8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: Κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα και κατασκήνωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: Δηλώσεις Μπούτα - Κλιμάκωση του αγώνα - Κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα και κατασκήνωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή


Κλιμάκωση του αγώνα στα μπλόκα με όλες τις μορφές, κάθοδο στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Φλεβάρη και κατασκήνωση στην πλατεία Συντάγματος, αποφάσισαν οι εκπρόσωποι από 63 μπλόκα όλης της χώρας, που συμμετείχαν στη μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νίκαιας. 

Τρία ακόμα μπλόκα έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα και δηλώνουν ότι συντάσσονται με τις αποφάσεις της σύσκεψης. Η σύσκεψη έγινε με πρόσκληση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων και ύστερα από πρωτοβουλία του μπλόκου της Νίκαιας. 
Τους αντιπροσώπους από τα μπλόκα καλωσόρισε από το βήμα της σύσκεψης ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων. 

4 σχόλια:

  1. Ολοι το Σαββατο 13 Φλεβαρη στις 11 το πρωι στην Ομονοια μαζι με τους αγροτες.Γενικός ξεσηκωμος ολοι στους δρομους.Παλεύουμε κατω απο την Σημαια της ταξης μας ενισχύοντας παντου την Λαικη Συμμαχια που οσο θα δυναμωνει θα αποσπα προσωρινα μετρα ανακουφισης με στοχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίση των μέσων παραγωγης. Αποκαλύπτουμε στον λαό το βρώμικο παιχνίδι των ΛΑΕ ανταρσυα Αλαβανος Μανιαδακηδες που προσπαθούνε να εγκλωβίσουνε τον λαό στο νεο Οπορτουνιστικό ανάχωμα για επιστροφη στον Εθνικό καπιταλισμο που ειναι καταστροφη για τον λαο και το επιδιωκουνε Ξενοδοχοι Εφοπλιστες Φαρμακοβιομηχανοι Ταξική Ενότητα Ολοι στους δρόμους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν, ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ εξελίσσεται καλά!
      Γειά σου ΠΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Συντροφε Σεχταρ. Συνεχιζουμε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Εδω περα ισως και οι αγροτες να επρεπε να προσπαθησουν να ενσωματωσουν αιτηματα κλαδων οπως των αυτοαπασχολουμενων, που δεν εχουν τις δυνατοτητες των αγροτων, τοσο στην συσπειρωση, οσο και στην κινητοποιηση.

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.