10 Δεκεμβρίου 2009

Πόσο κινδυνεύει ένας φοιτητής που απλά πετάει τα σκουπίδια του ??

Τελικά η Ελληνική Αστυνομία συνεχώς μας αποδεικνύει πως ούτε φαντασία διαθέτει, ούτε έχει αλλάξει τακτικές.............

Την Κυριακή , στην Θεσσαλονίκη, ένας φοιτητής κατέβηκε απ’ το σπίτι φορώντας τις πιτζάμες του, για να πετάξει τα σκουπίδια..........

Την ίδια στιγμή περνούσε απο το σημείο η πορεία και ο νεαρός φοιτητής ήρθε αντιμέτωπος με ένα περιστατικό κατα το οποίο μερικοί αστυνομικοί χτυπούσαν μια κοπέλα...... Ο φοιτητής που παρακολουθούσε από μακριά πλησίασε τους αστυνομικούς και διαμαρτυρήθηκε.

Εκείνοι αφού τον κυνήγησαν και τον έριξαν στο έδαφος, του τοποθέτησαν δίπλα του ένα σακίδιο με μολότοφ !!!!!!!!!! και ύστερα φυσικά τον συνέλαβαν.

Ετσι ο φοιτητής βρέθηκε για τρεις μέρες κρατούμενος στα μπουντρούμια της Αστυνομίας με την κατηγορία πως συνελήφθη στην πλατεία Αριστοτέλους και στην κατοχή του είχε «τσάντα ώμου με διαμορφωμένη θήκη στο εσωτερικό της, μπεζ, μια χάρτινη κατασκευή μέσα στην οποία υπήρχε μια γυάλινη φιάλη μπύρας με περιεχόμενο 500 γραμμάρια εύφλεκτο υλικό (μολότοφ) κλεισμένη με ταινία, περιείχε στουπί που είναι αυτοσχέδια εκρηκτική εμπρηστική κατασκευή» !!!!!!!!!!!

Μάλιστα για να στηρίξουν την υπόθεση υπήρξαν ένα κάρο υπογεγραμμένες καταθέσεις Αστυνομικών που έλεγαν τα ακριβώς παραπάνω !!!!

Για καλή του τύχη όμως βρέθηκε μια γυναίκα που με το κινητό της τηλέφωνο είχε αποθανατίσει την σκηνή όπου φαίνεται ολοκάθαρα μπάτσοι φορτώνουν στον νεαρό φοιτητή ένα σακίδιο με μολότοφ ώστε να τον κατηγορήσουν για κατοχή εκρηκτικών υλών. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν τις καταθέσεις τους και ο φοιτητής αφέθηκε ελεύθερος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο δικηγόρος του φοιτητή, Αθ.Τάρτης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι είναι αδιανόητο να κατασκευάζονται ένοχοι και να στέλνονται με σοβαρότατες κατηγορίες στον ανακριτή και εκτίμησε ότι εάν δεν υπήρχαν τα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν τυχαία, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με ποινή τουλάχιστον 15 ετών φυλάκισης !!!!

Βέβαια εαν τελικά δεν υπήρχε το ερασιτεχνικό βίντεο που έδειχνε την σκευωρία, τι θα γινόταν άραγε με τον φοιτητή ?
Πώς ο φοιτητής θα έβρισκε το δίκιο του ???

Τελικά ποιοί είναι αυτοί που συλλαμβάνονται
και ποιοί αυτοί που αφήνονται ελεύθεροι ?

Υ.Γ. ..... Για την ένορκη ψευδορκία των μπάτσων, θα υπάρξει τιμωρία ?

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά, αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!!! Το είδα χτες στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου!
    Με τι ψυχή μπορεί ένας άνθρωπος να φορτώσει κακούργημα σε ενα αθώο παιδί που απλά έτυχε να περνάει εκεί??? Πως κοιμούνται το βράδυ αυτά τα κτήνη??
    Όσο για την κοπέλα που την πλάκωσαν, τι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ έκανε αυτή για να δέχεται τέτοια συμπεριφορά?? Μήπως αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρωθυπουργό??????????

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!!!!

    Καλά, τι να πουν και τόσοι αλλοδαποί που βρίσκονται στις φυλακές άδικα, επειδή τους φορτώσανε εγκλήματα!! Αλλά ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ????
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ!! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ???

    Juls

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.