10 Ιουλίου 2012

Δημοσίευμα "βόμβα" θέλει τη Γ. Αγγελοπούλου πίσω από την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ



Πώς συνδέεται το όνομα της Γιάννας Αγγελοπούλου με αμερικανική εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Μία πραγματική βόμβα έσκασε για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.
Το θέμα παίρνει μείζονες διαστάσεις, όχι μόνο για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την ίδια την κα Αγγελοπούλου, η οποία φέρεται να βάφτηκε "κόκκινη" προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα, που δεν της έδωσε κι άλλους τίτλους και αξιώματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατίας, που επικαλείται άρθρο της "Καθημερινής", ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας "Νταγκ" Μπαντ, προ εκλογών 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της "σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του", όπως περιγράφεται περιφραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται, ότι ο Μπαντ βρίσκεται από την ηλικία των 23 ετών στο  πλευρό του Κλίντον και είναι μέχρι σήμερα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών.
Κατά κάποιον τρόπο με την υπόθεση φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να συνδέεται και η κα Αγγελοπούλου, που "έφερε την εταιρεία στην Αθήνα".
"Δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά", αναφέρει η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για "τραγωδία εκδίκησης".

Το δημοσίευμα ήρθε να "κουμπώσει" στις συζητήσεις που προκάλεσε και η παρουσία του γιου της, Παναγιώτη, στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα όπου μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας , δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του.
Παρακολούθησε ολόκληρη την ομιλία του κ. Τσίπρα, ενώ δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του, ιδιαίτερα όταν στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας παρουσίασε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων και κομμάτων και όταν αναφέρθηκε στο κίνημα "Occupy Wall Street".
Η ανάμειξη του ονόματος της κας Αγγελπούλου στη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει και μία νέα διάσταση, δεδομένου ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των χρηματοδοτών του ιδρύματος Κλίντον και διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρό και τη σύζυγό του και νυν υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.
Σημειώνεται, πως η Teneo σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Ντέκλαν Κέλι, διοικείται από ένα πρώην στέλεχος της CIA, το οποίο δεν κατονομάζει και  έχει γραφεία σε εννέα μεγαλουπόλεις και συγκεκριμένα, σε Ουάσιγκτον, Πεκίνο, Ντουμπάι, Ζυρίχη, Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη, Σάο Πάολο.

Πηγή: news247


Βλέπε ακόμη:
Ο Π.Αγγελόπουλος με άρθρο του ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ
 Update: Η απάντηση(;) του ΣΥΡΙΖΑ

66 σχόλια:

  1. Γιατί εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση?
    Εξηγείτε έτσι και η Αμερικανολαγνία προεκλογικά!
    Άντε να δούμε την απάντηση θα έχει γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με CIA και FBI.Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση, στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, παράξενων τύπων με μαύρα κουστούμια και γυαλιά διασκορπισμένοι στον χώρο.Έτσι εξηγείται ο φιλοαμερικάνικος λόγος του Τσίπρα προεκλογικά που αυτόματα συνεπάγεται ότι έχει μερίδιο ευθύνης για τους ιμπεριλιστικούς πολέμους που πραγματοποιεί η Αμερική, δηλαδή είναι αμερικάνικο κόμμα και ευθύνεται για τον χαμό χιλιάδων ανθρώπινων ψυχών.Τέλος έμπιστες πληροφορίες λένε ότι στελέχη του κόμματος έχουν συνάψει σχέσεις με μυστικιστικές οργανώσεις παγκόσμια όπως οι Ιππότες της Φωτιάς,οι Μασκοφόροι της Νύχτας και οι Τοξότες του Σύμπαντος.Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε απο έγκυρες πηγές(Ριζοσπάστης,902 και ΚΚΕ.)Ένα πράγμα μόνο:Την στιγμή που παίρνει μπρός η τρικομματική κυβέρνηση για να ισοπεδώσει οτιδήποτε έμεινε όρθιο και την στιγμή που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο επιλέγεται την ίδια σάπια πολιτική.Της λάσπης και της συκοφαντίας.Ντροπή και αίσχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς η πηγή δεν είναι ο 902, ο "Ρ" και το το ΚΚΕ, αλλά η "Καθημερινή", "πληροφορίες" από την οποία έχουν επικαλεστεί (όσον αφορά το ...ΚΚΕ), πλείστες όσες φορές οι "συναγωνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ.
      Τώρα την θεωρούν κίτρινη;
      Μακάρι, θα έχει γίνει μία πρόοδος...

      Υ.Γ.
      "...Την στιγμή που παίρνει μπρός η τρικομματική κυβέρνηση για να ισοπεδώσει οτιδήποτε έμεινε όρθιο ...", η ΑΠ υπογράφει μειώσεις μιθών σε συνεργασία με την ΠΑΣΚΕ, και συνεργάζεται ακόμη και με την ΔΑΚΕ, μην τυχόν και πάρει πλειοψηφεία σε κανένα σωματείο το ΠΑΜΕ.
      Τα αίσχη λοιπόν, τις λάσπες τις ντροπές και συκοφαντίες κράτα τα. Θα σας χρειαστούν να τα χρησιμοποιήσετε και στο μέλλον, μηπως και την βγάλετε καθαρή...

      Διαγραφή
    2. "Την στιγμή που παίρνει μπρός η τρικομματική κυβέρνηση για να ισοπεδώσει οτιδήποτε έμεινε όρθιο και την στιγμή που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο επιλέγεται την ίδια σάπια πολιτική.Της λάσπης και της συκοφαντίας.Ντροπή και αίσχος..."
      Για να δουμε τι επιλεγει ο Συν/Συριζα "τουτες τις μερες που ο ανεμος μας κυνηγαει":
      "στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές» δυνάμεις --«Ριζοσπαστικό Ψηφοδέλτιο» (ΣΥΡΙΖΑ), ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ όπως και η παράταξη που στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-- απέρριψαν τα πλαίσια με άμεσους στόχους πάλης για Υγεία, Φάρμακο, Φορολογικό, αποκατάσταση των μισθών κ.ά. που κατέθεσε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» - ΑΣΥ (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ), προτείνοντας να γίνει αντικείμενο διεκδίκησης από τα κάτω, με μαζικές διαδικασίες και αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Ποιο ήταν το επιχείρημα; Οτι συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις στα νοσοκομεία δεν μπορούν να προετοιμαστούν γιατί «τρέχουν» οι καλοκαιρινές άδειες."
      Γρηγορα στον "αγωνα" γρηγορα . . .

      Διαγραφή
  3. Οχι οτι εχω καμια ορεξη να υπερασπιστω τα οπορτουνια (μπορει να ειναι ετσι)αλλα αυτο ειναι δημοσιευμα της εφιμεριδας "δημοκρατια" η οποια ειναι η ανεπισημη εφιμεριδα την ΝΔ οποτε ας μην δινουμε και μεγαλη σημασια...Τον συριζα (οπως και ολους τους αλλους)πρεπει να τον χτυπησουμε στους χωρους δουλειας και στους μαζικους φορεις και οχι να αναμασαμε κιτρινισμους απο αστικες φυλλαδες!Ας τους αφησουμε σ εαυτο το πεδιο να βγαλουν τα ματια τους!Εμας πρεπει να μας ενδιαφερει να δειξουμε το αληθινο προσωπο του συριζα σε πολιτικο επιπεδο και οχι σε επιπεδο Τριανταφυλλόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ είναι της Καθημερινής. Η Δημοκρατία το ανέδειξε με αυτόν τον τρόπο για ευνόητους λόγους...

      Διαγραφή
    2. Οκ της καθημερινής είναι το δημοσίευμα.... Δηλαδή θεωρούμε την καθημερινή σοβαρή και έγκριτη εφημερίδα(ρητορική ερώτηση)?
      Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξεχάσω ένα άρθρο της για τον Χαρίλαο Φλωράκη τον οποίο έβγαζε σαν μάνατζερ παιχτών από την Σοβιετική Ένωση και της συζητήσεις σου έκανε με ομάδες πάνω στο ιδιωτικό του γιοτ....
      Το είπα και πάλι αλλιώς πρέπει να χτυπήσουμε τους οπορτουνιστές όχι έτσι!!!

