22 Οκτωβρίου 2009

Απευθύνετε σε λωτοφάγους


Είναι δυνατόν να υπάρχει υπουργός που να δηλώνει αδυναμία να ελέγξει τους υφισταμένους του;
Και όμως έτσι παρουσιάζετε ο Χρυσοχοϊδης όταν ενημερώθηκε για το όργιο τραμπουκισμού και αναίτιων συλλήψεων από άντρες της ομάδας Δ, στα Εξάρχεια.

Σήμερα ο υπουργός Καταστολής δηλώνει στο «Εθνος» αναφερόμενος στην συμπεριφορά των μπάτσων :«Δυστυχώς, δεν ελέγχουμε ακόμα τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τις ενέργειες κάποιων θερμόαιμων. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα θα τακτοποιηθούν σύντομα».

Παραμύθια της Χαλιμάς. Αυτός κρατάει το μαχαίρι, αυτός και το πεπόνι ενώ η πρόσφατη συμπεριφορά του δείχνει ότι όχι μόνο γνωρίζει την τακτική των μπάτσων αλλά και την υποθάλπει.

Μόλις πριν λίγες μέρες καταγγέλθηκε επώνυμα ότι οι μπάτσοι ποδοπάτησαν και ξυλοκόπησαν άγρια τους διαδηλωτές στην Νίκαια που διαμαρτυρόταν για την δολοφονία από μπάτσους του Πακιστανού μετανάστες. Εκανε τίποτα;

Δεσμεύτηκε στο παραμικρό όταν εχτές μέλη της κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», του ζήτησαν να λάβει μέτρα για την κτηνώδικη συμπεριφορά των ένστολων υφισταμένων του;

Πρέπει να είναι κανείς λωτοφάγος για να μην καταλαβαίνει ότι ο Χρυσοχοϊδης ανέλαβε να υλοποιήσει μια κυβερνητική αποστολή που έχει στόχο στον απροσανατολισμό της λεγόμενης κοινής γνώμης.

Την ώρα δηλαδή που μια σειρά από αντιλαϊκά μέτρα βρίσκονται στην αναμονή για να εφαρμοστούν, η κυβέρνηση δημιουργεί έναν κατασκευασμένο εχθρό (την μια τον ονομάζει «βανδάλους» την άλλη «τρομοκράτες») για να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινωνίας σε ανύπαρκτους αντιπάλους και να μην συναντήσει αντιστάσεις στην βάρβαρη οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει με θύμα τα εργατικά λαϊκά στρώματα.

Σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσετε και το ξέθαμα της υπόθεσης 17 Νοέμβρη, αυτή την σκοπιμότητα υπηρετεί και η προβολή από τα αστικά ΜΜΕ του δόγματος «τάξη κι ασφάλεια».

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/10/blog-post_8824.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.