15 Φεβρουαρίου 2013

O κάλπικος «πατριωτισμός» της Χρυσής Αυγής (video)

«Κουρνιαχτό» έχει σηκώσει η Χρυσή Αυγή, από χθες για να μην αποκαλυφθεί η κωλοτούμπα που έκανε στη Βουλή για το ξεπούλημα νησιών και βραχονησίδων στο μεγάλο κεφάλαιο. Η αλήθεια όμως έχει καταγραφεί με ντοκουμέντα και στα Πρακτικά της Βουλής και σε Video.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Προχθές στη Βουλή, συζητήθηκε μια τροπολογία με την οποία διευκολύνεται η εκποίηση δημόσιων και ιδιωτικών νησιών. Το ΚΚΕ όπως ήταν φυσικό, σημείωσε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγοράζει τη περιουσία του λαού. (Εδώ, μπορείτε να δείτε τις σχετικές παρεμβάσεις των βουλευτών του ΚΚΕ).

Η τροπολογία υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (οι οποίοι κατά τ’ άλλα σκίζουν τα ρούχα τους για την «εκποίηση» της εθνικής κυριαρχίας κτλ.)

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ήταν η στάση της Χρυσής Αυγής.

Η ναζιστική οργάνωση που για να κρύψει το πραγματικό της χαρακτήρα μιλά για το «έθνος» και την «πατρίδα» ξεσκεπάστηκε πλήρως, δηλώνοντας πως ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ τη σχετική τροπολογία.
Οι δήθεν «πατριώτες» δηλαδή τοποθετήθηκαν υπέρ του ξεπουλήματος ελληνικών νησιών.ΕΚΠΛΗΞΗ; Καμία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι οργάνωση της πλουτοκρατίας, που στηρίζει το άγριο σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Οπότε «πατρίδα» για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τα συμφέροντα των πλουτοκρατών.

Η Χρυσή Αυγή μόνο όταν ξεμπροστιάστηκε από το ΚΚΕ, αναγκάστηκε να αλλάξει τη ψήφο της μπροστά στη κατακραυγή και αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει την ουσία. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το Video με τον Παναγιώταρο να δηλώνει «Υπερψηφίζουμε» είναι αδιάψευστο.


ΥΓ. Αλήθεια, όταν ο Παναγιώταρος έλεγε ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτό δεν ήταν συμφωνία στην «εκχώρηση εθνικού εδάφους» όπως αργότερα και ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ είπαν οι φασίστες;;;
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!


Πηγη

19 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Η' ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε μπορεις να καταλαβεις το αρθρο καλυτερα να μη ψηφιζεις στις εκλογες
      νκ

      Διαγραφή
  2. Ετσι συντροφοι ξεμπροστιαστε τους......Απο χθες δεν μου παιζουν τα video στο 902 portal υπαρχει προβλημα η χρειαζεται να κανω κατι;Ειμαι ψιλοασχετος απο υπολογιστες αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.Μου γραφει στα Video=Playlist could not be loaded:File not found

