24 Φεβρουαρίου 2013

Οι συναντήσεις Χρυσής Αυγής – «Εργατικού» Αγώνα συνεχίζονται…


Έγραψε, πριν καιρό, το site της ναζιστικής Χρυσής Αυγής “ethnikismos.net εμπνευσμένο από δημοσίευμα του Βήματος:

«Το ΚΚΕ είναι το πρώτο κόμμα που εφαρμόζει άμεσα στις κομματικές του επιχειρήσεις τα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα που παίρνουν οι αστικές κυβερνήσεις, και μετά τις… καταγγέλλει»

Γράφει σήμερα η αντικομμουνιστική ιστοσελίδα “Εργατικός” Αγώνας:

«Ένα κόμμα που εφαρμόζει το μνημόνιο για να απολύσει δεν μπορεί να πείσει ότι είναι εναντίον της πολιτικής των μνημονίων, δηλαδή της πιο άγριας καπιταλιστικής μεθόδου για την αντιμετώπιση της κρίσης.»

Η ομοιότητα δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια. Για 2η φορά, η Χρυσή Αυγή αναδημοσιεύει και το χυδαίο φωτο-μοντάζ του “Εργατικού” Αγώνα για το «Ριζοσπάστη».

Δεν έχω να πω τίποτα καινούριο. Επαναλαμβάνω το σχόλιο που έκανα και στη πρώτη τους «συνάντηση»:

"Όταν πάρεις τον κατήφορο, ο πάτος είναι… στον απόπατο της ιστορίας. Εκεί λοιπόν, συναντιούνται οι αντικομμουνιστές του «Εργατικού» Αγώνα με τη Χρυσή Αυγή."

Το αντί-ΚΚΕ πάθος, τελικά είναι σαν τον ΟΤΕ… ενώνει!!!


50 σχόλια:

  1. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ να εξομοιώνετε τη ρητορική της ΧΑ με τη κριτική του Εργατικού Αγώνα. Όντως συμφωνώ με όσα λέτε ο κατήφορος οδηγεί στον πάτο. Κάποιοι από σας τον έχετε ήδη πιάσει.

    Μπάμπης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονοι τους δειχνουν τι τους "ενωνει", εσευ τωρα τι σκας?Δεν καταλαβα..

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2013 - 7:46 μ.μ.

      Έχεις δίκιο ...Χαράλαμπε.
      Όποιος δεν επιδίδεται σε άκρατο αντικομμουνισμό, όποιος δεν ταυτίζεται με τους φανερούς και καμουφλαρισμένους φασιστοναζίδες, είναι για φτύσιμο και έχει πιάσει πάτο...

      Βρε τι έχουν ν' ακούσουν ακόμη τ' αυτάκια μας και να δουν τα ματάκια μας...

      Mεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει τ' αντικομμουνιστικά κέντρα κι οι ...υπάλληλοί τους υποχρεώνονται σ' εντατική αυτογελοιοποίηση.

      Να γιατί αυτοεξευτελίζεται χωρίς σταματημό ο αντ-εργατικός αγώνας...

      Διαγραφή
  2. εδώ δείτε σαπίλα και εμετός, τέτοιο πράγμα το συναντάμε όλο και συχνότερα . Θα θέλανε πολύ να τους βγούνε τα εμετικά σενάρια τους για αδυναμία πληρωμών .

    http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/702-2013-02-21-22-02-07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μπάμπης , για δες το λινκ που δίνω απο πάνω και ξαναπες οτι αδικούμε τον """"εργατικό αγώνα""" (τέτοιο όνομα τρομάρα του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ που ειναι το κακο στο αρθρο ερωτηματα θετει και δεν απαντας δηλαδη για σενα ειναι σαπιλα και εμετος τα ερωτηματα απαντα ουσιαστικα να πειθεις πρωτα απο ολα τους δικους σου συντροφους και μετα τον αλλο κοσμο και μετα μιλα γιατι δεν απαντας σε ενα και βασικο ερωτημα!Γιατι το ΚΚΕ που τα ελεγε ολα αυτα και ταπροβλεψε ολα δεν προβλεψε εντελει τη χρεωκοπια ολων των επιχηρησεων που ασχοληθηκε και γιατι οι επιχηρησεις ενος κομμουνιστικου κομματος εχουν τζιρους εκατομυριων ευρω!ΜΑΣΤΑ

      Διαγραφή
  4. Απο ότι καταλαβα τελικά ειναι παλιοι διεγραμμένοι σοσιαλδημοκράτες (όπως ο Δραγασάκης ασ πούμε) που προβοκαρουν το Κομμα σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω ποιος ειναι, αλλα πολυ θα ηθελα να τους βγαλει καποιος την ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ και τοτε θα δουμε που θα βρουνε τρυπα να κρυφτουν.
    εχετε παρει χαμπαρι οτι το εχετε παραξηλωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου κάνουν ρε modesto τα ρετάλια...
      πού να ασχολούνται τώρα με το "νέο" κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα?
      http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=346023
      Ξεφτύλες....

