27 Φεβρουαρίου 2013

H Αλέκα Παπαρήγα στον «ALPHA 9,89


Στη χτεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή για τα αγροτικά και στην αποπροσανατολιστική τακτική της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, που απέφυγαν να τοποθετηθούν στην ουσία του προβλήματος, αναφέρθηκε, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του «ALPHA 9,89»και στους δημοσιογράφους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.


Από τον κ. Σαμαρά, είπε, δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω, τα ίδια και τα ίδια. Μπέρδεψε τους κουκουλοφόρους και τον Βλαστό με το θέμα που συζητούσαμε. Ο κ. Τσίπρας ήταν αποκαλυπτικός. Κουβέντα για την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Για τα αγροτικά ένα πασπάλισμα. Όλη η ιστορία ήταν ποιοι θα κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Όχι αυτοί, οι άλλοι... Για την τιμή του πετρελαίου στους αγρότες έφερε για παράδειγμα τι παίρνουν στην Ισπανία οι αγρότες, αλλά δεν έκανε νύξη πάνω στο αίτημα που είχε η ίδια η αγροτιά στα μπλόκα, να έχει το ίδιο κόστος πετρελαίου με τους εφοπλιστές

Η Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε και στην «ωρίμανση» του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται πολύ πιο γρήγορα, γιατί ενόψει εκλογών πρέπει να δώσει εξετάσεις στο σύστημα, πρέπει να ξεκαθαρίσει απέναντι σε οικονομικούς παράγοντες, απέναντι στην ΕΕ. Είπε ότι έτσι κι αλλιώς μέσα στην ΕΕ υπάρχει διαμάχη γύρω από τη συνταγή και έτσι το κόμμα αυτό δίνει εξετάσεις απέναντι στη μια ή την άλλη συνταγή, μέχρι που ονοματίζει επενδυτές και θέτει το ερώτημα γιατί έφυγε η ΚΑΡΦΟΥΡ από την Ελλάδα.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο 19ο Συνέδριο του Κόμματος, λέγοντας ότι όλοι αυτοί που κάνουν συζήτηση για τα πρόσωπα, ευελπιστούν στην αλλαγή πολιτικής του Κόμματος. Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το θέμα που δημιούργησαν αστικά ΜΜΕ, με αφορμή συνέντευξη της Λ. Κανέλλη, είπε ότι ήταν μια εξαιρετική συνέντευξη που δεν είχε τίποτα από αυτό που αποδίδεται στις εφημερίδες.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση που είχε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τους δημοσιογράφους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο.


902.gr

1 σχόλιο:

  1. Χωρις αμφιβολια η Αλεκα ειναι απο τους πιο ευστροφους ανθρωπους της πολιτικης ζωης αυτου του τοπου.
    Το αποδυκνυει σε καθε εμφανιση της στα ΜΜΕ και βεβαια το ξερουν ολα τα μελη και φιλοι του κομματος.Προσπαθουν οι παπαγαλοι διαρκως να βγαλουν την κουβεντα απο τα κυρια, αλλα δεν τους μερναει με την Αλεκα.
    Κριμα απο αποψη αντοχων της ιδιας, οι τοσες προσωπικες επιθεσεις που δεχεται απο δεξια και αριστερα.
    Πραγματικα απο τα πιο ιστορικα στελεχη του κομματος μας.

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.