26 Φεβρουαρίου 2013

Χολή βγάζει πάλι ο Λάκης Λαζόπουλος για το Κ.Κ.Ε.

Όχι πως δεν το περιμέναμε αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος έριξε ΠΑΛΙ το δηλητήριο του για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Αφού πρώτα πανηγύρισε (;!) εμμέσως πλην σαφώς για τα μεγάλα ποσοστά Μπερλουσκόνι και του κωμικού συναδέλφου του ,του οποίο το "κόμμα" απέσπασε 25 %, κατηγόρησε το Κ.Κ.Ε... ότι προτιμά την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη από το να έρθει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α...Δηλαδή Λάκη μας το Κ.Κ.Ε. δεν κάνει αντιπολίτευση , αλλά κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α...Δηλαδή Λάκη μας, συνεχίζεις την πατροπαράδοτη συκοφαντία του ΠΑ.ΣΟ.Κ ότι το Κ.Κ.Ε. στηρίζει την "δεξιά". Καλό θα ήταν να μας έδινες και επιχειρήματα ,αλλά τι λέω, εσύ μιλάς για επανάσταση στην Ιταλία που θα μας σώσει από την ...Μέρκελ !!!

Τι να πει κανείς ;

Ακόμα και στο 4,5 % το Κ.Κ.Ε. σε τρομάζει...
Καλή συνέχεια στην προπαγάνδα σου Λάκη, εδώ θα είμαστε να σε ξεσκεπάζουμε, 
επαναστάτη του "κότερου"...



Red Star

29 σχόλια:

  1. ρε παιδια ξεκολληστε λιγο απο τον μικροκοσμο σας. ο κοσμος θελει κομμα να κυβερνησει και οχι για να κανει αντιπολιτευση. οσο το κκ θελει στειρα αντιπολιτευση οχι μονο 4,5% θα παιρνει αλλα ακομα λιγοτερο... τι δεν καταλαβαινετε πια????
    κοφτε κ το σχολιο μου τωρα οπως κοβετε οσα δεν σας αρεσουν κ πανε κοντρα σε αυτα που θελετε... οταν δειτε το κκε εξω απο την βουλη κ την χα στο 12% θα ειναι αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου και σκέψου καλά αυτό που θα σου πώ. Ο λαός θέλει κόμμα να κυβερνήσει και δεν περνάει καν από το μυαλό του ότι αυτό που χρειάζεται δεν είναι αλλαγή κυβέρνησης αλλά αλλαγή εξουσίας. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν αλλαγές κυβερνήσεων αλλά η εξουσία ήταν πάντα η ίδια: οι κολοσσοί επιχειρήσεις,τα μεγάλα συμφέροντα, οι πολυεθνικές και τα μονοπώλια. Οι κυβερνήσεις απλά είναι το πολιτικό προσωπικό τους. Πρέπει να αντιληφθούμε φίλε μου ότι κανένας δεν θα μας σώσει από τα πάνω. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι τη δύναμη όλοι εμείς την έχουμε. Από εκεί και πέρα αποφασίζεις αν θα είσαι με τους λίγους που κάνουν κουμάντο (όπως τώρα) ή με τους πολλούς (όλη την εργατική τάξη-τους εργαζόμενους), όλους εμάς που ενώ εμείς παράγουμε τα κέρδη τα καρπώνονται ελάχιστοι. Όχι φίλε δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για επανάσταση τώρα, η αρχή γίνεται από τη θέληση να τα αλλάξεις όλα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Τώρα αν το κεφάλαιο θέλει να μας παραδώσει τα κλειδιά ήρεμα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω σε ένα άρθρο μου για να κάνω πιο σαφές τι εννοώ για κυβέρνηση-εξουσία:
      http://nowturnabout.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

      Υ.Γ: Ελπίζω να τα πούμε στους αγώνες!

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζεται να ανησυχεις....αυτο που ζεις το εχεις επιλεξει εσυ το 95,5%....για αυτο φερσου σαν αντρας και μην μυξοκλαις !