      Διαγραφή
  6. Πειτε κάτι και για την ταμπακιέρα....
    Οταν κάποιοι έκαναν μπίζνες στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ όλα ήταν καλά.Τώρα την πληρώνουν οι εργαζόμενοι...
    Πρώτα να απολυθούν τα μέλη του ΚΚΕ στις κομματικές επιχειρήσεις δείχνοντας και εμπρακτα την αληλεγγύη τους στους εργαζόμενους.
    Μετά να κοπεί ο μισθός του Ράμμου και άλλων της νομενκλατούρας.
    Τέλος αν δεν βγαίνει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ας βγει όπως το ΠΡΙΝ έξω σε τυπογραφείο.
    Η γυναίκα του καίσαρα πρέπει και να δείχνει τίμια.
    Οσο για τις εξισώσεις κριτική = φασίστας αυτές έρχονται απο τις χειρότερες εποχες του κόμματος.
    Λυπαμαι.
    Ούτε ψωμί ούτε νερό στο Μιζέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ θα ηθελες να ειναι αυτη η ταμπακιερα, οπως η χρυση αυγη, το πασοκ, το συριζα, η νδ, το ανταρσυα, ολοι μαζι στον αγωνα για την ταμπακιερα...
      δεν εχετε καταλαβει ρε ξεφτυλες οτι οσο ενωνεστε τοσο μας δυναμωνετε??
      Στη τελικη ολη αυτη η κατασταση, αρρωστια του καπιταλισμου ειναι, και θυματα θα ειναι ολοι, αν μπορουσε το κομμα να ξεπερασει τη κριση ενω δε το εχουν κανει αλλοι κολοσσοι θα λεγατε οτι μας χρηματοδοτουν, καλα δε τα λεω??? Ετσι συνεχιστε ολοι μαζι, μια γροθια σαν αυτη του εργατικου αγωνα, που αν μπει κανεις στο site θα νομιζει οτι ειναι του κομματος, προσπαθει να τσιμπησει κοσμο, οτι δηλαδη κανει τωρα το ανταρσυα, οτι εκανε παλιοτερα ο συριζα...
      η μιζερια σε ολο της το μεγαλειο...
      Στη τελικη, χρηματοδοτηση απο ευρωπαικη ενωση οπως κανει ο συριζα εμεις δε παιρνουμε
      νκ

      Διαγραφή
    2. @ μιζεριας24 Φεβρουαρίου 2013 - 11:15 μ.μ.

      Λες

      "...Τέλος αν δεν βγαίνει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ας βγει όπως το ΠΡΙΝ έξω σε τυπογραφείο..."

      Ρε ΜΑΥΡΕ, πάρε χαμπάρι ότι το πώς θα βγαίνει ο Ριζοσπάστης, αφορά το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές. Κι αν χρειαστεί τυπογραφείο να γίνουν τα κορμιά μας και μελάνι το αίμα μας, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε κι αυτό.

      Όσο για την ανεργία, η πλειοψηφία των κομμουνιστών τη βιώνουμε στο πετσί μας προ πολλού, μαζί με το 1.500.000-2.000.000 ανέργων στην Ελλάδα και τις δεκάδες εκατομμύρια ανέργων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή είναι η ταμπακιέρα, μα λέξη δε λες.
      Την κάνεις γαργάρα για να μην ανοίξει η κουβέντα για την ανάγκη ανατροπής τού καπιταλισμού.
      Όλα τα άλλα που μας τσαμπουνάς, αυτό είναι που θέλουν να επισκιάσουν.
      Μα δεν επισκιάζεται ΜΑΥΡΕ...
      Ό,τι και να κάνετε, όσο και να πετάτε λάσπη στο ΚΚΕ, η αλήθεια δεν κρύβεται:
      Ο καπιταλισμός παρασάπισε και μπροστά είναι η ανατροπή του. Δεν μπορείς ...Μιζέρια να τον βοηθήσεις, όση λάσπη κι αν πετάξεις στο ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  7. Έκανα μια περατζάδα μόλις τώρα στον αντ=εργατικό αγώνα, κι είδα κάτι που μου προκάλεσε την ...περιέργεια.

    http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/dialogos/662-2012-12-08-21-34-24

    Σ' αυτήν τη σελίδα, όπου δίνει τον προσυνεδριακό διάλογο του 19ου Συνεδρίου τού ΚΚΕ, συνεπώς και τα ονόματα των συμμετεχόντων σ' αυτόν, ένα όνομα το έχει με άλλο χρώμα γραμμένο. Συγκεκριμένα με κόκκινο. Είναι τής κομμουνίστριας συγγραφέως Καλής Γκέλμπεση. Γιατί;;; Γιατί την ...σημαδεύει;;; Πισώπλατα...
    Αν μπορεί κάποιος, ας το τσεκάρει εδώ και τώρα, γιατί είμαι σίγουρος ότι παρακολουθούν αυτόν τον διάλογο εδώ, οπότε ίσως σπεύσουν να εξαφανίσουν το κόκκινο χρώμα...
    Η ίδια πάντως ενημερώθηκε πριν λίγο από εμένα και το τσεκάρισε.
    Η απάντησή της ήταν πως όλα τα περιμένει πια και γι' αυτό δεν σκιάζεται. Τελευταία δε, επειδή αποκάλυψε φασιστική συμμορία ενηλίκων σε εσπερινό ΕΠΑΛ στο Περιστέρι, έχει απειληθεί ήδη τρεις φορές η σωματική της ακεραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ο κερσοράς σου ήταν πάνω στο όνομά της και έτσι αυτομάτως κοκκίνιζε...? μόνο έτσι το βλέπω κόκκινο όπως και τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
    2. επίσης πατώντας σε κάθε όνομα για να ανοίξει η σελίδα το όνομα τότε γίνεται κόκκινο...

