30 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

15 σχόλια:

  1. Ενας σημαντικος Σταθμος στην πορεια ανασυνταξης του Εργατικου συνδικαλιστικου κινηματος που ξεχαρβαλωθηκε μετα το 1974 απο το ΠΑΣΟΚ και οδηγηθηκε στην Ενσωματωση στο συστημα απο την Εργατικη Αριστοκρατια. Και σημερα αλλαζοντας τα πρασινα ρουχα τους μετακομισανε στο ΠΑΣΟΚ 2 προκειμενου να διαιωνισουνε αυτην την Αθλιοτητα. Το ιδιο ισχυει και για τα Ταξικα ναυαγια της Λαε ανταρσυα κ.α που προσπαθουνε να φτιαξουνε το νεο Οπορτουνιστικο Αναχωμα στην υπηρεσια του Καπιταλισμου. Η Υπάρξει του ΠΑΜΕ και γενικοτερα της Λαικής Συμμαχιας ειναι πολυ σημαντικη σε αυτην την ανασυγκροτηση τα τελευταια 16 χρονια Ενωνει τον λαο σε Ταξικη και μονο βαση μακρια απου ψευτικους διαχωρισμούς για ταχα μου δεξια αριστερά που προκαλει την διασπαση στον λαο. Με καθαρους στοχους. Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μεσων παραγωγης Ταξικη Ενοτητα και παλη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να δεχτουμε,οτι πλεον δεν υπαρχει κινημα,οπως το ξεραμε το φθινοπωρο του 2011 και το χειμωνα του 2012.Τοτε που το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ κατεβαζε για πλακα 30-40.000 κοσμο και πλημμυριζε το Συνταγμα.
      Κατα τη γνωμη μου,πρεπει να στραφουμε σε αλλους τομεις του κινηματος..Στον αγωνα κατα των ιδιωτικοποιησεων,κατα των πλειστηριασμων,κατα του ΦΠΑ στην ιδ.εκπαιδευση,κατα του ανοιγματος μαγαζιων τις Κυριακες,κατα του φασισμου (οπου δυστυχως το ΚΚΕ,κατα τη γνωμη μου δεν εχει δειξει την απαιτουμενη εγρηγορση) αλλα και σε αλλους τομεις!

      Δεν εχουν νοημα πλεον οι απεργιες..αφηστε που παραειναι ξεμπαρκη η ημερομηνια..η απεργια επρεπε να γινει 12 Οκτωβρη,οχι Νοεμβρη..περασαν τοσα και οι δρομοι ηταν αδειοι.Και λεμε για κλιμακωση..ποια κλιμακωση? Μετα θα μας παρει σβαρνα το τριημερο του Πολυτεχνειου,μετα αντε κανα συλλαλητηριο για τον προϋπολογισμο στις αρχες Δεκεμβρη και μετα καλα...χριστουγεννα!
      ΓΚ

      Διαγραφή
    2. Πας καλα?? Δεν κανουμε απεργιες??? Στις 22 οκτωμβριου δεν καναμε απεργια??? Στις 2 Νοεμβριου αν δεν το ξες εχουν πορειες οι φοιτητες σε ολη την Ελλαδα το ξες αυτο???

