1 Οκτωβρίου 2009

Όταν την θέση της λογικής παίρνει η ιμπεριαλιστική μανία

Αύγουστος 1945 ........

Η Γερμανία έχει παραδωθεί ήδη απο τον 8 Μαΐου του 1945.
Η Ιαπωνία επιζητά απο τον Ιούλιο του 1945 ειρήνη με τους Αμερικάνους και Βρετανούς, αλλά υπό κάποιους ελάχιστους όρους ...... Οι σύμμαχοι δεν δέχονται διότι επιζήτουν την άνευ όρων παράδοση ώστε να μπορέσουν να επικτείνουν την κυριαρχία τους και στην Ιαπωνική αγορά !! Παράλληλα οι Αμερικάνοι πραγματοποιούν τις πρώτες δοκιμές πυρηνικών όπλων στις ερήμους του Μεξικό, βλέποντας την καταστρεπτική δύναμή τους !!!!

Στις 6 Αυγούστου του 1945 απογειώθηκε το «Enola Gay» από την νήσο Tinian, στον Ειρηνικό Ωκεανό, και βομβάρδισε την Χιροσίμα των 300.000 κατοίκων....... καταστρέφοντας περίπου 5 τετραγωνικά χιλιόμετρα της πόλης, σκοτώνοντας περίπου 100.000 επι τόπου , και ποτίζοντας με ραδιενέργεια άλλους 150.000 ανθρώπους που πέθαναν τα επόμενα χρόνια απο διάφορες αρρώστιες !!!
Για την περιβαλλοντολογική καταστροφή, ούτε λόγος........

16 ώρες αργότερα, οι ΗΠΑ έκαναν την επίσημη ανακοίνωση !!!
Ο Τρούμαν λέει
" we droped the first atomic bomb on Hiroshima, a military base....."

Στις 8 Αυγούστου και υπο τον φόβο πως οι Αμερικάνοι θα μετέτρεπαν την Ιαπωνία σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών , η Σοβιετική Ένωση κυρήττει τον πολεμο στην Ιαπωνία, ώστε να αναγκάσει την ηγεσία της να παραδωθεί !!! Βέβαια δεν προχωρά σε καμία έχθρική κίνηση !!

Η ιαπωνική ηγεσία όμως προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι την χτύπησε και φυσικά δεν λαμβάνει υπόψιν την κίνηση των Σοβιετικών !!

Στις 9 Αυγούστου , μια βόμβα κατα 40% ισχυρότερη απο την βόμβα της Χιροσίμα , πλήττει το Ναγκασάκι καταστρέφοντας την πόλη ολοσχερώς !!

Στις 15 Αυγούστου η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στην ιμπεριαλιστική μανία των ΗΠΑ, και γίνεται άλλο ένα προτεκτοράτο των αμερικάνικων πολυεθνικών !!

Ο Τρούμαν υποστήριξε ότι έριξε τις βόμβες επειδή μια εισβολή στην Ιαπωνία θα κόστιζε χιλιάδες ζωές Αμερικανών. Έκτοτε όμως η επιχειρηματολογία αυτή φαίνεται πλέον αστεία και είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι οι ΗΠΑ έκαναν μια επίδειξη δύναμης στον προς τη Σοβιετική Ένωση, αφού η Ιαπωνία δεν ήταν πλέον σε θέση να διατηρήσει τον πόλεμο, με 64 πόλεις τις κατεστραμμένες από συμβατικούς βομβαρδισμούς. Οι πολίτες της χώρας υπέφεραν από την πείνα ενώ η παραγωγή της χώρας βρισκόταν κυριολεκτικά στο μηδέν. Ότι πρέπει για να μπουκάραν οι Αμερικάνικες "σωτήριες" πολυεθνικές με τα πακέτα Μάρσαλ................

Οι ΗΠΑ επέλεξαν τη ρίψη των πυρηνικών βομβών, διαπράττοντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας....... προς χάριν της παγκόσμιας κυριαρχίας τους και το άνοιγμά τους στην Ασιατική αγορά !!!!

Αυτην την πολιτική συνεχίζουν έκτοτε , εδώ και 60 χρόνια......

είτε λέγεται Βιετνάμ,
είτε λέγεται Ιράκ,
είτε λέγεται Αίγυπτος,
είτε λέγεται Λατινική Αμερική,
είτε λέγεται Αφρική,
είτε λέγεται Ελλάδα......

ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΡΑΝ !!!!!!!!!!

Και πλέον δεν ρίχνουν βόμβες στο όνομα της λήξης κάποιου πολέμου, αλλά στηριζόμενοι σε διαφόρων ειδών τεχνάσματα και προπαγάνδες , όπως είναι η τρομοκρατία, η πυρηνική απειλή, οι "κακοί" κομμουνιστές..........

Εξάλλου ο Αλφρεντ Χίτσκοκ, έλεγε........
"Όσο πιο πειστικός είναι ο κακός, τόσο πιο πειστική είναι η ταινία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.