2 Δεκεμβρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη: Από το “λεφτά υπάρχουν” στο "λύσεις υπάρχουν” του Τσίπρα

23 σχόλια:

  1. καταλαβαίνω τον πόνο ορισμένων κυρ παντελίδων με την κανέλλη και τους ομοίους της...η κανέλλη, μαιν,όντας εν ενεργεία νούμερο 1 της αστικής δημοσιογραφίας και έχοντας τον τρόπο να επιλέξει να είναι εξασφαλισμένη μέχρι τα βαθιά γεράματά της επαγγελματικά και οικονομικά σαν τους γνωστούς δημοσιογραφίσκους, ξαφνικά σας χάλασε την σούπα...ΕΠΕΛΕΞΕ στα -ήντα της να περπατήσει έναν άλλο δρόμο που καμία σχέση δεν είχε με την μέχρι τότε πορεία της...και διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και όχι τον χαριτωμένο όπως τόσοι και τόσοι...και μάλιστα το πλήρωσε...χλευάστηκε (ακόμα και τώρα χρόνια μετά) από γραφικούς που μιλάνε για εκάλες και λοιπές μαλακίες,έμεινε εκτός δουλειάς για πάρα πολύ καιρό ακριβώς γιατί δεν τους βόλευαν όσα έλεγε, και έχει κι από πάνω τον κάθε γραφικό να επικαλείται το παρελθόν της λες και ανακάλυψε την αμερική...τυπάρες, όταν καταφέρετε να κάνετε τον ίδιο δρόμο δλδ να παρατήσετε την "άνεσή" σας και να μπείτε στον αγώνα και όχι το αντίθετο που στην τελική είναι και ευκολότερο αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα, τότε να μιλήσετε για την (όποια) κανέλλη....τέλος, "εδώ μέσα" το ΚΚΕ υποστηρίζουν οι του ιστολογίου και όχι κανέλλη,παφίλη,κουτσούμπα κτλ...προσωπολατρίες στις παλιές και νέες στέγες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν απαρνηθει ο κασιδιαρης το δεξιο παρελθον του με σας εχει ελπιδα!
    ΚΛΑΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο χαζός πεθαίνεις λέμε...δεξιός και όχι φασίστας ναζιστής ο κασιδιάρης...τέρμα η κουβέντα εδώ...

      Διαγραφή
    2. τα γελακια για χαστουκι κασιδιαρη, με μπακογιανηδες,Τζημερους,σγουρους και τοσα αλλα,αλλος τα κανει.Οπως και τι χερι-χερι με φασιστοειδη στο συνταγμα στην επιθεση στους εργατες και στο θανατο ενος......οπωτε δεν σε παιρνει.

      Αν ησουν σωστος εστω και πολιτικα ανιπαλος,θα επιχειρηματολογουσες σε αυτα που λεει η Κανελη.Απελπιδα προσπαθεια ενος προβλεψιμου μηχανισμου....πλεον...πολυ προβλεψιμοι!

      Διαγραφή
    3. κατι θα ξερεις κλαιντ για τον κασιδιαρη εσυ, παρεουλα τοσο καιρο, μπορει και να ζηλεψε και τα χαπενινγκ της νεολαιας σας εκει κατω στην ελαφονησο με τον γραμματεα της σπουδαζουσας σας!
      κατι θα ξερεις, απο το 20αο παρεα στις πλατειες, στις εκλογες στα σωματεια, θα τον ξερεις καλυτερα φαινεται

      Διαγραφή
    4. @ΚΛΑΙΝΤ:
      "αν απαρνηθει ο κασιδιαρης το δεξιο παρελθον του με σας εχει ελπιδα!"
      Σε εμάς καμμία.
      Σε εσάς πάλι, όλο και κάποια ελπίδα θα έχει με τα φιλαράκια του στην Κουμουνδούρου:

      Θ.Καρυπίδης: Από fan του Κασιδιάρη, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ!
      http://redflyplanet.blogspot.com/2014/02/fan.html