      Διαγραφή
    3. Γράφω μεταξύ άλλων πιο κάτω:
      "Το κείμενο της "Δημοκρατίας", πραγματικά δεν θα άξιζε κάποιας προσοχής, εάν...δεν βασίζοταν σε άρθρο της "Καθημερινής", της οποίας τα ρεπορτάζ για το ΚΚΕ, θεωρούνται αυτοδίκαια "έγκριτα" για όλη την εκτός-ΚΚΕ "αριστερά". Εάν η παρούσα ανάρτηση συμβάλει στο μην χρησιμοποιούνται στο μέλλον τα πονήματα της "Κ" για συζητήσεις μεταξύ της "αριστεράς", θα έχει πετύχει έναν παράπλευρο, αλλά πολύ σημαντικό στόχο..."
      αυτό όσο αφορά τις πηγές

      Διαγραφή
  4. Άντε να δούμε πόσο χαμηλά ακόμη θα πέσετε!
    Ούτε αποδείξεις, ούτε τίποτα! Μόνο λάσπη!

    Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν ο Αλεξης ελεγε για ευεργετες εφοπλιστες ποιους εννοουσε? Μηπως τους "εμπρηστες με τα πυροτεχνηματα"?

      Διαγραφή
    2. κλασσική απάντηση λερωμένης φωλιάς..
      αποδείξεις έχετε??????
      ο πολιτικός σας λόγος και συνδικαλιστικές μάχες (χαχαχα)σύντροφε (του μπατσοκ) Θάνο είναι από μόνες τους αποδείξεις....
      τώρα ποιος πέφτει χαμηλά άστο να το κρίνει ο κόσμος....
      γιατί πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε για να κερδίσετε λίγα λεπτά πολιτικής δημοσιότητας δεν ξέρω....
      οι πολιτικές σας συμμαχίες πάντως ακόμη δεν έχουν πιάσει πάτο... μπορείτε και πιο χαμηλά...

      Διαγραφή
    3. THANOULI κατσε φρονιμα και μην εισαι τοσο φανατικος.Η αληθεια θα φανει....και γενικα μια συμβουλη: αμα δν σου αρεσουν αυτα που γραφονται ειτε σε αυτο το blog ειτε αρθρα για αποικιες σε αλλους πλανητες απο αλλα blog σταματα να τα διαβαζεις

      Διαγραφή
  5. Το κείμενο της "Δημοκρατίας", πραγματικά δεν θα άξιζε κάποιας προσοχής, εάν:
    -Δεν είχε προκύψει ο κεραυνοβόλος έρωτας του ΣΥΡΙΖΑ με τον ...Ομπάμα
    -Εάν δεν βασίζοταν σε άρθρο της "Καθημερινής", της οποίας τα ρεπορτάζ για το ΚΚΕ, θεωρούνται αυτοδίκαια "έγκριτα" για όλη την εκτός-ΚΚΕ "αριστερά". Εάν η παρούσα ανάρτηση συμβάλει στο μην χρησιμοποιούνται στο μέλλον τα πονήματα της "Κ" για συζητήσεις μεταξύ της "αριστεράς", θα έχει πετύχει έναν παράπλευρο, αλλά πολύ σημαντικό στόχο.
    -Εάν δεν έλυνε -έστω με αυτόν τον τρόπο- την απορία για το που βρήκε ένα κόμμα με την επιχορήγηση του 4% των προηγούμενων εκλογών, που οι βουλευτές του παίρνουν οι ίδιοι τον μισθό τους και που ποτέ δεν είδαμε τα μέλη του σε οικονομική εξόρμηση, αρκετά χρήματα για να να πληρώνει προεκλογικά μέχρι και συνεργεία για του μοιράζουν τα φυλλάδια* (οι οργανωτικές δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό πως υπολοίποταν αρκετά ακόμη του 4-4,5% των προηγούμενων εκλογικών ποσοστών του).
    -Αν δεν υπήρχε καμμία λογική σύνδεση, ανάμεσα στην υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα του μεγάλου κεφάλαιου (είναι γνωστές οι δηλώσεις του ΣΕΒ κ.α., μετά την 6η Μάη), και την συντιριτικότατη πολιτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις που συνεχίζεται ακόμη (τώρα δέχτηκε ακόμη και τα ...χαράτσια!)
    -Αν δεν είχε προεκλογικά στηριχτεί απροκάλυπτα από γνωστά διαπλεκόμενα μπουμπούκια όπως ο Τράγκας και η "Αυριανή" του Κουρή.
    -Αν δεν συνέβαινε τίποτα από τα παραπάνω, το άρθρο της "Δημοκρατίας", και με δεδομένη την πηγή του, θα ήταν πραγματικά για πέταμα και δεν θα άξιζε καμμίας αναδημοσίευσης. Σε συνδιασμό με όλα τα παραπάνω όμως, δεν βλέπω κάτι το παράλογο στο να ανταποκρίνεται το ρεπορτάζ στην πραγματικότητα.
    Αλλωστε αναμένουμε με ενδιαφέρον και την πειστικότητα της διάψευσης...

    *Το είχα διαπιστώσει (με έκπληξη οφείλω να ομολογήσω) προσωπικά. Μπορώ να αναφέρω μέρος και ώρες. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος μοίραζε ταυτόχρονα(!) και φυλλάδια της ΔΗΜΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άρθρο της καθημερινής για όποιον ενδιαφέρεται
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_08/07/2012_488402
    Πάντως trash αν και συμφωνώ με τα τα περισσότερα επιμέρους σημεία που βάζεις δε βλέπω κανένα λόγο να αναδημοσιεύονται φήμες και κουτσομπολιά, όση λογική βάση και αν έχουν.. τουλάχιστον μέχρι να υπάρχουν αποδείξεις.. άλλωστε οι δηλώσεις του ίδιου του τσίπρα και στελεχών του συριζα για το εφοπλιστικό κεφάλαιο αρκούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, θα το προσθέσω στα link.
      Οπως προείπα, εάν η ψηφίδα δεν ταίριαζε απόλυτα με το υπόλοιπο παζλ, δεν θα της έδινα καμμία προσοχή.
      Αλωστε είναι είναι μία είδηση που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από ένα ενημερωτικό μπλογκ, ακόμη και για να προκαλέσει την διάψευση της και μόνο...

      Διαγραφή
  7. Ολα αυτά λογικά και θεμιτά είναι. Αστικό κόμμα στη κυβέρνηση χωρίς στήριξη μέρους του Κεφαλαίου δεν γίνεται. όπως δεν γίνεται και αστική κυβέρνηση χωρίς ιμπεριαλιστική εξάρτηση στους καιρούς μας. Και, για να είμαστε και ειλικρινείς, ανάμεσα σε κρατικοφασίστες Ρωσσους και Κινέζους και τη Γερμανία της λιτότητας, πολύ καλύτερα ο νεοκεινσιανός και μισοδημοκράτης Ομπάμα.

