2 Νοεμβρίου 2014

Πάνω από 100.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα

«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει την αμέτρητη ανθρωποθάλασσα που κατέκλυσε σήμερα το κέντρο της Αθήνας. Πάνω από 100.000, ένα πολυπληθές εργατικό-λαϊκό ποτάμι που πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους με τις 9 τεράστιες προσυγκεντρώσεις των κλάδων και των περιοχών που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα.

Οι περίπου 1.000 αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων, συλλόγων και μαζικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την πραγματοποίηση του σημερινού Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου με κεντρικό σύνθημα "Ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή. Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα", ένωσε στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες εργάτες, ανέργους, συνταξιούχους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νεολαία και μετανάστες.


Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις που πήραν απόφαση συμμετοχής, μετέφεραν το μήνυμα του λαϊκού ξεσηκωμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο, ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από μακριά, από τα νησιά, από την Κρήτη, από τον Έβρο. Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες ανέργων που συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που σηκώνουν κεφάλι και διεκδικούν ζωή με αξιοπρέπεια, αρνούνται να ζήσουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης.

Χαιρετίζουμε τις δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις που δε συμφωνούν σε όλα με το ΠΑΜΕ και δεν αποπροσανατολίστηκαν από την προπαγάνδα του νέου και παλιού κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και άλλων δυνάμεων περί "κομματικού συλλαλητηρίου" και συνέβαλαν με τις αποφάσεις και τη συμμετοχή τους στη σημερινή μεγάλη-λαϊκή συγκέντρωση.

Το σημερινό μεγαλειώδες Πανελλαδικό Συλλαλητήριο είναι λαϊκό ξέσπασμα αγανάκτησης, οργής και διεκδίκησης. Δόθηκε ισχυρό ταξικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους,ανέδειξε τις δυνατότητες και το δρόμο που μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί το ταξικό εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να υψώσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να διαμορφώσει τους όρους για την ανατροπή της.

Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε! Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα με μεγαλύτερο πείσμα, ανυπότακτα να ορθώσουν τείχος αντίστασης στην πολιτική που μας εξαθλιώνει, που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους.

Με αγωνιστική ανάταση και ενθουσιασμό καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να οργανώσουν την πάλη για την επιτυχία της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, στις 27 Νοέμβρη. Να συζητήσουν πλατιά, να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις, σε συσκέψεις, να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, σε κάθε λαϊκό σπίτι το μήνυμα, ο παλμός και η αποφασιστικότητα του σημερινού συλλαλητηρίου.

Η πάλη του εργατικού-λαϊκού κινήματος πρέπει να κλιμακωθεί, να δυναμώσει ο αγώνας σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. Να διεκδικήσουμε παντού αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ουσιαστική προστασία των ανέργων, καμία παρέμβαση στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Να δυναμώσει η εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση με την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική, με τα κόμματα που την υπηρετούν.

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και με τους αγώνες μας μπορεί να επιβληθεί!» 
ΥΓ Redfly
Για αυτό το συλλαλητήριο των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών και ανέργων, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών και κρατικών σταθμών, δεν ειδαν, δεν άκουσαν και δεν έδειξαν τίποτα απολύτως. Εντάξει όχι και τίποτα απολύτως, έδειξαν μια δήλωση του Κουτσούμπα 5-6 δευτερόλεπτα και τέρμα. 
Βλέπετε οι αστικές κάμερες, ενώ από την μια έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για γραφικές διαμαρτυρίες μικροαστών αριστερούληδων (ακόμα και εαν είναι μόνο πενήντα ή εκατό άτομα, ... βουλευτές ή αγανακτισμένοι φοιτητές κατα προτίμηση) και διψάνε για δυσφημιστές, προβοκάτορες και ασφαλίτες με κουκούλες, από την άλλη έχουν μια απίστευτη αλλεργία απέναντι σε κάθε ταξικά οργανωμένο κίνημα.

