4 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Τετρασέλιδο φυλλάδιο που διακινείται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις
_____________
Εργατοϋπάλληλοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, άνεργες,
επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αφού με την πρώτη «αξιολόγηση» φόρτωσε στο λαό νέους δυσβάσταχτους φόρους, περικοπές, ιδιωτικοποιήσεις, τον μόνιμο «κόφτη», τώρα προετοιμάζεται για νέα επίθεση.

Το «μενού» της δεύτερης «αξιολόγησης» περιλαμβάνει νέο συντριπτικό χτύπημα στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, νέα εμπόδια στο δικαίωμα στην απεργία, νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα περικοπών, νέες ιδιωτικοποιήσεις.

Οι δήθεν «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης δεν πείθουν πλέον κανένα. Τα ίδια έλεγαν και για τις συντάξεις που μειώνονται συνεχώς. Τα ίδια έλεγαν και για τον ΕΝΦΙΑ, που δεν καταργήθηκε.
Οι λεονταρισμοί εναντίον του «κακού» ΔΝΤ, που θέλει τα αντεργατικά μέτρα, σε αντίθεση με την «καλή» ΕΕ, που τα απορρίπτει, είναι «στάχτη στα μάτια» του λαού. Τα ίδια μέτρα υλοποιούνται σε όλες τις χώρες της λυκοσυμμαχίας, όπως στη Γαλλία, απ' τον φίλο του ΣΥΡΙΖΑ, Ολάντ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπηρετεί πολιτικές αποκλειστικά υπέρ του κεφαλαίου. Την ώρα που φορτώνει στο λαό δυσβάσταχτα βάρη, την ίδια ώρα ψηφίζει νόμους για νέες φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις, προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους. Εμπλέκει την Ελλάδα ακόμη πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, καλεί το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δεν της φτάνουν τόσες αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις που έχει η Ελλάδα, προωθεί και την ίδρυση νέας στην Κάρπαθο.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!