21 Αυγούστου 2015

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα για τις εκλογές

Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε:

«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, τους αντιλαϊκούς νόμους, για να ενισχυθεί η μοναδική δύναμη που μπορεί να στηριχτεί πάνω της το εργατικό λαϊκό κίνημα, να ηγηθεί της πάλης για μια πραγματική εναλλακτική διέξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού, για το ίδιο το μέλλον της νέας γενιάς.

Το ΚΚΕ θα σταθεί απέναντι σε κάθε εκβιαστικό δίλημμα, σε κάθε προσπάθεια κοροϊδίας, αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα νόημα οι όποιες τυπικές διαδικασίες των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης μετά την απόφαση παραίτησης της σημερινής.


Το ΚΚΕ, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, και σήμερα αισθάνεται δικαιωμένο, γι’ αυτό δεν παίρνει μέρος στις διάφορες απόπειρες διαμόρφωσης αντιλαϊκών κυβερνήσεων διαχείρισης, όπως κι αν αυτές ονομασθούν, «ειδικού σκοπού», «αριστερές», «σωτηρίας», που οδηγούν συνέχεια το λαό στη χρεοκοπία, όπως έδειξε η πείρα των τελευταίων 5 χρόνων της κρίσης, με τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και το τελευταίο 6μηνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Το ΚΚΕ θα διεκδικήσει κάθε λαϊκή ψήφο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολή, σε κάθε πόλη και χωριό της πατρίδας μας, για την ολόπλευρη ενίσχυσή του, για να βγει δυνατός ο ίδιος ο λαός, για τη δική του προοπτική και εξουσία». 

14 σχόλια:

  1. Πάντως μου έκανε εντύπωση που το ΚΚΕ ήταν το πρώτο κόμμα που έδωσε ανακοίνωση, και με διαφορά!
    Καλό κουράγιο, και καλή δύναμη σε όλους!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις 20 Σεπτεβρη η μονη αντισυστημικη ψηφος
    το μονο ΟΧΙ στα τρια μνημονια
    η μονη ψηφος που γραφει υπερ του εργατη του αγροτη του νεου που ξεσπιτωνεται και φευγει εξω απο τη χωρα μας
    η μονη ψηφος μιας πραγματικης λαϊκης εξουσιας
    Η ΜΟΝΗ ΨΗΦΟΣ ΡΗΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι, έτσι! Μη σας ξεφύγει κανά πρόβατο. Μαζέψτε τα απ' όπου μπορείτε.
    (στις δηλώσεις Κουτσούμπα απαντώ και δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένα "μπαμπά" να τον προστατέψει - ή χρειάζεται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικε
      Σου φυγανε τα προβατα απο το μαντρι και βγηκες στην γυρα ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Περαστικέ, το ΚΚΕ θα φροντίσει κανένας εργάτης, υπάλληλος, άνεργος, αγρότης, να μην ξαναπέσει στην παγίδα των δήθεν αριστερών και των δήθεν "μη προβάτων", που όλοι σαν πρόβατα κυριολεκτικά, 40 χρόνια τώρα σύρεστε από τον ένα απατεώνα στον άλλον, από το ένα στήριγμα του καπιταλισμού στο άλλο. Θα φροντίσει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε κανένα νέο ανάχωμα να μην σταθεί εμπόδιο στην άνοδο του εργατικού κινήματος που με τόση λύσσα θέλετε να αποτρέψετε. Εσύ τώρα που δεν θεωρείς τον εαυτόν σου πρόβατο, τράβα άλλη μια φορά να στηρίζεις αυτούς που σου κάνουν την ζωή κόλαση και σαν καλό γίδι ξαναπυροβόλησε γι άλλη μια φορά τα πόδια σου. Και τέλος πάντως κατάλαβέ το πλέον. Το ΚΚΕ δεν το βάζετε στο χέρι, ποτέ, μα ποτέ σου λέω! Οσο και να σκούζετε, όσο και να λοιδωρείτε, όσο και να προβοκάρετε, όσο και να βρίζετε. Μαν.

      Διαγραφή
    3. "περαστικος" και "πυροβολημενος"......

      Ταξικος

      Διαγραφή
    4. Εγώ δεν συχνάζω σε κανένα πολιτικό και κοινωνικό μαντρί γιατί θέλω να είμαι ελεύθερος. Από ιδεοληψίες και -ισμούς παντός είδους. Κι αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς.

      Όσο για τα «μαντρόσκυλα» δεν τα φοβάμαι όσο κι αν γαυγίζουν. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω άλλωστε μ’ αυτά. Και δε δίνω δεκάρα για το «μαντρί». Με τους «ΤΣοπάνηδες» όμως και τα «ΤΣοπανοπαίδια», είναι άλλη ιστορία.

      (είναι μεγάλο παιδί πια ο ΚουΤΣούμπας, τον εμπιστεύομαι ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τους «μπαμπάδες» του – κάποιοι όμως φαίνεται να φοβούνται ότι δεν)

      Διαγραφή
    5. ...εἰπε ο μαντρωμένος.

      Και πάλι περαστικά.

      Διαγραφή
  4. http://alterinfo.gr/ellada/dimoskopisi-pio-komma-tha-psifisete-stis-epomenes-ekloges/87115

    λίγο ασχετο, αλλα αν θελετε μπειτε και ψηφιστε, να την σπασουμε σε χρυσαυγιτες, λαφαζανικους και αλλα "λουλουδια"

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε περαστικέ, το "έργο" του "ανεξάρτητου", "ελεύθερου", "ακομμάτιστου", πήγαινε και παίξε το με τους ομοίους σου που αλληλοπαραμυθιάζεστε. Σε κομμουνιστές δεν έχει πέραση, ξέρεις γιατί; Γιατί από αντίληψη και εμπειρία ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Όλοι οι μέχρι τώρα ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ, κρυφο ή φανεροχρυσαυγίτες, αδέσποτοι εξωκοινοβουλευτικοί έχετε γίνει "ελεύθεροι".επειδή ντρέπεστε γι' αυτό που είστε. Άντε λοιπόν τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Περαστικός είναι όνομα και πράγμα...
      Πηγαίνει σε όποιο μαντρί "ταΐζουν" περισσότερο για να γαβγίζει περισσότερο...
      Μόλις κοπεί η μάσα, την κοπανάει για άλλο μαντρί. Το μόνο που του μένει, είναι τα πολλά λουριά στο λαιμό του που του έχουν γίνει δευτέρα φύση...Σαν τους χρυσαυγίτες ένα πράγμα!!!
      Αλλά, ως γνωστόν, σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει.
      kk-1

      Διαγραφή
  6. Η Αληθεια ειναι οτι δεν ειναι περαστικος Μονιμος κατοικος στο μαντρι του Οπορτουνισμου ειναι ο ανθρωπος. Περαστικα σου Περαστικε χοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.