18 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής ο συλληφθείς για οπλοκατοχή

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στο Χαϊδάρι στις 5 Φεβρουαρίου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, πιστόλι, κράνος και κουκούλα είναι πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής.



Μάλιστα, τρεις μέρες πριν συλληφθεί ήταν σημαιοφόρος σε ομιλία του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Παναγιώτη Δράκο από την Κόρινθο να σταδιοδρομεί σαν «μπράβος» βουλευτή της Χρυσής Αυγής.



Οι φωτογραφίες όμως αυτές, εκτός ότι αποδεικνύουν πως είναι ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, δείχνουν πως έχαιρε και την εμπιστοσύνης του κ. Μιχαλολιάκου, για να τον έχει καμαρωτό στην εξέδρα μαζί του.

Ο Δράκος μαζί με τον Γρηγόριο-Λουκά Χαϊδά το βράδυ της σύλληψής τους επέβαιναν σε αυτοκίνητο μαζί με μια γυναίκα και στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, μαχαίρια, γκλομπς, μάσκες και κράνη.

Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες για το ποιόν και τη δράση των δύο συλληφθέντων από την αστυνομία. 
Το ρεπορτάζ από την "ζούγκλα"
Βλέπε ακόμη:

12 σχόλια:

  1. το κ.κ.forever παιρνει συνεντευξη απο σακοραφα.
    αυτο δεν ειναι κακο αλλα να αποκαλει και αριστερο το συριζα αποτελει παραπληροφορηση. Αφου εβγαλε το ε απο το ονομα (και καλα εκανε) δε το βγαζετε και σεις απο τα red blogs? ας το βαλουμε στα green blogs.
    nk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις βγηκε, http://kke4ever.blogspot.com/2013/02/7-kk4ever.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Kke4ever+%28K.K.E4Ever%29

    τωρα για το ποιος του εδωσε τις ερωτησεις δε θελει φαντασια, κανενας πρετεντερης, καψης, τρεμη, τη στριμωξε πολυ τη κοπελα.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Οι 7 ερωτήσεις προέρχονται η καθεμιά από τους 7 συνεργάτες του K.K.4ever και το ανώνυμο σχόλιο δείχνει απλά την εμπάθεια του συντάκτη του nk στο μπλογκ μας.Και ο καθένας μπορεί να κρίνει τις ερωτήσεις αυτές ,αλλά μόνο εύκολες δεν ήταν για την "κοπέλα"

    Το "ε" βγήκε από το όνομα του μπλογκ γιατί έτσι έπρεπε να γίνει αφού κάποιοι , δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν τι πρεσβεύει το μπλογκ αυτό.Πάλι καλά που οι ίδιοι δεν απαιτούν από εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που χρησιμοποιούν τα γράμματα ΚΚΕ στην ονομασία τους να την αλλάξουν. Αλλά αφού υπάρχουν ανόητοι ,κακόβουλοι και προβοκάτορες μπορούμε να βγάλουμε όλα τα γράμματα από τον τίτλο μας και να παραμείνουμε ανώνυμο μπλογκ αν αυτό ικανοποιεί κάποιους δήθεν κομμουνιστές.

    2) Το Κ.Κ.4ever έχει ζητήσει και έχει επιχειρήσει να πάρει συνεντεύξεις από το Κ.Κ.Ε την ΚΝΕ και το ΠΑΜΕ. Και με συνεντεύξεις από αυτόν τον χώρο θέλαμε και ήθελα προσωπικά σαν υπεύθυνος σύνταξης του μπλογκ να ξεκινήσουμε.Το γιατί δεν "προχώρησε" το όλο θέμα και ακόμα περιμένω απαντήσεις αφορά το Κ.Κ.Ε την ΚΝΕ και το ΠΑΜΕ, και τις δημόσιες σχέσεις που θέλον να έχουν με μικρά μπλογκ σαν το k.k.4ever.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα φιλοξενούμε απόψεις πολιτικών που δέχτηκαν την πρόσκληση μας και μας τιμούν με την παρουσία τους. Μήπως ο κομματικός τηλεοπτικός 902 δεν φιλοξενούσε πολιτικούς από όλους τους πολιτικούς χώρους ;

    3) Πρώην συνεργάτες του μπλογκ που όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το βήμα που τους έδωσε ,αλλά έριχναν λάσπη και χτυπούσαν το Κ.Κ.Ε με τις ανοησίες που διέδιδαν κατά καιρούς (όπως ότι διεθάταμε twitter και facebook και καλούσαμε προς υπερψήφιση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α) συνεχίζουν τον προβοκατόρικο ρόλο τους με ανώνυμα σχόλια, αλλά αυτό δείχνει μόνο τον φόβο τους για την απήχηση που έχει το μικρό μας μπλογκ.

