26 Νοεμβρίου 2009

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ : Πακέτο στο ΔΝΤ μας στέλνει η Deutsche Bank !!!!!Στις 23 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε μια έκθεση απο την Deutsche Bank, με την οποία αναμένεται άμεσα στους επόμενους δυο τρεις μήνες, η υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, και μάλιστα με υπόδειξη της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας !!!

Η Deutsche Bank αναμένει ότι τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο η Κομισιόν θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες υποδείξεις προς την Ελλάδα, και μάλιστα αναμένεται πως ενα μέχρι εκείνο το σημείο η Ελλάδα δεν καταφέρει να συμμορφωθεί (σε τι να συμμορφωθεί , ρε μάγκες...... ??? Πάπαλα τα λεφτά .....), τότε θα επιβληθεί απο την ΕΕ πρόστιμο ίσο με το 0,5 % του ΑΕΠ, δηλαδή περίπου 1,5 δις ευρώ !!!!!!!!!!!!!

Έτσι για να μας το κάνουν ακόμα πιο εύκολο να πάμε να μας βουτήξει το ΔΝΤ !!!

Το σημαντικό ζήτημα που προκύπτει από όλη αυτην την ιστορία, είναι πως αποδεικνύεται πλέον πως δεν υπάρχει με ταξύ των Ευρωπαίων, καμία αμοιβαία στήριξης των χωρών-μελών της Ευρωζώνης !!!!!!!!
Όχι πως υπήρξε βεβαίως και ποτέ αλληλεγγύη...
....αλλά λέμε τώρα ....

Καθένας για την πάρτη του πλέον !!!

Η Ευρώπη καταλαβαίνει πως μια χρεωκοπία ενός κράτους μέλους της Ε.Ε. θα επιφέρει αναταραχές σε ολόκληρη την Ένωση, οπότε προσπαθεί να μας ξεφορτωθεί !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!

Βεβαίως ξεχνούν ποιός βοήθησε (εκτός απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ) στην δημιουργία αυτης της "προβληματικής" Οικονομία, χωρίς Βιομηχανία, με ξεπουλημένο δημόσιο τομέα, με περιορισμένη παραγωγή και περιορισμένη κατανάλωση, με περιορισμένα δημόσια έσοδα, με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τα δάνεια του Δημοσίου που μας φορτώσανε !!!

Για το τι μας περιμένει βέβαια, εαν υπαχθούμε στο ΔΝΤ, δεν νομίζω να έχει κανείς κάποια αμφιβολία πως η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη !!!!

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πρώτα γδέρνει και μετά ρωτάει ....
Άσε που η υπαγωγή στο ΔΝΤ σημαίνει αυτόματα,
πως η χώρα είναι στην ουσία χρεωκοπημένη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.