      Διαγραφή
  3. ρε ...κλαιντ
    αυτα που θες να σου απαντησουμε εχουν απαντηθει καμιαδεκαρια χρονια πριν.
    σε πειραξε γιατι η κανελη στο περιοδικο εβγαζε διαφορες αποψεις; βρε κουτο εσυ στο αποκομμα σου δεν χαιρεσαι για τις διαφορετικες αποψεις; το προβλημα σου ειναι γιατι σε περιοδικο η κανελη ειχε και αποψεις διαφορετικες;
    στην τελικη η κανελη δεν ειναι καν μελος του ΚΚΕ, αλλα και παλι, ο καθενας κρινεται για τις δικες του αποψεις και τις δικες του πραξεις.
    ο λογος της δικιας σου εκρηξης (ακομα και τωρα γραφεις με εμφανη εκνευρισμο) ειναι γιατι μετα τον χουντη κερασε και τον μηλιο.
    και ακομα ποιο πολυ καιει γιατι και τους 2 δεν τους κερασε καποιο στελεχος τυπου παπαδοπουλου, αλλα η κανελη που για τα ματια σας δεν ειναι αρκετη γιατι ξεκινησε απο διαφορετικη αφετηρια.
    τι να κανουμε ρε κλαιντ, αλλοι ξεκινανε για να γινουν κομμουνισταραδες και καταληγουν γελοιοι (ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε) και αλλοι ξεκινανε αστοι και καταληγουν να τιμουν τα παρασημα του αγωνα εστω και στο τελος και με τον τροπο που μπορουν.
    καλο απογευμα οπορτουνοφασιστακο και πες στους καθοδηγηταδες σου να σου βαλουν καινουργιο προγραμμα τρολαρισματος, αυτο εκτος απο παλιο ειναι και τελειως αναποτελασματικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμενα στο σπιτι μου,blogselvike, οταν λενε δεξιος εννοουν φασιστας αν τωρα εσεις για να δικαιολγησετε την Κανελλη και τα ντολμαδακια που εφαγε ο Φλωρακης στη Μαρικα εννοειται αλλα τι να πω!Παντως μοντεστακο το οτι λες για το περιοδικο της Κανελλης που εγραφαν ολες οι 'αποψεις' φαινεσαι τι φασιστακος εισαι γιατι αυτες οι αποψεις ηταν αποψεις απο χρυσαυγιτες και φασιστες!ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ μκρε φασιστα!
    Βεβαια εδω το οτι σβηνεται οτι σχολιο δεν σας συμφερει αυτο που λεει γιατι δειχνει τη καταντια του κομματος σας λεει πολλα!μια φραγη στα σχολια θα ηταν καλητερη ομως μηπως σωθειτε και απο τους δικους σας εδω μεσα που μιλανε σααν παιδακια
    αντε σβηστε το και αυτο!!!

    ΚΛΑΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαιντ Ντρεξλερ
      Χοροπήδα, κάνε βαρελάκια, κάνε ζογκλερικά, κάνε τούμπες, ό,τι και να κάνεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

      Μη τον κόβετε.

      Διαγραφή
    2. επαναλαμβάνω....πιο χαζός πεθαίνεις...θα σου αράδιαζα τώρα έτσι πρόχειρα, δυο τρία ονόματα καραγκαγκάν πασίγνωστων δεξιών που μόνο φασίστες δεν τους λες και μάλιστα ειδικά μία από αυτές έτρεχε επί χούντας να υπερασπίζεται αριστερούς αφιλοκερδώς (χωρίς ποτέ η ίδια να το πει,αλλά να γίνει γνωστό χρόνια μετά από πρώην αρχηγό κόμματος),αλλά δεν έχει νόημα...με τύπους με "πολιτικό" λόγο ούγκανου δεν έχει νόημα να συζητάς...άσε που είσαι και εντελώς φτωχός στα επιχειρήματα...δεν μας είπες για το κότερο του φλωράκη,το εμπόριο όπλων,τα ρούβλια...ξέρεις εσύ,από αυτά τα νόστιμα που λέτε...
      σιγά μην τον κόβουν ρε zoot...μόνος του τα σβήνει για να το παίξει και αδικημένος...

      Διαγραφή
    3. @ΚΛΑΙΝΤ:
      -Μιλώντας για τις κυβερνήσεις του 1989, εσύ σε ποιόν ακριβώς πολιτικό χώρο άνηκες τότε;
      Γιατί εάν ήσουν μικρό και δεν σου το είπανε, αυτές τις έκανε ο ...ΣΥΝασπισμός, στην δημιουργία του οποίου και πρωτοστάτησαν (χωρίς ποτέ να μετανιώσουν για αυτό) καμπόσα από σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
      Ερώτηση μπόνους:
      Ποιοί απατεώνες κράτησαν το σήμα και το όνομα του εννιαίου ΣΥΝασπισμού για την πολιτική του οποίου διαμαρτύρεσαι σήμερα στο ...ΚΚΕ;
      Άμα έχεις πρόβλημα με την πολιτική του ΣΥΝ, εκεί είναι ο Δραγασάκης να του τα πεις.
      Από εμένα αυτά τα ολίγα, και το νου σου γιατί η Λιάνα έχασε για να έρθει στο ΚΚΕ.
      Σίγουρα δεν μπορείς να υποστηρίξεις το ίδιο και για τα κίνητρα όλου του ΠΑΣΟΚοεσμού που μαζεύτηκε στην Κουμουνδούρου...
      Υ.Γ.
      Τα περαστικά μου για την Καισαριανή, έχει και συνέχεια...

