2 Μαρτίου 2015

Γιατί δε χρειάζεται πια η ΔΗΜΑΡ στην αστική τάξη

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής υπέβαλε το Σάββατο ο Ημαθιώτης Θανάσης Θεοχαρόπουλος αποδίδοντας την εκλογική αποτυχία της ΔΗΜΑΡ στο ότι παρέμενε αρχηγικό κόμμα και κυρίως γιατί τα ηγετικά της στελέχη είχαν και έχουν ακόμη προσωπικές στρατηγικές.

«Υπάρχουν δύο περιπτώσεις από εδώ και στο εξής, η μία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να ασκεί την πολιτική που ασκεί σήμερα και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να βρω τον λόγο συνέχισης ύπαρξης του κόμματος. Για να είμαι ξεκάθαρος, αυτό θεωρώ ως πιο πιθανόν να συμβεί. Υπάρχει όμως και η περίπτωση στο μέλλον, της ρήξης, εξόδου από ευρώ και μίας νέας εθνολαϊκής συμμαχίας. Τότε θεωρητικά θα είχε νόημα η ύπαρξη της ΔΗΜΑΡ. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η κοινωνία δεν θα στραφεί στην ΔΗΜΑΡ καθώς έχει απαξιωθεί μετά τα εκλογικά αποτελέσματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Πηγή: Laos Epea via Lenin reloaded

3 σχόλια:

  1. ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ.....!!!!ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...!!!!!vasilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου και του Μάαστριχ ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ),ΠΟΤΑΜΙ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί) είναι απλώς διαχειριστές τους συστήματος τελεία και παύλα , απλώς ο Σύριζα  έχει πιο δημοκρατικό και λαϊκό  προσωπείο για την διαχείριση της κρίσης  που θυμίζει τον Παπανδρέου του 1981, αλλά  στην πραγματικότητα με πιο δεξιές θέσεις από αυτό . Διότι είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και υπέρ του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο ήταν ο Συνασπισμός το 2004.  Αυτή είναι η πραγματικότητα  αν θέλουμε να μιλήσουμε με καθαρά πολιτικούς όρους, και όποιος την αρνείται σκόπιμα εθελοτυφλεί.
    Έτσι κριτικάροντας το ΚΚΕ γιατί δεν γίνεται δεκανίκι του κάθε Σύριζα σήμερα ή του ΠΑΣΟΚ χθες βγάζουμε τα απωθημένα της βλακείας, που μας επιβάλει η συστημική προπαγάνδα της διαχείρισης .
    Έτσι το σύστημα εκνευρίζεται διότι το ΚΚΕ κρατάει ψηλά την σημαία του αγώνα που μας δείχνει τον δρόμο ξεκάθαρα και τίμια για μια πραγματική αλλαγή, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση με λαϊκή εξουσία. που θα κοινωνικοποιήσει τον πλούτο της Οικονομικής ολιγαρχίας.
    Διαφορετικά αν αγνοούμε τι πρεσβεύει στα αλήθεια ο Σύριζα(που επαγγέλλεται μια καλύτερη διαχείριση από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της Ε.Ε και χωρίς ρίξεις ) και το κάθε ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κ.λ.π που επαγγέλεται μια πλήρη υποταγή κ.λπ που όλα  όλα αυτά είναι συστημικά κόμματα το καθένα με τον τρόπο του, κάνουμε την Στρουθοκάμηλο που κρύβει το πρόσωπο της στην άμμο και αγνοεί την πραγματικότητα . 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ΔΗΜΑΡ την αντικατέστησε το ΠΟΤΑΜΙ και μάλιστα είναι ακόμα άφθαρτο, γιαυτό το σύστημα την άδειασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.