετε να την επισυνάψω; Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν κουτσομπολίστικα σχόλια ανώνυμων τύπου modesto που προφανώς έρχονται σε αντίθεση με αυτό που λέει το κόμμα. Η αλήθεια είναι ότι όχι απλώς έρχονται σε αντίθεση αλλά το προβοκάρουν κιόλας.
    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 100 τραμπουκοι τα βαζανε με 3 δημοτικους συμβουλους του ΚΚΕ!!!1

    Και αντι να κανετε θεμα το θαψατε!!!!!
    η οχι?????
    αλλα βεβαια τοσα λεφτα εδωσε ο Μελισανιδης για τον επικειδιο του πατερα του στον Ριζοσπαστη!!!!!!!!!!
    ΤΡΑΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο το θαψαμε....
      Την επομενη εγινε συσκεψη με κατοικους, ο ριζοσπαστης εγραφε για μερες , το πορταλ το ιδιο κλπ. Αλλα βλεπεις το ΚΚΕ μονο για να το βρισουν το προβαλουν.

      ratm

      Διαγραφή
  6. Ανθρωποι τυπου μοντεστου για να καλυψουν την ανυπαρξια τους το μονο που εχουν μαθει να κανουν ειναι λενε βρωμιες για τους αλλους!Ειναι σαν τους "χωριατες" που για να δειξουν οτι ειναι καλυτεροι απο τους αλλους το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να θαβουν τους αλλους!
    Δηλαδη την ωρα που οι αλλοι κανουν αγωνα για το αλσος κρινει οτι ειναι ωρα να λεει τις βρωμιες του!ουτε ο χειροτερος ασφαλιτης αυτα τα πραγματα!

    ΤΡΑΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη στιγμή δίνεται ένας αγώνας. Η Ορίτζιναλ στοχοποιεί ευθεώς τη Στρούγκα και εδώ διάφοροι ανώνυμοι κουτσομπόλιδες αφήνονται ανενόχλητοι να παίζουν το παιχνίδι του αντιπάλου, του παρακράτους και του Μελισσανίδη. Ειναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος που να χτυπάει τη Στρούγκα. Υπάρχουν μονο ανώνυμα λιβελογραφήματα ενός τύπου που περιδιαβαίνει τα φιλοΚΚΕ blogs και χύνει εμετό.
    Ο τύπος αυτός υπογράφει ως modesto και παριστάνει ότι γνωρίζε τα "εκ των έσω" στο κινημα της Φιλαδέλφειας.
    Ολοι γνωρίζουν σε στιγμές έντασης υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που λειτουργούν ως διαδοσίες και εξυπηρετούν αντικειμενικά τον αντίπαλο. Ενίοτε αυτοί οι αξιοθρήνητοι διαδοσίες ανακτούν και διαύλους με τον αντίπαλο, φέροντας τον μανδύα του φίλου. Ας διαβάσει κανείς τι λέει η Ορίτζιναλ και τι λέει o modesto, ας κάνει τις συγκρίσεις και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Υπάρχει ένα πολύ απλό ερώτημα φίλτατοι. Ποιον εξυπηρετούν αυτά τα είδους τα ανώνυμα λιβελογραφήματα τη στιγμή που ο εχθρός στοχοποιεί συγκεκριμένα στέκια κτλ.. Οταν το ίδιο το κόμμα έχει πάρει σαφή θέση καταδίκης της επίθεσης στη Στρούγκα; Μην ξεχνάτε ότι διάφοροι ορτιζιναλίστε πατάνε σε 2 βάρκες. Η φαίνεται να πατάνε σε δυο βάρκες. Γιατί στην πραγματικότητα είναι φουλ με την ΠΑΕ. Αυτα τα ολιγα
    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειδικά αυτό με τον..υιό Καλύβη. Καλά εσείς που δουλεύετε αυτό το blog, για να ρωτήσω κάτι ο Πέτρος Ο Κόκκαλης, ένας από τα βασικά στελέχη του ΔΣΕ ήταν το ίδιο με το υιό του; Αυτό και μονο που γράφει αυτός ο αξιοθρήνητος έπρεπε να σας βάζει σε υποψίες ότι ε΄χετε να κάνετε με ένα κιτρινιστή, κουτσομπόλη που θέλει να σας υπονομεύσει. Με οικογενειακότητες μόνο οι κουκουέδες δεν ασχολούνται. Ετσι δεν έλεγε ο Ν.Ζ. ή κάνω λάθος;

    Σταματώ εδώ. Ανεβάζω μονο την ανακοίνωση του ΚΚΕ που κάνει σκόνη τα λιβελογραφήμματα αυτού του τιποτένιου modesto
    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νακοινωση ΚΚΕ - ΚΝΕ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
    Σάββατο 21/6/2014

    Η Κ.Ο. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας του ΚΚΕ και οι οργανώσεις Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας της ΚΝΕ εκφράζουν την αντίθεση τους με την παρεμπόδιση και επίθεση σε εκδήλωση κατοίκων της περιοχής με θέμα «το νέο ρυθμιστικό της Αττικής» από ομάδα χούλιγκαν.


