23 Φεβρουαρίου 2016

Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο «Blue Sky»

6 σχόλια:

  1. Παντα αναλυτικος απλος και ξεκαθαρος ο συντροφος.Και βεβαια παντα το προβοκατορικο ερωτημα της Εξοδου απο το Ευρω.Λες και η τραγωδια που ζουμε εχει σχεση με το νομισμα και οχι με την ιδιοκτησια στα μεσα παραγωγης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ρίξτε μια ματία σε αυτήν την πολύ σοβαρή είδηση.

    ΟΙ «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ» ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι… γνωστοί-άγνωστοι που τα “σπαγαν σε πορείες και γήπεδα.
    Εγκληματική ομάδα εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για πλήθος αδικημάτων, κατά τη διάρκεια πορειών – διαδηλώσεων και αθλητικών αγώνων, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ενώ παράλληλα έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά.
    Από την έρευνα που έγινε και την αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε ένδεκα υποθέσεις. Συγκεκριμένα:

    (Απο τις πολλές αναφορές κράτησα αυτό.)
    * "Στις 15-11-2015, με τη χρήση σιδερένιων λοστών, καδρονιών, γυάλινων μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων επιτέθηκαν εναντίων μελών πολιτικών οργανώσεων, έξω από το Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον επτά ατόμων."
    http://www.crashonline.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad/

    Κατα τα φαινόμενα πρόκειται για την ομάδα που επιτέθηκε σε ομάδες τις εξωκοινοβουλέυτικής Αριστεράς την Κυριακή 15-11 μπροστά απο τον Πολυτεχνείο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 ατόμων εκ των οποίων μερικοί σοβαρά όπου και στην συνέχεια με μια ανακοίνωση στον γνωστό ασφαλίτικο διαδικτυακό χώρο https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwityd7Mn5PLAhVGiCwKHYlKAj8QFggbMAA&url=https%3A%2F%2Fathens.indymedia.org%2Fpost%2F1551394%2F&usg=AFQjCNG5znWple28_oq7ZwUNPqa4Otoi_w&sig2=eh-hx3X9y4CgRAiD7DeQ6w&cad=rja παρουσιάστηκαν ως αναρχικοί και ανέλαβαν την ευθύνη αποδίδοντας συγνώμη στα θύματα της επίθεσης δηλώνοντας παρεξήγηση και οτι πρόθεση τους ήταν να χτυπηθούν μέλη της ΚΝΕ και οχι αυτοί οι αδελφοί προς αυτούς "χώροι" .


    Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσωτερικο ξεκαθαρισμα στις υπηρεσιες, ξεσκαρταρουν γιατι ερχονται τα δυσκολα και θνικθελουν να εχουν και λοιμα μεσα. θα αναλαβει η Α εθνικη τους, οποτε πρεπει να εχουμε το νου μας

      Διαγραφή
  3. Κ.Ο, πολυ ενδιαφερον, θα αναδημοσιευσω το σχολιο σου απο εδω και απο εκει οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείτε.Και εγώ αυτό έκανα POE.

    Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το μετωπο του Συριακου, ειναι πολυ ενδιαφερον το αρθρο που ανεβασε ο Τρας.

    http://fadomduck2.blogspot.co.uk/2016/02/blog-post_78.html

    Συμπληρωματικο του παραπανω αρθρου θα εβαζα και αυτο:

    "Το ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει επίσημο μηχανισμό για την απομάκρυνση ενός μέλους για ανάρμοστη στάση, ή ακόμα και καθορισμό του τι σημαίνει «ανάρμοστη στάση» δείχνει το πόσο δύσκολο ήταν να φανταστεί κανείς ότι οποιοδήποτε μέλος του οργανισμού θα πρόδιδε τη Συμμαχία. Ωστόσο, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, τα μέλη του ΝΑΤΟ προβαίνουν στην ίδια δέσμευση, γνωστή ως Άρθρο 5, στην οποία προέβησαν και το 1949: Ότι μια επίθεση εναντίον οποιασδήποτε χώρας μέλους θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον όλων των χωρών μελών, και θα προκαλέσει μια άμεση και αμοιβαία αντίδραση. Για περίπου 70 χρόνια, αυτός ο συνδυασμός παραγόντων ήταν η πιθανή Αχίλλειος Πτέρνα του ΝΑΤΟ: Το ότι μια ημέρα, τα μέλη του θα καλούνταν να υπερασπιστούν τις ενέργειες ενός αναξιόπιστου μέλους, που δεν μοιράζεται τις αξίες της Συμμαχίας και που η συμπεριφορά του θέτει τους «συμμάχους» του σε κίνδυνο, ενώ δημιουργεί ένα εφιαλτικό σενάριο για τον παγκόσμια τάξη."

    http://www.huffingtonpost.gr/stanley_weiss/-_4302_b_9313954.html

    Τα αρθρα αυτα ειναι αραγε απλες παραινεσεις ή φτιαχνουν κλιμα για την αποπομπη της Τουρκιας απο το νατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.