      Διαγραφή
  8. @ Γιώργος

    Πάτησα κι εγώ σ' άλλα ονόματα και όντως γίνονταν θαμπό κόκκινο. Αυτό που λέω, ήταν κατακόκκινο χωρίς να το πατήσω. Γι' αυτό άλλωστε το μάτι μου έπεσε εκεί. Θα ξαναμπώ τώρα και θα σου πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Γιώργος

    Αντέγραψα μαζί με την ημερομηνία εκείνο το κομμάτι, αλλά φυσικά δεν το βγάζει έγχρωμο εδώ. Πάλι κατακόκκινο είναι το όνομα της Καλής. Τι διάολο γίνεται...
    =============
    Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2013

    Ελευθερία Τσιγάρα Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟ Αττικής

    Κώστας Αδαμόπουλος ΚΟΒ ΤΑΞΙ Αττικής

    Καλή Γκέλμπεση Συγγραφέας - ποιήτρια, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

    Παναγιώτης Kουφαλάκος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων την ΔΕΥΑ Καλαμάτας, μελος της Γραμματείας Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης γονέων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει τίποτα το διαφορετικό για το συγκεκριμένο όνομα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, είτε σε επίπεδο HTML είτε σε επίπεδο CSS.
      Αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι στο λινκ που δίνει για την Καλή Γκέλμπεση εσύ μάλλον το είχες επισκεφτεί πριν δεις την σελίδα του εργατικού αγώνα. Ή είχες επισκεφτεί όλα τα υπόλοιπα λινκ της σελίδας εκτός του συγκεκριμένου (θεωρητικό ενδεχόμενο αυτό).
      Οι browser έχουν μνήμη σε σχέση με το τι έχεις επισκεφτεί και όταν βρίσκουν μια σελίδα που έχει ένα λινκ (εν προκειμένω αυτή του εργατικού αγώνα) σε μια άλλη σελίδα την οποία δεύτερη σελίδα εσύ την είχες επισκεφτεί στο παρελθόν (εν προκειμένω μιλάω για την συγκεκριμένη σελίδα του Ριζοσπάστη), στο παρουσιάζουν το συγκεκριμένο λινκ με διαφορετικό χρώμα, ακόμα και όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά την αρχική σελίδα.
      Να το πω πιο απλά: Αν βάλει εδώ το redfly ένα link προς το google, και ας πούμε ένα λίνκ στην προσωπική μου σελίδα που δεν την ξέρει κανένας, το λινκ προς το google θα το δει όλος ο κόσμος (που χρησιμοποιεί google) με διαφορετικό χρώμα απ' ότι το λινκ στην δική μου σελίδα, ακόμα και αν αυτός ο κόσμος δεν επισκέφτηκε ποτέ το google μέσω του συγκεκριμένου link στο redfly.

      Διαγραφή
  10. για πες μας ρε μιζερια πως βγαινει το ΠΡΙΝ; σε ποιο τυπογραφειο, που γινετε η στοιχειοθεσια; τι ωρες; που; με ποιο προσωπικο σε ποια μηχανηματα και που πανε οι κανονικοι εργαζομενοι για να γινουν αυτες οι δουλιες.
    μην ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πεις ψεμματα. επισης θελω να μας πεις τα λεφτα για την εκδοση που τα βρισκει το πριν, εχε υποψη σου οτι μια εφημεριδα για να μην μπαινει μεσα και να βγαζει τα εξοδα της χωρις διαφημισεις θελει τουλαχιστον 7000 φυλλα πωλησεις. που το πριν δεν φτανει τοσα ουτε ολο τον χρονο.
    οσο για το ποσα λεφτα περνουν τα επαγγελματικα στελεχη καλυτερα μην μαθεις, εσενα δεν σου φτανουν ουτε για τα ξυδια της βδομαδας.
    ξεφτιλα προβοκτατορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα μας δίνει κάτι λίγα η ΕΥΠ, κάτι λίγα το ΠΑΣΟΚ,κάτι λίγα ο ΣΑΜΑΡΑΣ, η Ε.Ε. ποιό πολλά,είχαμε και κάτι οικονομίες από την εποχή του Μπρέζνιεφ και βγαίνουμε. Αλλά εσείς βγαίνετε ποιό άνετα....

      Διαγραφή
    2. Modesto αν δεν είσαι ήδη αφεντικό θα γίνεις μεγάλο αφεντικό μια μέρα . Αλλα είσαι ή δεν είσαι θα γίνεις ή δε θα γίνεις το χεράκι σου στις απολύσεις το έχεις βάλει σίγουρα . Πανεξυπνε κριτή του κάθε εργάτη .

      Διαγραφή
  11. επισης θελω να μου πεις οταν ερθει η εντολη "κοφτε τους" ποιο τυπογραφειο θα σε τυπωνει; εδω φυγανε απο την "Τ" και πηγαν αλλου ακριβοτερα λογο εντολης.
    οι χαρες καποτε τελειωνουν και τα αφεντικα θα κοψουν απο τους υποτελεις τις μικρες χαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε θα βάλουμε κι εμείς το αίμα μας για τα κόκκινα γράμματα και τη λάσπη και τη χολή σας για τα μαύρα.:-)

      Διαγραφή
    2. και τα ανοιχτόχρωμα από το παίξιμο...

      Διαγραφή
  12. απαντηση καμια ομως. ποια λασπη ρε; απαντα σε ποιο εξωτερικο τυπογραφειο τυπωνεται, ποιος την φιαχνει; πως βγαινουν τα εξοδα; τον δελαστικ τον εχετε παει σε κανα γιατρο να κοιταχτει γιατι αλλα λεει στην καθημερινη και αλλα στο πριν, τον Π.Π. με αυτα που γραφει επισης στην καθημερινη δεν επρεπε καν να τον αφηνεται να λεει οτι ειναι ανταρσυα. αν τους ενοχλησετε πολυ (λεμε αν) και δωσουν εντολη να σταματησουν να σας τυπωνουν, που θα την τυπωσετε; θα περνετε καφε και θα την τυπωνετε σαν τον λουκυ λουκ;
    πληροφοριακα εμεις δεν βγαινουμε αν δεν το εχεις ακουσει.
    λοιπον βλακακο, αιντε παλι στην τρυπα σου, αναψτε και κανα μπαφο να ανακαλυψετε τον υπερυπεριμπεριαλισμο και μετα τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δελαστικ γραφει στο εθνος καταρχην και οχι στην καθημερινη...μπαφους δεν κανουμε εκεί στο ναρ. ειμαστε κατα της ναρκοκουλτουρας...και αν μιλας για τον ολοκληρωτικο καπιταλισμο τον εχουμε ηδη ανακαλυψει :P

