8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γ. Τούσσας στον ΣΚΑΪ (video)

«Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζεται από τους εργαζόμενους να έχουν οξυμένο κριτήριο. Ποια είναι η ρίζα των προβλημάτων; Όσο συνεχίζεται τα μέσα παραγωγής να τα έχουν οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και να λειτουργεί η οικονομία στη βάση και με κριτήριο το κέρδος, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα ο λαός», τόνισε Γιώργος Τούσσας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ» του «ΣΚΑΪ». (Πηγή : 902.gr)

Εκτός απο τις δηλώσεις του Γ. Τούσσα, παρατηρήστε και την ελεεινή συμπεριφορά των δημοσιογραφικών σκουπιδιών του ΣΚΑΙ. Γέλια, ειρωνεία, αποδοκιμασία, διαστρέβλωση και συνεχείς αποπροσανατολιστικές ερωτήσεις. Επόμενο στάδιο αυτου του χουλιγκανισμού της τηλεόρασης, ποιό θα είναι ? Η ρίψη αντικειμένων και η αποδοκιμασία απο πληρωμένο πλήθος δια βοής ?


8 σχόλια:

  1. Επομενο σταδιο ειναι μια καταπακτη κατω απο την καρεκλα του εκπροσωπου του ΚΚΕ, η οποια θα ανοιγει με κουμπι που θα μπορει να πατησει ο δημοσιογραφος.

    Απο κατω θα περιμενει ο sweeney todd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επόμενο στάδιο θά πρέπει να είναι η κατάδειξη αυτής της απαξίωσης στα πρόσωπα των εκπροσώπων του κόμματος από τα ίδια τα πρόσωπα την ίδια στιγμή που συμβαίνει. Η πολύ ευγένεια κάνει κακό, δεν μπορεί το κόμμα να επιτρέπει αυτούς τους χουλιγκανισμούς, είναι απαράδεκτο. Αυτοί - οι δημοσιογράφοι - κάνουν τη "δουλειά" τους, αυτό θέλουν, να απαξιώσουν τις απόψεις των εκπροσώπων του ΚΚΕ, οι ίδιο οι εκπρόσωποι γιατί δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο που είναι προφανώς και ο μόνος που καταλαβαίνουν; δεν καταλαβαίνω
    selina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ακούω αυτό το "μάλιστα" μου γυρνάν τα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρις μαλακιες δεν σας θυμιζει το Σπυρο τον ΒΑΛΙΜΗΤΗ? Μην το κοψεις η πλακα κανει καλο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λεω εγω, οτι αν ο εκπροσωπος του ΚΚΕ εκεινη την ωρα αντιδρασει στην επι προσωπικου προσβολη, θα γινει ροντεο και δεν θα ακουστει καθολου η προταση του ΚΚΕ. ασε που ο καφρος δεν θα αλλαξει αποψη αν ο εκαστοτε εκπροσωπος του ΚΚΕ τσαμπουκαλευετε καθε τρεις και λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τελική εντύπωση που μένει
      Ειναι το φυσικό στο να αντιμετωπίζετε το ΚΚΕ
      Με τον απαράδεκτο αυτό τροπο.
      Το κόμμα δεν μπορεί να γίνεται συνεργός
      Στην απαξίωση του.

      Διαγραφή
    2. Ετσι οπως αντιμετωπιζει το ΚΚΕ την κατασταση ειναι ο καλυτερος τροπος. Ο αλλος τροπος που υπαρχει ειναι να γινουμε συριζα και να λεμε αυτα που θελουν να ακουσουν τα αφεντικα των καναλιων, αυτο ειναι απαξιωση και το εχει κανει για τα καλα ο συριζα.
      Δε πρεπει να θεωρουμε δεδομενη την υπαρξη μας στα αστικα καναλια, δε μας θελουν και απλα μας βγαζουν για να μην κερδισουμε τον κοσμο απο εναν τετοιο αποκλεισμο, ας εκμεταλλευομαστε σωστα το καθε λεπτο τηλεοπτικου χρονου οπως εκανε παραπανω και ο Τουσσας.
      νκ
      νκ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.