    4) Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό κόμμα την ώρα που το Κ.Κ.Ε. μέσω της Γ.Γ. του και καλά κάνει αποφεύγει να εντάσσει το Κ.Κ.Ε στην αριστερά (που σαν όρος έχει γίνει λάστιχο) και λέει ότι είναι κομμουνιστικό κόμμα. Που ,πότε και σε ποιο άρθρο, μπλόγκερ του Κ.Κ.Ε υπάρχει ο χαρακτηρισμός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ως κομμουνιστικού κόμματος για να μιλάει ο "Ανώνυμος" nk για παραπληροφόρηση ;

    5) Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε μπλογκ να μας τοποθετεί στα κόκκινα, πράσινα, κίτρινα μπλογκ ή να μην μας έχει πουθενά. Δεν παρακαλάμε κανέναν, δεν θα φιμώσει κανείς ,είμαστε μπλόγκερς που άλλοι όπως εγώ στηρίζουμε το Κ.Κ.Ε άλλοι στηρίζουν άλλα κόμματα ή κανένα, αλλά πάνω από όλα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας.

    6) K.K.4ever.Το μπλογκ που ενώνει την βάση της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής αριστεράς.Με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, τα γράφουμε όλα, χωρίς καμιά λογοκρισία. Συνεχής 24ωρη ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο όπως τα βλέπουν οι μπλόγκερς του K.K.4ever. Το μπλογκ δεν εκφράζει τις θέσεις κανενός πολιτικού κόμματος. Οι απόψεις των συντακτών μας είναι προσωπικές.

    Red Star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την περασες και τη διαφημισουλα σου!

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια δεν ειναι εδω χωρος για να λυνετε τις διαφορες σας μιας και το αρθρο ειναι εντελως ασχετο με τα σχολια που κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poe ζητω συγνωμη που χαλασα λιγακι τον χωρο,επρεπε να το κανω και νομιζω οτι σε γενικες γραμμες κρατηθηκε και επιπεδο.
      Παντως οταν μετα απο σκεψη αποφασισα να κανω τον σχολιασμο, (στο for ever δε γινονταν, η ανωνυμη δυνατοτητα ειναι απενεργοποιημενη) ειπα να μπω στο ποιο προσφατο αρθρο. Ηταν της αλεκας, οποτε διαλεξα τον χρυσαυγιτη.
      φιλικα παντα
      νκ

      Διαγραφή
  6. @ Poe : Έπρεπε να απαντήσω , λυπάμαι που χάλαα το πολύ εύστοχο άρθρο σου για την Χρυσή Αυγή.

    @ Χ.Κ: Ναι απολύτως αυτός ήταν ο σκοπός μου να περάσω την διαφήμιση μου ,πως το κατάλαβες ρε θηρίο ;

    Έχω τους χρυσαυγίτες να μας απειλούν ,έχω τους Συριζαίους και λοιπούς να με λένε εγκάθετο του Περισσού , τώρα μας πρόεκυψαν και τα τρολ με κουκούλα κουκουέ(;) Αν έχεις τα κότσια Χ.Κ. Ν.Κ Β.Λ και δεν συμμαζεύεται ,ονοματάκι και να μιλήσεις πρόσωπος με πρόσωπο μαζί μου αν θες, εγώ δεν βάζω κουκούλες ανώνυμων.Αν και ξέρω ποιοι προβοκάτορες που μπήκαν στο μπλογκ ύπουλα και πουλούσαν πληροφορίες κρύβονται πίσω από τα μηνύματα. Οι ίδιοι που αντί να τρέχουν για το κόμμα ,έτρεχαν για να κάνουν το κομμάτι τους στη ΚΟΒ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το αφηνω ασχολιαστο, επεσες χαμηλα αλλα μαλλον ειναι απο τα νευρα σου ή γιατι εσκυψες να πιασεις τη μασκα που σου επεσε.
      νκ

      Διαγραφή
  7. Να δούμε τη κατάληξη του φασιστοειδους . Μάλλον βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To kk4ever kai ειδικά ο Αρης που έτυχε καπου να τον πετύχω (γιαυτο και μιλάω συγκεκριμένα)
    μου εχει κανει πολυ καλη εντύπωση..Θα μου πεις πως ειναι υποκειμενικό ..μπορεί ,,,αυτη ειναι ομως
    η γνωμη μου...Τεσπα γίνονται και καραμπόλες,, θες απο βιασύνη η" ακομα απο την πιεση που δεχόμαστε ,
    κατι τετοιο θα εγινε και εδω....
    Αν δεν κάνω λαθος βέβαια ,νομίζω ομως πως δεν κάνω...Μην τρελαίνεστε απο την ιδια πλευρα είμαστε...
    Αμην αμαρτωλοί...............

