21 Ιανουαρίου 2015

Μικρές αλήθειες


Ωραίες αυτές οι συζητήσεις το πρωι μετά τον καφέ. Ειδικά όταν μελετάς κάποια γεγονότα απο χρονική απόσταση. "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό να κάνει το 2012 κυβέρνηση με τον ΚΚΕ, αλλά να το λεηλατήσει." Σώπα, μένω άφωνος ...  Βέβαια εσείς οι MEGAλοι τάχα μου πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τον βοηθήσατε να πραγματοποιήσει αυτήν την λεηλασία, και μόνο που δεν κλωτσάγατε τους εκπροσώπους του ΚΚΕ που έκλειναν κάθε πόρτα στα προεκλογικά παιχνίδια του Τσιπράκου. Όπως φυσικά, το ίδιο άνετε και σε αυτές τις εκλογές.

"Δεν θα συνεργαστούν τα δυο μεγάλα κόμματα γιατί δεν υπάρχει ανάγκη, υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι"... Πιο σωστά δεν μπορούσε να το θέσει ο δημοσιογραφίσκος. Δεν θα συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, όχι επειδή είναι διαφορετικά κόμματα, όχι επειδή εξυπηρετούν διαφορετικά κοινωνικά συμφέροντα, όχι επειδή έχουν στρατηγικές διαφορές, όχι επειδή δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να τα βρούν πολιτικά, αλλά επειδή απλούστατα δεν χρειάζεται να τα κάψει με αυτόν τον τρόπο η αστική τάξη. Υπάρχουν τόσα κόμματα μιας χρήσης που μπορούν να τα κολλήσουν σε κυβερνήσεις συνεργασίας, ώστε ο δεύτερος πόλος του συστήματος να κάνει ανενόχλητα αντιπολίτευση και να προετοιμαστεί για τις επόμενες εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. Ο Σύριζα ως 5ο κόμμα του 4,6% έκανε κεντρική προεκλογιική συγκέντρωση την ΠΕΜΠΤΗ 3-5-2012 στην Ομόνοια. Την ημέρα που "εθιμοτυπικά" είναι για το 2ο σε ψήφους κόμμα!
    http://followtheredriver.blogspot.gr/2015/01/blog-post_1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.