    Τέτοιες πρακτικές και μέθοδοι δεν βοηθούν τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας να βγάλουν σωστά συμπεράσματα για ένα σημαντικό ζήτημα όπως είναι το νέο ρυθμιστικό. Αντίθετα τον απροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα και τις αιτίες που τα γεννούν.

    Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ΚΚΕ βγάζει ανακοινώσεις και για το χτύπημα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ τη σημαίνει ότι συντάσσεται με την ΔΗΜΑΡ? άπλα καταδικάζει αυτές τι μεθόδους για συγκεκριμένους λογούς. Οι στρουγκαιοι δεν βγάλαν μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την επίθεση στην δημοτική σύμβουλο της ΛΑΣΥ , και έβγαζαν εμετούς για την επίθεση στο σύνταγμα. Αφήστε λοιπόν της φαντασιώσεις σας περί ομοψυχίας και συνεργασίας, καταρχάς τώρα είστε με την ηγεσία η με τη βάση του ΚΚΕ γιατί όλο τα γυρίζετε,

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
  10. εννοείται ότι δεν έγω πρόβλημα να βάλω και το επώνυμό αν προκληθώ. Oι ανώνυμοι κουκολοφόροι τύπου modesto έχουν μάθει να κρύβονται στις σκιές και να χτυπάνε τους αγώνες σαν αρουραιοι στους υπονόμους. Να δώ αν θα βάλει το ονοματάκι του ο κ. Μοντέστο. Εμένα τουλάχιστον με γνωρίζουν οι μισοι από σας στα αμφιθέατρα ειδικά το 06 και το 07.
    Καλη συνεχεια
    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορθοτατη η καταδικη της επιθεσης απο το ΚΚΕ. Αλλα αλλο αυτο και αλλο το οτι το ΚΚΕ στοιχηζετε πισω απο τη Στρουγγα. Αυτο δεν ισχυει.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η θέση του ΚΚΕ για το γήπεδο της ΑΕΚΔήλωση του Θοδωρή Λιάππη, υπεύθυνου του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕΔήλωση που εστάλη σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ έκανε ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Η δήλωση έχει ως εξής:«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, ξεκίνησε ένα μπαράζ ασύστολων ψευδών και συκοφάντησης σε βάρος του Κόμματος. Προς αποκατάσταση της αλήθειας επαναφέρουμε τη θέση του ΚΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα του γηπέδου και ελπίζουμε να δημοσιευτεί:Το γήπεδο της ΑΕΚ ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο με παραχωρητήριο από το κράτος και με βάση το Καταστατικό του πρέπει να ανεγερθούν εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί το σωματείο.Η θέση του ΚΚΕ είναι να κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, που εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο θα είναι και η έδρα της ΑΕΚ, θα φιλοξενούνται και άλλα αθλήματα. Μια αντίστοιχη πρόταση είχε γίνει από τα μέλη της ερασιτεχνικής το 2006. Είναι επόμενο να στηρίζουμε το σύνθημα "γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια", γιατί συμβαδίζει με την αντίληψη που έχουμε για τη δημιουργία υποδομών στον αθλητισμό.Εχοντας την εμπειρία από το στάδιο Καραϊσκάκη, από την εκδίωξη του Εθνικού και των σωματείων του Πειραιά, σε μια περιοχή που επίσης στενάζει από την έλλειψη αθλητικών υποδομών, δε μας βρίσκει σύμφωνους να ανήκει η εκμετάλλευση αθλητικών χώρων σε επιχειρηματική εταιρεία που θα ανοίγει και θα κλείνει τις πόρτες του σταδίου, ανάλογα με τα συμφέροντά της. Πρόσφατο και τρανταχτό είναι το παράδειγμα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, που χρειάστηκε αρχικά να πληρώνει ενοίκιο στην εταιρεία - ιδιοκτήτη του γηπέδου και φέτος να εξαναγκάζεται σε επιστροφή στο στάδιο Αλκαζάρ και χωρίς προπονητικό κέντρο.Οι φίλοι της ΑΕΚ ας θυμηθούν τη δυσάρεστη εμπειρία από τα επιχειρηματικά παιχνίδια, τα οποία την οδήγησαν φέτος σε περιπέτειες. Νωπές είναι οι μνήμες από την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου ο επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης και η εταιρεία του παρουσιάστηκαν αρχικά στον κόσμο ως ευεργέτες. Στην πορεία το προπονητικό αφέθηκε στην τύχη του, λόγω μη καταβολής ενοικίων της ΑΕΚ προς τον ιδιοκτήτη.Ανάλογη φετινή πείρα υπάρχει για τα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, που δείχνουν στην πράξη πως η περιουσία των ομάδων δεν μπορεί να συμβαδίζει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.Η άποψή μας είναι πως, πέρα από προθέσεις, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει ταύτιση των επιχειρηματικών συμφερόντων ενός ιδιοκτήτη ΠΑΕ με την αγάπη των φίλων του Σωματείου. Αλλωστε, τόσο ο κόσμος της ΑΕΚ όσο και των άλλων ομάδων έχει πείρα από τα πεπραγμένα της επιχειρηματικής δράσης.Για τους προβοκάτορες που εμφανίζονται σε ορισμένα site και εφημερίδες θα θέλαμε να θυμίσουμε πώς είχε τοποθετηθεί το ΚΚΕ, μέσω του εκλεγμένου του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά την περίοδο που ήταν στα σκαριά η κατασκευή του γηπέδου του Ολυμπιακού:"Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να ακυρωθούν αμέσως τα, ούτως ή άλλως, παράνομα συμβόλαια, να απαλλοτριωθεί ο χώρος της ΧΡΩΠΕΙ και τα οικόπεδα γύρω από το στάδιο Καραϊσκάκη και να αποδοθούν στο λαό του Πειραιά ως χώρος πράσινου και αναψυχής. Είμαστε αντίθετοι στην παραχώρηση των χώρων του γηπέδου "Καραϊσκάκη" σε ιδιώτες και γενικότερα στην εκχώρηση και ποδηγέτηση του αθλητισμού από τα μεγαλοσυμφέροντα"».