    Ολα αυτά δείχνουν ένα ακόμα λογικό αστικό κόμμα, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το οτι κάποιοι αδαείς θεώρησαν οτι κάνουν επανάσταση, δικό τους πρόβλημα. Ο Δραγασάκης παντως δεν τους υποσχέθηκε την έφοδο στον ουρανό. Λουστείτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ο Ομπάμα κρατικοποιεί τράπεζες για να πληρώσει τα χρέη τους με τα λεφτά του αμερικάνικου λαού, είναι κατά την άποψη σου "νεοκενσυανός".
      Οταν ο Πούτιν κρατικοποιεί την ΓΑΖΠΡΟΜ για να δώξει το ΔΝΤ και να πληρώσει νοσοκομεία και συντάξεις, είναι κρατικοφασίστας...
      Κάπου δεν μας τα λες καλά φίλε ΟΑΚΚίτη...
      (Και χωρίς να θεωρώ σε καμμία περίπτωση "καλό" τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό, ή "φιλέσπλαχνο" το ρώσικο μεγάλο κεφάλαιο...)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Tι να κάνουμε ρε Τρας. Μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας, μόνο σε μια τα μονοπώλεια είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κάτω απο κρατικό έλεγχο. Μόνο σε μια συμβαίνουν δολοφονίες δημοσιογράφων απο το Κράτος κατ εξακολούθηση τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον. Μόνο σε μια οι νεοναζί κατέχουν πλήρης ασυλίας. Μόνο σε μια τα δικαιώματα των μειονοτήτων είναι θέμα αιματηρής μάχης. Μόνο σε μια η λογοκρισία είναι ο απαράβατος κανόνας. Μόνο σε μια οι δολοφονίες αντιφασιστών συναντόνται στα δικαστήρια απο την ηθική καταδίκη των θυμάτων. Μόνο σε μια η προσωπολατρία φτάνει στα επίπεδα να αποκαλεστεί ο αρχηγός του Κράτους "Τσάρος" απο το λαό.

      Και αυτή δεν είναι η κοινωνία των ΗΠΑ.΄Οχι οτι και αυτή είναι κατα πολύ καλύτερη, κυριαρχία των μονοπολείων επικρατεί και εκεί, αλλά κάποια αστικά κεκτημένα τα έχουν. Οπως το να θεωρείται καταδικαστέος κοινωνικά ο ρατσισμός και οι ρατσιστές να θεωρούνται λίγο-πολύ μαλάκες γραφικοί.

      Το ξέρω οτι έχεις έναν, ευελπιστώ ερασιτεχνικό, έρωτα με τον Σινορωσσικό άξονα, αλλά τι να κάνουμε, το σωστό πρέπει να το λέμε.

      Διαγραφή
    4. Στην περίπτωση που θυμάμαι καλά, πλωτές φυλακές και φυλακές τύπου Γκουαντάναμο και Αμπου Κράιμπ, στις οποίες δεν υσχίουν οι νόμοι του κράτους που τις λειτουργεί(!), διαθέτουν οι ΕΠΑ και όχι η Ρωσία.
      Αν επίσης θυμάμαι καλά, η ποινή του θανάτου εν καιρό ειρήνης, υσχίει στις ΕΠΑ και όχι στην Ρωσία.
      κλπ κλπ κλπ, θα σου έλεγα και άλλα, αλλά βαριέμαι.
      Πάντως ούτε δημοκρατική (με την έννοια της φιλελεύθερης αστικής δημοκρατίας) χώρα είναι οι ΕΠΑ, εδώ και χρόνια, ούτε πολύ περισσότερο "νεοκενσυανός" ο Ομπάμα.
      Δεν ξέρω ποιό κριτήριο χρησιμοποιείς, αλλά αν είναι η κρατική παρέμβαση στην οικονομία, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου (αλλά και την κοινή λογική), πολύ πιο κενσυανός είναι ο Πούτιν.
      Και κάνεις λάθος, η αντίθεση μου στον Ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό είναι πολύ συγκεκριμένη.
      Υ.Γ.
      Δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκες με το ΟΑΚΚίτης...

      Διαγραφή
    5. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το αν με θεωρείς ΟΑΚΚίτη. Γιατί εσύ, ΚΚΕ ΔΕΝ είσαι. Οπότε οι ταμπέλες σου είναι λίγο-πολύ κλανιές σε κόντρα άνεμο.

      Διαγραφή
  8. Λοιπόν αγαπητά (τρολ) Συνασπιστήρια δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι εσείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με το φασιστικό μόρφωμα της Χ. Αυγής θα αποτελέσετε το επερχόμενο διάστημα τους βαστάζους των μονοπωλίων για να κερδίσει αυτό χρόνο;
    Που είναι το περίεργο ότι είστε ο βραχίωνας της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ν.Α.Ευρώπη το ξέρουν και οι πέτρες, μόνο οι εθελοτυφλούντες δεν το ξέρουν...
    Δυστυχώς η φιλική σχέση που έχουμε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ(τα οποιά τα περνάμε γενέες 114 και δεν τολμούν να μιλήσουν) που εσείς ούτε να τα πλησιάσετε μπορείτε το αποδείχνει στην πράξη και που να περάσετε στην διακυβέρνηση μέχρι να φτιαχτεί η νέα σοσιαλδημοκρατία και η νέα χριστιανοδημοκρατία στην χώρα μας, εσείς και τα τάγματα εφόδου της Χ. Αυγής μαζί με τους ε.α. στρατιωτικούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ....
    Εδώ σύμφωνα με δικούς σας ψηφοφόρους, οργώσατε ολόκληρη τη χώρα με τους Ριζοσπάστες ανά χείρας και μοιράζατε ψηφοδέλτια(του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με ΠΑΣΟΚκους, ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ) και άλλα "αριστερά" παραμύθια της Χαλιμάς....
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προετοιμαστείτε να σας πετάξουν από τα μπαλκόνια της Κουμουνδούρου, οι Φωτόπουλοι, Ραφτόπουλοι, Κοτσακάδες, Λαλιώτηδες, Λιβάνηδες, Αγγελοπουλέοι, Τράγκες, Κουρήδες κλπ δημοκρατικές δυνάμεις....
    Εξάλλου "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ μέσα στο Συνασπισμό"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτά τα σχόλια τα επικροτεί το ΚΚΕ και η κεντρική του επιτροπή τότε είναι χειρότερη και από αυτή τη διορισμένη του Μανιαδάκη!

      Διαγραφή
    2. Εμείς δεν εκπροσωπούμε κανένα ΚΚΕ και καμία ΚΕ, εσείς που αποδίδετε αυτού του είδους τους χαρκτηρισμούς είστε η αντανάκλαση της μεθοδολογίας του Τυρίμου που χρησιμοποίησε ο Μανιαδάκης για προβοκάτσιες...
      Εξάλλου ο ΣΥΝ και τα αριστερά ρεύματα του από το ΚΚΕ προήλθαν όπως ο Τυρίμος και πρόσχαρα προσφέροουν τις αντιΚΚΕ υπηρεσίες τους στον ΣΕΒ, την ΕΕΕ και την ΕΕΤ, όπως τα πρόσφερε στον Ι.Μεταξά ο Τυρίμος και η παέα του....
      Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ είστε ότι χειρότερο έχει παρουσιαστεί μετά τον Αν.Παπανδρέου στον ειδικευμένο και σύγχρονο αντικομμουνισμό, αϊντε και από 5η φάλλαγγα στο εργατικό κίνημα να γίνεται και οι υποστηρικτές της επίθεσης σε ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ, Β.ΚΟΡΕΑ, μετά φυσικά από αυτέ που επικροτήσατε σαν άλλοι ΝΑΤΟΪΚΟΙ αξιωματούχοι και σ' ανώτερα παληκάρια μου...
      Α και τέλος ο διάολος έχει τσίπα, ο οπορτουνισμός σας ποτέ.....

      Διαγραφή
    3. marmara "σε τουτα δω τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει" τραβα τωρα στον "αγωνα" παρεα με το ραφτοπουλο, το μητροπουλο, τον κοτσακα τον κοτζια το φωτοπουλο-αληθεια ο Ριζος που εκανε τις κομπινες στη ΔΕΗ του Συριζα δεν ηταν;-προσεχως μηπως θα μεταγραψετε και τον παναγοπουλο, και ασε "αυτους που ξεχασαν να πεθανουν"-τι ωραια κριτικη ε;;;- να φυλανε θερμοπυλες.

      Διαγραφή
    4. Το ΚΚΕ πρέπει να σας μαζέψει είστε ένας άθλιος συρφετός προβοκατόρων του κινήματος που προσπαθείτε να ρίξετε τους αγωνιστές σε ενδοαριστερό εμφύλιο! Με αυτά που γράφετε δικαιώνετε τον άθλιο Καζάκη! Οι αισχρές προβοκάτσιες σας θυμίζουν άθλιους "μπασκίνες" τις δεκαετίας του '60!