      Διαγραφή
    2. γραψε λαθος, μεγαλη διαφορα παντως η ουσια μενει ιδια, γραφει σαν 2 ανθρωποι; αλλος στο εθνος αλλος στο πριν ναι η οχι;
      σοβαρα; το εχετε πει στα μελη σας; αν το μαθουν θα μειωθει ο τζιρος της αγορας αν αποφασισουν να το κοψουν. ειδικα ενας αρχιτεκτονας συνδικαλιστης πρεπει να εχει καψει τουλαχιστον τα μισα εγκεφαλικα του κυταρα.
      οχι μιλαω για την μετεξελιξη του υπεριμπεριαλισμου που εχετε ανακαλυψει. λογικα το επομενο σταδια ειναι ο υπερυπεριμπεριαλισμος.
      να απανταγατε και που τυπωνεται το πριν, απο ποιους με τι χαρτι; ποσα πληρωνονται αυτοι που γραφουν τυπωνουν στοιχειοθετουν κ.ο.κ. απο που βγαινουν τα κοστη γιατι μπαινει μεσα με τα μπουνια και μιλαω για το ναρ. γιατι αν πιασω το σεκ πρεπει να μας πουν τωρα που οι τραπεζες δεν δινουν καταναλωτικα, και με δεδομενο οτι ποσα να παρουν πια τα μελη τους, να μας εξηγησουν και αυτοι πως βγαινει τοσα χρονια ο αποπατος που βγαζουν, πως πληρωνονται οι δημοσιογραφοι τους (απο την στιγμη που κανεις δεν αντεδρασε στον λιβελο της τσυιριζαιας για το οτι πρεπει να ειναι ολοι δημοδιογραφοι ακομα και σε κομματικα εντυπα με αφορμη το πορταλ, αρα συμφωνειτε), πως πληρωνετε το χαρτι ΚΑΙ για τα εκατομμυρια αφισες που βγαζετε με καμια δεκαρια διαφορετικες υπογραφες, πως πληρωνονται τα γραφεια ΚΑΙ τα επαγγελματικα σας στελεχη που ειναι τα περισσοτερα ανα οργανωμενα μελη απο καθε αλλο πολιτικο σχηματισμο στην χωρα
      ακομα περιμενω τα αντιστοιχα και για τους τσυριζαιους

      Διαγραφή
    3. Ποιός έδωσε τη συχνότητα στον 902TV?
      Ποιό άλλο κόμμα έχει δική του τηλεόραση;
      Πόσα φύλλα πουλάει ο ΟΔΗΓΗΤΗΣ και βγαίνει;
      Πόσα παίρνει ένα επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ;
      Πόσα επαγγελματικά στελέχη έχει το ΚΚΕ;
      Αν διαφωνήσουν με την ηγεσία χάνουν τη δουλειά τους;
      Διαφωνούν ποτέ;
      Η Αλέκα και η κλίκα της συμφωνούσαν με την περεστρόικα και τον Τζαννετάκη, συμφωνούν και με το Στάλιν και τον αντικαπιταλισμό;
      ΑΠΑΝΤΑ ρε ΤΖΙΜΠΟΥΡ ή όπως σε λένε...

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΙ - ΠΟΤΕ - ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ? ΜΑΣΤΑ

      Διαγραφή
  13. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ideologikh-sumfwnia-dnt-kai-aristeras#.USuOAaXwmSo Σύντροφοι δειτε εμετικο αρθρο της Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό δεν είναι Redfly Planet αλλά Blackfly Planet. Η κλασσική ασφαλίτικη προπαγάνδα που αποφεύγει την ουσία του θέματος ρίχνοντας λάσπη. Όσο κι αν ταυτίζετε κύριοι τον Εργατικό Αγώνα κι οποιονδήποτε άλλον με την Χρυσή Αυγή το ερώτημα παραμένει: Γιατί το ΚΚΕ έφτασε στην χρεωκοπία και κάνει υποχρεώνεται να κάνει απολύσεις; Γιατί η Τυποεκδοτική έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα; Γιατί ο 902 TV έκλεισε και ξανάνοιξε για να πουληθεί; Ποιοι φταίνε που όλα αυτά διασύρουν το κόμμα και το καθιστούν αναξιόπιστο υπονομεύοντας τον εργατικό του χαρακτήρα; Εσείς όλα καλά τα βρίσκετε στο σημερινό ΚΚΕ; Όλα έπρεπε να γίνουν όπως γίνονται; Όλα είναι στο πλαίσιο μιας κομμουνιστικής πολιτικής που νιώθετε την ανάγκη να υπερασπίσετε; Κι αν καθέναν που κάνει κριτική στη σημερινή ηγεσία τον ταυτίζετε με κάθε Χρυσαυγίτη (επειδή κι εκείνος κάνει κριτική ή πολεμική) αυτό σημαίνει ότι οι αφετηρίες και οι στόχοι όσων κριτικάρουν το κόμμα είναι ίδιες; Δηλαδή για σας η μόνη διέξοδος που έχει κάποιος για να είναι κομμουνιστής είναι να λιβανίζει την εκάστοτε ηγεσία και να συμφωνεί μαζί της; Που το είδατε αυτό γραμμένο στην θεωρία και στην πρακτική των επαναστατών; Αν έτσι πιστεύετε, τότε να ξέρετε ότι αυτό είναι ταύτιση με τον φασισμό. Κι αν θέλετε και αποδείξεις υπάρχουν πολλές και κατάμαυρες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι μέχρι τους όρκους πίστης και υποταγής σε κάποιον φύρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΟΝΤΕΣΤΑΚΟ!Δε γραφει σαν 2 απλα δε πολυκαταλαβαινεις τι γραφει!Οπως το αρθρο του Πριν της Τζιατζη πριν τις εκλογες που διαλαλαουσες απο εδω μοντεστο οτι λεει να στηριζει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ΣΥΡΙΖΑ ενω ελεγε ακριβως τα αντιθετα.Μαλλον εχεις λιγο προβλημα κατανοησης κειμενων δε πειραζει μας εδωσες τη χαρα οποιος κνιτης να ερχεται με αυτο το επιχειρημα να γελοιοποιειται μολις του διναμε να διαβαζει το αρθρο!
    Τωρα για τα αλλα μοντεστακο φααινεται οτι η υπομονη σου εχει γινει κουρελια το γυρισες στα χασισια και τις βλακειες που λετε στα κνιτακια!

