5 Απριλίου 2016

Ο φασισμός στα site της Ηλιούπολης ακούει στο όνομα «Ηλιούπολη χωρίς όρια» με διαχειριστή κάποιον Σ. ΜΑΡΙΝΗ

Πήραμε και αναδημοσιεύουμε ως έχει, την παρακάτω καταγγελλία από την "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης":
______________
Το βιογραφικό του* όπως ο ίδιος το παρουσιάζει και το δίνουμε παρακάτω, πραγματικά εντυπωσιάζει για τις διαδρομές του στην «ενημέρωση»!!!
Την ταυτότητα του Φασίστα την αποτυπώνει κάθε τόσο στο site του. Γλώσσα και μυαλό χρυσαυγίτη. Φαιά ουσία όσο το κεφάλι της καρφίτσας. Κύμβαλο αλαλάζων και τρικυμία εν κρανίο όταν πιάνει στο στόμα του συχνά πυκνά το ΚΚΕ, τον Κομμουνιστή Δήμαρχο Δ. Κιντή και την ιστορία της πόλης.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιες «ιερές και μαύρες αγελάδες» …βυζαίνει και αρμέγει. Τον παροτρύνουμε να συνεχίσει στο αντικομουνιστικό του ντελίριο. Είναι σίγουρο ότι θα πνίγει στο δηλητήριο της γλώσσας του!

Προειδοποιούμε όμως αυτόν, αλλά και όποιον άλλο που παροτρύνεται από το παραλήρημά του, ότι αν ΑΠΛΩΣΟΥΝ τα ξερά τους στο μνημείο του Δ. Κιντή (που είναι καρφί στο μάτι του όπως ο ίδιος δηλώνει) να κοιτάζει συνεχώς πίσω του …θα είναι πολλοί αυτοί που θα του τα κόψουν και όχι μόνο οι κομμουνιστές!!!

______________________
*Το βιογραφικό του όπως το δημοσιεύει ο ίδιος:

(ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ)
Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούω τέρατα δημοσιεύω το βιογραφικό μου προς αποφυγείν παρεξηγήσεων.
ΟΝΟΜΑ: Σταύρος ΕΠΩΝΥΜΟ: Μαρίνης ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: Σωκράτης ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: Ελισσάβετ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ηλιούπολη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Δημοσθένους 20, Τ.Κ. 163 43 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6943 698406 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: Υπηρέτησα στα Τεθωρακισμένα. Ειδικότητα Οδηγός Μ113 (Τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού). ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Απόφοιτος του «Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας». Κάτοχος του «Standard Certificate in English» (Palso).
ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ: Από τον Ιανουάριο του 1997 εργάστηκα δημοσιογραφικά στην τηλεόραση του SKAI στην εκπομπή «ΕΝ ΘΕΡΜΩ» που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος. Εκεί παρέμεινα μέχρι και τις 12 Απριλίου του ίδιου έτους.
Στις 16 Απριλίου του 1997 πήγα στις εκπομπές «ΖΟΥΓΚΛΑ» και «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» που προβάλλονταν από την τηλεόραση του SKAI και τις παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν , τον ακολούθησα στον ΑΝΤ1 όπου συμμετείχα ως ρεπόρτερ-δημοσιογράφος στην τηλεοπτική εκπομπή «ΖΟΥΓΚΛΑ» που έβγαινε από τις 6 Νοεμβρίου έως και τις 3 Ιουλίου 1998.
Τον Σεπτέμβριο του 1998 πήγα στο MEGA και εργάστηκα στην εκπομπή «ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ» που παρουσίαζε η κ. Βάσια Τριφύλλη.
Συνεργάστηκα επίσης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη (ΑΝΤ1) για την εκπομπή «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ».
Τον Οκτώβριο του 1999 συνεργάστηκα με την τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» που παρουσίαζε η δημοσιογράφος Βάνα Δημητρίου και προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από την ΕΤ1.
Από τις 16 Απριλίου του ίδιου έτους συνεργάστηκα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κωλέτση για την καθημερινή της εκπομπή «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» που προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από το ALTER CHANNEL έως και το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 30 Ιουνίου 2000.
Τον Δεκέμβριο του 2000 εντάχθηκα στο δυναμικό του STAR CHANNEL και στην εκπομπή του Γιώργου Βαρεμένου και της Ίνας Ταράντου «ΛΟΓΙΑ STARΑΤΑ» που προβάλλονταν καθημερινά από το STAR.
Tον Νοέμβριο του 2001 άρχισα να συνεργάζομαι με την εκπομπή «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας και προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από την τηλεόραση του ALPHA.
Tον Μάρτιο του 2002 τον ακολούθησα στην τηλεόραση του STAR CHANNEL και στην εκπομπή του «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ». Όταν σταμάτησε η εκπομπή (Απρίλιος 2002) δούλεψα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Τον Μάιο του ίδιου έτους εντάχθηκα στην εκπομπή «BEST SELLER» που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η εκπομπή σταμάτησε τέλη Ιουλίου οπότε και εντάχθηκα ξανά στην δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και στις εκπομπές «ΖΟΥΓΚΛΑ» και «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» Εκεί παρέμεινα μέχρι και το Ιούλιο 2008 με ένα μικρό διάλλειμα 6 μηνών (Οκτώβριος 2007- Μάρτιος 2008) όπου πήγα ως Αρχισυντάκτης της εκπομπής «ΜΠΟΡΩ» που παρουσίαζε η Άννα Δρούζα καθημερινά στην τηλεόραση του STAR CHANNEL.
Από το 2007 διατηρώ το ενημερωτικό blog ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ενώ υπήρξα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του site zougla.gr του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Από τον Μάρτιο του 2010 έως και τον Απρίλιο του 2011 ήμουν στην εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ιδιοκτησίας του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου η οποία και έχει κλείσει σήμερα. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι μόνο με το blog μου και δεν έχω καμιά άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.)

