17 Δεκεμβρίου 2010

700.000, οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ !!!

Από το Iskra.gr 

Η οικονομική καθίζηση και τα σκληρά μνημονιακά μέτρα δεν πλήττουν μόνο τις μικρές καθημερινές καταναλωτικές «πολυτέλειες» ή την ομαλή εξυπηρέτηση στεγαστικών δανείων. Αντιθέτως, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις πλέον στοιχειώδεις ανάγκες τους, όπως αυτή του ηλεκτρικού ρεύματος!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος βλέπουν τους απλήρωτους λογαριασμούς να αυξάνονται. Ειδικά για τη ΔΕΗ, για την οποία υπάρχουν στοιχεία, για το 10μηνο του 2010, οι απλήρωτες συνδέσεις νοικοκυριών αλλά και μεσαίων και μεγάλων εμπορικών πελατών φτάνουν τις 700.000. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής πελατειακής βάσης της ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή, οι επισφάλειες της ΔΕΗ στο 9μηνο του 2010, ανέρχονται στα 71,7 εκατ.ευρώ από 48,4 εκατ.ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Βάσει αυτών των δεδομένων, είναι χρήσιμο quiz, να αναρωτηθούν κυβέρνηση – τρόικα, σε τι ποσοστό θα φτάσουν οι απλήρωτοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού σε περίπτωση, που προχωρήσει τελικά η «απελευθέρωση» της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Η οποία «απελευθέρωση», όπως όλοι ξέρουμε, θα βάλει φωτιά στα τιμολόγια κυρίως της οικιακής κατανάλωσης. Μήπως τότε, το 10% φτάσει τα...2/3;

2 σχόλια:

  1. Και να σκεφτεί κανείς, ότι τα χειρότερα έρχονται ...

    Αν δεν ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος, αυτοί δεν θα σταματήσουν και στο 100 % !

    Γεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τις μεγαλύτερες απάτες του συμπλέγματος φαύλωνΜΜΕ και ετερόφωτων ξενόδουλων νταβάδων είναι πως με πλύση εγκεφάλου έπεισαν τον κόσμο ότι ηλιακή ενέργεια είναι σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ!!!!!
    Πάντα ήλπιζα ότι ηλιακή ενέργεια σημαίνει απεξάρτηση από τη μονοπωλιακή και ιδιωτική πλεον ΔΕΗ. Ας περάσουμε αυτό το μήνυμα στον κόσμο! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΕΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.