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα μπώ στην ουσία για το τι έγινε στη Ν. Φιλαδέλφεια και με τη Στρούγκα, γιατί δεν γνωρίζω. Ούτε βέβαια μπορώ να πώ αν έχει δίκιο ή όχι ο modesto. Όμως παρατηρώ κάτι στα σχόλια του ΤΡΑΝΣ και του Σταύρου: ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι δύο αναπαράγουν αντιΚΚΕ συκοφαντίες, που θεώρώ ότι και οι δύο γνωρίζουν ότι είναι αθλιότητες. Ο ένας με χυδαίο τρόπο, ο δευτέρος συγκαλυμένα όμορφα. Και από πότε ρε παιδιά, η αναγκαία καταδίκη της επίθεσης των μπράβων αποτελεί και ένδειξη συμφωνίας με κάποια οργάνωση ή τη δράση της, εν προκειμένω η Στρούγκα; Τι είναι αυτές οι αθλιότητες "100 τραμπουκοι τα βαζανε με 3 δημοτικους συμβουλους του ΚΚΕ!!! Και αντι να κανετε θεμα το θαψατε!!!!! η οχι?????αλλα βεβαια τοσα λεφτα εδωσε ο Μελισανιδης για τον επικειδιο του πατερα του στον Ριζοσπαστη!!!!!!!!!!"; Δηλαδή αυτά δεν τα διαδίδουν πασης φύσεως προβοκάτορες, ακόμα και χρυσαυγίτες; Μήπως αυτές οι βρωμιές δεν κυκλοφορούν από τα επιελεία του ΣΥΡΙΖΑ;
    Αλλά βέβαια, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κατεβάσει και τα παντελόνια σε μεγαλοεπιχειρηματίες τότε συκώνει τον οχετό για το ΚΚΕ. Όλοι εσεις που τα αναπαράγεται ποιον εξυπηρετυείται τελικά;
    Το ΚΚΕ στέκεται στην ουσία του ζητήματος. Πάντως δεν παίζει το παιχνίδι επειχειρηματικών συμφερόντων, που είτε εμφανίζοντνται με οικολογική προβιά (παρεπιπτόντως και το Άλσος κάποιοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν) είτε ως ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ (Ομοιως τω ομοίω...).
    Υ.Γ. Ρε Σταύρο τι είναι αυτά που λές "... για να ρωτήσω κάτι ο Πέτρος Ο Κόκκαλης, ένας από τα βασικά στελέχη του ΔΣΕ ήταν το ίδιο με το υιό του;" Λίγο μέτρο δεν βλάπτει στις συγκρίσεις.
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθωμένο.
      Δεν θα μπώ στην ουσία για το τι έγινε στη Ν. Φιλαδέλφεια και με τη Στρούγκα, γιατί δεν γνωρίζω. Ούτε βέβαια μπορώ να πώ αν έχει δίκιο ή όχι ο modesto. Όμως παρατηρώ κάτι στα σχόλια του ΤΡΑΝΣ και του Σταύρου: ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι δύο αναπαράγουν αντιΚΚΕ συκοφαντίες, που θεώρώ ότι και οι δύο γνωρίζουν ότι είναι αθλιότητες. Ο ένας με χυδαίο τρόπο, ο δευτέρος συγκαλυμένα όμορφα. Και από πότε ρε παιδιά, η αναγκαία καταδίκη της επίθεσης των μπράβων αποτελεί και ένδειξη συμφωνίας με κάποια οργάνωση ή τη δράση της, εν προκειμένω η Στρούγκα; Τι είναι αυτές οι αθλιότητες "100 τραμπουκοι τα βαζανε με 3 δημοτικους συμβουλους του ΚΚΕ!!! Και αντι να κανετε θεμα το θαψατε!!!!! η οχι?????αλλα βεβαια τοσα λεφτα εδωσε ο Μελισανιδης για τον επικειδιο του πατερα του στον Ριζοσπαστη!!!!!!!!!!"; Δηλαδή αυτά δεν τα διαδίδουν πασης φύσεως προβοκάτορες, ακόμα και χρυσαυγίτες; Μήπως αυτές οι βρωμιές δεν κυκλοφορούν από τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ;
      Αλλά βέβαια, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κατεβάσει και τα παντελόνια σε μεγαλοεπιχειρηματίες τότε σηκώνει τον οχετό για το ΚΚΕ. Όλοι εσεις που τα αναπαράγετε ποιον εξυπηρετυείτε τελικά;
      Το ΚΚΕ στέκεται στην ουσία του ζητήματος. Πάντως δεν παίζει το παιχνίδι επειχειρηματικών συμφερόντων, που είτε εμφανίζονται με οικολογική προβιά (παρεπιπτόντως και το Άλσος κάποιοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν) είτε ως ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ (Ομοιως τω ομοίω...).
      Υ.Γ. Ρε Σταύρο τι είναι αυτά που λές "... για να ρωτήσω κάτι ο Πέτρος Ο Κόκκαλης, ένας από τα βασικά στελέχη του ΔΣΕ ήταν το ίδιο με το υιό του;" Λίγο μέτρο δεν βλάπτει στις συγκρίσεις.
      kk-1