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι υποννοεί το άρθρο?ότι είναι κωλοτούμπες? γνωστό...ότι είναι οι βρωμοτσάτσοι και μακρύ χέρι του κεφαλαίου?γνωστότατο...είναι πεντακάθαρο κάθε φορά που τα ούγκανα ανοίγουν το στόμα τους...το ξέρουν για αυτό είναι εξαφανισμένοι.γιατί κάθε φορά που το ανοίγουν δείχνουν τι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ARD μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Amazon έχει προσλάβει φύλακες οι οποίοι συνδέονται με νεοναζιστικές οργανώσεις.
    Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο πασίγνωστος διεθνής κολοσσός προσέλαβε περίπου 5.000 ανθρώπους ως έκτακτο προσωπικό για τα διάφορα εργοστάσια της στη Γερμανία. Επιπλέον, στο ρεπορτάζ φαίνονται υπάλληλοι της εταιρίας ασφαλείας "HESS Security", φορώντας μαύρες στολές, μπότες και με ξυρισμένα κεφάλια να εργάζονται για τη δημοφιλή εταιρία ηλεκτρονικών αγορών με σκοπό να διατηρούν την τάξη ανάμεσα στους εργαζόμενους.
    Μάλιστα, οι φύλακες πηγαίνουν στα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν οι αλλοδαποί εργαζόμενοι, hostels γοα παράδειγμα, για να τους ελέγξουν, όπως δείχνει φωτογραφικό υλικό το οποίο παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ και δείχνει τους φύλακες να ψάχνουν τα υπνοδωμάτια και τις κουζίνες.
    "Μας λένε ότι είναι αστυνομικοί", λέει Ισπανόφωνη γυναίκα.
    Μια άλλη υπάλληλος με το όνομα Μαρία, υποστηρίζει ότι εκδιώχθηκε από το διαμέρισμα που μοιραζόταν με άλλους πέντε υπαλλήλους της εταιρίας επειδή είχε κρεμάσει τα ρούχα της να στεγνώσουν στα καλοριφέρ. Την εξεδίωξε, λέει, ένας μεγαλόσωμος με τατουάζ.
    Σύμφωνα με την απολύτως έγκυρη εφημερίδα Independent, οι φύλακες φορούν ρούχα της εταιρίας Thor Steinar. Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η Bundesliga, έχει απαγορεύσει την χρήση των ρούχων αυτών καθώς συνδέεται με νεοναζιστικές οργανώσεις.
    Η ειρωνεία της ιστορίας είναι πως η ίδια η Amazon σταμάτησε να πουλάει τα ρούχα της εταιρίας για τους ίδιους λόγους το 2009.
    Το κανάλι ARD υποστηρίζει πως η επωνυμία "HESS Security" είναι έμμεση αναφορά στον Ρούντολφ Ες, στενό συνεργάτη του Αδόλφου Χίτλερ, ενώ ο διευθυντής της εταιρίας ασφάλειας λέγεται πως συνδέεται με οργανωμένους χούλιγκανς και νεοναζιστές.
    Οι οποίοι κάθε άλλο παρά είδαν θετικά την προσπάθεια των δημοσιογράφων - συντελεστών του ρεπορτάζ να κάνουν τη δουλειά τους, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ίδιους. Όπως δηλώνουν οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, όταν οι άνδρες της "HESS Security" αντιλήφθηκαν σε ένα ξενοδοχείο πως οι συντελεστές κρατούσαν κάμερες, τους συνέλαβαν απαιτώντας να τους παραδώσουν το φιλμ. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, τότε οι άνδρες τους κράτησαν για μια ώρα πριν φτάσει η αστυνομία που τους άφησε ελεύθερους.
    Ως αποτέλεσμα του ρεπορτάζ, η Amazon δέχθηκε σωρεία αρνητικών αντιδράσεων μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, ενώ η επίσημη σελίδα της στο Facebook κατακλύστηκε από σχόλια οργισμένων χρηστών.
    Από την πλευρά της η εταιρία, αφενός υποστηρίζει ότι δεν προσέλαβε την "HESS Security", αφετέρου δεσμεύθηκε πως θα ερευνήσει την υπόθεση. "Δεν ανεχόμαστε τις διακρίσεις και τον εκφοβισμό", έγραψε σε επιστολή η εκπρόσωπος.
    Πρέπει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που η Amazon βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. Σύμφωνα με τους Financial Times, ανάλογες συνθήκες εργασίας επικρατούν και στη Βρετανία με τους υπεύθυνους να προχωρούν σε συνεχείς ελέγχους των υπαλλήλων για κλοπές.
    Πηγές: The Indipendent, ARD, Financial Times

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Μπραβο στα παιδια της ΚΝΕ.
    Ετσι πρεπει να δουλευουμε!

    Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα ειναι γνωστο οτι το κκε ειναι το κομμα της προπαγανδας αλλα να φτανει και σε τετοιο σημειο ειναι εντυπωσιακο!

    μαλλον εχετε βαλθει να φτασετε τη χρυση αυγη στην αυτοδυναμια...
    δεν εξηγειται αλλιως η τοση αβαντα που της κανετε με το να αναμεταδιδεται τα ψευδη και τη βρωμια του κατεστημενου εναντιον της ...
    (λες και δεν αποτελειτε μερος του)

    τα πρακτικα της χθεσινης ψηφοφοριας οπως τα αναρτησε η χρυση αυγη στην ιστοσελιδα της:

    http://216.243.140.220/index.php/enimerosi/view/gia-tou-logou-to-alhthes-ta-praktika-ths-chthesinhs-pshfoforias-sthn-boulh#.UR6RNfWZogk


    ΥΓ: τρομερη η θεση του κκε και για τη βομβιστικη επιθεση που δεχτηκαν τα γραφεια της χρυσης αυγης στον πειραια !
    για να βλεπει ο κοσμος την υποκρισια σας και τη βρωμια σας...

    http://216.243.140.220/index.php/enimerosi/view/kai-oi-mpolsebikoi-sth-grammh-benizelou#.UR6S6vWZogk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε αφού τα ανέβασε τα "πρακτικά" η σελίδα των απογόνων του γκέμπελς είναι από μόνο του ενδεικτικό...πρόβατε,δεν χρειάζεται κανένα ανέβασμα από κανέναν...το κανάλι της βουλής είναι σε ζωντανή (ακόμα) μετάδοση...και ζωντοβολάκι μου,εκεί κάθε μέρα φαίνεται ρόλος σας...ακόμα και σε απόσπασμα των 7 δευτερολέπτων τα νόθα των εφοπλΗστών δεν μπορούν να μην κουνήσουν την ουρά τους στα αφεντικά...όσο για την θέση του ΚΚΕ για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών των μπράβων σας είναι ακριβώς αυτή που πρέπει...δεν σας φταίει κανένα ΚΚΕ,φασιστόβλακα,που δεν πληρώσατε τα μπραβάκια που έχετε για τις βρωμοδουλιές σας...