      Διαγραφή
    5. Στην περιπτωση που δεν το έχεις μάθει, το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα της "αριστεράς", όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ κλπ, αλλά αυτό που λέει ο τίτλος του: ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. Και ως τέτοιο βρίσκεται σε πόλεμο με όλα τα αστικά κόμματα-ανεξαιρέτως!
      Για την ταμπακιέρα, έχεις κάτι;
      Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει-καταγγείλει απολύτως τίποτα!
      Αντε με τους ΣΥΝΑΣΠισμενότερους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ...

      Διαγραφή
    6. Μάθετε λοιπόν οτι εμείς της άλλης επαναστατικής αριστεράς δεν έχουμε βαρίδια και νιτερέσα με το σύστημα, ούτε σπίτια "φανατικών" κομμουνιστών κληρονομούμε και να πηγαίνουμε συχνά τους κληρονόμους στα δικαστήρια, ούτε μαρμάρινα Μέγαρα του δήθεν λαού έχουμε, ούτε εκτυπωτικές βιομηχανικές επιχειρήσεις για να τυπώνουμε τον "Ελευθερο Τύπο" της ιδιοκτησίας της κυρίας Αγγελοπούλου!(Ούτε άρθρο 99 να μας βαραίνει) Μια παροιμία σας ταιριάζει γάτος γαμεί γάτος σκούζει!

      Διαγραφή
    7. Ποιοι ειστε οι "εσεις", για να 'χουμε καλο ρωτημα???

      Διαγραφή
    8. Ναι, κι εγώ θα ήθελα να το ακούσω αυτό. Γιατί αν κάποιος προωθεί ενδοαριστερό εμφύλιο είναι ο Συριζα μετά τις 6 Μαϊου. Όποιος διαφωνεί με αυτό, είμαι σε θέση να συζητήσω ήρεμα και πολιτισμένα το γιατί και πως. Σύντομα θα αναρτήσω και σχετικό άρθρο στο μπλογκ μου.

      Διαγραφή
    9. @kagemusha:
      ΣΥΝασπισμένο είναι το παληκάρι, δεν βλέπεις τον πόνο του για την περίοδο που δεν μπόρεσαν να βάλουν στο χέρι την κομματική περιουσία, για την "επενδύσουν" μέσω ΜΚΟ και άλλων ευαγών Ιδρυμάτων;
      Ασε που οι "επαναστάτες", όχι μονο δεν έχουν πρόβλημα αλλά θεωρούν και τιμή τους να δηλώνουν το κόμμα που υποστηρίζουν.
      Για την ταμπακιέρα πάντως, τους περιμένω ακόμη (και δεν εννοώ τους ευέξαπτους σχολιαστές μας, αλλά τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ), δεύτερη μέρα και πάμε για τρίτη χωρίς διάψευση-καταγγελλία...

      Διαγραφή
    10. Είμαστε εμείς που μετά από 30 χρόνια πιάσαμε το στόχο του 17%. Είμαστε εμείς που μετά ένα μήνα ανεβάσαμε την Ριζοσπαστική Αριστερά στο 27% (αξιωματική αντιπολίτευση. Είμαστε εμείς που με την τακτική μας φτάσαμε τον δικομματισμό από το 75% στο 42%. Είμαστε εμείς που κατεβάσαμε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε σχεδόν μονοψήφιο νούμερο και αν είχατε λίγο μυαλό και δεν "πλέκατε" τα μπούτια σας την τακτική με την στρατηγική και εφαρμόζατε το ψηφισμένο πρόγραμμά σας θα τους παίρναμε μαζί και την κυβέρνηση άχρηστοι! Και είσαστε εσείς που σας παραδώσαμε τον Ριζοσπάστη με 250000 φύλλα την Κυριακή πάνω από 30000 τις καθημερινές και τον καταντήσατε κυκλοφοριακά, επαρχιακή φυλλάδα! Αυτά και τέλος καραγκιόζηδες των ιστιολογίων.

      Διαγραφή
    11. Σιγά μεγάλε , πολύ φόρα πήρες, πρόσεχε μην σκοντάψεις και εσύ και το κομματικό μόρφωμα που εκφράζεις.

      Διαγραφή
    12. O marmaras δεν βλέπει ότι πασοκοποιείται. Βάζει ως στόχους του τα νούμερα, ξεχνώντας ότι οι πρώην πασόκ ψήφισαν πάλι πασοκ.

      Φιλε marmara μιλάς για το πρόγραμμα του ΚΚΕ, την στιγμή που τον Συριζα τον χωρίζει το γκραντ κανυον από αυτό. Πήρατε την θέση του ΠΑΣΟΚ, χαλίφης στην θέση του χαλίφη, γιατί διαλεκτικά είναι αδύνατον μέσα σε μια βδομάδα να έχεις πείσει για τις θέσεις σου. Απλα ΕΚΕΙΝΟΙ ήρθαν μαζί σου, γιατί ήθελαν μια εναλλακτική, την οποία φρόντισες και την πασοκοποίησες τόσο ώστε να τρώγεται.
      Αυτό δεν είναι αχρηστίλα, αυτό είναι επικίνδυνα ρεφορμιστικό, σε βαθμό αηδίας. Και το πρόβλημα δεν είναι η λέξη ρεφορμιστικό, αλλά η πράξη.
      Όταν αποφασίσεις να αποδείξεις και να στηρίξεις διαλεκτικά το γιατί η πολτική στάση και επιλογές του Συριζα είναι επωφελείς για τον λαό, καντο σε παρακαλώ. Σας βαρέθηκα με τα φουσκωμένα μυαλά σας, που όταν θα ξεφουσκώσουν θα παθετε κατάθλιψη.
      Που μιλάς και για τα φύλλα του Ριζοσπάστη. Ζβότζο.

      Διαγραφή
    13. @Μαρμαράς:
      Τα εκλογικά ποσοστά που πιάνει το ΠΑΣΟΚ μετά το '81 δεν τα έχετε δει ούτε στον ύπνο σας. Αν το κριτήριο ήταν αυτό, είναι προφανές πως το πιο συνεπές "αριστερό" κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα είναι το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη είναι προφανές (κατά την λογική σου -του παραλόγου)πως επί μία 20ετία που το ΚΚΕ έπερνε τα διπλά σχεδόν εκλογικά ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε και πιο σωστή πολιτική γραμμή.
      Οπότε το καραγκιόζης δικαιούμαι να σου το επιστρέψω ει διπλούν τουλάχιστον...
      Κάποια στιγμή το Κόμμα πρέπει να κάνει μία ανελέητη αυτοκριτική για το γεγονός πως επέτρεψε να περάσουν μέσα από τις γραμμές του κάτι μπουμπούκια σαν και του λόγου σου...

      Διαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργεί εντυπώσει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέσεις με εφοπλιστές.
    Αν δεν κάνω λάθος στην κηδεία του Κύρκου παραβρέθηκαν και "χαιρέτησαν" ο Λιβανός και οι Βαρδινογιάννηδες αν δεν κάνω λάθος. Και επειδή ακόμα στα 40 το αλτσχαιμερ δεν είναι 100% . Εν έτη 2012 να βλέπουμε το Παπανδρέου Reload it ( και με ηθοποιούς δευτεροκλασάτους μάλιστα και σενάριο β΄διαλογής). Πόσο δίκιο είχε ο Παππούς Κάρολος για την επανάληψη της Ιστορίας πραγματική κωμωδία με παλιάτσους νέας κοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης το έρθρο αυτό το ανέβασε και ο Χίος στο makeleio.Φασιστο-site του κερατά.ΚΑι προφανώς όλες οι δεξιες εφημερίδες.Ήθελα να ήξερα.Αν κάποιο site φιλοΣΥΡΙΖΑ ανέβαζε κάτι αντίστοιχο για το ΚΚΕ παρμένο απο δεξιές φυλλάδες και δεξιο-site τι θα έλεγε το ΚΚΕ?Παραλλήρημα αντικομμουνισμού,προβοκάτορες,πράκτορες,ρεφορμιστές και δεν ξέρω τι άλλο.Ενώ τώρα τίποτα.Έχετε ντροπιάσει το Κ...Μόνο αυτό τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μπάμπης:
      Μπες στο http://enosy.blogspot.gr/ (για να μην επεκταθώ περισσότερο) και θα ανακαλύψεις πως εμείς την πολιτική αντιπαράθεση την διεξάγουμε με λευκά μεταξωτά γάντια...
      Για την ταμπακιέρα κάτι;

      Διαγραφή
  11. ΆΚΟΥ ΕΔΩ!!!!Επειδή στην κηδεία του Κύρκου παρεβρέθηκε ο Λιβανός και ο Βαρδινογιάννης ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καλά με τους εφοπλιστές.Παιδάκι 1ης δημοτικού θα γέλαγε!Ο Κύρκος(με τον οποίο διαφωνούσα κάθετα)ήταν πολιτικό πρόσωπο που τον σέβονταν όλοι.Δεξιοί,αριστεροι κ.λ.π.Όταν έχεις να κάνεις με το θάνατο ενός ανθρώπου είσαι λίγο πιο διακριτικός.Και στην κηδεία του Φλωράκη ήταν εφοπλιστές και τραπεζίτες.Και τι να λέει αφού ήταν πρόσωπο που ενέπνεε σεβασμό σε όλους.Εδώ το ΚΚΕ έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ!!!Αν είναι δυνατόν!!!!Έλεος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έχει καλά με τους εφοπλιστές εξαιτίας του γεγονότος πως κάποιοι εξ'αυτών παραβρέθηκαν στην κηδεία του Κύρκου.
      -Το γεγονός πως ο Τσίπρας τους 'εχει αποκαλέσει ευεργέτες και έχει απευθηνθεί στον πατριωτισμό τους, και πως ο σύνδεσμος των Εφοπλιστών, παρέα με αυτόν των βιομηχάνων και των μεγαλοξενοδόχων, ζήτησαν δημόσια να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στα κυβερνητικά κόμματα από τις 7 Μάη ήδη, σημαίνουν κάτι ή είναι "συκοφαντίες" και αυτά;

      Συγκρίνεις τον ηγέτη της Λ.Δ.Κορέας (που την λες και "Βόρεια" παίρνοντας άμεσα θέση στο Κορεατικό ζήτημα), με τον κάθε καπιταλιστή μεγαλοκαρχαρία;
      ...Ελα να αρχίσουν τα "αποκαλυπτήρια" της ..."αριστεράς"....

      Διαγραφή
  12. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν το έβγαλε το ΚΚΕ,αλλά οι συγκεκριμένες εφημερίδες.Για το αν ισχύουν αυτά που γράφονται, έχει ευθύνη να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ισχύουν, να τα καταγγείλουν ή να τα διαψεύσουν επίσημα. Όμως δεν έχει κανένας δικαίωμα με αφορμή την αντιπαράθεση να γράφει αθλιότητες και βρομιές για το ΚΚΕ, οι οποίες σε τελική ανάλυση διαδίδονται και εφευρίσκονται από μηχανισμούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κρατικούς μηχανισμούς και το τελευταίο διάστημα από επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ.Τα ερωτηματικά παραμένουν, όπως όμως παραμένει γεγονός και οι -προεκλογικά- φιλικές διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του προς τις ΗΠΑ και τον Μπ. Ομπάμα και την πολιτική που εφαρμόζει.Το ΚΚΕ αντιπαρατίθεται πολιτικά. Και για να είμαστε καθαροί, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντιλαϊκή κατεύθυνση και αναπαράγει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σε πολλά ζητήματα. Αποκαλύπτεται καθημερινά ο ρόλος τους. Επομένως ενοχλούνται από τις αποκαλύψεις, γιατί εκτός των άλλων, δεν μπορούν πλέον να σπεκουλάρουν με τις δήθεν επιθέσεις φιλίας και ενότητας στους κομμουνιστές. Εδώ και τρεις εβδομάδες, στελέχη και υποστηριχτές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στην στοιχειοθετημένη πολιτική αντιπαράθεση που ανοίγει το ΚΚΕ, με συκοφαντίες, κατασκευασμένα σενάρια, χυδαιολογία και λιβελογραφήματα,παρόμοια με αυτά που προωθούν τα αστικά επιτελεία. Αλλά έτσι είναι, όσο περισσότερο ενσωματώνεσαι στην υπηρεσία της αστικής τάξης, τόσο περισσότερο αντικομμουνισμό κάνεις, δίνοντας εξετάσεις στο σύστημα που σε στηρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, λογικό είναι. Προσωπικά εγώ ψάχνω μήνες τώρα έναν (1) είτε μέλος είτε υποστηρικτή του Συριζα να μου δείξει πολιτικά το γιατί η πολιτική στάση και γραμμή του Συριζα είναι θετικός φορέας ελπίδας.
      Η απαντήσεις που παίρνω συνήθως είτε είναι αόριστες γενικόλογες και δεν απαντούν στα πρακτικά ζητήματα που τους βάζω, είτε λαμβάνω πίσω λάσπη, ταμπέλες και χαρακτηρισμούς με τόση αγριότητα και αθλιότητα, ωσάν νέοι φονταμενταλιστές ταλιμπάν που θα ήθελαν να εξοντωθώ.
      Ακόμα ψάχνω....

      Σημειωτέον, και οι ίδιοι οι Συριζαίοι (και υποστηρικτές) πλέον διακηρύσσουν ότι "δεν είναι εφικτή η ενότητα της αριστεράς, χρειάζεται ενότητα στον λαό", δηλαδή μέσες άκρες έρχονται στα λόγια του ΚΚΕ, με διαφορετικό πολιτικό περιεχόμενο στην ουσία. Με άλλα λόγια....: ΤΟΝ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. Α, ρε κούνια που σας κούναγε. Αν υπάρχει κάποιος που να πρεσβεύει στην παρούσα φάση την έννοια του "σταλινικού" με την αστική νοηματοδότηση, ο Συριζα το καταφέρνει επάξια.

      Διαγραφή
    2. 1.Δύο χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει οποιαδήποτε κίνηση λαμβάνει χώρα στην κοινωνία είτε είναι λαικές συνελεύσεις,είτε είναι δίκτυα αλληλεγγύης κ.τ.λ.Το ΚΚΕ Τίποτα!!!!Μη μου πεις ότι στις λαικές συνελεύσεις βρίσκονται προβοκάτορες και οπορτουνιστές οι οποίες μαζεύουν πάνω απο 1000 άτομα ειδικά στην Αθήνα.2.Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το κίνημα ενάντια των χαρατσιών και συνέβαλλε στο να μην κοπεί το ρεύμα σε αρκετά σπίτια χαμηλόμισθων ανθρώπων.ΤΟ ΚΚΕ τίποτα.3.Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε δίπλα σε κάθε πολίτη που είχε πρόβλημα επιβίωσης συμμετέχοντας σε συλλογικές κουζίνες και ανταλλακτικά παζάρια.Το ΚΚΕ τίποτα!4.Με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ στη κατάληψη της Νομικής κατάφερε να δώσει χαρτιά σε 300 μετανάστες.Μην μου πείς ότι και αυτοί είναι οπουρτουνιστές και ξεπουλημένοι ή ΠΑΣΟΚΟΙ!Θες και άλλα?ΤΟ ΚΚΕ 2 χρόνια τι έκανε?Πες μου μία νίκη που πέτυχε το ΚΚΕ και οφείλεται μόνο σε αυτό.Μην μου πείς για χαλυβουργία γιατί στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑι προφανώς μην μου πείς για τις μειώσεις μισθών που και καλά στηρίζουν όλοι πλην ΚΚΕ γιατί αυτό δεν είναι νίκη.Μιλάω για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΙΚΗ που γλύτωσε ανθρώπους απο το να εξαθλιωθούν κι άλλο.Δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεται.Έχετε μια ανιστόριτη ηγεσία και ντροπιάζεται τη λέξη κομμουνιστικό.Μόνο επίθεση στον ένα και μοναδικό εχθρό σας.Τον ΣΥΡΙΖΑ που σας πέρασε στις εκλογές και το φυσάτε και δεν κρυώνει.΄Λμα το λέγαμε αυτό πριν 2 χρόνια θα γελάγαν στο Περισσό ασταμάτητα.Κι όμως έγινε.1.601.000 ψήφοι και λέτε ότι είναι απο το ΠΑΣΟΚ!Ντροπή σας!Δείτε στις εργατογειτονιές τα ποσοστά που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.Στους άνεργους πάνω απο 20%, στο δημόσιο απο 18% και στους χαμηλόμιοσθους πάνω απο 24%.Κατα τ'άλλα ΠΑΣΟΚοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ.Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ....