      Διαγραφή
  14. http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=7529419&publDate=12/7/2013

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣΓήπεδο για το λαό και όχι για τους επιχειρηματίεςΕπεισοδιακή ήταν η χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας που συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ομάδα ατόμων, που εμφανίζονται ως οπαδοί της ΑΕΚ, εξαπέλυσαν ύβρεις σε βάρος δημοτικών συμβούλων, όταν θεώρησαν πως κάτι απ' όσα άκουγαν δεν τους άρεσε. Αποκορύφωμα, οι επιθέσεις σε δημοτικούς συμβούλους του ΚΚΕ και άλλων παρατάξεων.Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την προμελέτη του έργου του γηπέδου, ενώ θα ακολουθήσει η έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης σε επόμενη συνεδρίαση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:«Η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας (παρατάξεις που στηρίζονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) να δώσει την έγκριση κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στην εταιρία "Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ", στη θέση του παλιού γηπέδου ποδοσφαίρου Νίκος Γκούμας και του γηπέδου μπάσκετ Γ. Μόσχος, δε μας βρίσκει σύμφωνους. Θεωρούμε πως η εκμετάλλευση αθλητικών χώρων δεν μπορεί να ανήκει σε επιχειρηματική εταιρεία που θα ανοίγει και θα κλείνει τις πόρτες ανάλογα με τα συμφέροντά της».Στη συνέχεια οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ αναφέρουν: «Η θέση που υποστηρίξαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι να κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, που εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο θα είναι και η έδρα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, θα φιλοξενούνται και τα άλλα αθλήματα, σε αρμονική συνύπαρξη με το Αλσος, χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του».Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας αναφέρεται στο γεγονός ότι η νεολαία της περιοχής στερείται το δικαίωμα στην άθληση από την έλλειψη ελεύθερων χώρων. Τονίζει: «...για τον αθλητισμό της νεολαίας και του λαού της περιοχής μας οι αθλητικοί χώροι του Δήμου μας δεν επαρκούν, την ώρα που το Αλσος της Φιλαδέλφειας, ο Ποδονίφτης και οι κοινόχρηστοι χώροι ρημάζουν κυριολεκτικά, την ώρα που οι παιδικοί σταθμοί φυτοζωούν και τα παιδιά κάνουν μάθημα στοιβαγμένα σε ακατάλληλα κτίρια (ο 3ος παιδικός σταθμός, το 3ο Δημοτικό, το 1ο Δημοτικό σχολείο) η Περιφέρεια Αττικής επιλέγει να "χορηγήσει" 20 εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή που δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δίνονται από την Περιφέρεια άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση δρόμων της γύρω περιοχής. Ηδη η εταιρεία "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" έχει καταθέσει στη Περιφέρεια Αττικής μελέτη προς έγκριση τη στιγμή που η νέα κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου μας καθυστερεί 3 χρόνια για να έρθει από τα γραφεία του Δήμου στην αίθουσα συνεδριάσεων».Η «Λαϊκή Συσπείρωση» διατυπώνει τις επιφυλάξεις της για τις διάφορες δηλώσεις «δε θα πειραχτεί το άλσος» όταν την ίδια στιγμή υπάρχει διακηρυγμένο στρατηγικό σχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, παραχώρησης ελεύθερων χώρων για επιχειρηματική δραστηριότητα στο μεγάλο κεφάλαιο. Στο ίδιο πλαίσιο εκφράζει και την αντίθεσή της για μετατροπή σε πάρκινγκ του χώρου της «Μπριτάνια» όπως και στην παραχώρηση του αντίστοιχου της «Βαμβακουργίας», οι οποίοι θα έπρεπε να απαλλοτριωθούν και να μετατραπούν σε χώρους πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής για το Λαό της περιοχής. Και επιρρίπτει ευθύνες στη νυν και την προηγούμενη δημοτική αρχή για το μη χαρακτηρισμό τους ως διατηρητέα από το υπουργείο Πολιτισμού, αφού ο Δήμος δεν κατέθεσε ποτέ το φάκελο.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπα..κοίτα να δεις που εμφανίστηκε σε φιλοκκε blog o σταυρος..πως από τα μέρη μας λυσιέν; Hρθες να μας πεις πόσο αστικό κόμμα είναι το ΚΚΕ και η μόνη λύση είναι η κοντρα, που σημειωτέον ανέκαθεν έγλοιφε και τα λουμπεναροχουλιγκάνια ανεξάρτητα αν έτσι τα έφερε η ζωή και τους έχει τώρα απεναντί τους.
    Για λέγε ρε μπαγάσα στις 20-11-2011 πόσες πέτρες μας πετάξατε;Που θα κατηγορήσεις τον modesto για προβοκάτορα.. λίγη τσίπα δεν έχετε;
    Επώνυμος στον χώρο δουλειάς μου,ανώνυμος στο διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ωπ γράψε λάθος, το σωστό είναι 20-10-2011
    Επώνυμος στον χώρο κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Σταυρος