      Διαγραφή
    2. Αστο ρε Ανώνυμος 10:45 μ.μ.Ουτε για τρολλ δεν κανεις!

      Διαγραφή
  7. ο πορκυ εκανε αυτη την δηλωση -και δεν μπορεις να πεις οχι, το βλεπεις- και μετα το ξεβρακωμα απο τον καραθανασοπουλο και τον παφιλη εκανε την κυβισθηση και αρχισε τα ναι μεν αλλα και τελικα δεν το ψηφισε. αν εχει τα κοτσια η οργανωση των κουμπουρουφορων υποδικων αμοιβαδων, ας ανεβασει ΟΛΑ τα πρακτικα που λεγανε οτι το ψηφιζουνε γιατι εχει και τις υπογραφες του ΥΠΕΘΑ κτλ.
    μου θυμιζει τα "πρακτικα" που περιεφερε ο θανουλης ο πλευρης για τον γερμανο μεχρι που τον εκανε ρομπα στο αλτερ ο μπογιοπουλος.

    οσο για τον πειραια.
    τα γραφεια ειναι στο ιδιο μπλοκ που ειναι και η αστυνομικη διευθυνση πειραια, σωστα; εκει εχει και αλλα πολιτικα γραφεια και απο οσο ξερω ο ιδιοκτητης του μπλοκ δεν ειναι ανθρωπος που αφηνει τετοια γεγονοτα στην γειτονια του. ασε που απο την αστυνομικη διευθυνση και μεχρι τα γραφεια εχει 24/24,7/7 συνεχει ροη σαν των μυρμηγκιων.
    αρα λοιπον για να γινει αυτο υπαρχουν 2 τινα: α) την βαλατε μονοι σας, πραγμα οχι και περιεργο αν σκεφτεις τι εγινε στην σπαρτη με τον συχωρεμενο που του εσκασε στα χερια και τι βρηκαν στο σπιτι του, τι βρηκαν στο αυτοκινητο στο χαιδαρι, στον βολο, τους μαχαιροβγαλτες απο τα πετραλωνα κτλ κτλ. το οπλοστασιο υπαρχει, αλλωστε και ο αντρας -χτυπαω γυναικες- κασιδιαρης το δηλωσε οτι τωρα οπλοφορουμε ανετα που ειμαστε βουλευτες.
    β) αν λοιπον δεν την βαλατε μονοι σας τοτε ειστε πολυ αχρηστοι και οι μη αστυνομικοι και τα οργανα της ταξης που δεν το πηρατε χαμπαρι.
    και για να τελειωνω με το θεμα.
    εχει γινει οτι εχει γινει τελος παντων με την "βομβα" κανατε και συγκεντρωση για να κανετε και το κοματι σας και την ιδια ωρα σκανε τηλεφωνα για βομβες σε γραφεια που ειναι διπλα απο την συγκεντρωση σας.
    αφου δεν την εχετε την ρημαδα την καλιτεχνεια για να το σκηνοθετησετε καλα τι το κανετε και χαλιεστε κιολας; αστο το ρημαδι, καντε τπτ αλλο που το κατεχετε κιολας.
    Υ.Γ. αν θελετε παντως να μορφωθειτε σας δινω συμβουλη να διαβασετε δαρβινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φασιστακο εδω διαβαζουν ατομα με νοημοσυνη το φασιστοσαιτ σας ειναι γνωστο για τα ψευδη του και τα μαγειρεματα του περαστικα σου γελοιε που πιστευεις οτι σου πασαρει ο ναζισμος.......Μπες αν θες στον κοπο και δες δηλωσεις του ναζιστη αρχηγου σου οτι τα ταγματα ασφαλειας οι γνωστοι συνεργατες των γερμανων στην κατοχη ηταν λεει πατριωτες.Δες τα πρωτοσελιδα της ναζιστοφυλλαδας σου με τα ΕΣ ΕΣ και τον αναμορφωτη Χιτλερ που ευθεινεται για τον θανατο χιλιαδων Ελληνων.......Και μην αρχισεις παλι για τον Σταλιν και τον Τσαουσεσκου.....Ο υποτιθεμενος πατριωτικος χωρος που ανηκεις ηταν μια ζωη τσιρακια των αστων των βιομηχανων και των εφοπληστων που δεν διστασε να συνεργαστει και με τους ξενους εισβολεις αρκει να μην χαθει η εξουσια των αφεντικων σας......ποσο ξεφτιλισμενα ατομα μπορει να ειστε ωστε να μην σας νοιαζει να στηριζετε καραμπινατους ναζιστες αρκει να συσπειρωθειτε παλι σε αντικομμουνιστικη βαση.Οπως ξεφτιλιστικατε ως ΕΠΕΝ ως ΛΑΟΣ ως ΑΝΕΛ θα ξεφτιλιστειτε και ως Χ.Α.γιατι ειστε οτι πιο σαπιο εχει ξεβρασει ο καπιταλισμος και βρωματε χουντα.....Αντιθετα το ΚΚΕ εχει ιστορια που δειχνει πολλα.......και η τυχη σας θα ειναι πολυ ασχημη οταν η ταξικη παλη παρει σβαρνα τα αφεντικα σας.........ενας παλιος αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και για του λογου το αληθες 13/2 «τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε. Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλείδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας. Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα». παναγιωταρος