    Τωρα αυτο που θεωρεις οτι οι αρχιτεκτονες κανουν χασις δειχνει το ποσο ρατσιστης εισαι και οτι κατηγοροποιεις ανθρωπους συμφωνα με τις δουλιες τους φασιστακο!

    Οσο για το ΠΡΙΝ σκεψου λιγο!Η εφημεριδα βγαινει καθε βδομαδα με χαμηλη ποιοτητα χαρτιου και δε πληρωνονται αυτοι που δουλευουν εκει!ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!Αν θες τιμολογια απο που παιρνουν μελανια κτλ πηγαινε παρτα απο το ΠΡΙΝ δεν εχουν προβλημα να σου τα δωσουν φιλαρακο μου!Σε προκαλω γκαιμπελακο μου πηγαινε αυριο κιολας.
    Εσεις φτιαξατε ενα στρατο απο κομματικα μελη που κανενας φυσικα απο εσας ποτε δε ρωτηθηκε γιαυτα και καταφερατε να βαλετε μια εφημεριδα εκατομυρια ευρω μεσα που εχει δικο της εκδοτηριο και χιλιαδες μελη να τρεχουν να τη μοιραζουν εθελοντικα!
    Τωρα το οτι οι καπιταλιστες εφυγαν απο την ΤΥΠΟ το ΚΚΕ που προβλεψε τοσα και τοσα και τα ελεγε ολα χρονια πριν αυτο δε μπορουσε να το προβλεψει!Δε μπορει να δει μαλλον τιποτα παραπανω εκτος απο το να αναπαραγει αυτα που ειπε ο Λενιν και ο Μαρξ και να λεει τα ειπε το ΚΚΕ.Απο εδω και περα παπαγαλοι πρεπει να λεγεστε γιατι οπως φανηκε μπορει να τα λεει το ΚΚΕ αλλα δεν επεξεργαζετε τιποτα .
    Βλεπε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 902ΤV ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ -ΣΥΓΚΙΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΤΛΚΤΛΚΤΛ .Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σας! ΜΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΜΟΝΤΕΣΤΑΚΟ κατι ακομα ξερεις ποσο γελοιος φαινεσαι οταν θετεις ερωτηματα για αλλες εφημεριδεςπως βγαινουν οταν υποστηριζεις οτι το κομμα τα εκανε ολα καλα παρολο που πτωχευσε με εκατομμυρια ευρω τις επιχηρησεις του ολες!Δεν εισαι σε θεση να μας πεις ποσα φυλλα πρεπει να πουλαει μια εφημεριδα για να βγει ειδικα εσυ!Και για να γινεις ποιο γελοιος σε προκαλω απο που παιρνει τα λεφτα το ΠΡΙΝ και βγαινει(σε περιπτωση που πεις Λαλιωτη που λεγαται παλια για ΕΑΑΚ και ΝΑΡ δεν ειναι αυτη τη στιγμη στο προσκηνιο βρες αλλον υπουργο θελω λιγο φαντασια!Και πες και ποσα παιρναμε γιατι σκεψου το ΚΚΕ με 70 εκ. επιδοτηση απο το κρατος 2000-2012 καταφερε και πτωχευσε ολες τις επιχηρησεις του και ειναι χρεωμενο μεχρι τα μπουνια σαυτες εμεις πρεπει να εχουμε παρει κανα δις ευρω αφου δεν εχουμε τοσο μεγαλα οικονομικα προβληματα!
      ΜΑΣΤΑ

      Διαγραφή
  16. καλα η κριτικη που κανετε εδω μεσα ειναι τυπου Η ΝΔ λεει το ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετει το λομπι της δραχμης το ΚΚΕ λεει το ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετει το λομπι της δραχμης ΑΡΑ ΚΚΕ=ΝΔ αυτο ειναι το επιπεδο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. επειδη θελει χρονο θα σου απαντησω αργοτερα σε ολα, ετοιμασε το λαγουμι να κρυφτεις ναριτακο,
    μεχρι τοτε να τραγουδας αυτο. καποια χρονακια εχουνε περασει και οι ναριτες δεν το εχουν ξεπερασει, που τον σεπτεμβρη του 89 πηγαν για κομμα και φιαξαν μια παρεα.
    και ενα συνθημα, ουτε αριστερα ουτε δεξια ο μονος δρομος ειναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η πρωτη απαντηση που εδωσες δεν εγκριθηκε απο το κομμα?
    δε πειραζει σκεψου κατι αλλο ρωτα κανενα μεγαλτερο βρισε και λιγο πες συνθηματακια της πουτσας και το βραδακι βγες για μπυριτσα και πες τι ωραια τα ειπες στον καθοδηγητακο σου!Παντως με απογοητευσατε μιση ωρα σας πηρε για να δουνε τι βλακειες εγραφες?και φυσκα για να μη ξεχαστεις απαντα και στην ερωτηση ποιος και γιατι αποφασιζει πως γινεται επαγγελματικο μελος στο ΚΚΕ και ποσοι απο σας εχετε ερωτηθει για να γινει αυτη η στρατια των κομματικων μελων εστω και για ενα απο αυτα! Ισως μπεις στο νοημα να καταλαβεις πως δημιουργουνται τοσα μυρια ευρω χρεη σε μια εφημεριδα με ιδιοκτητα κτηρια με δικο της τυπογραφειο και με χιλιαδες μελη να εξορμουν να τη πουλουν εθελοντικα!ΜΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οχι ρε βλακα, ειχα δουλια και προσπαθουσα να σου απαντησω οπως τα εβλεπα μην βιαζεσαι ερχετε. εσεις βγαζετε τα στελεχη σας (τρομαρα σας) με γραπτες ομιλιες που δεν τις εχουν κανει καν προβα και τις τραυλιζουν, ασε που δεν καταλαβαινουν τι λενε και γινονται ρομπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει να ειναι οπως τα λες αλλα σας βλεπω οποτε τα ακουτε πως στραβωνει η φατσα, ειδικα με το πισω απο τα παιδια, ειχατε τρελο γελιο

