8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΜΕ:Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Σάββατο 13 Φλεβάρη 11π.μ. Ομόνοια

EΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11πμ Ομόνοια


Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!
Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!
Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!
Να δυναμώσει σε κάθε χώρο η αλληλεγγύη!


«…με τρακτέρ απ' το χωριό
για την πόλη μια και δυο..»

Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν μέσα από τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες και το συντονιστικό όργανο τους, να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό!
Δε θα είναι μόνοι τους!
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας που έχει πληρώσει με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού, να συμπαραταχθεί με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα!
Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ!
Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι έχουμε καθήκον και ευθύνη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους ελευθεροεπαγγελματίες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων.
Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά!
Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργατών! Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες.
Ο αγώνας των αγροτών είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα.
Η κυβερνητική πρόταση δε διορθώνεται!
Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!
Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, τη νεολαία να στηρίξουν τον κοινό αγώνα των εργατών-αγροτών, να αχρηστεύσουμε από κοινού την κυβερνητική προπαγάνδα των κατασκευασμένων στοιχείων, των τρικ, των ψεύτικων ελπίδων, της συκοφάντησης των αγώνων και των μορφών πάλης που μέσα από τις συνελεύσεις και τις μαζικές διαδικασίες επιλέγουμε!
Να νιώθουν την ανάσα μας παντού!
Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε όλη τη χώρα, οι πλημμυρισμένοι από λαϊκό κόσμο κεντρικοί δρόμοι φανέρωσαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.
Η πρόσφατη απεργία αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας. Η επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότηση και το δυνάμωμά της, με αιτήματα και συνθήματα απέναντι στην καρδιά όσων σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, των εκμεταλλευτών μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους.
Το ΠΑΜΕ καλεί πιο μαχητικά, πιο ορμητικά στον αγώνα με πιο ανεβασμένες μορφές!
Να προσπεράσουμε τις ηγεσίες στη ΓΣΕΕ, στην ΑΔΕΔΥ, στη ΓΕΣΕΒΕ, στη ΠΑΣΕΓΕΣ, στη ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας, συκοφαντώντας την αξία συμμετοχής στα σωματεία και τους συλλόγους, της συλλογικής αγωνιστικής δράσης. Είναι φορείς ενσωμάτωσης στην προπαγάνδα της ΕΕ, συνεχές εμπόδιο στην οργάνωση, βάζουν φρένο στην ενημέρωση των εργαζομένων, των αγροτών!
Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!
Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος της!
Η εργατική και αγροτική οικογένεια, κάθε λαϊκή οικογένεια έχει πληρώσει ακριβά ως σήμερα για τη διάσωση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.
Να μην επιτρέψουμε να υπονομεύσουν τον αγώνα μας!
Ο αταλάντευτος, οργανωμένος αγώνας, η οργάνωση στα σωματεία, στις σωματειακές και απεργιακές επιτροπές, η συμμετοχή και η συμβολή όλων των εργαζόμενων στην υλοποίηση των αποφάσεων ανά κλάδο και χώρο δουλειάς, αποτελούν την ισχυρή, αναμφισβήτητη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει σχεδιασμούς, να κάνει την κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό, κουρελόχαρτο!
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!
Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε εκατοστό πίσω από το σύνθημα «να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος», να αποσυρθεί εδώ και τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει και ενταφιάζει την κοινωνική ασφάλιση.
Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τοίχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δε θα αναχαιτιστεί! 
Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Να νεκρώσει όλη η χώρα!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11πμ Ομόνοια

20 σχόλια:

 1. Σεχτάρ ο Τρομερός9 Φεβρουαρίου 2016 - 12:19 π.μ.

  H ΜΑΧΗ της δεκαετίας!
  Η θα την κερδίσουμε, η θα περιμένουμε άλλα δέκα χρόνια.
  Αν την δώσουμε δυνατά, έχουμε κερδισμένη σίγουρα τη μισή, ανεξαρτήτως έκβασης, (περάσει, δεν περάσει, το Ν/Σ).
  Κι από την επομένη μιλάμε με άλλα δεδομένα....
  Με τα χρυσαύγουλα κότες, και τα αναχώματα να τρώγουνται με τα κρέατά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστος. Οπως ακριβως το λες.Απο καλυτερες θεσεις συνεχιζουμε την Συγκεντρωση δυναμεων με στοχοπροσηλωση στον στοχο μας.Και το βασικοτερο εχωντας πεταξει εξω το καθε Βαριδι.Για την επαγρυπνηση δεν το συζηταω ειναι Στανταρακι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πεφτει ο καπιταλιζμος αδερφια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πέσει.
   Ινδιάνα

   Διαγραφή
  2. Φαντἀζομαι δημοσιεύθηκε λόγω ορθογραφίας.
   Είστε κορυφαίοι.