37 σχόλια:

  1. Μια εικόνα φτάνει για να καταλάβουμε γιατί δεν λένε κουβέντα οι αστοί:

    http://4.bp.blogspot.com/-l9IycY8sxkc/VFUcGDpaddI/AAAAAAAApxA/pgGlr8CwmtI/s1600/APL_1939.jpg

    Το Οργανωμένο και Ταξικό κίνημα φοβούνται......


    Υ.Γ. Σαν θηλιά που τους πνίγει είναι η πορεία του ΠΑΜΕ.....:
    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/54329/minyma-laikoy-xesikomoy-esteile-panelladiko-syllalitirio-foto-video#/0

    Νίκος Τσάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εσεις εχετε ξεφυγει εντελως!γελανε και οι πετρες με αυτα ου λετε! 100000?
    Τσακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πέτρες παλικάρι μου γελάνε με αυτούς που σπεύδουν να υιοθετήσουν την εκτίμηση της αστυνομίας για 30.000 (λες και θα ήταν λίγο). Αλλά ειναι και οι ρέγγες που κλαίνε με όσους χαιρεκακα προσπαθούν να μειώσουν το εύρος κ σημασία με ας εργατικής κινητοποιησης και καλούν το λαό να τα περιμένει όλα απο την κάλπη, να υπερασπιζεται την υγιή επιχειρηματικοτητα, να ελπίζει στα Κόμο και τα fora. Για να σε βοηθήσω σου λέω οτι συμφωνώ. Λίγοι ήταν σε σχέση με τα εκατομμύρια που θα έπρεπε. Ελπίζω να ψωνίσετε και στις λευκές νύχτες στην Λιβαδειά. Αλλά ξέχασα` το κράτος έχει συνέχεια. Ξύδι

      Β.

      Διαγραφή
    2. Τσάκη,
      εγώ θα ήθελα να μας πεις πόσους κατέβασε το 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

      Διαγραφή
    3. θα σου ελεγα αλλα μου σβηνεις τα σχολια!
      Τσακης

      Διαγραφή
    4. Σβήνω τις επαναλήψεις.
      Το έγραψες πιο πάνω, ότι αμφισβητείς τον αριθμό των διαδηλωτών, ότι είμαστε γέλια και τα σχετικά. Πόσες φορές δηλαδή θες να τα γράψεις, ώστε να είσαι ευχαριστημένος ?

      Λοιπόν απάντα τώρα. Που βρίσκεται η αξιωματική αντιπολίτευση, αν όχι στον δρόμο ώστε να επιδιώξει την "ενότητα της αριστεράς" στην πράξη, δηλαδή στην βάση ?

      Διαγραφή
    5. ''Τσακη'' ναυαγιο πουθεναδες γελανε και οι πετρες με τα χαλια σας ρεεεεεεε!!!!!!

      Διαγραφή
    6. απο μικρο παιδι συμμετεχεω σε συγκεντρωσεις στο Συνταγμα, η πλατεια χωρα 1000000 κοσμο, χθες την γυρισα ολη την ωρα που η συγκεντρωση ηταν στο φορτε της, κατ εμε ητνα εκει απο 180000 εως 200000 κοσμος συνολικα και λεγε οτι θες μικρε, οταν η αστυνομια "εκτιμα" 30000 ειναι σαν να γινεται συγκεντρωση 50000 και "εκτιμα" 5000, οποτε βγαλε συμπερασμα μονος σου.

      Ταξικος

      Διαγραφή
    7. Ώστε η πλατεία χωρά ένα εκατομμύριο ταξικέ;
      Ε τότε η πλατεία Τιεν Αν Μεν πρέπει να χωρά κοντά στο ένα δις, ίσως και λίγο παραπάνω.

      Ρε ΤΙ ΛΕΣ ρε??? 180.000 κόσμος?? Ακόμη κι ο Κουτσούμπας πρέπει να έχει πέσει κάτω απ' τα γέλια....