      Διαγραφή
    3. Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Οπορτουνισμος και το Παραμυθι των Αριστερων Κυβερνησεων μεσα στον Καπιταλισμο εγκλοβισε τον λαο στις αυταπατες και κλειστηκε σπιτι του. Για αυτο αλλωστε και μιλαμε για ανασυγκροτηση του Κινηματος και αυτή ακριβως ειναι η δουλεια του ΠΑΜΕ και της Λαικης Συμμαχιας που ασχολείται καθημερινα εδω και χρονια για το καθε μικρο και μεγαλο προβλημα του λαου μεσα απο της Λαικες Επιτροπες σε καθε Γειτονια. Αυτός ο αγωνας ομως ειναι ενταγμενος στον στοχο για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγης που ειναι η Μοναδικη λυση. Μακρια απο Κοινοβουλευτικες αυταπατες οτι αυτα θα λυθουνε μεσα στον Καπιταλισμο. Ο Φασισμος δεν αντιμετωπιζεται μεσα απο θολα αντιφασιστικα μετωπα που εγκλοβιζουνε τον λαο στον Καπιταλισμο. Η Αντιμετωπιση ειναι μεσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ανατροπη του Καπιταλισμού που τον γενναει και είναι ενα απο τα πολλα παιδια του. Η Απεργια στις 12 Νοεμβρη ειναι ενας πολυ σημαντικος σταθμος για την Συγκεντρωση δυναμεων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. ρε ΓΚ σοβαρα τωρα!
      το 2015 προσπαθεις να κανεις τη προπαγανδα του σκουρλετη του 2012;
      για να υπαρξει κλιμακωση οπορτουνακο πρεπει να παρεις τον κωλο σου και να μιλησεις με κανενα εργατη και να τον πεισεις για ΑΠΕΡΓΙΑ! το μονο μεσο παλης (πριν τα οπλα) που φοβιζει τον αστο!
      για το αν εχουν σημασια οι απεργιες δες τις εποχες των αγανακτισμενων πως εγλυφαν ολοι τους αγανακτηστας και πως εβριζαν τα συνδικατα οταν καλουσαν σε απεργια!
      το αν ειναι ξεμπαρκη αστο να το πουν αλλοι. αν η κυβερνηση δεν εφερνε με φαστ τρακ το νομοσχεδιο χθες το βραδυ η απεργια θα ηταν πανω στη ψηφοφορια εξυπνε!

      κοιτα παντως πως αλλαζουν οι καιροι! τοτε με το προσχημα της απομονωσης, οι πορειες του ΠΑΜΕ ηταν 10000 το πολυ, τωρα για να εξυπηρετησει τον τωρινο σκοπο τους βγαζει 30-40 χιλιαδες για πλακα!!!!!!
      νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε συριζοπουλα ή ανταρσυους χωρις μνημη και μυαλο;

      και κατι τελευταιο, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΚΕ! δεν σε πιστευει κανεις και γραφεις και βλακειες
      Υ.Γ. εγω θα προτεινω στο κομμα να ασχοληθει με το κινημα της προωρης εκσπερματωσης των πιγκουινων και με τους αλλους τους καμενους που εφιαχναν πουλοβερ στα δεντρα! ρε δεν πατε να κανετε καμια δουλια λεω εγω και να αφησετε το ΚΚΕ; αιντε......

      Διαγραφή
    5. modesto. Ειχανε ρωτησει τον Καπεταν Γιωτη το 1991. Υπάρχει Επιστημονικος Οπορτουνισμος. Απαντησε οτι και βεβαια υπαρχει δεν λεει ποτε ξεκαθαρα τη θελει και προχωραει σαν τον Χαμελεοντα............................ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. σιγα τον χαμελεοντα, για τον συγκεκριμενο, απλα εχω βαρεθει την παπαρολογια

      Διαγραφή
    7. @ΓΚ 3000 τους εβλεπες τους διαδηλωτες του ΠΑΜΕ?Μηπως ησουν σε αλλη πορεια??? Συμφωνω με τις εναλλακτικες μορφες. Να βαλουμε περιβραχιονιο σαν τους γιαπωνεζους ή να κανουμε μουτρα... Να δουνε τοτε... Ειπαμε να κανουμε κριτικη, οχι να λεμε ο τι να ναι... Αχθος.