      Διαγραφή
    3. jimmyT... τί του λες του 10.50. Ψιλά γράμματα...θα ζαλιστεί. Απλά αν δε γουστάρει εδώ μέσα , ας μη μπαίνει.Και σιγά τη μπούρδα που είπε και στεναχωριέται οτί θα τον κόψουν.Έχουμε ακούσει παπαρολογίες μπόλικες.

      Διαγραφή
    4. Φίλε ο σκοπός μας δεν είναι να περιθωριοποιούμε όποιον δεν έχει διώξει τις αστικές αντιλήψεις. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Εμείς οφείλουμε να τον καθοδηγούμε για να ριζοσπαστικοποιηθεί. Το ότι βρίσκεται εδώ μέσα, μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί όμως και να μη σημαίνει τίποτα. Μπορεί να το έγραψε για επίθεση αλλά μπορεί και να ένιωσε ότι έπρεπε να "αμυνθεί" με επίθεση. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Οι διαθέσεις του θα φανούν, από το αν θα διαβάσει όντως το άρθρο και αν θα διαφωνήσει με επιχειρήματα. Το διάλογο επίσης τον επιδιώκουμε με όσους θέλουν να κάνουν πραγματικό διάλογο. Αν τώρα θέλουν απλώς να προβοκάρουν...θα τους δείξουμε και εκεί, εμείς το δρόμο :)

      Διαγραφή
    5. Αν στειρα αντιπολίτευση ειναι αγώνες απο τα χαράματα,τρέξιμο όλη μέρα,συζήτηση/ενημέρωση του κόσμου.συγκρότηση επιτροπων αγωνα,επιτροπων ανέργων,σύσταση σωματειων με ταξικό προσανατολισμό,έμπρακτη αλληλεγγύη στους ανασφάλιστους στους ανεργους,σε οσους δεν έχουν να πάρουν φάρμακα,να πληρώσουν το ρευμα,να πληρώσουν χαράτσι για μια εξέταση...και πολλά άλλα...τότε είναι λιγο μπερδεμένο στο μυαλό σου το τι είναι στείρα αντιπολίτευση.
      Εγω είχα στο μυαλο μου οτι στειρα αντιπολίτευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεοναζιστική ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..γκουχου ΑΥΓΗ εννοούσα.Αν κάνω καπου λάθος σε παρακαλώ πες μου..
      jack

      Διαγραφή
    6. @jack
      Ονομάζεις νεοναζιστική την Αυγή; Αυτή είναι η πολιτική κριτική που ευαγγελίζεστε σε άλλη ανάρτηση ότι κάνετε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ;
      Δηλαδή εμείς τι κάνουμε; Δεν τρεχουμε στα σωματεία,που δεν τα ξεχωρίζουμε σε ταξικά(δηλ.του ΠΑΜΕ)καιμη ταξικά. Δεν εχουμε επιτροπές,όταν δεν είχατε εσείς και τα σνομπάρατε όλα; Όπως τα κοινωνικά Ιατρεία;
      Καπου εχετε χάσει την ουσία...

      α.

      Διαγραφή
    7. ευτυχώς τώρα βγήκε το αυτοκόλλητο για το αλσχάιμερ και θα πάρεις πρέφα ότι ο jack την χρυσή αυγή εννοούσε (με το λογοπαίγνιο που έκανε) και όχι την φυλλάδα που έχει αναλάβει εργολαβία την αναπαραγωγή των non paper...

      Διαγραφή
    8. @α.
      Εγώ τώρα τι να απαντήσω?(facepalm)Εύστοχη η απάντηση σου..διάνα..την αυγή εννοούσα,το πέτυχες..έλα χριστέ και παναγιά!Την ίδια γλώσσα μιλάμε.?
      2ο)E αυτό σου λέω καιρός να τα ξεχωρίσετε σε ταξικά και μή..και πολύ αργήσατε.Πλέον είναι απλά τα πράγματα...ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες δεν είναι τοσο δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος ειναι με ποιον πλέον.Διάλεξε πλευρά να το λήγουμε σιγά σιγά.
      3ον)κοινωνικά ιατρεία κτλ κτλ δεν εχω θέμα με αυτές τις πρωτοβουλίες(αν και αποτελουν μπάλωμα και όχι λύση) το πρόβλημα μου είναι οτι τα κάνετε το Α και το Ω της πάλης και μένει μέχρι εκει..με λίγα λογια κάτσε άραξε καλά είσαι έτσι μη ξεσηκώνεσαι άλλο..το μπαλώσαμε.Αγώνας μόνο μέχρι εκεί,οτιδήποτε άλλο ειναι κακό
      Ολοι μια χαρά και ευτυχισμένοι..αστοι και εργατες μια χαρούμενη παρέα.

