23 Νοεμβρίου 2010

Προσοχή!

Γράφει ο Πιτσιρίκος

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Τρόικας, τόνισαν πως είμαστε σε καλό δρόμο αλλά το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο για την ελληνική οικονομία και τη χώρα μας. Λοιπόν, ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό;

Αυτή η δήλωση των εκπροσώπων της Τρόικας –πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο- μου θυμίζει αυτές τις πινακίδες στην εθνική οδό που γράφουν «Προσοχή! Στα επόμενα δυο χιλιόμετρα συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα».

Οδηγείς επί χιλιόμετρα σε μια εθνική οδό –ο Θεός να την κάνει- με μιάμιση λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με σπασμένες μπάρες, φαγωμένη άσφαλτο και χιλιάδες εικονοστάσια στην άκρη του δρόμου, και ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου μια πινακίδα να σε ενημερώνει πως τόση ώρα ήσουν απόλυτα ασφαλής, αλλά τα επόμενα δυο χιλιόμετρα είναι το Πέρασμα της Κασσάνδρας και θα είσαι πολύ τυχερός αν καταφέρεις να τα διασχίσεις χωρίς να στουκάρεις.

Έτσι λοιπόν και η Τρόικα –αφού μας έχει αλλάξει τόσους μήνες τα φώτα- μας λέει πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο. Δηλαδή, μέχρι τώρα κάναμε περίπατο αλλά από δω και πέρα θα πρέπει να γίνουμε Ιντιάνα Τζόουνς για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.