    Με λένε Μάκη Ζαχαρόπουλο, είμαι απολυμένος της ΜΕΒΓΑΛ και θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομά σου και την ιδιότητά σου.

    ΠΑΠΑΡΙΑ

    Είμαι ένας τυχαίος στο ίντερνετ και γράφω ό,τι θέλω... Δεν έχω όμως ασφαλίτικες απαιτήσεις όπως εσύ.
    Αν έχεις τα @@ συστήσου κανονικά. Φτιάξε ένα μπλογκ με ταυτότητα, ιδιότητα κλπ και βγες να το παίξεις μάγκας.
    Άκου Σταύρος.

    Γιατί όχι Ορέστης ή Ανέστης. Καλύτερα Μαλβίνα.

    κουταλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσοχή! Κάνω πρόταση και δεν απαιτώ τίποτα.
      Για να μην υπάρχουν κουτοί σαν κ εμένα που σε αμφισβητούν, σου προτείνω το μπλογκ με όλα τα στοιχεία όπως είπαμε.

      σβαρτζενέγκερ a.k.a. κουταλιανός

      Διαγραφή
  19. γιατι πολλα λετε και πρεπει να μαζευεστε καποιοι.
    ειμαι εκπροσωπος του εαυτου μου δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου του ΚΚΕ.
    απο κει και περα, απο οτι εγραψα για την στρουγκα υπαρχει εστω και ΕΝΑ (1) ψεμα;; ΟΧΙ η σχεση μπαμπα/υιου καλυβη ειναι αγαστη, αλλιως δεν θα το εγραφα.
    οπως εγραψαν και ποιο πανω, η δραση της στρουγκας ειναι προβοκατορικη εξαρχης για αυτο και προβληματικη. το ΚΚΕ καλως εκανε και καταδικασε την κινηση των αεκτζηδων, αλλωστε αυτο το ειπα και εγω ασχετα αν καποιοι φροντισατε αυτο το κομματι να το απαλειψετε.
    απο κει και περα ομως. η στρουγκα στα ματια μου ειναι της ιδιας σταθμης με τους χουλιγκανους (ολων των ομαδεων)

    και κατι τελευταιο, οι φιλαδελφειωτες ως απογονοι προσφυγων απο την ιωνια της μ. ασιας δεν εχουν και τις καλυτερες σχεσεις με τους κων/λητες. οι παλιοι οι φιλαδελφειωτες ως ομαδας τους εχουν των ιωνικο
    περαστικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΡΑΝΣ

    Δε γουστάρω καθόλου το ψευδώνυμό σου. Διεκδικώ ίσα δικαιώματα για όλους τους τρανς πολίτες, δικαίωμα στην εργασία πάνω απ όλα και να καταργηθούν οι πιάτσες. Πρέπει να σημαδευτώ γι αυτό; Ανάποδος ρατσισμός λέγεται αυτό.

    μίκης θεοδωμάκης aka μπιμπιμπό του σκότους aka σβαρτσενέγκερ aka μάγος στρατιώτης aka κουταλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσοχή!
      Μην παρεξηγηθώ.
      Υποστηρίζω την κατάργηση της πορνείας και τον ελεύθερο έρωτα ανεξάρτητο από οικονομικά συμφέροντα.