      Διαγραφή
    4. οι φασιστες με τοςυς δεξιους εχουν τεραστια διαφορα, και εμεις ασχετε δεν κανουεμ τετοιους διαχωρισμους μεσα στο Λαο, λεμε απο δω οι εργατες απο κει οι εκμεταλευτες τους, αυτο βεβαια για σενα ειναι δυσκολο να το καταλαβεις γιατι εισαι απλα "ανωριμος πολιτικα" για να μην εκφραστω αλλιως.
      Τωρα για τα "ντολμαδακια" θα σου πω το εξης, ο μακαριτης ο Χαριλαος ηταν ευγενικος ανθρωπος, δεν ζητησε απο την μακαριτισα την Μαρικα κεφτεδες, ντολμαδακι του σερβιρε, αυτα τιμησε ως οφειλε, εσεις εκει στο ΣΥΡΙΖΑ που χροαι τωρα αυτοσερβιρεστε καθε ειοδυς ξεφτιλα , γλειφετε τους κ...υς καθε τμημαοτος τςη αστικης ταξης για να γινετε διχειριστες του "μαγαζιου" της τι ειστε αν οχι πολιτικα λεχριτες?
      Και τολμας να λες για την Κανελη που εχει αρνηθει την ταξη της ευθεως και χωρις περικοκλαδες, που εχει αρνηθει την καταγωγης της την αστικη με θρασος και ευθυτητα, και εχει ταχτει οπως ενας συντροφος ειπε εδω "στο δυσκολο δρομο" του αγωνα, σε νατιθεση με ολους εσας τοςυ τσανακογλειφτες του συστηματος που απο το '93 με κατεβασμενα βρακια και την γλωσσα δυπ πηχες το μονο που κανετε ειναι να εκλειπαρειτε τους αστοςυ να σας "παιξουν" και σας στο παιγνιδι που λεγεται αστικη εξουσια.
      Εμεις λοιπον με την Λιανα, εσεις με Ραυτοπουλο, Κοτσακα, Σακοραφα, Παναγιωτοπουλους, με σρυσαυγιτες σε κοινα ψηφοδελτια σε ενα καρο σωματεια, με φασιστες μαζι στην Ικαρια στις δημοτικες εκλογες του '10, με φιλοφασιστες στις προσφατες και δεν συμαζευεται.
      Κλαιντ μικρε, αστο καλυτερα, ζητα καμια αυξηση εκει στη Κουμουνδουρου να εκπαιδευτεις καλυτερα στο ρολο σου.Για αντικομμουνιστης εισαι απλα γελοιος..
      Ακου "ντολμαδακια"''....της Αυριανης δημοσιογραφος πρωην εισαι?


      Ταξικος

      Διαγραφή
  5. Εννοείται φυσικά πως δεν αρχίζει να εκφράζεται ευπρεπώς και εντός των κανόνων σχολιασμού, το τρολ θα πάρει πόδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσυ φταις που παίζεις το παιχνίδι τους και έτσι επιτυγχάνουν τον σκοπό τους να αποπροσανατολίζουν απο την ουσία της αντιπαράθεσης μεταξύ Λίανας και Μηλιού με τα χρυσαυγητοβροθροσχόλια τους.Μόνο αυτός τους έμεινε ως όπλο.Η χυδαιότητα και η πρόκληση.Στείλτον στο διάολο που καθόμαστε και κουβεντιάζουμε τώρα με βάση τα σχόλια των πληρωμένων και σε αποστολή εγκάθετων τσογλανών του διαδικτίου της Κουμουνδούρου

      Κ.Ο

      Διαγραφή
    2. λάθος ΚΟ...ο αστείος κάνει αυτό που οι δήθεν αποφεύγουν για να μην καρφώνονται...λέει αυτά που πιστεύουν αλλά δεν τολμάνε να πουν, για να μην τους πάρουν γραμμή αυτοί που ακόμα θεωρούν ότι είναι κάποια λύση...οπότε είναι χρήσιμος χαζός...