      Διαγραφή
    9. Εσυ τι δεν καταλαβαινεις?Οτι με τα ποσοστα του συριζα,ανεβηκαν ταυτοχρονα της χ αυγης? Τις.

      Διαγραφή
    10. @Tις
      Με έχασες...what's your point?
      Jack

      Διαγραφή
    11. Jack παρανοηση.Στον ανωνυμο 10.50 αναφερομουν.Σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειχα επειγον.Συντοφικα. Τις.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν παίζεται σε κάποιο ΒΕΤ. Πάντως εάν παίζεται εγώ θα ποντάρω στο ΛαΛα ότι θα είναι ο Έλληνας Γκρίλο!
    Στο κάτω-κάτω ίδια καραγκιοζομυαλά με τους αντζούρι έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Ανώνυμε φασίστα 10:50, που μας φέρνεις παράδειγμα τη χ.α.... η χ.α όπως και ο σύριζα θέλουν να διαχειριστούν τον καπιταλισμό και να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των αστών και όχι του ελληνικού λαού και κάθε λαού... να τα χαίρεστε τα ποσοστά σας, αλλά δεν αλλάζουν την ουσία της πολιτικής σας ύπαρξης.... καμμένα μυαλά και καμμένη γενιά ανθρώπων είμαστε... Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι βέβαια όλα τέλεια με το ΚΚΕ(και δεν θα μπορούσαν να είναι σε τέτοια πολιτική πραγματικότητα σαν αυτή των τελευταίων 20 χρόνων), αλλά βλέποντας το που βρίσκεται πολιτικά η Ιταλία δεν μπορεί να μη σκεφτείς, εκτός αν είσαι απερίσκεπτος, πόσο τυχεροί είμαστε που το 'ξεροκέφαλο" ΚΚΕ κρατάει ψηλά τις κόκκινες σημαίες. Οσο για τους οπαδούς της "κυβερνώσας Αριστεράς" ας ρίξουν μια προσεκτική ματιά στην Ιταλική εμπειρία ως φαν του ευρωκομμουνισμού που είναι. Η Ιταλία του Γκράμσι, Τολιάτι κλπ είναι πια Ιταλία του Μπερλουσκόνι, της Τσιτσιολίνα και του Πέπε... Προσωρινά υποθέτω, η ιστορία συνεχίζεται.
    Φίλε ανώνυμε, ρίξε μια ματιά και στους δρόμους και πάρε το βλέμμα από τις κάλπες για λίγο. Ετσι κι αλλιώς θα σε απογοητεύουν πάντα την επόμενη των εκλογών. Το 4,5% είναι εκει. Το 27% που είναι; Πως γίνεται να κινητοποιεί μόνο ένα ποσοστό από αυτό που κινητοποιεί το 4,5%; Αυτό θα έπρεπε να σε νοιάζει κι όχι τα νούμερα στις οθόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πες τώρα και γιατί είναι το 4,5% (και όχι μόνο βέβαια) στους αγώνες. Γιατί έχει αντιληφθεί ότι "Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά": http://www.youtube.com/watch?v=qPVUybfX1e4

