18 Δεκεμβρίου 2010

"Αντικαπιταλιστικό" φάουλ εις βάρος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ...

Τα ΕΑΑΚ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αγωνίζονται για την ενότητα της Αριστεράς και χτυπούν τον Καπιταλισμό, βεβηλώνοντας πλακέτες και μνημεία της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ???

Χθες Παρασκευή, 17/12/2010, μια ομάδα 60 ατόμων, μέλη των ΕΑΑΚ, αφαίρεσαν πλακέτα που είχε τοποθετηθεί στην Πάντειο απο την ΚΝΕ και το ΚΚΕ την περασμένη Δευτέρα, εις την μνήμη της δολοφονηθείσας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου. Η Σωτηρία Βασιλακοπούλου ήταν φοιτήτρια της Παντείου και μέλος της ΚΝΕ η οποία δολοφονήθηκε στην πύλη του Εργοστασίου της ΕΤΜΑ στις 28 Ιουλίου 1980 απο οδηγό της επιχείρησης, την ώρα που μοίραζε προκυρήξεις στους εργάτες του εργοστασίου καλώντας σε κινητοποιήσεις.

Φυσικά και θα διαφωνήσουμε (προς το παρόν) με τους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΚΝΕ, αλλά ας μας πει κάποιος πόσα εγκεφαλικά κύτταρα διαθέτουν σε λειτουργία αυτά τα 60 άτομα των ΕΑΑΚ, που κατέβασαν την πλακέτα ? Σε αυτήν την πράξη οδηγήθηκαν απλά από κόμπλεξ ή από πραγματικό μίσος απέναντι στους κομμουνιστές ? Ας μας πει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εαν στηρίζει τέτοιες καφρίλες απο την νεολαία της και με ποιόν τρόπο θεωρεί πως αυτό βοηθά στην ανάπτυξη ενός "ενιαίου μετώπου" ?

Προς το παρόν δεν θα δώσουμε συνέχεια στο συμβάν, αλλά να ξέρουν οι δράστες της ενέργειας αυτής, πως άλλο πράγμα είναι τα παιχνίδια των νεολαίων με της αφίσες και τις λεκτικές διαμάχες (και σωματικές - δυστυχώς - ορισμένες φορές), και άλλο πράγμα η βεβήλωση μνημείων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.