      Διαγραφή
    8. Βρε συριζόπουλα, ωραία όλα αυτά,
      ο ΣΥΡΙΖΑ θα μου πει κανένας από εσάς, που ήταν χθες ?

      Και γενικά δηλαδή, που είστε 2 χρόνια τώρα και τι κάνετε με το 27% που πήρατε στις εκλογές ?

      Διαγραφή
  3. Γατ(σ)ακη περαστικα....
    http://i.imgur.com/xxKG6Ex.jpg

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος ήταν εκεί κατάλαβε.Μόνο η Πελοπόννησος γέμισε την Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκόπιμα ανεβασα στο μπλογκ τη φωτογραφία με τον Πελετίδη στην αρχή της Αγίου Κωνσταντίνου. Ήταν η κεφαλή της πορείας μας

      Διαγραφή
  5. Οπως είδα κάπου ευστοχα γραμμένο στο ιντερνετ ένα σχόλιο σε αυτούς που αμιφισβητούν τη διαδήλωση..."Της κοντής ψολής της φταίνε οι Κνίτες"...
    Ψηλά το κεφάλι σύντροφοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αστυνομια εκανε εκτιμηση για 80.000 οχι για 30.000. Ο κοσμος ηταν γυρω στις 100.000. Το ΠΑΜΕ εχει εικονα απο τη συμμετοχη των φορεων της Αττικης και ο κοσμος που ηρθε απο επαρχια καταμετρουνταν πολυ ευκολα λογω πουλμαν... Πολλοι αριστερουληδες που δεν γεμιζουν ουτε ταξι εχουν ξαμολυθει και βγαζουν κομπλεξ.
    Παμε γερα ολοι για την.17/11 και την 27/11!

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αυτή ευγενική προσφορά από την συν κυβέρνηση και τα καρακόλια της προς το ΚΚΕ; Γιατί οι σταθμοί του μετρό λειτουργούσαν κανονικότατα το Σάββατο; Ενώ για τις " μικρές" συγκεντρώσεις και πορείες των "οπορτουνιστών" κλείνουν ορμητικά τις πόρτες των σταθμών; (Σουφραζέτα)

      Διαγραφή
    2. γιατι τους φοβαται.....τη λεξη μικρε και οπορτουνιστων γιατι με αποσιοποιητικα?να σου πω μην τους φοβιζετε τοσο θα τα κανουν πανω τους.........και να σου πω κατι απο μονος σου δειχνεις πως εισαι με την κυβερνηση,αλλιως δεν θα ποβοκαρες το κκε (που δεν ηταν συγκεντωση του)ουτε το παμε και θα εισουν μαζι με τις μαζες στο δρομο......αντε με την ΄΄ενωτητα σας΄΄ τσιρακια του σαμαρα....

      Διαγραφή
    3. Πολύ απλά διότι εμείς τα βάζουμε με τον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης και τους υπηρέτες της, και όχι με τα τεχνικά έργα που κάνουν πιο εύκολη την ζωή μας.
      Ξέρουν ότι απο εμάς, δεν κινδυνεύουν τα μάρμαρα, αλλά οι ίδιοι και ο τρόπος με τον οποίον εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα. Αλλά που να καταλάβεις τώρα τι γράφω. Αν δεν δεις ασφαλιτάκο με κουκούλα, για εσένα δεν υπάρχει συλλαλητήριο.

      Κάτι άλλο τώρα.Από το πρωι περιμένω απεγνωσμένα να μου πει κάποιος, που βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια, ο Τσύριζας του 27%. Καλή μου Σουφραζέτα, μπορείς να μου πεις που θα τον βρω ?

      Διαγραφή
    4. Εντάξει με το επιχείρημα γιατί άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό το τερμάτισατε.
      Αφού,βρήκες τι να λες στο νηπιαγωγείο στο οποίο μάλλον πας απάντησε γιατί το έθαψαν τα ΜΜΕ ενώ όταν 100 καρακόλια χέρι-χέρι με ασφαλίτες και ναζιστές διαλύουν τις συγκεντρώσεις παίζουν 2-3 μέρες στα κανάλια;
      Papagalos

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2014 - 10.26

      Γιατί τους αρέσει η δραματική επιθεώρηση και εκτονώνετε η αστική χύτρα.