      Διαγραφή
  5. Μη ''ψαρώνετε'' με αναρτήσεις όπως του 10.50 και μη χάνετε τον καιρό σας με αναλύσεις ποσοστών....είναι κρίμα.Ο Γκρίλο είναι παιδί του συστήματος , όπως ο Λαζόπουλος , όπως η Χ.Α. , όπως όλα αυτα τα δεκανίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε των 10:50
    οταν λες ο κοσμος θελει καποιον να κυβερνησει, εννοεις την λατση, τους εφοπλιστες, τους πρεσβεις των χωρων της ΕΕ, τους γερμανους, των περεζ ή τους μακελαρηδες των αμερικανικων θινκ τανκ με σπονσορα τον σορος;
    αυτο τον κοσμο εννοεις;
    συμφωνουμε αυτοι θελουν η ελλαδα να κυβερνηθει απο ενα λακε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν
    ωνυμε των 10.50 τοσα χρονια αστικες κυβερνησεις ειχες και να που εφτασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τους "λακηδες" το φτιαξαμε http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U6NgqDZBP4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν νομίζω να παίζει κάτι με αλτσχαϊμερ στον Λαζόπουλο και να ξέχασε παλιότερη δήλωσή του, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το χωλάκι του ΠΑΣΟΚ.
    βέβαια αφού πρώτα ξεκοκάλισε κάμποσα μυριάκια από την Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης επί Σημίτη.
    Αλλωστε για αυτούς, ο πολιτισμός είναι χρήμα χοντρό, τι τα θέλουν τώρα τα Λαϊκά και έτσι που λέει το ΚΚΕ, αφού όσο θα υπάρχουν εργοστάσια στα αφεντικά αυτός θα έχει δική του εκπομπή για να ζυμώνει τα μυαλά του πόπολου πως για όλα φταίει η κακή φύση του Ανθρώπου κι όχι οι σχέσεις που δημιουργεί ο άνθρωπος στην Παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καπιταλιστικη κριση και η κρατικη χρεωκοπια, καθοριζουν την συγκρουση γυρω απο το ποιοι θα την πληρωσουν, οι εργαζομενες ταξεις η οι αστοι. Σ'αυτη την συγκρουση καθε ΛΑΚΗΣ παιρνει την θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ΛΑΚΗΣ στηριζε κυβέρνηση ΓΙΩΡΓΑΚΗ για να διώξει τότε (2009) την κακιά δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τους οικολόγους πράσινους (Τρεμόπουλο) στήριξε ο Λάκης και άλλους πολιτικούς αστέρες.
      Όταν η σοσιαλδημοκρατία κινδυνεύει, βγαίνουν Λάκηδες και Τζιμάκοι παγανιά για αντι ΚΚΕ λόγο

      Διαγραφή
  12. Όταν το ΚΚΕ θα σταματήσει να σπάει απεργίες τότε θα εξαφανιστούν οι λακηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !!! New pipa on the blog!!! είσαι ένας μικρός θεούλης...μην κάνει κανείς καμιά μαλακία και το κράξει το νέο φρούτο και μας φύγει...προβλέπω αβίαστο γέλιο....

      Διαγραφή
  13. Για τον κ.Λαζόπουλο και λοιπούς γελοτοποιούς. Σχόλιο από http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/03/v-for-vuvuzela.html Π.2 Μαρτίου 2013 - 8:13 μ.μ.

    Το iskra σχετικα με το εκλογικο αποτελεσμα του κινηματος του Grillo, 5Stelle, εχει παρει μπροσταρια την αληθεια ... δεν μπορει να ειναι τοσο ανενημερωτοι, αντιθετα το κανουν επιτηδες και με τροπο κουτοπονηρο. Η αναλυση του εκλογικου αποτελεσματος στη γειτονα χωρα ειναι επιπολαιη και πολυ πιθανα (επικινδυνα) λαθεμενη και πλασαρισμενη με σκοπο τις μικρο-μακρο-πολιτικες σκοπιμοτητες της ημεδαπης. Ο Δελαστικ τους τελευταιους μηνες εχει "λαλησει" και υποπτευομαι οτι με τη σταση του εχει θεσει εαυτον υπερανω κριτικης ...