      Διαγραφή
    3. Κοίτα φίλε, αφού μπαίνεις στον κόπο να μπεις σε τέτοια μπλογκ και να συζητήσεις, τότε μάθε πρώτα για το ΚΚΕ πριν μιλήσεις. Και για τις κινήσεις ενάντια στα χαράτσια με το ΠΑΜΕ ρώτα αν δεν ξέρεις. Εδώ βέβαια δεν μπαίνουμε στην φάση "ποιος την έχει μεγαλύτερη", αλλά ο αγνωστικισμός σου πληγώνει την νοημοσύνη σου. Την δική μου πάλι όχι.
      Η κίνηση με τους 300 μετανάστες, εννοείς που τους βάλατε να αρρωσταίνουν κοιμώμενοι σε άθλιες συνθήκες σε διάφορα κτίρια από εδώ και από εκεί, τους μεταχειριστίκατε σαν αντικείμενα για την δική σας προβολή, σαν περιφερόμενος θίασος; Ούτε ίχνος ντροπής πια; Με φοβίζει το που μπορείτε να φτάσετε για να φανείτε.
      Μειώσεις μισθών: Αυτές τις ψηφίζει ο Συριζα μαζί με τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ. Εδώ πάω πάσο. Αυτό δεν το έκανε το ΚΚΕ, όντως. Πάμε παρακάτω.
      Η ανιστόρητη ηγεσία είναι αυτή που θέλει να χρησιμοποιήσει το χρεωκοπημένο κεϋνσιανό μοντέλο, ειδικα την στιγμή που το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ να σας το προσφέρει, και σπέρνετε και τις αυταπάτες ότι γίνεται. Δηλαδή πόσο πιο κάτω θα πέσετε; Πετάει ο γάιδαρος;

      Αν νομίζεις Κώστα ότι το θέμα είναι το ποσοστό που "μας περάσατε", τράβα παίξε κανα playstation γιατί για πολιτική και ειδικά για αριστερός δεν κάνεις. Ρε άνθρωπε, με την λογική σου καλά κάνανε πριν που ψηφιζαν 40% πασόκ τότε. Και εσείς τι του προσφέρατε ως εναλλακτική; Μια "καθαρή" σοσιαλδημοκρατία, ένα μοντέλο "αγνού κρατικού παρεμβατισμού", με τους "πατριώτες αστούς" και άλλες τέτοιες κοκκινοσκουφίτσες. Άρα το ποιος ντροπιάζει την λέξη κομμουνιστικό εσένα κανονικά δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει, αφού βρίσκεσασι έτη φωτός μακριά από αυτήν την έννοια.

      Το χειρότερο όλων όμως φίλε μου, είναι ότι δεν βλέπεις την ευρύτερη εικόνα, το πόσο υποχείρια γίνεστε, και δίνετε αβάντα στο σύστημα να συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον κόσμο, και μετά θα σας πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Μόνο που παίρνετε και τους υπόλοιπους στο λαιμό σας. Γίδια.

      Διαγραφή
    4. "τράβα παίξε κανα playstation" (τάδε έφη Αλ. Αλαβάνος) Κατ' αρχήν μην κλέβεις ατάκες. Κατά δεύτερον είναι απίστευτο το πόσο αναπαράγεις τα αστικά επιχειρήματα περί των 300 μεταναστών (Η κίνηση με τους 300 μετανάστες, εννοείς που τους βάλατε να αρρωσταίνουν κοιμώμενοι σε άθλιες συνθήκες σε διάφορα κτίρια από εδώ και από εκεί, τους μεταχειριστίκατε σαν αντικείμενα για την δική σας προβολή, σαν περιφερόμενος θίασος;). Αυτό έλεγαν για το Σύριζα ΝΔ-Πασοκ-Λαος. Και μην πας να κλαυτείς στην καθοδήγησή σου, για το ότι έχει δίκιο που σας πολεμάνε. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Πάντως είσαι φουλ αφομοιωμένος με την αστική τάξη, διότι κανένας πολιτικός χώρος δεν τους έβαλε να κάνουν απεργία πείνας. Πάντως συμφωνείς (όπως το αστικό μπλοκ) ότι οι μετανάστες είναι άβουλα όντα και υποχείρεια Αριστερών οργανώσεων.

      Διαγραφή
    5. @Κώστας:
      Εχεις απόλυτο δίκιο, είναι γνωστό εξάλου πως αν είσαι ξένος ανειδίκευτος εργάτης γης, σε μία χώρα που δεν μιλάς ούτε την γλώσσα, και θες να αντιδράσεις για κάτι, το πρώτο που κάνεις δεν είναι να έρθεις σε επαφή με τα ντόπια ταξικά συνδικάτα, αλλά να ζητήσεις νομική βοήθεια από ΜΚΟ για να προχωρήσεις σε κατάληψη πανεπιστημειακού ιδρύματος υπό την κάλυψη του ασύλου.
      Αλωστε άβουλα και υποκεινούμενα όντα είναι (όπως είναι επίσης γνωστό) μόνο οι απεργοί της Χαλυβουργίας...
      Καλά μυαλά...

      Διαγραφή
    6. Υ.Γ.
      Ποιός έλεγε ψέματα, ο Τσίπρας όταν έλεγε στην βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμμία σχέση με τους 300 της νομικής, αδειάζοντας τους μετανάστες, ή εσύ τώρα;