   Διαγραφή
 4. Στα κεφάλια σας ..

  Κ.Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περιμενουμε εσενα μαζι με τους Λαφαζανη Αλαβάνο χαγιο και τους Μανιαδακηδες του Αραβανη να τον κανεις Ανθρωπινο στην 2α παρουσια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Διαγραφή
  2. Στον ανώνυμο πήγαινε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

   Διαγραφή
  3. Η απάντηση πάει στον ανώνυμο που ρωτάει ειρωνικά προφανώς αν πέφτει ο καπιταλισμός.

   Κ.Ο

   Διαγραφή
  4. Στα κεφάλια σας και στα μυαλά σας(με τα μυαλά που κουβαλάτε), εμείς τον έχουμε γραμμένο στα παλιά μας τα παπούτσια.

   Διαγραφή
  5. Πρόσεχε μήπως πέσει στα δικά σας... Τόσο καλά που έχετε κρυφτεί από κάτω του. Αχθος

   Διαγραφή
  6. Σεχτάρ ο Τρομερός9 Φεβρουαρίου 2016 - 6:55 μ.μ.

   Μέχρι τότε ....έχουμε καιρό!
   Αλλά, κάπως έτσι θα γίνει κάποτε κι αυτό.

   Διαγραφή
  7. Στον ανωνυμο απαντησα και εγω αν και με μπερδεψες λιγο ειναι η αληθεια Κ.Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Διαγραφή
 5. Όταν έλεγε το 19ο Συνέδριο ότι θα υπάρχουν στιγμές ύφεσης και στιγμές έξαρσης του κινήματος, κάποιοι έλεγαν «τι κοινοτοπίες!». Πάρτε τα τώρα. Άψογοι δεν είμαστε, έχουμε ελλείψεις πολλές, αλλά η δουλειά μας αποδίδει. Το πράγμα προχωράει, το σχέδιό τους δεν τους βγαίνει, ο λαός παρακολουθεί, οι εξελίξεις επιταχύνονται. Ο αγώνας θα είναι μακροχρόνιος και δύσκολος, αλλά έχουμε άνοδο ποιοτική και ποσοτική. Ο λαός ακούει τι του λέμε και συμμετέχει, έστω αδέξια. Και πλέον όλοι ξέρουν πάρα πολύ καλά τι θέλει το ΠΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κ.Ο παρεξήγηση, προφανώς και το δικό μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συντροφοι αν το σαββατο βουλιαξει το συνταγμα θα εχουμε καταφερει να δωσουμε συνεχεια στη μεγαλη απεργια.Θα φανει πιο καθαρα πως το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ειναι η μονη λαικη αντιπολιτευση.ΟΛΟΙ στον δρομο!!!Τα μηνυματα ειναι πολυ αισιοδοξα.....Μην ασχολειστε με οπορτουνιστες κλπ εφεδρειες του συστηματος.ΕΝΩΝΟΥΜΕ τον κοσμο με καθαρα ταξικο προσανατολισμο,θα μας ακολουθησει αρκει να τον βγαλουμε απο το φοβο του,να τον σηκωσουμε απο την απογοητευση οτι τιποτα δεν μπορει να αλλαξει.Ενωνουμε τον κοσμο.....Μονο εμεις μπορουμε και μονο εμας φοβουντε....Ελληνοφρενικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 8.24 Το ΠΑΜΕ είναι Ταξικό Μετωπο τμημα της λαικής συμμαχίας οπου υπαρχουνε και ανθρωποι που δεν ειναι Κομμουνιστες. Εκει μεσα θα ενωθει ο λαος για να διεκδικησει την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μεσων παραγωγης Το ΚΚΕ θα είναι Εργατικη Λαικη Αντιπολιτευση οσο οι καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χερια τους. Το μην ασχολούμαστε με τους Οπορτουνιστές ειναι λαθος. Η Ανασυγκρότηση του Σ.Κ και η ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας θα γίνει μέσα απο την ιδεολογικη συγκρουση με τον οπορτουνισμο καθε αποχρωσης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Παρατηρησατε οτι το Βαθυ Κοκκινο (τρομαρα του) εχει γραψει μονο ενα αρθρο για την καθοδο των αγροτων Παρασκευη-Σαββατο και ΤΙΠΟΤΑ για το συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ το Σαββατο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μεχρι και σημερα ουδεμια αναφορα για το συλλαητηριο του ΠΑΜΕ απο το "αριστερο" Βαθυ Κοκκινο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.