      Διαγραφή
    2. Μιζέρια αν η μαλακία ηταν επιστήμη θα ήσουν ο αινσταιν αγορίνα μου άντε κάτσε μιζεριασε στο πληκτρολόγιο σου , όλα τα αλλά κόμματα έχουν τ αστικά κανάλια τι σε χάλασε στον 902 ?Ο οδηγητής ρε παπαρα βγαίνει κάθε μήνα και πουλάει όσα πουλάνε όλες μαζί οι φυλλάδες το πριν κλπ κλπ κλπ μαλακακο και γραφούν μελή και στελέχη της ΚΝΕ δεν παίρνουν μισθό βλάκα αντε για τα επαγγελματικά στελέχη μαλάκα πρέπει να κουβαλάς πολλά κιλά αρχίδια για να παίρνεις 800 ευρω και τρέχεις σαν το μαλακά γιατί δεν είναι δουλειά βλάκα είναι η ζωή τους όλοι δεν χει ρεπό και αργίες διακοπές όπως ακριβώς και η ταξική πάλη άντε για αυτό μαλακισμένα του πληκτρολογίου κομμένη για τα επαγγελματικά στελέχη. Και κάτι τελευταίο αρχιδακια το ΚΚΕ λειτουργεί με βάση το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό το ξέρω σας χαλάει μην μας ζαλίζετε με την ηγεσία αυτή γουστάρουμε αυτή εμπιστευόμαστε αυτή εκλεγούμε μην χαλιέστε λοιπόν τουλάχιστον έμεις ξέρουμε ποιον θελουμε και ποιον έχουμε σεις πρέπει να ψαχτητε ....

