22 Αυγούστου 2014

Ο καλύτερος φίλος του απανθρώπου
Ο φασισμός, είναι ένας "κύριος" που όταν κάθεται στο τραπέζι αρχίζει να φωνάζει και να ξελαρυγγιάζεται. Τις βρισιές τις φωνάζει πιο δυνατά για να καλύψει την έλλειψη επιχειρημάτων. Και έτσι όπως φωνάζει και πετάγονται τα σάλια του παντού, από κάτω από το τραπέζι δίνει τα χέρια με εκείνους που τάχα μου τους επιπλήττει και τους καταριέται.

Μα και αυτοί δεν είναι πως δεν ξινίζουν τα μούτρα τους έτσι όπως τον βλέπουν να φοράει ρούχα και να κάθεται στην καρέκλα μαζί τους προσποιούμενος τον άνθρωπο, ένεκα όμως που τον χρειάζονται. Πάντως όσο να ναι ξέρουν να προσποιούνται τους ανθρώπους με μεγαλύτερη μαεστρία από το φασισμό, προσθέτουν αληθοφάνεια στην ψευδαίσθηση τα αστραφτερά τους μανικετόκουμπα και τα ημίψηλα τους καπέλα.

Έτσι έχει μάθει ο φασισμός και έτσι τον έχουν μάθει, γιατί όταν ο φασισμός δεν βρίσκεται πάνω στο τραπέζι ως ομιλούν ον, βρίσκεται κάτω από το τραπέζι, στα τέσσερα σαν το μαντρόσκυλο, να τρώει από τα αποφάγια και να δαγκώνει αυτούς που στα κρυφοφανερά του υποδεικνύει το άλλο συμβαλλόμενο μέρος. Ίσως έτσι εξηγείται γιατί τα λόγια του δεν εκφράζουν ουτέ μια στάλα περισσότερο νόημα από τα αλυχτίσματα του...

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.