    κουσιατε ναζταροβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρεπει να γινει δευτερολογια αν και το αποφευγω γενικα.
    Σχετικα με τον ανωνυμο σχολιασμο, αν δε σου φτανει το νκ και θες ονοματεπωνυμο, δε θα σου κανω τη χαρη, ειναι επιλογη μου να μην χρησιμοποιω τους διαφορους λογαριασμους, και οπως σε προσφατο αρθρο του redfly planet παρακολουθουνται συστηματικα, οχι πως με τον ανωνυμο σχολιασμο ειτε με νικ ειτε οχι δε γινεται αλλα λεμε τωρα... Αν θες εσυ μπορεις να βαλεις ονοματεπωνυμο, εμενα παντως αυτο δε με απασχολει...Αυτο που με απασχολει ειναι τα διαφορα αρθρα τι λενε, πως το λενε, γιατι το λενε. Συμφωνω πως δε μπορω να απαντησω ευκολα και με βεβαιοτητα και στα τρια παραπανω ερωτηματα...
    Παντως εγω σαν αριστερος, ξερω τι ειμαι ειτε καποιοι το κανουν λαστιχο ειτε οχι. Οταν οταν ομως βαζουμε τα γραμματα κκ μπροστα τοτε θεωρω πως αν σε μια συνεντευξη δεν εχουμε το θαρρος να κανουμε κριτικη επι των απαντησεων για να μπορουμε να ξαναπαρουμε συνεντευξεις ή τουλαχιστον αν δε θελεις να κανεις κριτική, που σαν στρατηγική ας πουμε οτι το καταλαβαινω, οι ερωτησεις απο ενα κκ blog θα επρεπε να ειναι αλλες, διαφορετικα μετα το ε μπορεις να σβησεις σιγα σιγα και τα αλλα δυο γραμματα, αν θες βεβαια.
    Αλλα επειδη ολα αυτα που λεω ειναι προσωπικη μου αποψη, ο μονος μου στοχος ειναι ποιο γενικος, οι αναγνωστες να ειναι παντα προσεκτικοι ειτε βλεπουν σφυροδρεπανα ειτε οχι.
    Πολυ θα ηθελα ομως να ακουσω την αποψη σχετικα με τις ερωτησεις και απο εναν ποιο αντικειμενικο γιατι προσωπικα αρχιζω να μην ειμαι και ισως σε αδικώ.

    ο ανωνυμος νκ στον επωνυμο red star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδες δεν ξερω κανενα απο τους 2.
    ειναι ασχετο με το θεμα, αλλα: δεν ξερω ποιος εστειλε τις ερωτησεις αλλα στριμωχτικες δεν τις λες.
    1) χιλιαδες ερωτησεις τοσες που δεν ξερω ποια να πρωτοπω για το εργατικο κινημα
    2)συγνωμη κιολας αλλα αστεια ερωτηση και εκτος χρονου, ο τσυριζα καταρχην πλεον δεν μιλαει για καταργηση, αλλα και για την κουβεντα αντε και τα καταργουμε μετα τι; θα τσακωνομαστε για την λαικη εξουσια εμεις και για φτιασιδωμα του καπιταλισμου οι αλλοι;
    3)δεν απαντησε ΤΙΠΟΤΑ, αλλα λογια να αγαπιομαστε, παλιο καλο πασοκ που ολοι αγαπησαμε
    4)ξεχωρισε καλους και κακους πασοκους, δηλαδη κοτσακαδες, ραυτοπουλοι, ο αλλος στην λιβαδεια κτλ ειναι καλοι; ονοματα δεν εχουν, αυτη εκλεχτηκε με το πασοκ, αυτοκριτικη για το λιθαρακι του 44% του πασοκ δεν θα κανει;
    5)πραγματικα παλιο καλο πασοκ, ειδε το φως το αληθινο το 2010 ε; και θα ψαξει να το βρει; το αλλο με τον τοτο το ξερει; να κοιταξει μονο μην αλλαξουν τα κοζια και χρειαστει να ξαναγυρισει στο πασοκ
    6)σλουρπ σλουρπ, αλεξη δεν θα το ξανακανω να στα χωσω, καταλαβαινεις επρεπε να το παιξω αριστερη, η απαντηση της αξιζει μια αποκριση, κυρια σακοραφα ποτε λεγατε ψεματα και κοροιδευατε στην ομιλια σας ή τωρα
    7)η ερωτηση επρεπε να ηταν, τι ακριβως σας εταξε το ισραηλ και δεν πηγατε καν στην πρεσβεια, πως ανεχεσαι εσυ μια ακτιβιστρια του στολου για την γαζα αυτη την τακτικη και τελος στον δευτερο στολο τοτε με το μαβι γιατι δεν πηγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.