      GIORGIO LAZER

      Διαγραφή
  21. λοιπον δωσε προσοχη γιατι πριν εγραψες μλκ, ειπες "Τωρα αυτο που θεωρεις οτι οι αρχιτεκτονες κανουν χασις δειχνει το ποσο ρατσιστης εισαι και οτι κατηγοροποιεις ανθρωπους συμφωνα με τις δουλιες τους φασιστακο!" εγω αντιστοιχα ειχα γραψει "ειδικα ενας αρχιτεκτονας συνδικαλιστης πρεπει να εχει καψει τουλαχιστον τα μισα εγκεφαλικα του κυταρα." πως ρε τρισμεγιστε διανοητη της %%$#%$# εβγαλες το συμπερασμα οτι μιλαω γενικα για ολους τους αρχιτεκτονες;;;;;; μιλαω για συγκεκριμενο ανθρωπο μπετοβλακα.
    ισως ειναι η ιδια λογικη ομως που μπορει να καταλαβει οτι τα αρθρα του δελαστικ ειναι ιδια στην αστικοφυλλαδα και ιδια στο πριν. επισης εγω δεν ειπα πουθενα οτι η τσιαντζη εγραψε στο ιδιο αρθρο διαφορετικες θεσεις, ειπα οτι στο ιδιο φυλλο υπηρχαν διαφορετικες αποψεις. στο ιδιο φυλλο ειχατε και την δηλωση μιας γκρουπας που συμφωνησε να κατεβει με την ανταρσυα και στην ιδια δηλωσε ελεγε οτι θα ηταν καλυτερα να κατεβειτε με τον τσυριζα, οπως το εκανε και το μισο ναυτικο σας.
    το ποσο μπαχαλο ειστε φαινεται και στα σωματεια που "ελεγχετε", ψαξε βρες σε ποιο εχετε προεδρο και ο ανθρωπας δεν ηξερε τουλαχιστον 2 δρασεις του σωματειου του που ειχαν αποφασισει αλλοι και ουτε τον ειχαν ενημερωσει, οι πηγες μου ειναι πολυ καλες και αξιοπιστες και δεν δεχονται καμιας αμφισβητησης. αν το ειχε κανει αυτο κανενας σε μελος του ΚΚΕ, θα ειχε τουλαχιστον παραιτηθει απο το αξιωμα, για να δουμε ποιος ειναι προβατο και κανει οτι του λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φυσικα και δεν γινονται ολα οπως θα επρεπε, θα ειχαμε λαικη εξουσια τωρα.
    ομως εμεις εχουμε καταστατικο και λειτουργουμε με αυτο, δεν ειμαστε γκρουμπουσκουλα να κανει ο καθενας οτι του καβλωσει. αν εχω ζητημα και θελω να κανω κριτικη, αν ειμαι μελος θα την κανω στην οργανωση που ανηκω, αν δεν ειμαι παλι θα παω στην οργανωση που εχω κοντα μου να τα πω. αν η διαφωνια μου ειναι ριζικη, το καπελακι μου και φευγω. δεν με κραταει κανεις. η κριτικη ειναι καταστατικη υποχρεωση του μελους του ΚΚΕ και ο ελεγχος. πριν πεις την παπαρια σου διαβασε πρωτα. θα συμφωνισω λοιπον οτι εχει σχεση μεγαλη πως γινεται η κριτικη. δεν μπορω να πω τπτ (ισα ισα) για τον σ.φο που εκανε κριτικη για τις πλατειες. ειχε αγνοια για τις συνθηκες αλλα εκανε την κριτικη του οπως θα επρεπε. φανταζομαι θα τα εχει πει και στην ΚΟΒ του αλλα βγηκε στον προσυνεδριακο με τα στοιχεια του και τα ειπε. τι σχεση εχει αυτο με τους χαφιεδες προβοκατορες κουκουλοφορους του ε.α. και της ν.σ. που οτι κανουν ειναι βγαλμενα απο τα εγχειριδια του μανιαδακη; εφτασαν σε σημειο να πουν οτι οποιος ειναι ανεργος και δεν πληρωνει συνδρομη θα διαγραφετε, οι τρισαθλιοι χαφιεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για την "Τ" και την συνολικη αποτιμηση μην βιαζεστε, το κομμα εχει πει οτι ή στο συνεδριο ή λιγο μετα θα βγει η εκτιμηση, οποτε συγκρατηθειτε, εχουμε χρονο.
    τα οικονομικα.
    τα εσοδα του ΚΚΕ ειναι οι συνδρομες των μελων του, οι οικονομικες εξορμησεις και οι αποζημιωσεις βουλευτων κτλ.
    το ΚΚΕ εχει δεκαδες φορες καταθεσει νομοσχεδια για την καταργηση των βουλευτικων αποζημιωσεων και οποιος εκλεγετε να αμοιβεται με βαση την ΣΣΕ του κλαδου του. απο κει και περα θα ηταν τεραστια μλκ απο την στιγμη που δινονται να μην τα δεχομασταν. με αυτα τα λεφτα λοιπον το ΚΚΕ πρεπει: να συντηρισει τα γραφεια του και μαλιστα εκει φευγουν αρκετα για τις αποκαταστασεις απο επιθεσεις κουκουλοφωρων ασφαλιτων. εχει να πληρωσει τους ανθρωπους που ονομαζονται "επαγγελματικα στελεχη" (θα ερθω και εκει σε λιγο), εχει να εκδοσει εφημεριδες, βιβλια, προπαγανδιστικα υλικα, να χρηματοδοτισει τις δρασεις του σε εσωτερικο και εξωτερικο (η 16η συναντηση κομμουνιστικων κομματων στην λισαβονα θα γινει απο μονη της; ποιος εβγαλε την "λαντζα" για να γινει η πρωτη;), να συντηρισει το αρχειο που πηγε να καταστραφει με την πλημμυρα και τελος (στην αναφορα και οχι στην σπουδαιοτητα) να χρημοτοδοτει την "Τ" και τον "Ρ" που μπαινουν μεσα και αυτο γινεται για τον μεν "Ρ" απο παντα και για την "Τ" την τελευταια δεκαετια περιπου.
    μην ερθουμε στην αναγκαιοτητα της καθημερινης εφημεριδας, κριμα να αρχισουμε απο την α-β ξανα. πληροφοριακα ειναι η μοναδικη κομμουνιστικη εφημεριδα που βγαινει καθημερινα παγκοσμιως εξαιροντας κουβα, β.κορεα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για τον μιζερια και την ουρα του
    1)οπως περνει οποιος θελει, εκανε αιτηση και περασε και ηταν αιτηση του ΚΚΕ και οχι της "αριστερας" γενικα
    2)επισημα κανενα, αφενως τα αστικα δεν το εχουν αναγκη (για ποιο λογο το πασοκ να ειχε δικο του καναλι που να λεγετε ο πρασινος ηλιος ας πουμε), αφου εχει 3 καναλια και αναριθμητες εφημεριδες και ραδιοφωνα να κανουν αυτη την δουλια. τωρατα κονεξια τα πηρε ο τσυριζα βεβαια, αλλα αλλη κουβεντα αυτη. στην τελικη στα απαυτα μου τι κανουν τα αλλα κομματα, δεν καταλαβα θα εταιροκαθοριζομαι σε σχεση με τους αλλους; αν θελανε ας κανανε την κινηση τους.
