17 Ιουνίου 2014

Αντιφασιστικές συναυλίες των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αττική Μπροστά στο 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει μπροστά στο 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε πλατείες και στέκια νεολαίας συναυλίες και άλλες δραστηριότητες με αντιφασιστικό περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα 

Στο Περιστέρι

Την Παρασκευή 20 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Δημαρχείου, διοργανώνεται αντιφασιστική συναυλία με τους Afaza, Μέγα και με μαθητικά - νεανικά συγκροτήματα. Επίσης θα τραγουδήσει και ο Φώτης Ανδρικόπουλος. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

Στο Ίλιον

Το Σάββατο 21 Ιούνη, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με τον Afaza. Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου των Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

Στο Νέο Ηράκλειο

Την Τετάρτη 25 Ιούνη, στις 20.00, στο θεατράκι στον ΗΣΑΠ, διοργανώνεται αντιφασιστική συναυλία με τους «ΚollektivΑ» και με νεανικά - μαθητικά συγκροτήματα.


Στο Χαϊδάρι

Την Παρασκευή 27 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Ηρώων, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με τον Afaza και με νεανικά - μαθητικά συγκροτήματα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής.

Στην Αργυρούπολη

Το Σάββατο 28 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Βάρναλη, διοργανώνεται προβολή ταινίας, διαγωνισμός αντιφασιστικού στίχου και συναυλία με τους Afaza και Μέγα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Στον Άλιμο 

Την Κυριακή 29 Ιούνη, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του γραφείου Αττικής της ΚΝΕ.

Στο Μπραχάμι

Επίσης την Κυριακή 29 Ιούνη, στις 20.00, στο 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με διαγωνισμό αντιφασιστικού στίχου. Επιπλέον θα υπάρχει συναυλία με τους Afaza και Μέγα.  Θα μιλήσει η Νάντια Κυριαζίδου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής και γραμματέας του Νότιου Τομέα της ΚΝΕ.

Στη Νέα Σμύρνη

Τη Δευτέρα 30 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Καρύλλου, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με τους Afaza και Μέγα.

Στην Κυψέλη

Την Τρίτη 1 Ιούλη, στις 20.00, στην πλατεία Κυψέλης, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.

1 σχόλιο:

  1. Ισως off topic αλλά καμαρώστε φασίστες να τα αλληλοχώνουν http://un3position.blogspot.gr/2014/03/ignorance-bribery-or-hypocrisy-few.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.