      βενετσιάνος χιλιανός aka μάικλ στιούαρτ κλπ

      Διαγραφή
  21. καλα κρασια, εχετε παρει χαμπαρι τι γινετε σημερα; εχουν μαζευτει απο τις 5 "αεκτζηδες", ολων των ηλικιων ετοιμοι για νταβαντουρι.
    πωλειται η δεη, συλλαλητηριο το απογευμα, γινεται χαμος και στην φιλαδελφεια τι εχουμε; την κοντρα των στρουγκαιων με τους υπαλληλους του μελισανιδη για το ποιος θα παρει τα ηνθια της πολης.
    πιτσιρικαδες που για να μετρησουν τα φραγκοδιφραγκα για το γηπεδο θα το κανουν με το φως της λαμπας, που παιζουν τυχερα παιχνιδια γιατι πλεον ειναι του προεδρου (και οχι του αλλου του κακου), που δεν θα εχουν λεφτα ετσι και αλλιως γιατι αν δεν ειναι ανεργοι αυτοι και οι γονεις τους θα περνουν ψιχουλα, αλλα παρολα αυτα, νταλα μεσημερι με 38 πηγαν για να υπερασπιστουν το δικαιωμα του εφοπλιστη να κανει μια ακομα επιχειρηση.
    απο την αλλη τα παιδια της στρουγκας.
    αφου ηδαν οτι απο πλευρας κινητοποιησης τα παιδια του εφοπλιστη ειναι καλυτερα, ειπαν να δωσουν απαντηση μια βδομαδα μετα. σιγουρα θα εχουν ετοιμαστει (ξερουν αυτοι απο την 48ωρη), θα εχουν μαζεψει την αλλη μερια του νομισματος, σιγουρα θα υπαρχει αντιπροσωπευση των αντιπαλων θυρων (ισως και ομαδας ανταγωνιστη του προεδρου που εκανε κανα 2 μηνες στην μπουζου μετα απο ανακαλυψη λαθρεμποριας καυσιμων, ως κατηγορουμενος δεν εχει αποδειχθει τιποτα ακομα) και για την ουσια; ΤΙΠΟΤΑ. χωρις θεσεις, χωρις λαικο ερεισμα.
    οταν λοιπον φιαχνεις οργανωσεις σφραγιδες τετοια αποτελεσματα θα εχεις.
    και για να το παμε ποιο κατω.
    ας υποθεσουμε οτι εμφανιζεται καποιος αλλος και μιλαει εναντια στην επιχειριση του μελισανιδη, (Ασε το ΚΚΕ για την κουβεντα) πως θα την παρει ο λαος της φιλαδελφειας με την δυσφημιση που κανει αυτη την στιγμη η στρουγκα.
    και για να το πω και αλλιως, απεναντι στην σθεναρη σταση του ΚΚΕ για το γηπεδο και το αλσος, αν δεν υπηρχε η στρουγκα, ο μελισανιδης θα επρεπε να φιαξει μια!!!!
    οσοι εχετε κουκουτσι μυαλο παρτε δρομο απο τις συμμοριες που ειναι απεναντι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού με προκαλέσατε:
      Με λένε Σταύρο Σαγκριώτη, ειμαι σταλινικός και ειμαι υπερήφανο μέλος της Κόντρας. Μιλάω με το ονομά μου και τους αρουραίους τύπου Μοντέστο τους έχω για πρωινό. Στο φοιτητικο κινημα με ήξεραν οι μισοι και βάλε κνίτες (πολλοι από αυτους φάγανε διαγραφές βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία).
      Για να δούμε τώρα πραγματικά σας ονοματάκια ρε μάγκες. για ξεκίνα ρε μοντέστο αρουραίε.
      Φαντάζομαι δεν θα το κρύψετε έτσι;

      Διαγραφή
    2. και εμενα με ξερουν οι κοντραιοι, πολυ καλα. προσεχε μην βαρυστομαχιασεις.
      σταλινικος κοντραιος!!!! καλο ανεκδοτο θα πεις και αλλα;
      καλο το τρολαρισμα, για την ουσια τπτ; ησουν και εσυ στην βρετανια; στην κατηφορα οπως ειπε και ενας στρουγκαιος;
      ησουνα στο δημ. συμβουλιο; ησουνα σε καμια απεργια σταλινα μου;
      Υ.Γ. και για να μην αγχωνεσαι, εκει που πρεπει με ξερουν καλα

      Διαγραφή
  22. Κανένας δε σε προκάλεσε. Σου έκανα μία πρόταση για να σε πιστεύον οι κουτοί σβαρτσενέγκεαααρρρρρ όπως εγώ.

    Σταύρο, σταύρο... Μία ακόμη πρόταση. Άνοιξε τα παράθυρα, άσε το φως του ήλιου να μπει, ρίξε νερό στο πρόσωπο. Δες τις πεταλούδες, πετούν. Τι απέραντη ομορφιά!

    Σταύρο βρες ένα ταίρι να ησυχάσεις. Σταύρο, σταύρο...