      Ntina

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
      ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΝΑΤΟ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ( ΕΞΥΠΝΗ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ - ΥΓΕΙΑ)

      Διαγραφή
  7. Κατ'αρχην ηταν πανω απο 100.000 κοσμος.... Κοσμος ηρωικος (κατεβα εσυ απο τον Εβρο και ελα απο τα Δωδεκανησα και την Κρητη στην Αθηνα να δεις τη γλυκα), κοσμος ο οποιος μετραει παντου και παντα, ειτε σε απεργια, ειτε στην καταστολη που λες εσυ, ειτε πολυ περισσοτερο σε ενα συλλαλητηριο με καθαρα ταξικο προσανατολισμο. Ειναι κοσμος που εχει αποφασισει πλεον να συγκρουστει και να διεκδικησει στη μεγαλη του πλειοψηφια, ο οποιος εχει αφησει την κλαψα και τον καναπε και αποφασισε να δρασει, να παρει την υποθεση του στα χερια του... οσο για τους υπολοιπους... Ας συνεχισουν να παλευουν για την ενοτητα της αριστερας...
    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φορτσάκης πριν λίγο στο ΜΕΓΚΑ : "ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί μας"
    σας τρεμουν!κκαλο ειναι να ανοιγουμε και λιγο τα ματια μας!δε σας φοβαται κανεις,αλλα εσεις συνεχιστε να ονειρευεσται!
    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε trueιλα!!! Δημόσιε κίνδυνε νούμερο 1 μου εσύ!

      Διαγραφή
  9. ορισμενοι εχετε γινει σαν τον αλεφαντο: "μα γιατι δεν περνει τηλεφωνο ο δουρος?" δλδ: "μα γιατι δεν εκλεισαν οι σταθμοι του μετρο?"..........
    Την αλλη μερα βεβεα, ο καπιταλας καλεσε και τα ΜΑΤ ανταποκριθηκαν αμεσα να φυλαξουν το καταστημα απο την διαδηλωση/απεργια για την Κυριακατικη αργια...αλλα μαλλον τρολακια μου δεν το ειδατε αυτο ε?