    3)οπως σου ειπε και ο giorgio ο οδηγητης γραφεται απο τα μελη της ΚΝΕ, τυπωνεται στην "Τ", αλλα οπως σου ειπα και πριν εγω το ΚΚΕ χρηματοδοτει ολες τις εκδοσεις του. η ερωτηση μου ηταν να μας πουν οι δων κιχωτηδες και οι ασποιλοι και αμολυντοι πως βγαινουν οι δικες τους οι φυλλαδες, οι διαδικασιες που κανουμε εμεις στην "Τ" για να βγουν "Ρ" και "Ο" που γινονται για την αυγη, για το πριν, για τον αποπατο του ΣΕΚ κτλ κτλ. επισης εγω δεν ειμαι αντιθετος στο να γραφονται οι εφημεριδες των κομματων απο τα μελη τους εθελοντικα, ομως σε καθημερινη εφημεριδα αυτο απλα δεν γινεται και δευτερον δεν ακουσα κανενα απο τους ναριτες και λοιπους σαλαμεμπορους να καταδικαζουν την τσυριζαια που εκανε "καταγγελια" για την εθελοντικη εργασια των μελων του ΚΚΕ για το πορταλ του 902.
    4)τα επαγγελματικα στελεχη του ΚΚΕ πληρωνοντουσαν με βαση την ΣΣΕ και με τα επιδοματα που προβλεποντουσαν και με τα χρονια τους. οταν ξεκινησαν τα προβληματα το ΚΚΕ εβγαλε ανακοινωση που ειπε οτι στα κομματικα μελη του μηχανισμου του εγιναν μειωσεις. εδω να πουμε κατι. αυτοι οι σ/φοι εγιναν "επαγγελματικα στελεχη" γιατι τους το ζητησε το ΚΚΕ. αυτη λοιπον η χρεωση τους ειναι 7/7 και 24/24 και εχουν την υποχρεωση να ειναι παντου μπροσταρηδες και ΕΙΝΑΙ. το κανουν γιατι ειναι κομμουνιστες και το ζητησε το κομμα τους και δεν ειναι καριεριστες, αυτα πουθενα αλλου οχι στο ΚΚΕ, ξεκινα απο τον καθρεφτη σου. οι περισσοτεροι απο αυτους και με τα προσοντα τους στον ιδιωτικο τομεα και αν αποφασιζαν να γινουν Π.Π. ας πουμε θα καθαριζαν 6ψηφιο τον χρονο ανετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5) και να το ηξερα το νουμερο ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα το ελεγα σε σενα και ποσο μαλλον στο ιντερνετ, καλη η προσπαθεια χαφιεδακο, σε κανεναν αλλον ομως
    6-7)τωρα αυτη την ερωτηση θες και την κανεις ή σου ξεφευγουν επειδη σου εφυγε η πρωινη; απολυτα λογικο να υπαρχουν διαφωνιες οταν συζητανε για αποφασεις ας πουμε στην Κ.Ε. που εχει καποια αρκετα μελη και επισης και στο Π.Γ. ή στα αλλα οργανα. οπως ειπα προηγουμενως ομως, εμεις εχουμε καταστατικο και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ, απλα. η "ηγεσια" βλακα ειναι συλλογικη και εχει σχεση με το πως περνωνται οι αποφασεις, οπως ειπα και ποιο πανω σε αλλους χωρους να ψαξεις να βρεις δεσποτισμους και καπελωματα αναμεσα στις ομαδουλες.
    τελος αν καποιος εχει βασικες και ριζικες διαφωνιες δεν χρειαζεται να τον διωξει καποιος, το φυσιολογικο και το εντιμο θα ηταν να φυγει
    8) καταρχην χαφιεδακο δεν ειναι κλικα, ειπαμε σταματα να κοιτας στον καθρεφτη και να γραφεις, ειναι καθοδηγητικα οργανα που εκλεχτηκαν απο συνεδριο. διαβασε καλυτερα ποιοι ηταν πλειοψηφια στην Κ.Ε. τοτε και διαβασε επισης και τα κειμενα με τις εκτιμησεις του ΚΚΕ και τις θεσεις του συνεδριου, ειναι ντροπη να θες να κανεις κριτικη και να μην ξερεις ποιες ειναι οι θεσεις του αλλου. αυτο ισχυει και για τον σταλιν και τον ζαχαριαδη και τον βελουχιωτη και για την βαρκιζα και για τα δεκεμβριανα και για την ατλαντιδα και για την ξηρασια και για την μελιγκρα και για τον δακο και τον λιβα που καιει τα σπαρτα.
    οσο για τον ΜΑΣΤΑ. αυτο θα στο απαντησω για να μην βγαζεις τα ματακια σου να το βρεις γραμμενο, ειναι προφανες οτι δεν ειναι και το φορτε σου η γραφη/αναγνωση και κατανοηση.
    για να γινει καποιος "επαγγελματικο στελεχος" πρεπει να τον προτεινει καποιο κομματικο οργανο με αιτιολογια για να καλυψει συγκεκριμενες αναγκες, που δεν γινεται αν καποιος εργαζεται το 8ωρο του ας πουμε σε καποια εργασια, και για να γινει αυτο και να εγκριθει πρεπει να δωσει εγκριση και η οργανωση στην οποια ανηκει και τον ξερει καλυτερα και απο οποιονδηποτε αλλο αν πληρει τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει καποιος για να αναλαβει την χρεωση του.
    αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αφιερωμενο εξαιρετικα παλληκαρια
    https://www.youtube.com/watch?v=2aZSJ8V0VQs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ναι ωραιο, με ξενα κολυβα παλι, με τον αρλεκινο του συστηματος, τα εσκασες τα 130-140 το μπουκαλι για να τον δεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σημερα στη Βουλη, τα "παιδια και τα εγγονια των νικητων του εμφυλιου" εδωσαν την απαντηση σχετικα με το ποιος ειναι ο εχθρος. Οι βρωμιες τους δεν κρυβουν καθολου τον αντιπαλο τους, που ειναι ο νικημενος - νικητης του εμφυλιου δηλ. το ΚΚΕ.Παλεψαμε με δυο αυτοκρατοριες, θα κολωσουμε απο τις βρωμιες του κομπλεξικου αντικομμουνισμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΜΑΣΤΑ
      παπαρακο http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11163:delastik-germany&catid=71:dr-kinitopoiisis&Itemid=278, αυτο ειναι απο το εθνος 28/2.
      για βρες μου ρε ινστρουκτουρα ΕΝΑ πραγμα, ΕΝΑ ξεφτιλισμενο πραγμα, μεσα σε αυτο τον εσμο δουλοπρεπιας και αντιμαρξιστικης λογικης, που να δειχνει οτι ο συντακτης του ειναι -οχι και καλα αντικαπιταλιστης ναριτης κομμουνισταρας- εστω πασοκ.
      επειδη δεν αντεχω να διαβαζω εμετους και συνεχεια, θες να μου πεις αν εχει γραψει κατι -και αν ναι τι- για τις σκουριες; εχει γραψει ή φοβαται το αυτακι του μην το τραβηξουν πολυ;

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.