    Αγιοταλάχ Οσμάν Καραπιπερίμ aka Μενέλαος Λουμπένης aka κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, καλά τωρα το γυρίζουμε στο τσάμικο. Ακου εδώ modestoko (γιατί ειναι βαρύ να αυτοαποκαλείται ένας αρουραίος Χουαν Μοντέστο) εγώ δηλώσεις νομιμοφροσύνης σε μέλη του Περισσού δεν κάνω.
    Ημουν εκεί και πλακώθηκα με αυτούς που υπερασπίζονταν τον αστικο κοινοβούλιο, αντικαθιστώντας τους πραιτοριανούς του κράτους. Για την ακρίβεια συνεργάζονταν μια χαρά με τους πραιτοριανούς του κράτους όταν άρχιαν την επίθεση ενάντια στους αντιπαλους διαδηλωτές.
    Ειμαι και θα είμαι με αυτούς που ανέδειξαν μια κρατική δολοφονία, όταν το κόμμα σου ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ. ΠΩΣ; Αρχικά μέσα στη βουλή μέσω της γενικής του γραμματέα εκανε λόγο για "καποιον διαδηλωτή με ευαισθησία στη καρδιά", μετά το βράδυ έβγαινε στο Ζούγκλα και έλεγε για "διαδηλωτές που πετούν χημικά" (!!) και μετά υποτίθεται ο Ριζοσπάστης θα αποκάλυπτε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το πως πέθανε από χέρι αντιπαλου διαδηλωτή (ασχετο αν τον αποκαλείτε προβοκάτορα, πράκτορα κτλ...) και ακόμη το περιμένουμε. Ακόμα θυμάμαι το απύθμενο θράσος να γράφετε ότι αντιασφυξιογόνες μάσκες μπορούν να προμηθευτούν μονο... μπάτσοι και καραβανάδες!! Οταν υπάρχουν σωρό φωτογραφίες με δικούς σας να περιφρουρούν τη βουλή και να φέρουν μάσκες.

    Αλήθεια, τι σοι αγωνιστής μπορεί να είναι κάποιος που μιλά για άλλους, για συνθέσεις ομάδων, πετώντας ονόματα αλλά το ονοματάκι του το κρύβει; Το σοι σάιτ ειναι αυτό που καλύπτουν κάποιον τυχάρπαστο να πετά οχετό, να δινει ονόματα και κάνει ότι συνδέσεις γουστάρει, μέσα στην απόλυτη ανωνυμία;

    Υποτίθεται ότι είστε και φιλοΚΚΕ blog και αφήνατε έναν ανώνυμο modesto να εκπροσωπεί τα της Φιλαδέλφειας, όταν υπάρχουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις της τοπικής οργάνωσης του κόμματος που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με αυτά που λέει αυτός ο αρουραίος. Να θυμίσω ότι την ανακοίνωση του κόμματος την ανέβασα εγώ εδώ πέρα πρώτος. Εσείς για έναν παράξενο λόγο, (παράξενο, τέλοσπάντω) την είχατε θάψει.

    Λίγη ντροπή (αν έχετε τσίπα)

    Σταύρος

    ούτε Χουαν Μοντέστο, ούτε Ενρίκε Λίστερ, ούτε Χοσε Ντίαζ (αυτά ειναι ονόματα κάποιων που είχαν βαριά καρύδια) , ένας απλός Λυσιέν για οποιον έχει διαβάσει τις Χαμένες Ψευδαισθήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακεφαλαίωση :

      1. Το ΚΚΕ υπερασπίστηκε τη Βουλή.
      2. Ο Σταύρος ήταν εκεί και το βάραγε, βάραγε όμως και τα μέλη του ΚΚΕ της Φιλαδέλφειας που ήταν εκεί.
      3. Ο Σταύρος ήρθε εδώ να υπερασπιστεί την ανακοίνωση που έβγαλαν τα άτομα που βαρούσε.
      4. Ο Σταύρος λέει πως δε σεβαστήκαμε το νεκρό μας, αλλά τον σέβεται ο ίδιος ο Σταύρος που ήθελε να τον τσαλαπατήσεις... γιατί ο νεκρός, ο Κοτζαρίδης, ο οικοδόμος, ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τη Βουλή.
      5. Όλοι εμείς που στηρίζουμε το ΚΚΕ, δεν είδαμε την προδοσία της Παπαρήγα, αλλά υπάρχει ένας Σταύρος να μας φωτίσει και να μας δείξει ότι στηρίξαμε κάποια Γ.Γ. που στηρίζει κρατικούς δολοφόνους. Σ' ευχαριστούμε Σταύρο, παρακρατικέ δολοφόνε.


      Σταύρο, πες μας τώρα κάτι καινούριο. Ποιος σκότωσε τον Μπελογιάννη και ποιος το Ζαχαριάδη;
      Σταύρο ζήσε τη ζωή σου, πιες τα τσιπουράκια και ό,τι άλλο πίνεις και άσε μας ήσυχους.
      Έγινες περίγελος. Μιλάς σαν άγαρμπος ασφαλίτης και ζητάς και τα ρέστα.
      Είσαι τόσο γραφικός που βαριέμαι να τρολάρω.