6 σχόλια:

  1. Ασχολουμε λεει μονο με το μπλοκ και με τιποτα αλλο. Το Φασιστοειδη το ταίζει το Αστικό κράτος. Οσο για τον πρωην Δημαρχο πραγματικος Κομμουνιστης με Ιστορια οπως και ο πρωην Δημαρχος Κορυδαλου Μαλαγαρδης Συντροφοι διαμάντια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άτομα όπως ο εν λόγω άεργος φασίστας δεν επηρεάζονται από εκδόσεις δελτίων τύπου ή καταγγελιών κτλ. (που και αυτές οι μορφές είναι απαραίτητες βέβαια). Αλλά από μία με μαζικο τρόπο ''επίθεση'' στο χυδαίο ''ιστολόγιό'' του, λ.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Orestis Komep:
      Δεν νομίζω να παρέχει δυνατότητα σχολιασμού αν είδα καλά.
      Όπως και έχει πάντως, το τι θα γίνει θα το αποφασίσει (προφανώς) η Λα.Συ. Ηλιούπολης

      Διαγραφή
    2. Απ' ο, τι παρατήρησα σε παλαιότερες αναρτήσεις υπήρχαν μερικά σχόλια.
      Ναι, όντως, ο φορέας της ''Λα.Συ'' του δήμου πιστεύω θα ασχοληθεί περαιτέρω.

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι δεν είναι τυχαία η επίθεση που έχει εξαπολύσει ο συγκεκριμένος γυμνοσάλιαγκας της Ηλιούπολης.
    Ίσως θα πρέπει να το συνδέσουμε με την θετική (έστω και καθυστερημένη) απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την Δημόσια Περιουσία. Να την συνδέσουμε με την αστική προπαγάνδα. Για αναποτελεσματικούς αγώνες που δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα κλπ
    Ααπό την άλλη πλευρά όμως αν ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο υποκείμενο, μάλλον καλό θα του κάνουμε, γιατί θα θεωρήσει ότι είναι πετυχημένος.
    Από μια μικρή γνώση που έχω, ο τυπος είναι (εκτός από εργολάβος λάσπης και καλοπληρωμένο τσιράκι) ψώνιο μεγάλου διαμετρήματος. Για παράδειγμα θεωρεί ότι αυτός είναι "Ο" δημοσιογράφος και αυτοικανοποιήται γράφοντας για το εαυτό του.
    Ότι τα blog του (έχει δύο-τρια) έχουν την πρώτη αναγνωσιμότητα στην Ηλιούπολη, ότι όλοι οι άλλοι είναι ερασιτέχνες και άλλα τέτοια τρελά.
    Γι αυτό κάλυτερα είναι να μην του κάνουμε διαφήμηση αλλά να του δείξουμε με κάποιο τρόπο ότι και εμείς ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ όταν τον προειδοποιεί ΛΑ.ΣΥ. ότι θα του κόψουν τα χέρια όχι μόνο οι κομμουνιστές αλλά όλος ο σκεπτόμενος λαός της Ηλιούπολης που γνώρισαν το έργο του κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς, γνωρίζεις πολύ καλύτερα τα του συγκεκριμένου φασιστοειδούς. Όντως, το μένος του εξηγείται και από την υπόθεση της πρόσφατης δικαστικής κρίσης. Επιπλέον, είναι απολύτως αναμενόμενο για άτομα τα οποία ασπάζονται τη συγκεκριμένη ''ιδεολογία'' να αναπτύσσουν ''υπερβολική εκτίμηση'' για τον εαυτό τους.
      Ωστόσο, δε θεωρώ ότι πρόκειται για κάποιου είδους ''διαφήμιση''. Πολύ ορθά υπήρξε και αναπαράχθηκε το περιεχόμενο αυτής της καταγελίας της ''Λα.Συ''.
      Γενικότερα, ο λόγος για τον οποίον παρενέβην είναι ότι, παρατηρώ σε αρκετούς από εμάς (συγκαταλέγω και τον εαυτό μου, ενίοτε) να υποβαθμίζουμε περιπτώσεις όπως του ανωτέρω, υπό την εξήγηση ότι πρόκεται για ''γραφικά'' πρόσωπα κ.ο.κ. Όμως, ειδικά ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών και στην Ελλάδα, τα φασιστικά στοιχεία όχι μόνο ενισχύθηκαν με όρους επιρροής, αλλά αποθρασύνονται διαρκώς.
      Επομένως, καλώς αναπαράγεται το εν λόγω θέμα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ακριβώς μέτρα αντιμετώπισης θα αποφασίσει να λάβει η εκεί ''Λα.Συ.'', δεδομένου και του ότι η φασίζουσα συμπεριφορά του συγκεκριμένου δυνατόν να εμπίπτει ακόμη και σε τυποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.