9 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία του ΚΚΕ για απειλές της ΧΑ εις βάρους μέλους του


Μάρτυρας ξυλοδαρμού αλλοδαπού

Απειλή σε βάρος μέλους του από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει το ΚΚΕ

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη, με απειλές κατά της ζωής του ιδίου και της οικογένειάς του, καταγγέλλει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σ. Τσακμακίδης έγινε μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού μετανάστη- πλανόδιου μικροπωλητή, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική, από οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής Νίκος Ρήγος.

Όπως καταγγέλλεται, τον μετανάστη τον κυνήγησαν, τον στρίμωξαν σε ένα μαγαζί, τον χτύπησαν με ξύλινα καδρόνια και τον πέταξαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Ο Σ. Τσακμακίδης παρενέβη, τους ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και, σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, οι αστυνομικοί δεν προέβησαν σε συλλήψεις των δραστών, αλλά πήραν μαζί τους τον μετανάστη για εξακρίβωση στοιχείων, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια, ο Σ. Τσακμακίδης κατήγγειλε ότι την επομένη του επεισοδίου -χθες Δευτέρα- στη Φούρκα δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον σταμάτησαν στον δρόμο, του είπαν να μην ανακατεύεται, τον έβρισαν και εκτόξευσαν απειλές εναντίον του ιδίου και της οικογενείας του.

«Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για τον χαρακτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.


2 σχόλια:

  1. οι απόγονοι του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου ειναι η συνέχεια του συστήματος βλέπουν πως ο λαός έχει καταλάβει την απάτη της αστικής δημοκρατίας και χτυπάνε κόσμο....
    Εδω ειναι η μεγάλη ευκαιρία το ΚΚΕ να υψώσει ενα αντιχιτλερικο χαρακτήρα και ειμαι σίγουρος θα το κάνει
    Αντιθετα ο συριζα τους χαιδεύει διότι δεν έχει τα ιδεολογικά εφόδια να πολεμήσει τους απόγονους του Χίτλερ γιατί ειναι αριστεριστές και όπως λέει ο ΛΕΝΙΝ ο αριστερισμός ειναι παιδική ασθένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακειες λες.Ισα ισα που μια αντιπαραθεση με την χρυση αυγη με αστικοδημοκρατικους ορους και οχι λενινιστικους θα ηταν πιο αρεστη στον κοσμο.Ο συριζα μπορει βγαλει μια αντιπαραθεση του τυπου η δημοκρατια μας αχ βαχ η ελευθερη εκφραση κλαψ κλαψ κτλ που εισαι πιο πιασαρικη και αντιληπτη απο τον κοσμο σε σχεση με μια μαρξιστικη αναλυση.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.