      Διαγραφή
  6. αν σου σπιτι σου αγαπητε με το δεξιος συνεπαγεται και το φασιστας, στην κατηγορια αυτη εντασουν και τον μπιθικοτση ας πουμε; γιατι ο ανθρωπος δεξιος ηταν. εντασουν σε αυτη την κατηγορια και χιλιαδες δεξιους απο την πελοπονησο που πηγαν στην μακρονησο γιατι εκρυβαν κομμουνιστες στον εμφυλιο; ε;
    και τους οριτζιναλ φασιστες πως τους λετε; φασιστες στο τετραγωνο και φιαχνετε και πολυωνυμο;
    αλλα συμπαθα με, ξεχασα οτι εσεις με τους οριτζιναλ φασιστες ειστε κολητοι.
    μπορει να μου κανεις κοπλιμεντα και να με λες νεολαιο, αλλα επι του πιεστηριου στα "παιδικα" επιχειρηματα μου, καθηγητη εσυ, δεν εβγαλες αχνα.

    για την κομοτηνη μουγκα; για τα σωματεια; για τις πλατειες; για τον ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ; σε καταλαβαινω.
    καταλαβαινω και την πικρα σου, ειναι δυνατον αυτη η αστη, η αμορφωτη πολιτικα για την "αριστερα" να κανει ρομπα 2 στελεχαρες σας;;;;;; ενω ας πουμε η τζακρη, ο κουρουμπλης και ο ραυτοπουλος (του πραξικοπηματος της γσεε το 85 ο ραυτοπουλος, το παιδι του γιαννοπουλου) και ο κοτσακας (δεξι χερι του ακη) ειναι αριστεροι και το Χ κεφαλαιο.
    οσο για την "κατκαντια" του ΚΚΕ.
    το ΚΚΕ δεν πουλησε ποτε το σφυροδρεπανο, δεν εχει ροζ και μωβ σημαιες και ο λογος που σκυλιαζετε, ολα τα σκυλια των αφεντικων, ειναι γιατι δεν εχει γινει σαν τα μουτρα σας.
    για το 89 δεν σε παιρνει φιλαρακο μου, για την γραμμη του συνασπισμου υπευθυνοι ειναι αλλοι και ψαχτους εκει στη κουμουντουρου!
    για τις ξινιλες στο στομαχι απο αυτα που εχεις πιει το τελευταιο διαστημα μαλοξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μάγκες όταν απαντάτε,σε ότι σας λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό και αυτό φαίνεται γιατι έχετε χάσει το παιχνίδι!
    Τίποτα άλλο!

    Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σύμβουλος:
      -Τι θέλει να πει ο ποιητής;

      Διαγραφή
    2. Σύμβουλε με έπεισες. Αλλαξα....................βρακί γιατί κατουρήθηκα απο τα γέλια.

      Nt.

      Διαγραφή
  8. Ε, βεβαια Συμβουλε, όταν όλη η αστική τάξη και τα μισά ιμπεριαλιστικά κέντρα στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυνατό να μην έχει κερδίσει το παιχνίδι;
    Μόνο που αυτό το "παιχνίδι" είναι στημένο και από πρίν ξεπουλημένο.
    Μόνο που το ΚΚΕ παίζει σε "άλλο παιχνίδι" στα ίσια και σε ξένο γήπεδο! Εσύ παρακολουθα τα στημένα και πανυγήριζε σαν μαστουρωμένος χούλιγκαν και άσε εμάς να παίζουμε πραγματική μπαλίτσα...
    Μόνο που στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και το ματς δεν έχει τελειώσει!
    Εσείς μέχρι τότε βάλτε αβέρτα όλα τα παπαγαλάκια-δημοσιογράφους να ρωτούν μονότονα "γιατί έχετε κύριο μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ".Είναι οι ίδιοι που μέχρι πριν τρία χρόνια στήριζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι οι οπορτουνιστες εχουνε πολυ γελιο γελανε μαζι τους και οι πετρες. Εχει να πεσει ξεβρακωμα που θα ειναι ολο δικο τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κομμουνισταρας πετροπουλος σε αντικομμουνιστικη υστερια με σχολια στο λαφαζαναικο οποιος προσπαθει να απντησει τον κοβουνε. Σε αυτον τον βοθρο μας καλουσανε να πεσουμε το 2012 οι αθλιοι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.