21 Φεβρουαρίου 2013

Εστίες τραμπουκισμού και φασιστικής τρομοκράτησης τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Μπροστά στο σπίτι του, στην Παλαιά Φώκαια, το οποίο έχει τη ατυχία να βρίσκεται 100 μέτρα από τα τοπικά γραφεία της “Χρυσής Αυγής”, ο Δημήτρης Ζαμπέλης (μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής) δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από “αγέλη” δέκα περίπου χρυσαυγιτών, οι οποίοι χειροδίκησαν σε βάρος του, γιατί δεν τους άρεσαν τα τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητό του όταν λίγο πριν περνούσε κοντά από τα “γραφεία” τους. Μάλιστα στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο βουλευτής του κόμματος – συμμορίας Γερμενής που παρουσία αστυνομικών του “συνέστησε” να ακούει “πιο σιγά τέτοια τραγούδια”.

Το περιστατικό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου σημειώνοντας, ότι
“αυτή τη φορά η αιτία δεν ήταν το χρώμα του δέρματός του, ούτε η καταγωγή του, ούτε η θρησκεία του, αιτία για να δεχτεί την απρόκλητη επίθεση ήταν το γεγονός ότι τόλμησε να περάσει κοντά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να ακούει στο αυτοκίνητό του εργατικά τραγούδια”. Τέτοιες ενέργειες, υπογραμμίζει, ”δεν θα μένουν αναπάντητες, θα απαντούνται με μαζικό οργανωμένο κίνημα”.

*

Αναγκαίο πράγματι, το να μην μένουν αναπάντητες, αλλά να απαντούνται με μαζικό οργανωμένο κίνημα τέτοιες ενέργειες, διαφορετικά η αποθράσυνση των χρυσαλητών θα αυξάνεται.

2 σχόλια:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.