23 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε το ξύλωμα της διαπλοκής των Media. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της ERTOpen


Συνελήφθησαν πριν λίγο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης, στα γραφεία του σταθμού ERTopen στο Γαλάτσι.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης και αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Στα γραφεία του σταθμού πήγε το πρωί αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας επενέβη ύστερα από αίτημα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), για τη μετάδοση του προγράμματος της ERTopen από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, η οποία έβγαινε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ.

Ωστόσο, στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλουν τη σημερινή κίνηση, λέγοντας ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τη νόμιμη επαναλειτουργία του σταθμού από τον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Σπίρτζη.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
 Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/77139-synelifthi-o-proedros-tis-pospert-gia-paranomi-ekpompi-stin-ert-open

9 σχόλια:

  1. Με το καλημερα!
    Αυτοι θα αποδειχθουν χειροτεροι και απο τους χουντικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λεω απο μονοι τους θα ξεφτιλιστουν αυτοι και ακομα δεν αρχισανε κιολας!!! Ηρεμα θελει να κινειθει αυτο το διαστημα το ΚΚΕ!!! Θελει σωστες και ηρεμες κινησεις και μετα οι ψηφοφοροι θα ερθουν απο μονοι τους στο ΚΚΕ!!! Μην φοβασαι!!!

      Διαγραφή
    2. 4 χρόνια δεν θέλουν να κυβερνήσουν χωρίς καμία εκλογική μάχη; Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

      Κώστας

      Διαγραφή
    3. Λες για τον ΣΥΡΙΖΑ φανταζομαι οτι δεν θελει να κυβερνησει???

      Διαγραφή
    4. Όχι, λέω αυτά που λένε στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι τώρα που για 4 χρόνια δεν θα έχει καθόλου προγραμματισμένες εκλογές, θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να τους εμποδίσει κανένας.
      Έτσι όμως θα φανεί πραγματικά τι ρόλο βαράνε και στην τσέπη του κόσμου, παρόλο που αυτοί πουλάνε το παραμύθι ότι και καλά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν πόσο φιλολαϊκοί είναι... Γελάμε εδώ!
      Έρχεται και νέα οικονομική κρίση... Θα φάμε καλά και εμείς, και αυτοί...

      Κώστας

      Διαγραφή
  2. Οκ,αδικη και χουντικης προελευσεως η συλληψη,αλλα ο Καλφαγιαννης δεν ηταν συνδικαλισταρας του τσυριζα και τωρα μελος της ΛαεΝ?
    γκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και από πότε η εγκυρότητα μια κίνησης, κρίνεται από τα πολιτικά φρονήματα του άλλου (οι ναζί εξαιρούνται γιατί είναι εγκληματίες);

      Κώστας

      Διαγραφή
  3. Ελεύθεροι αφέθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης, που είχαν συλληφθεί το πρωί για μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος της «ERT Open» από συχνότητα της ΕΡΤ. Και για τους δύο θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

    Την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ εξέφρασε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και απαίτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο συνδικαλιστές. Ο Νίκος Τόσκας από την πλευρά του δήλωσε άγνοια για το θέμα.

    Στο πλευρό των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τις συλλήψεις, καθώς και την κατάσχεση του εξοπλισμού της «ΕΡΤ Open».

    Όπως αναφέρει, «η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά προάγγελος επίθεσης στην ελευθερία της έκφρασης, καθώς και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, σε εφαρμογή του σχετικού νόμου που προβλέπεται στο 3ο Μνημόνιο, το οποίο η κυβέρνηση θα εφαρμόσει πλήρως, όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στο κεφάλαιο και του Ευρωπαίους “εταίρους” της».

    Προσθέτει ακόμα ότι «τα λεγόμενα υπουργών της κυβέρνησης περί “άγνοιας” δεν πείθουν κανένα, γιατί τέτοιες ενέργειες δεν εκπορεύονται ούτε στρέφονται σε μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά είναι τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής-αντεργατικής-αντιδημοκρατικής πολιτικής της κυβέρνησης συνολικά».

    Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους στα ΜΜΕ, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους σε κάθε κλάδο, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την υπεράσπιση, με όλα τα μέσα, των κατακτημένων με αγώνες δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

    902.gr
    http://goo.gl/na6BXe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγκινήσατε!!! Δεν είχα αντιληφθεί ότι στους 106,7 έβγαινε η ΕΡΤ.
    Στους 106,7 λειτουργούσε τα πρώτα χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας 1991 ο ΈψιλονFM, με στούντιο στο Μπραχάμι και με λειτουργία ελεύθερου προγράμματος με όλη τη σημασία της λέξης, με αυτό που λέμε έντεχνο τραγούδι και λίγα αλλά καλά λόγια. Είχα την τιμή να είμαι υπεύθυνος ροής προγράμματος και παραγωγός μέχρι το 1995 που ήρθαν κάποια λαμόγια του χώρου και τον πούλησαν σε "επιχειρηματίες".
    Συγκίνηση ρε φίλε (που λέει και η διαφήμιση), γνώρισε τέτοιες δόξες η συχνότητα και εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι??
    Πάντως ποτέ δεν είχε άδεια επίσημη η συχνότητα, παρά την ΠΑΣΟΚική στήριξη που γνώρισε και παρά τις συγγένειες του "ιδιοκτήτη" με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
    Μια ερώτηση, ίσως άσχετη. Τελικά τι γνώμη έχετε το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΣοποιήθηκε ή ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚοποιήθηκε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.