    Παντως σχετικα με τις "σοβαρες αναλυσεις" περι των Ιταλικων εκλογων που δημοσιευονται στη χωρα μας ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για δουλειες του ποδαριου αν δεν υπαρχουν αλλοι λογοι για τα σερβιριζομενα πολιτικα συμπερασματα. Ετσι, δεν γνωριζω κατα ποσον οι παραδοσιακες αντιευρωπαικες κορωνες της ρατσιστικης Lega Nord που επι δυο δεκαετιες συγκυβερνησε τη χωρα και ειχε το προσταγμα στις πιο πλουσιες περιφερειες του Ιταλικου Βορρα και εκανε χρυσες δουλειες με τον αναμφισβητητο Ευρωενωσιακο προσανατολισμο της χωρας πρεπει να παιρνονται στα σοβαρα. Η Lega Nord απωλεσε περι το 1.5 εκ. ψηφων (50% της εκλογικης δυναμης). Που πηγαν? Μα φυσικα στο Grillo, διοτι αυτος εταξε οτι θα δρασει δυναμικα εναντια στους μεταναστες. Επιπλεον η νεοφασιστικη Alleanza Nazionale, το 2006 πριν ενωθει κατω απο την κομματικη ομπρελλα του Berlusconi (PDL) ελαμβανε περισσοτερες των 4 εκ. ψηφους. Σημερα, με την πολιτικη αυτοκτονια του Fini (και τελευταιου αρχηγου της), ολα τα φασιστικα υπολοιπα αθροιζουν περι το 1 εκ. ψηφους. Που πηγαν οι υπολοιπες? Πολυ πιθανα κατεληξαν στο κινημα του Grillo ο οποιος προεκλογικα εταξε επιδομα ανεργιας μονο για τους Ιταλους πολιτες δηλαδη με βαση την εθνικοτητα του εργαζομενου (εθνικοσοσιαλισμος α λα Ιταλικα στον 21ο αιωνα?). Ειναι και το Partito Democartico το οποιο πολυ φυσιολογικα απωλεσε ψηφους ειτε εξαιτιας της αποχης ειτε εξαιτιας της χρονιας πολιτικης του καρεκλοκενταυρισμου και της εκφυλισμενης σοσιαλ-χριστιανοκαθολικης-δημοκρατικης του πολιτικης (και φυσικα τη στηριξη της κυβερνησης του επιτετρεμμενου τω τραπεζων Monti) μεγαλο μερος της εκλογικης του δυναμης διοτι ο κοσμος του θελει ... δραση. Επισης, πως θα αντιληφθει ο επιδοξος αναλυτης το εκλογικο αποτελεσμα στη Σικελια, παραδοσιακο προπυργιο της κεντροχριστιανοδεξιοαριστερης πολιτικης μαφιας και της Μαφιας, οπου το κινημα του Grillo πηρε με το καλημερα, δηλαδη του επιτραπηκε η εισοδος στην τοπικη πολιτικη μπιζνα, περισσοτερο απο το 34% των εγκυρων ψηφοδελτιων? Ειναι για γελια οποιος χαιρεται για τη "μεγαλη αλλαγη" και μαλιστα μας καλει να χειροκροτησουμε και να χαρουμε κι εμεις οι πτωχοι αναγνωστες. Κι αν συνεχιστει αυτος ο χαβας θα ειμαστε, αν δεν ειμαστε ηδη, για κλαματα.

    Τελος, καλον ειναι ο επιδοξος μελετητης να σκυψει περισσοτερο στις ιδιαιτεροτητες του ετερογενεστατου ιταλικου πληθυσμου στην περιοδο της ιταλικης "μετανεωτερικοτητας" της ομοσπονδιοποιησης του εθνικου κρατους, που χαρακτηριζεται επιπλεον απο την ολοκληρωτικη ελλειψη συνδικαλιστικων αγωνων, την αυτοκαταρηση στην πραξη των, λεγομενων, κομμουνιστικων κομματων της αρπαχτης κοινοβουλευτικων εδρων και τους παχυλους μισθους και τη χρηματοδοτηση που αυτες συνεπαγονται, το ευρωλιγουριασμα α λα ιταλικα ..., την καθημερινη επιρροη του καθολικισμου, τον ανευ οριων καταναλωτισμο, τη σκλαβια του life style και του καθωσπρεπισμου, την πουτανια των τηλεοπτικων αρενων ειτε λεγονται γηπεδα ειτε μπορντελα του τηλεοπτικου πλατω του Μπερλουσκονισμου, τη νομιμοποιησης της μεγαλοιδεατικης πολιτικης του φασισμου κλπ, πριν επιδιωξει να αναλυσει το εκλογικο αποτελεσμα ως χαστουκι στην ΕΕ κι αλλα τετοια πικαντικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.