    Σταματης Ι. Σολανακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πληροφοριακά για τους καλοπροαίρετους.
    -Ο Σταθμός του Μετρό ήταν κλειστός στο Σύνταγμα από τις 10:00 το πρωί.
    -Οι συγκοινωνίες στο κέντρο ήταν έτσι κι αλλιώς νεκρωμένες από τις 11:00 λόγω των προσυγκεντρώσεων.
    -Το σύνηθες σκηνικό κλίματος τρομοκρατίας επαναληφθηκε και το Σάββατο με τους μαγαζάτορες και τους Ξενοδόχους να κλείνουν τα πάντα στους γύρω δρόμους, ενώ κάποιοι φρόντιζαν να διαχέουν από προηγούμενες μέρες ότι θα πέσουν χημικά για να φοβίζουν τον κόσμο.
    Να πώ την αλήθεια δεν ξέρω αν ήταν 100.000,λιγότεροι ή περισσότεροι, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας.
    Εγώ αυτό που είδα ήταν μια μεγαλείωδη συγκέντρωση με αποφασιιστήκότητα να βροντοφωνάζει δεν θα ζήσουμε ψίχουλα. Μια μεγαλείωδη συγκέντρωση που δέχτηκε πόλεμο από κάθε λογής συνδικαλισταράδες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Και μην αγχώνεστε, το σύστημα βολεύεται παρα πολύ να προβάλεισαν διωκόμενους τα παιδία του χρυσαυγίτες ή κάτι γκρούπες άμαζες συγκεντρώσεις αριστεροχαρούμενων...Όποιος έχει ανοιχτα μυαλά, έχει μάτια και βλέπει, πάντως όχι από τον παραμορφωτικό φακό της τηλεόρασης.
    Και επειδή κάποιοι προσπαθούν ματαια να συκοφαντήσουν τη συγκέντωση του ΠΑΜΕ, καταφεύγοντας στην αριθμολογία, εγώ θα υπενθυμίσω ότι οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στην κορύφωσή τους είχαν στην καλύτερη περίπτωση τον μισό κόσμο από αυτόν που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα το Σάββατο. Μόνο που τότε κάποιοι μίλαγαν για 200.000, 300.000, 500.000 κόσμο, με τα αστικά ΜΜΕ όχι απλά να τα υπερπροβάλλουν , αλλά να καλούν σπρώχνουν ανοιχτά το κόσμο να συμμετέχει. Αυτά, για τους δήθεν αντισυστημικούς,που παλεύουν για την αναπαλαίωση του συστήματος.
    Υ.Γ. Αλήθεια σουφραζέτα, όταν μαζέυεστε τρείς και ο κούκος για να διεκδικήσετε περισσότερη "ρευστότητα στην αγορά" στο Σύνταγμα και κλείνουν το σταθμό του Μετρό, να υποθέσω ότι κάποιοι θέλουν να σαν παραστήσουν κάτι που δεν είστε ή για να στήσουν τα γνώριμα σκηνικά;
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ένα ακόμα για τους εξυπνάκηδες: στη βουλή ήταν και αστυνομικές δυνάμεις, παρατεταμένες μέσα στο προάυλιο της και γύρω από αυτό.Όπως σε κάθε διαδήλωση!

    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημιουργική λογιστική:
    Όταν οι "αγανακτισμένοι" φασίστες γεμίζουν το Σύνταγμα, αυτό χωράει μισό εκατομμύριο κόσμο.
    Όταν το ΠΑΜΕ γεμίζει το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, αυτή η χωρητικότητα μειώνεται αυτόματα στις 30.000 (κάποιος σχολιαστής στο Lenin reloaded προσπάθησε να μας πει πως και με 8.500 γεμίζουν αυτοί οι χώροι!)
    Υ.Γ.
    Για ένα περίεργο λόγο, τα ΜΑΤ χθες στον σύλλογο εμποροϋπάλληλων Αθήνας τα έστειλαν.
    Δεν το θεωρούμε παράσημο, αλλά να μην ακούμε και μπούρδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 22.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 20.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
      ΜΕ 3 - 4 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. 60.000 - 80.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Η υπερβολή δεν βοηθά ιδιαίτερα γιατί συναρπάζει κάποιους αλλά γενικά αποπροσανατολίζει τη κουβέντα. 3-4 διαδηλωτές ανα τετραγωνικό μετρο και μαλιστα κατα μέσο όρο ειναι μια υπερβολη, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Εγώ υπολογίζω 35-45.000, max 50.000. Δεν βρίσκω που είναι το κακό, πριν κάποια χρόνια θεωρούνταν ιδιαίτερη κατάκτηση οταν άρχισαν στις πρωτομαγιές και στο πολυτεχνείο να κατεβαίνει 10.000 κόσμος. Μπορεί να είναι και ένα θέμα οτι όλοι φουσκώνουν τα νούμερα αλλά αυτό δεν αλλάζει τη πραγματικότητα.
      Νίκη

      Διαγραφή
    3. @Νίκη:
      Όσο και να το πιλατεύεις, γύρω στο κατοστάρικο ήτανε. Εκτός από το Σύνταγμα είχε συντεταγμένα πυκνά μπλοκ στην Σταδίου μέχρι τα προπύλαια, στην Β.Σοφίας, κάτω στην Φιλελλήνων, στην Αμαλίας, κλπ.
      Έχουμε ξαναπάει σε διαδηλώσεις και ξέρουμε να μετράμε κεφάλια.

      Και δεν ήταν πολλοί 100.000. Περισσότεροι έπρεπε να είναι με τα προβλήματα που υπάρχουν!

