22 Μαρτίου 2014

Ο αντικομμουνιστής γενικός γραμματέας της κυβέρνησης

«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω»! Αυτό δήλωσε απερίφραστα και χωρίς καμιά ντροπή ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 (Παρασκευή 20 - 3 - 2014) και συμπλήρωσε, «Επειδή επιτρέπεται κάποιος να είναι κομμουνιστής, γιατί δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικομμουνιστής;»

Προφανώς και ο Π. Μπαλτάκος γνωρίζει ότι αντικομμουνιστής δεν αυτός που διαφωνεί με τους κομμουνιστές και αντιτίθεται στις θέσεις, την ιδεολογία και τη δράση του ΚΚΕ με τις δικές του πολιτικές θέσεις, αλλά αυτός ο οποίος θεωρεί ότι είναι σωστό και επιβάλλεται, εναντίον του ΚΚΕ, να χρησιμοποιείται απροκάλυπτα η συκοφαντία και ή ωμή βία.

Σίγουρα ο Π. Μπαλτάκος δεν αγνοεί ότι αντικομμουνιστικές ήταν η 7χρονη στρατιωτική δικτατορία της περιόδου 1967 - 1974 και η δικτατορία του Μεταξά, που επιχείρησαν μέ βασανιστήρια, φυλακές και εξορίες να εξοντώσουν τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές που αντιστάθηκαν. Ότι, αντικομουνιστές είναι οι ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής». Ότι, αντικομμουνισμό εκδήλωσαν και εκδηλώνουν και κυβερνήσεις της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν με την άγρια καταστολή και την τρομοκρατία το εργατικό και λαϊκό κίνημα και να επιβάλουν αντιδραστικές αποφάσεις υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι νέοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία και ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, εκτιμούν τον αναντικατάστατο ρόλο του ΚΚΕ, το εμπιστεύονται και ελπίζουν σε αυτό. Καταλαβαίνουν ότι ο αντικομμουνισμός δεν εχθρεύεται και δεν απειλεί μόνο τους κομμουνιστές αλλά το λαό, τα δικαιώματά του.


902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.