      Διαγραφή
  2. Να πω και κατι αλλο Modesto??? Στις 10 Νοεμβριου θα ερθει η τροικα για την 2η αξιολογηση για τα αλλα 48 προαπαιτουμενα σκληρα μετρα του μνημονιου που θα ειναι και σκληροτερα θα εχει να κανουν με τα εργασιακα και την απελευθερωση των ομαδικων απολυσεων και την απαγορευση της απεργιας στους εργαζομενους αλλα θα εχει και πολλες περικοπες συνταξεων!!! Ποιος τον ειπε τον απο πανω σου οτι θα ειναι στις 12 Νοεμβριου η απεργια του ΠΑΜΕ και των σωματειων σε λαθος στιγμη?? Δεν το καταλαβαινω αυτο εγω?? Μην την κυβερνησει που ψηφισαν καθε 15 μερες θα ερχονται και νεα μετρα αυτα δεν τα ηξεραν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα με τον τελειωμενο, εδω καθε μερα γινεται και απο μια σφαγη και βγηκε ο αγανακτηστας, ο τιποτα, να μας πει οτι οι απεργιες δεν ειναι καλες οτι η ημερομηνια ειναι κακη και ο ωροσκοπος της δινει κακη προγνωση. το παπαγαλακι του σκουρλετη!
      και θα βγει τωρα και θα παραπονιεται για την γλωσσα μου, το χαμενο ηθος των κομμουνιστων, οτι αυτος ειναι ΚΚΕς και με τον τροπο μου τον διωχνω και αλλες μπουρδες.
      οσο εγω ειμαι μοναχος στο θιβετ, αλλο τοσο ειναι αυτος ΚΚΕς.
      τρολαρει καθε μερα με τις "αθωες" κριτικες του, που ολως τυχαιως ειναι κομενες και ραμενες στα μετρα των οπορτουνιστων και συνεχιζει.
      αγαπητε ΓΚ, σε βαρεθηκαμε, εχε τουλαχιστον τα κακαλα να εισαι αληθινος, να πεις τι εισαι και ασε τα σαπια

      Διαγραφή
  3. Παραξενο πραγμα. Θα ερθει η Τρόικα για άλλα μετρα την στιγμη που εχουμε ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβερνηση Συριζα που εσκισε το Μνημονιο και την στηριζε και η ανταρσυα. Ακομα θυμαμαι το Ναυαγιο τον Χαγιο που ετρεξε να συναντησει τον Τσιπρα οταν εβγαλε την εντολη βολτα. Θα ειχε ερθει φαινεται η ωρα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα μην πει τι ειναι....θα σου πω εγω τι ειναι......ανταρσια ειναι η μαλλον ανταριζα.....

    σ.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγες έξω, σύντροφε! Ρίσκαρε

    Τη δεκάρα, που ούτε δεκάρα πια δεν είναι

    Τον τόπο για ύπνο που πάνω του πέφτει η βροχή

    Και της δουλιάς τη θέση που αύριο θα χάσεις!
    Μπρος, στο δρόμο έξω! Αγωνίσου!

    Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ!
    Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας:
    Κάνε πράξη την αλληλεγγύη!

    Βγες έξω, σύντροφε, αντιμέτωπος με τα όπλα και
    Διεκδίκησε το μεροκάματό σου!
    Σαν ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις
    Όπλα αρκετά οι αστυνόμοι τους δεν έχουν!

    Μπρος, στο δρόμο έξω! Αγωνίσου!

    Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ!

    Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας: Κάνε πράξη

    Την αλληλεγγύη!
    Μπέρτολτ Μπρεχ
    corfiatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα, τι αγχος εχετε μερικοι μερικοι με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ? Αν δεν σας αρεσει η 12η Νοεμβρη, οργανωστε απεργια οποτε θελετε. Αλλα επειδη η επιρροη σας στις μαζες ειναι μηδαμινη και η συνεισφορα στο εργατικο κινημα -τουλαχιστον κι ευγενικα- λειψη, κανετε το λαγο στις πρωτοβουλιες του ΚΚΕ και μετα ζητατε και τα ρεστα.

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.