      Διαγραφή
    4. @Νίκη
      4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΓΚΑ, ΟΧΙ ΤΑ 3 ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

      ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 20.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2011 ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ 200.0000 - 500.000 ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ 45.000?
      ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ?
      ΑΥΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η ΨΕΜΑ?

      ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ.

      Διαγραφή
  13. Το ιδιο απογευμα υπηρχε διαδηλωση των της ανταρσυριζα και λοιπων εναντιον του ISIS. Ουτε εκει εκλεισε το Μετρο και ειχε αστυνομια.
    Επιπλεον ολοι σε αυτη τη χωρα γνωριζουν οτι το ΠΑΜΕ περιφρουρει απο ασφαλιτοπροβοκατορες τις συγκεντρωσεις του. Επιπλεον το ΠΑΜΕ χτυπαει εκει που πρεπει και δεν παιζει στο Συνταγμα με τις ασπιδες των ΜΑΤ για τα πλανα στα καναλια.
    Δεν υπαρχει αλλος συνδικαλιστικος ή πολιτικος χωρος πλην ΠΑΜΕ και ΚΚΕ που να εχει τοσες καταδικες απο τα δικαστηρια για τη δραση τους τα 2 τελευταια χρονια. Παει πολυ λοιπον να κουνανε δαχτυλο τα γιοσουφακια του Ασμουνσεν.
    Το συλλαλητηριο ηταν μαζικοτατο και μαχητικοτατο. Ηταν παρακαταθηκη και τωρα παμε γερα για την Απεργια στις 27/11. Αφηστε τους να σκουζουν. Αυτοι τη δουλεια τους και μεις τη δικη μας.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για να μην έχει κανείς καμιά αμφιβολία για την αντικομμουνιστική-αντιΚΚΕ παράκρουση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο,διαβάστε ένα άκρατης γελοιότητας λιβελόγράφημα, από κάποιον ονοματι Γ. Μόσχο στην Πάτρα,με τίτλο: "Πιστεύω πως δεν θέλει να καταγραφεί ως ο Δήμαρχος των φαξ ο κ. Κώστας Πελετίδης, αλλά…"
    Άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥhttp://gzmosxos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_3.html
    Όχι τίποτα άλλο, για να μην έχει κανεις αυταπάτη για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως στην οχετολογία έχουν γίνει χειρότεροι από τον Α. Γεωργιάδη και τον Κ. Πλεύρη!
    Τι να πεί κανείς...τσούζει πολύ!!! Για αυτόλοιπόν ξυδάκι!
    κο.λε./π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ.
      ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ALEXIS 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ H ΠΑΛΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΠΤΔ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ 950+ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

      Διαγραφή
    2. Αντί να ασχολούνται με το ΠΑΜΕ,ας μας πουν τι ενοούν όταν μιλάνε για συνέχεια του κράτους

      Διαγραφή
  15. Από την μία, οι επαγγελματίες αριστεροί-σοσιαλδημοκράτες να λυσσάνε για τον αριθμό κόσμου που κατεβάσαμε, και από την άλλη οι φασίστες να παπαγαλίζουν το γνωστό ποίημα του τύπου ''είστε του συστήματος, που ήταν η αστυνομία εκείνη την μέρα;''. Εμ, εντάξει είπαμε, λυσσάτε που ακόμη και να θέλετε να κατεβάσετε κόσμο, θα πρέπει πρώτα να πάρετε το ΟΚ από τους μαστροπούς που σας πριμοδοτούν, γιατί γενικά παίζετε το γνωστό παιχνιδάκι ''ψηφίστε, σκουπίστε, τελειώσατε''. Και την ίδια στιγμή κάποιοι ''συστημικοί'' έχουν λιώσει τις σόλες των παπουτσιών τους για να κατεβάσουν 100.000 κόσμο (ναι, χωνέψτε το...) Οπότε, ξυδάκι και στα κρεβάτια σας...

    Stevie O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.