    λιγο πριν την ψηφοφορια 14/2 νικος παππας «η συγκυβέρνηση εφαρμόζει μια αντιλαϊκή πολιτική «που θα επισφραγιστεί σήμερα με την τροπολογία για τις βραχονησίδες(!)» και ανακοίνωσε πως το κόμμα του θα την καταψηφίσει.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καμια βοηθεια στο προβλημα μου με τα βιντεο του 902 συντροφοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ok ευχαριστω απλα δεν ηξερα αν το προβλημα ηταν δικο μου.Ο φασιστακος πηγε για νανι. Αν τυχον και απαντησεις ναζιστακο θα ηθελα την γνωμη σου για τον τραγοπαπα πατρωνα της χ.α.που ειπε οτι ο πεοθυλασμος εκτος απο ανηθικη πραξη προκαλει και καρκινο στο στομα!!!!!ειστε τοσο ζωα μερικοι που παρασυρεστε απο τετοιους σκοταδιστες;;;;;ε ρε γλεντια τι αλλη αηδια θα ακουσουμε απο τα αμμορφωτα.....ΠΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φασιστάκο,ότι και να πείς εσύ και η φασιστοοργανωσή σου,ο βουλευτής σας υπερψήφισε,όμως τι να κάνουμε πάλι καλά που υπήρχε ένας Καραθανασόπουλος και ενας Παφίλης και σας ξεβράκωσαν και μετά τρέχατε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα.Μαλακία έχετε τέτοιο ταλέντο στις κωλοτούμπες και το χαραμίζετε στην πολιτική;Η γυμναστική σας πάει καλύτερα.Α αφού μίλησες για προπαγάνδα άς θυμηθούμε τι είχε πάθει ενα παλιοεθνίκι σαν και σένα με τα ''επίσημα πρακτικά της Βουλής'',κάτσε και απόλαυσε.....http://www.youtube.com/watch?v=0hmR6KoSqMk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιάς και κάποιος από πάνω παραθέτει τα πρακτικά, να του θυμήσουμε πως η χ.α. έχει ξαναπροτείνει πριν μερικούς μήνες το ξεπούλημα των βραχονησίδων. Άρα δεν υπάρχει θέμα "λάθους" .

    ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7297629&publDate=15/2/2013 )
    (..)Τι δήλωνε αρχικά η Χρυσή Αυγή; «Τη δεύτερη τροπολογία (σ.σ. για το ξεπούλημα των βραχονησίδων) την υπερψηφίζουμε». Πρόσθεσαν επίσης πως «η υπογραφή του υπουργού Εθνικής Αμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλείδα». Και κατέληξαν: «Εξάλλου εμείς ήμασταν αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα»(..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε συνολικά να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και συνολικά της σοσιαλδημοκρατίας, αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων, για την ενίσχυση της φασιστικής «Χρυσής Αυγής» και προανήγγειλε την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σχέδιο νόμου προβλέπει «αυξημένη ποινική ευθύνη σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων από βουλευτές και ευρωβουλευτές».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα «να μην συνυπάρχουμε, να μη συλλειτουργούμε, να μην παίρνουμε κοινές πρωτοβουλίες με τη Χρυσή Αυγή στα θέματα που αφορούν το νομοθετικό έργο και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Να μη συγκροτείται κοινοβουλευτική πλειοψηφία με συνυπολογισμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής».

    Βέβαια, όταν ρωτήθηκε από τον «902» πώς εξηγείται στις περιπτώσεις καταστολής των απεργιακών κινητοποιήσεων και των πολιτικών επιστρατεύσεων, να υπάρχει συμπόρευση της κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή, ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχει καμία συμπόρευση» και ότι «η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται αυτό που θεωρεί κενό στην άσκηση της κρατικής εξουσίας και προσφέρει προστασία και ασφάλεια στον πολίτη»!..

    http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7285643&publDate=8/2/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.