25 Νοεμβρίου 2009

Τελικά υπάρχουν και ορισμένοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Μια 62χρονη γερμανίδα, υπάλληλος σε υποκατάστημα της τράπεζας VR Bank σε μια πόλη της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, μεταξύ των ετών 2003 έως 2005 είχε κάνει 117 μεταφορές χρημάτων που αφορούσαν σε ποσά 7,6 εκατομμύρια ευρώ. Μετέφερε λεφτά από λογαριασμούς πλουσίων (που «δεν ήξεραν τι είχαν» και μάλιστα δεν αντιλήφθηκαν καν ότι έλειπαν) και βοηθούσε φτωχούς πελάτες που χρειάζονταν λεφτά και έπρεπε να κάνουν υπερανάληψη (να σηκώσουν δηλαδή λεφτά περισσότερα απ' όσα είχε ο λογαριασμός τους) αλλά δεν είχαν πλέον αυτή τη δυνατότητα και ο λογαριασμός κινδύνευε να κλείσει. Όταν η υπερανάληψη ξεπληρωνόταν, μετέφερε τα λεφτά πίσω.

Όμως με το βάλε βγάλε των χρημάτων δημιουργήθηκε ένα "κενό" 1,1 εκ. ευρώ όταν κάποιοι δεν μπόρεσαν να ξεπληρώσουν την τράπεζα.Η γυναίκα δεν έβγαλε καθόλου λεφτά για τον εαυτό της.

Καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και θα χάσει τη σύνταξή της καθώς με αυτή πρέπει να ξεπληρώσει τη ζημιά της τράπεζας.


Ακριβώς το ίδιο έκανε και από το 2001 έως το 2005 και ένας Γιουγκοσλαβικής καταγωγής 45χρονος, μεταφέροντας συνολικά 2,1 εκατομμύρια ευρώ για να διευκολύνει φτωχούς πελάτες να πάρουν δάνειο και για να ξεπληρωθούν τα -απλήρωτα- δάνεια. Δημιούργησε «τρύπα» 640.000 ευρώ στα οικονομικά της τράπεζας Sparkasse Tauberfranken και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση.

http://axinosp.blogspot.com/2009/11/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.