      Διαγραφή
  13. Πολυ κακο για το τιποτα:Ασχολειστε με ενα δημοσιευμα το οποιο οσο δεν απαντα ο ΣΥΡΙΖΑ τοσο θα παραμενει στην επικαιροτητα.Απο ποτε η αναδημοσιευση ενος αρθρου συνιστα και υιοθετηση του;Επειδη ομως η πολιτικη αυτη καθαυτη ειναι αυτη που εχει σημασια,παραθετω καποιες αποριές:1)Τι εχει να πει ο αντιμνημονιακος ΣΥΡΙΖΑ για τις μειωσεις μισθων που προσυπεγραψαν στελεχη του στην ομοσπονδια ιδιωτικων υπαλλήλων;2)Για την επιλογη να πανε χερι χερι με τον Καρατζαφέρη στην Ικαρια;3)Για την απορριψη του φηφισματος της παραταξης που προσκειται σοτ ΠΑΜΕ στους τεχνικους της ΔΕΗ και το οποιο απερριπτε τις προτασεις μεισθων που προωθουσε η διοικηση;4)Για τις προτασεις του Τσιπρα στο συνεδριο του Economist που ειναι πανομοιτυπες με αυτες που ειχε κανει ο ΓΑΠ;Η απαντηση ειμαι σιγουρος οτι ειναι η εξης:προβοκατσια συντροφοι.Οσο για τους εξ αριστερων υποστηρικτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστα εκπληξη αφου στο λαικο κινημα πανε αγκαζε, αλλωστε οπως εχει πει και ο Φλωρακης δυο αριστερες ισοδυναμουν με μια δεξια.στροφες μας κανουν μια δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πρός "μαρμαρά":Καλές οι εξυπνάδες, αλλά επί της ουσίας δεν λές τίποτα.Παρεπιπτόντως, η "Αυγή" δεν μας λες πόσα φύλλα πούλαγε και πόσα πουλάει σήμερα; Εκτός αν θεωρείς πολιτική αντιπαράθεση τον καυγά για το "ποιός την έχει πιο μεγάλη". Και τέλος πάντων, όλο με το "συντετριμμένο" και "αποτυχημένο" ΚΚΕ ασχολείστε και συνεχώς σκαπουλάρετε με την μαρξιστική -λενινιστική θεωρία και τις αποφάσεις των συνεδρίων του ΚΚΕ. Τα διαστρεβλώνετε σε τέτοιο βαθμό και τόσο ξετσίπωτα,που δεν έχετε πάτο. Αν έχετε το θάρρος, όμως, δημοσιεύστε τα αυτούσια και ολόκληρα να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε και να κρίνει...Σιγά!!! Μόνη δικαίωση θεωρείται τα ποσοστά στις εκλογές, όπως το ΠΑΣΟΚ το 2009. Αλλά αν μιλάμε για ποσοστά ας πείτε και τα ποσοστά των αδελφών κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στη Γαλλία, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία, τα οποία ακολουθούν την ίδια γραμμή και έχουν αναστήσει παντού τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχει ΚΚΕ, αυτό είναι το διαφορετικό που δημιουργεί τριγμούς. Τελικά είναι "ηττημένο" το ΚΚΕ ή όλοι αυτοί που για να κρύψουν την απόλυτη θεωρητική γύμνια της αστικής ιδεολογίας που προβάλλουν και της αντιλαϊκής πολιτικής τους προσπαθούν να σπεκουλάρουν με την ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ;Να λοιπόν που βρίσκεται η ζωντάνια και η προοπτική. Έχουν ένα δέος απέναντι στο ΚΚΕ. Το φοβούνται, για αυτό συμμετέχουν ενεργά στα σχέδια για το χτύπημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο οακ(κ)ιτης μόλις ζωριστηκε αφησε την κλανιά του (ως συνήθως)
    πήρε τον (Μ)πουλο και έφυγε.
    Οσο για τον σκιντζη Μαρξιστή Μαο και τον πρώτο εθνο "κομμουνιστή"οπου
    άφησε τέτοια παρακαταθήκη που την στροφή την πηρε απο τοτε που
    ακομα ηταν στο τιμόνι ο τιμονιέρης χωρις δίπλωμα.
    Βέβαια ακομα ποιο πριν ειχε αρχίσει να γλύφει τις παντόφλες του Νίξον
    μαζι με την χουντα του Παπαδόπουλου και καθε λογεις φασίστα του 3ου
    4ου και δεν ξερω εγω πόσους ακ0ομα κοσμους θα ανακάλυπτε αυτο το
    τσόκαρο που πέρασε και απο την 3η διεθνή με "ρουσφέτι" μονο και μονο
    για το πολυπληθές φέουδο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η σιωπή του ενόχου συνεχίζεται...
    Φανταστείτε να είχε βγει παρόμοιο άρθρο για το ΚΚΕ και να το άφηνε αναπάντητο το ΚΚΕ...

    ΥΓ. Έτσι εξηγούνται ΠΑΡΑ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μας παραδωσατε τον Ριζοσπαστη??? χαχαχαχαχα ποιοι? εσεις που δεν θελατε να υπαρχει το ΚΚΕ και μετα μας καλειτε για συνεργασια, που την πρωτη μερα ο Τσιπρας μας εκραζε σε ιταλικες φυλλαδες και μετα εγκαλουσε την Κ.Ε. σε συνεργασια? σιγα μην σας χρωσταμε κιολας....

    Εσυ δεν εισαι ρε μαρμαρα που πριν 3 μηνες ελεγες δουλοπρεπεις οσους ελεγαν οχι στην σταση πληρωμων και στην διαγραφη του χρεους ακομα και αν μας διωξουν απο την ΕΕ και τωρα χοροπηδας πλαϊ στον ΣΥΡΙΖΑ της επαναδιαπραγματευσης, του οχι στις " εξαλλοσύνες" και μεσα στην ΕΕ παση θυσία..

    1ον: αν πιστευεις οτι το ΚΚΕ μπορει να φτασει το 30% αγκαλιαζοντας το πασοκ (ή την λογικη του), αυριανες και οτι αλλο, δεν γουσταρουμε, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ..

    2ον: αν πιστευεις οτι με μια αστικη κυβερνηση θα λυθει το προβλημα και ολα καλα, και τολμας και κανεις υποδείξεις για την στρατηγικη του κομματος, θα σου πρότεινα προτου ξαναμιλησεις για το κομμα να πλυνεις το στομα σου με βενζινη και αναμμενα καρβουνα... μπας και καταφερεις να σκεφτεις τι λες και σε ποιον απευθύνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Κώστα:Δεν γνωρίζω από που εξάγονται όλα αυτά που γράφεις, δεν μπορώ να καταλάβω καν αν έχεις κάποια επαφή με το εργατικό-λαϊκό κίνημα, αν και τα γραφόμενα σου δείχνουν ότι δεν έχεις καμία. Ούτε χρειάζεται κάποιος να σου εξηγήσει τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ. Το σίγουρο είναι ότι δεν γνωρίζεις καν τις θέσεις και τη δράση του ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεσαι...Γιατί αν τα γνωρίζεις και γράφεις ό,τι γράφεις μάλλον διακατέχεσαι από χονδροειδές μίσος για το ΚΚΕ και έχεις παρωπίδες. Για να μην πω τίποτα που θα είναι υβριστικό και δεν βοηθάει. Όσο για τις περιβόητες νίκες που αναφέρεσαι, μάλλον θεωρείς "νίκη" το να παζαρεύει η εργατική τάξη στα όρια της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου. "Νίκη" θεωρείς την απόσπαση ενός ξεροκόμματου την ίδια ώρα μας παίρνουν τη μια φέτα που είχαμε από το φρέσκο ψωμί. Στην ουσία για σένα "νίκη" είναι εξασφάλιση κάποιων μικρών μεταρρυθμίσεων εκσυγχρονισμού του καπιταλισμού, που στην ουσία εξασφαλίζουν το βόλεμα ορισμένων στρωμάτων. Από εκεί και πέρα είναι κατανοητό, ό,τι και να κάνει το ΚΚΕ για εσένα θα είναι ανέφικτο και "ανιστόρητο". Ανιστόρητος, όμως είναι αυτός που θεωρεί "δευτέρα παρουσία" το σοσιαλισμό και νομίζει ότι ο καπιταλισμός μπορεί να γίνει πιο "ανθρωπινός" εξασφαλίζοντας κάποια διακαιώματα στους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νομοσχέδιο για την κατάργηση του μνημονίου που θα καταθέσει η Παπαρήγα στη Βουλή τι είναι; Μεταρρύθμιση ή επανάσταση;

      Διαγραφή
    2. @Κώστας:
      Ξεβράκωμα των "αντιμνημονιακών" είναι...

