18 Σεπτεμβρίου 2015

Από την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα

«Ψήφισε - Δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού».
Αυτό το μήνυμα έστειλαν από την Πάτρα εκατοντάδες λαού και νεολαίας που πήραν μέρος στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τη συγκέντρωση άνοιξε λίγο νωρίτερα η Ήρα Κουρή, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, και η οποία τόνισε ότι συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και σφιγμένη τη γροθιά μας να αγωνιζόμαστε. Κάλεσε το λαό να αποδείξει στις εκλογές της Κυριακής πως δεν ξεγελιέται πια, δεν ακολουθεί τα κόμματα που τον οδήγησαν στα τρία μνημόνια.

«Τώρα με το ΚΚΕ! Να απογοητεύσουμε το σύστημα και τα κόμματα που το υπερασπίζονται». Με το σύνθημα αυτό στο πανό της έφτασε στην πλατεία Γεωργίου, λίγο πριν τις οκτώ, η πρώτη προσυγκέντρωση, με κυρίαρχη την παρουσία της νεολαίας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης και ο Κώστας Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ.


Επίσης, στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» αντιπροσωπεία της Σοσιαλιστικής Γερμανικής Εργατικής Νεολαίας (SDAJ), που βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Πελοπόννησο, στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας, με στόχο να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό.



Ολόκληρη η ομιλία και φωτορεπορτάζ στο 902.gr

 

2 σχόλια:

  1. Πολύ σύντομα απο εμένα,

    (α) αρκετά μεγαλύτερη η συγκέντρωση αυτή σε σχέση με την συγκέντρωση των Ευρωεκλογών και σίγουρα η μεγαλύτερη που έγινε στην Πάτρα σε αυτήν την προεκλογική περίοδο. Την ίδια ώρα η Φώφη που υποτίθεται θέλει "την τρίτη εντολή", δεν συγκέντρωσε ούτε 200-250 άτομα σε αίθουσα του ξενοδοχείο Αστηρ.
    (β) πολλά καινούρια πρόσωπα, άνθρωποι που είχαν να εμφανιστούν χρόνια και που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες φορές
    (γ) το μέγεθος φυσικά της συγκέντρωσης δεν σχετίζεται με το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά σίγουρα δείχνει έναν σχετικό ενθουσιασμό και μια αισιοδοξία.
    (δ) ο γενικός γραμματέας φαινόταν ταλαιπωρημένος απο την προεκλογική περίοδο, πράγμα το οποίο μεταφράζεται και σε ορισμένα σαρδάμ στον λόγο του. Άρα ξέρουμε όλοι τι θα κάνει αύριο Σάββατο.
    (ε) Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία μια ομάδα αναρχοσκουπιδιών πέρασε (τυχαία ... or not) με πορεία απο την πλατεία και προσπάθησε να ρυπάνει τα άσματα της Δημητριάδη με το σύνθημα "Καπα κάπα ε, το κόμμα σου χαφιέ". Δεν τα κατάφεραν καθώς ελάχιστοι τους πήραν χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εισαι τοσο σιγουρος για το τι θα κανει ο Μητσος αυριο ....Στο ποδαρι και στο τρεξιμο θα ναι ... ειναι "σκλι μαυρο" ο Λαμιωτης ...δε χαμπαριαζουμε ,αιντε ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.