14 Απριλίου 2016

Συνεστίαση της ΕΔΥΕΘ και των Τοπικών Επιτροπών Ειρήνης

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην ετήσια συνάντηση – συνεστίαση, που θα γίνει την Κυριακή, 17 του Απρίλη, από ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΖΑΝΝΗΣ», στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη, στάση «Αστυνομία» της λεωφορειακής γραμμής 66 (από το τέρμα στο Πάρκο Νέας Ελβετίας, στη Χαριλάου).

Ελάτε στην ετήσια συνάντησή μας. Με εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασί, με πολύ κέφι και ζωντανή μουσική να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για συνέχιση του κοινού μας αγώνα. Στις δύσκολες κι επικίνδυνες στιγμές, που περνάει ο λαός μας και οι λαοί όλης της περιοχής, είναι απόλυτα αναγκαία η συσπείρωση των εργαζόμενων και της νεολαίας, του κάθε ανθρώπου καλής θέλησης στον αγώνα ενάντια στο σάπιο ιμπεριαλισμό και στους πολέμους, που ασταμάτητα γεννάει. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς.
  • Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο!
  • Οι ιμπεριαλιστές ματοκυλάνε τους λαούς,
  • αλληλεγγύη στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες!
Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ Θεσσαλονίκη, 12/04/2016

Βλέπε ακόμη:

«ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» κυκλοφορεί το νέο τεύχος Νο 72 του πρώτου τριμήνου του 2016


Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη συνεχίζει και εντείνει τη δράση της σε όλα τα επίπεδα ώστε να ανταποκριθεί στα σύνθετα καθήκοντα που προκύπτουν από τις εξελίξεις, τη σκληρή αντιλαϊκή επίθεση δεμένη με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή και συμμετοχή της ΕΛΛΑΔΑΣ στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Στην πλούσια θεματολογία του , περιλαμβάνει άρθρα για, την επικίνδυνη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο , το φλέγον και συνεχώς οξυνόμενο προσφυγικό πρόβλημα, τη σημαντική αγωνιστική παρέμβαση της ΕΕΔΥΕ με την 36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, ιστορική αναδρομή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Συρία, ρεπορτάζ από την πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, την κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στο Υπουργείο Εθν. Άμυνας, άλλες πολύμορφες πρωτοβουλίες των Επιτροπών Ειρήνης σε όλη την Ελλάδα.

14/4/2016
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 σχόλια:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.