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου από πάνω είσαι ρεφόρμα του κερατά.
      <<"Νίκη" θεωρείς την απόσπαση ενός ξεροκόμματου την ίδια ώρα μας παίρνουν τη μια φέτα που είχαμε από το φρέσκο ψωμί. Στην ουσία για σένα "νίκη" είναι εξασφάλιση κάποιων μικρών μεταρρυθμίσεων εκσυγχρονισμού του καπιταλισμού, που στην ουσία εξασφαλίζουν το βόλεμα ορισμένων στρωμάτων>>. Το νομοσχέδιο του ΚΚΕ αυτό που κατηγορείς κάνει. Από τη μία κατηγορείς το Σύριζα που ανέδειξε το δίπολο "μνημόνιο-αντιμνημόνιο" και από την άλλη το κόμμα σου με αυτή τηβν πράξη ενισχύει ακριβώς αυτή την αντίληψη. Έισαι και οπορτούνι :D

      Διαγραφή
  21. Για ποια στηριξη σους χαλυβουργους μιλας;Σε ποιον πλανητη ζεις;1)Πηγατε εκει περα,ως συνηθως,για να σας παρουν τα καναλια οτι δηλαδη και η Χ.Α(εκτος αν τους στηριζουν και αυτοι)2)Στην προταση για απεργια στο αντιστοιχο εργοστασιο του Βολου που κατεθεσε το ΠΑΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφισε κατα(προβοκατσια και αυτο;)3)Σε δηλωση του ο Μητροπουλος του ΣΥΡΙΖΑ(πρωην ΠΑΣΟΚ) και σχετικα με την αποφαση του δικαστηριου ειπε:Τα παιδια εδωσαν εναν παλληκαρισιο αγωνα οι αποφασεις ομως των δικαστηριων ειναι αποφασεις(ζητω η αστικη νομιμοτητα και τα κεφαλια μεσα)4)Οσο για νικες κοιτα τι συμβασεις υπεγραψε για παραδειγμα η ταξικη ομοσπονδια ποτων και τι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομοσπονδια ιδιωτικων υπαλλήλων.Οσο γισ τους μεταναστες ειδαμε στη Μανωλαδα,στη Μηχανιωνα ποιοι ειναι διπλα τους,αλλα εκει δεν υπηρχαν καμερες γιατι το ΚΚΕ δεν κανει πολιτικη με ορους marketing.Οσο για τα ποσοστα,εκεινο δηλαδη που πρεπει να συμπερανουμε ειναι οτι τοσα χρονια ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε αδικο και ξαφνικα ανακαλυψαμε την πολιτικη μας οαση και επιπροσθετως οτι ο κοσμος που τοσα χρόνια ψηφιζε δικομματισμο.Ασχετο αλλα γιατι ποτε δεν υπεραμυνεστε μιας πολιτικης σας προτασης;Παραπανω εθεσα μια σειρα απο αποριες,εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει;Η θα επιλεξετε παλι το στριβειν δια του αρραβωνος καταδεικνυοντας την πολιτικη σας γυμνια;Υ.Γ:Μιλουν για ανιστορητους αυτοι που μας ειπαν ,επι της ουσιας,οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νεο ΕΑΜ.Καθιστε τωρα στον καναπε,οπως σας προετρεψε ο Αλεξης(παλι προβοκατσια ειχατε πει οτι ειναι και προσπαθησατε να θολωσετε τα νερα μεταφραζοντας αλλο σημειο απο τη συνεντευξη στο REUTERS),καο προσεξτε μονο μη βγαλετε καλους απο το πολυ bloging.Καλημερα σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -Εξακολουθούμε να περιμένουμε κάποια διάψευση-καταγγελλία από πλευράς επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, στο δημοσίευμα της Καθημερινής.
    -Οσο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο, θα περιμένουμε την συγνώμη των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να μας κατακεραυνώσουν για την αναδημοσίευση μίας είδησης πρώτου μεγέθους, που το (από)κόμμα τους, δεν διαψεύδει καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συνασπισμός/ΣΥΡΙΖΑ:Δηλαδή μαγκιά κλανιά και...(δεν θα επεκταθούμε παρά πέρα),γιατί αυτό είναι, μια θράκα διανοουμενίσκων που πέρασαν από το κόμμα και α)η δεν έμαθαν τίποτα, β)η το μεγαλύτερο μέρος τους είχε ως σκοπό να διαλύσει το κόμμα, να αποσυνδέσει τα μέλη του και την ιστορία του από το εργατικό λαϊκό παράγοντα και την μαρξιστική λενινιστική κοσμοθεωρία του μετατρέποντας το σε μια ακόμα διαχειριστική κίνηση στελεχών...
    Δυστυχώς γι αυτούς όπως δεν το κατάφεραν το 1991, ε δεν το κατάφεραν ούτε το 2012 μιας και ο σκοπός τους ήταν να το εξαφανίσει και να το βγάλει εκτός αστικού κοινοβουλίου για να μην νομιμοποιείται η ταξική πάλη την στιγμή που αυτή οξύνονταν στους τόπους δουλειάς...Τυχαίο δεν νομίζουμε
    Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΝ [που αυτοί μαζί με το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο τέλος θα είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και κάτι Δραγασάκηδες(που δεν θα ξανακατέβαιναν υποψήφιοι βουλευτές κατά τα λεγόμενα τους το 2009)και κάτι Σταθακηδες θα αποτέλεσουν η το νέο ΣΥΡΙΖΑ ΙΙΙ, η θα πάνε στο νέο ΠΑΣΟΚ], ο σκοπός τους σε αυτές τις εκλογές ήταν διπλός.
    Αρχικά να αποδυναμώσουν μέχρι και να εξαφανίσουν το ΚΚΕ(ήταν η μεγάλη τους ευκαιρία και ο ανομολόγητος πόθος του, αν και γνώριζαν πως το δεύτερο ήταν αδύνατον. Οπου δεν μπορούσαν να διαχύσουν την ψήφο των ψηφοφόρων του ΚΚΕ προς αυτούς, τουλάχιστον να τους στείλουν είτε στην αποχή, είτε ένα μέρος που δεν ήθελε το ΣΥΡΙΖΑ "ούτε με το ρετσινόλαδο" πάει ακόμα και στην ΝΔ, το δίπολο βόλευε και το έχουμε ξαναδεί.)
    Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι πως ο ΣΥΝ που στην παραπολιτική παίρνει το χρυσό χωρίς αντίπαλο(ως κόμμα στελεχών), με τους ΠΑΣΟΚκους του χειρότερου ΠΑΣΟΚ ever, του ΠΑΣΟΚ των κλαδικών και των αρπαχτικών με εθνικοσοσιαλιστικά και νύχια γαμψά, δεν ήθελε καμία κυβέρνηση, έδινε αναπνευστήρα στα μονοπώλια...
    Για να μην μακρυγορούμε ρωτάμε που είναι το περίεργο(εξάλλου διάψευση και μάλιστα επίσημη δεν υπήρξε ποτέ), στην στήριξη της Γιάννας, την στιγμή που ο "ανταγωνιστής" της Μάνεσης είχε και συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το ΠΑΜΕ και με το ΚΚΕ, μήπως και το αγώνας στην "ανταγωνιστική" Χαλυβουργία φυτιλιάσει και την δική της βιομηχανία, άρα το ερώτημα βρίσκει απάντηση κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. OTI H KAUHMERHNH MPOREI NA ANAFERETAI STO DHMAR TO SKEFTHKE KANEIS?EKTOS AN LEEI KAPOU SIRIZA KAI DE TO PROSEXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν το σκέφτηκε κανείς (ούτε απόυς ΣΥΡΙΖΑίους)!
      γιατί άραγε;

      Διαγραφή
  26. Προς Κώστα:Η πρόταση νόμου για τα μνημόνια είναι το στοιχειώδες που πρέπει να κάνει κάποιο κόμμα στη βουλή αν θέλει να υπερασπίσει τα λαϊκά συμφέροντα. Ούτε μεταρρύθμιση είναι, ούτε επανάσταση. Το ερώτημα είναι γιατί αποφεύγει να τοποθετηθεί συνολικά ο "αντιμνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ...και επί τέλους άφησε τις εξυπνάδες.
    Προς όλους:Ο ΣΥΡΙΖΑ επί τέλους τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα της "Καθημερινής" και της "Δημοκρατίας", δια μέσου επιστολής του Τ. Κορωνάκη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω κανένα λόγω να αμφισβητήσω την προσπάθεια διάψευσης, ούτε φυσικά να ισχυριστώ ότι τα δημοσιεύματα έχουν βάση. Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία (προς το παρόν τουλάχιστον). Όμως, ομολογώ, ότι από την επιστολή του Τ. Κορωνάκη, μπερδεύτηκα περισσότερο και έχω περισσότερα ερωτήματα...Σε τελική ανάλυση δεν κατάλαβα να διαψεύδει κάτι επί της ουσίας. Με συγχωρείτε, ίσως έχω εγώ το πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.