      Περουβιανό αλπακά

      Διαγραφή
    2. *αλλά τον σέβεται ο ίδιος ο Σταύρος που ήθελε να τον τσαλαπατήσεις = ... τσαλαπατήσει

      Αεκτυλοσουλφοκιέτσι

      Διαγραφή
  24. Ο λυσιεν-σταυρος αγγούρια σταλινικός είναι..Αναρχοσταλινικός ίσως.. Δηλαδή σταλινικός στα λόγια ανάρχας στην πράξη.. αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι πως είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι..
    Την δουλίτσα σας εσείς με σέχτες, πυρήνες, τρύπια ντόνατς και τα ρέστα την δουλίτσα μας εμείς δουλειά άνθρωπο τον ανθρωπο με πισωγυρίσματα αλλά με πείσμα και υπομονή μέχρι να τον κερδίσουμε. Μάζεψε λοιπόν τα κουβαδάκια σου, τις πέτρες σου, και τα μάρμαρα που πέταγες στα κεφάλια απεργών και ανέργων και δρόμο από εδώ και σε άλλη παραλία παλιοξεφτίλα..

    Επώνυμος στον χώρο δουλειάς μου,ανώνυμος στο διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που γράφει ο Σταύρος ενάντια στο ΚΚΕ μπορείτε να τα διαβάσετε αυτούσια στην Ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής...Μαντέψτε! Η παρέα του λέει τα ίδια επιχειρήματα με τους χρυσαυγίτες. Δηλώνουν και οι μέν και οι δε ότι ήταν παρόντες στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ότι τους χτύπησε το ΚΚΕ αντικαθιστώντας τα ΜΑΤ και τους εμπόδισε να μπούν στη βουλή!!! Τώρα αυτά που γράφει ο Σταύρος, εγω τα γράφω βερεσέ!
      kk-1

      Διαγραφή
  25. ποιος ειναι σέκτα ρε κακομοίρηδες; Λίγα μέτρα έξω από τα γραφεία σας γίνεται της πουτάνας ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και βγάζετε ανακοινώσεις για να απολογηθείτε στην Ορίτζιναλ, ότι θέλετε γήπεδο και ΜΑΛΙΣΤΑ με καταπάτηση τμήματος του άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρκει να ναι ...κρατικό.
    Μια ζωή από το 1956 λακέδες των αστών.
    Σταύρος
    υγ. τα κουβαδάκια σας τα έχετε μαζέψει εσείς μακριά ήδη από τον αγώνα. Αυτό έλειπε. Πότε δώσατε αγώνα; Πάντα υπονομεύσατε. Δειτε τι κάνατε στη τελευταία μεγάλη απεργία με τους διοικητικους στο ΕΜΠ. Την ξεπουλήσατε.
    υγ2 εγώ είμαι ζαχαριαδικός κι όχι τροτσκιστής. Ούτε κτυπώ το λαϊκό μέτωπο του 36, ούτε την ολομέλεια του 34 για το χαρακτήρα της επανάστασης στην Ελλάδα.
    υγ3 αντε κι αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας. Εχουμε και δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα, την έκανες τη δουλειά σου, αλλά ξέχασες για το "βρώμικο 89" να πεις,το ΑΑΔΜ...ειδικά για το υγ2,άντε με το φίλο σου το Στάθη...

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην έχει ίχνος παπάρια αλλά είναι βαρύ πεπόνι ο Σταύρος.
      Υ.Γ. : Απ' το 56 και μετά όλοι ρεφορμιστές. Εκτός από το Σταύρο που γεννήθηκε το 70. Πάλι μας είπες τα καινούρια.

      Πππππάκης

      Διαγραφή
  26. Κλείνω με λίγα λόγια και συγχωρέστε με αν κούρασα..Το Κόμμα φίλοι και εχθροί δεν είναι μαφιόζικος οργανισμός.
    Το πιο ευκολο θα ήταν να βρεί από τα video και τις μαρτυρίες μερικούς ψευτοπαλικαράδες σαν τον απο πάνω και να τους σπάσει τα πόδια..Αλλά όχι εμείς επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο να δυναμώσει η Λαϊκή Συμμαχία, στην επόμενη μάχη,απεργία να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να τους κάνουμε να βγουν από τα ρούχα τους, να λυσάξουν..Γιατί ακόμα και αν μερικά χουλιγκάνια που μας επιτέθηκαν τα λυπάσαι σε τελική ανάλυση γιατί αυτό τους είπαν να κάνουν αυτό κάνανε ,αυτούς που συνειδητά μας επιτέθηκαν και το ζητωκραυγάζουν κιόλας η μοναδική τους τιμωρία είναι αυτή.
    Να δυναμώνει η ταξική πάλη στην χώρα μας, να βλέπουν παντού το Κόμμα της εργατιάς που μισούνε όσο τίποτε άλλο στην ζωή τους μπροστά τους.
    Στην δουλειά,στην γειτονιά παντού ο ίδιος ο εργατικός κόσμος θα τους απομονώσει και θα βγάλει συμπεράσματα γιατί κουμάσια πρόκειται όταν θα διδαχθεί από την ίδια του την εμπειρία. Οπως έκαναν και δεκάδες που ήταν παρών στο σύνταγμα και δεν είχαν καμία σχέση με το ΚΚΕ.

    Επώνυμος στον χώρο δουλειάς μου,ανώνυμος στο διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.